norma_jeane_baker 02.07.09, 15:53 Która z was była kiedykolwiek sama w kinie? Ja się dziś wybieram po raz pierwszy i wolę się upewnić czy to dobry pomysł i nic mi nie grozi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shine-is-one Re: Kino 02.07.09, 15:58 norma_jeane_baker napisała: > Która z was była kiedykolwiek sama w kinie? > Ja się dziś wybieram po raz pierwszy i wolę się upewnić czy to dobry pomysł i > nic mi nie grozi ;) na 100% napadnie Cię bileter :-))) Jak masz ochotę, to idź. Ja wolę chodzić "kupą" (jest weselej) ale nie widzę przeszkód Odpowiedz Link Zgłoś
zniespodzianka Re: Kino 02.07.09, 15:58 Ale Ty jesteś odważna... Tak sama, do kina. Przeciez tam sami zboczeńcy chodzą. Zboczeńcy i bezbożnicy i pewnie jeszcze na jakiś zagraniczny film?? A tak powaznie. Chodziłam czasem sama do kina albo na koncerty, nadal chodze sama na wystawy. Jak dotąd jestem w jednym kawałku i nic mnie złego nie spotkało. Może tylko nie wybieraj się na bardzo późną godzinę i nie wracaj potem sama przez ciemny las. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Kino 02.07.09, 16:00 Uważaj bo uznają Cię za starą pannę i obrzucą popcornem ;) A tak poważnie to nigdy nie byłam sama w kinie. Ale jak bym bardzo chciała obejrzeć jakiś film, a nie miała bym z kim pójść to bez problemu poszła bym sama. A na co idziesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: Kino 02.07.09, 16:05 Ja też zdecydowanie wolę chodzić w kupie, przynajmniej dwuosobowej ;) ale jako że wygrałam dziś bilet, seans też jest dziś, ostatnio przestałam być sparowana a wszystkie koleżanki jak na złość mają już plany na wieczór to postanowiłam pójść w pojedynkę A film - "Wino Truskawkowe" w klubie konesera Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: Kino 02.07.09, 17:25 Zarty chyba sobie stroisz? A czego tu sie bac? 3 lata masz i ciemnosci sie boisz? Ja wole chodzic do kina sama. Teraz z reguly narzeczony lazi ze mna i tesknie do moich samotnych seansow kiedy nikt mi po wyjsciu glowy nie zawracal i mialam czas zeby w spokoju film przetrawic. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jeane_baker Re: Kino 02.07.09, 20:13 ależ skąd- jestem śmiertelnie poważna mówiąc o swych intensywnych lękach, użyty w mej wypowiedzi emotikon ";)" to tylko taki chwyt dla zmyły... Odpowiedz Link Zgłoś
murzynier Re: Kino 02.07.09, 17:27 norma_jeane_baker napisała: > Ja się dziś wybieram po raz pierwszy i wolę się upewnić czy to dobry pomysł i > nic mi nie grozi ;) lepiej nie wychodź z domu, jeszcze kogoś poznasz i będzie kłopot potem Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Kino 02.07.09, 17:58 Bywam i lubię w takim samym stopniu jak wyprawy do kina w towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Kino 02.07.09, 18:57 często chodzę sama i nic złego oprócz ataku chandry mnie nie spotkało. ostatnio byłam na "Coco Chanel". Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Kino 02.07.09, 22:04 norma_jeane_baker napisała: > Która z was była kiedykolwiek sama w kinie? > Ja się dziś wybieram po raz pierwszy i wolę się upewnić czy to dobry pomysł i > nic mi nie grozi ;) "Grozi" Ci gwałt wielokrotny, jeżeli to groźba. Odpowiedz Link Zgłoś