snobka30 02.07.09, 23:49 dobra,ja pierwsza:Kaska,30 lat Warszawianka ale mieszkajaca na wyspach (UE),zajeta,studentka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carinica011 Re: kim jestesmy? 02.07.09, 23:52 masz monopol w tym tygodniu na zakładanie durnych wątków? poczytaj sobie książkę telefoniczną albo opisy na naszej klasie... Odpowiedz Link Zgłoś
hotchick78 Re: kim jestesmy? 02.07.09, 23:56 Basia. o tym samym pomyslalam! reszte masz w stopce. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: kim jestesmy? 03.07.09, 00:07 To ja o sobie(kocham takie wątki): Grzegorz lat 27, drobny szyderca, bywalec klubów z dolnej półki, marzyciel lubiący spacery i woń kwiatów, cynik z wyboru, łysy z przymusu. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynawitryna Re: kim jestesmy? 03.07.09, 07:41 Ja: matka wielodzietnej rodziny z małego miasta, która nie zamierza posyłać dzieci do przedszkola ani szkoły. Ogólnie patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: kim jestesmy? 03.07.09, 08:52 Ksiązką telefoniczna albo ankiety. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Potworski 03.07.09, 09:26 Potworski, lat 35, prezes koncernu branży motoryzacyjnej w południowej Polsce, na forach dyskusyjnych od kilku lat. Lubi pomidorową i jak są wszystkie segregatory elegancko opisane. Nie lubi jak mu sok z buraczków albo surówki dotyka do ziemniaków=obiad do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wstajesz_i_wiesz Wstajesz_i_wiesz 03.07.09, 09:46 Płeć żeńska, lat 31, samotna wyspa (UE), głównie na forach ze swojej branży, tutaj od 3 dni. Studiowała (też nie w swoim języku :P), skończyła, chce kiedyś jeszcze. Tak jak w opisie - niby anioł dobroci, ale potrafi być jędzą. Lubi dobrą kawę, Gazetę Wyborczą do tej kawy, ciemny chleb wileński z niedalekiej piekarni. Nie lubi brukselki, wątróbki, błędów ortograficznych, znoszenia słoików do piwnicy, płacenia VAT-u. --- ***Jędzowaty Anioł Dobroci*** Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: Potworski 04.07.09, 09:47 segregatory segregatorami ale teczuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: kim jestesmy? 03.07.09, 10:36 teraz jestem princess_yoyo ale kiedys bylam jj1978:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: kim jestesmy? 03.07.09, 10:45 Z moich postów można się wszystkiego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: kim jestesmy? 03.07.09, 10:57 snobka30 napisała: > dobra,ja pierwsza:Kaska,30 lat Warszawianka Nazwy mieszkańców miast piszemy małą literą, to tak na przyszłość ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: kim jestesmy? 03.07.09, 10:57 ja 15 sierpnia koncze 30 lat i najwazniejsza jest dla mnie milosc Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: kim jestesmy? 03.07.09, 11:05 mahadeva napisała: > ja 15 sierpnia koncze 30 lat i najwazniejsza jest dla mnie milosc Nieprawda, najważniejsze (i jednocześnie przerażające) dla Ciebie jest to, że w sierpniu kończysz 30 lat, miłość wymieniłaś dopiero w drugiej kolejności ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 03.07.09, 11:45 Tak wyglądam, ja to czwarta od lewej, za butem: www.geocities.com/mealchan/soot2.jpg lat nie wiem ile, kłębek sadzy, brunetka. Mieszkałam w opuszczonym domu i straszyłam pijaków od czasu do czasu, ale później przyszli oni... Mieszkam teraz w szczelinie ściany w wielkiej łaźni i codziennie jestem zmuszana do noszenia węgla do pieca, którym ogrzewa się wodę dla gości. Czy jest gdzieś organizacja zajmująca się osobami zmuszającymi magią kłębki sadzy do pracy ponad siły? Odpowiedz Link Zgłoś
cmentarna.polka Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:04 :)uwielbiam kurzyki i dziecko Yubaby. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:09 najfajniejszy był potwór bez twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:10 sootball napisała: > Tak wyglądam, ja to czwarta od lewej, za butem: > www.geocities.com/mealchan/soot2.jpg Och uwielbiam W karinie Bogów :D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:31 "Ha, a niedługo nowy film Miyazakiego, Ponyo" - chciałam napisać, ale najpierw sprawdziłam kiedy polska premiera. W grudniu! Tymczasem Japończycy u siebie w tym miesiącu wydają już dvd. Hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:40 No coz.. tak samo bylo z filmem ktory wyzerysowal bodajze jego syn. Nie pamietam teraz tytulu ale byl na podstawie opowiesci Ursuli Le Guin. W 2006 roku w maju byl w kinach w japonii a u nas pojawil sie po poltora roku w grudniu... Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:50 Tak :) Pamiętam, że bardzo na niego czekałam bo lubię i Ghibli i Ziemiomorze. Bardzo się rozczarowałam. Nie był zły, był bardzo przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:05 sootball napisała: > Tak :) Pamiętam, że bardzo na niego czekałam bo lubię i Ghibli i Ziemiomorze. > Bardzo się rozczarowałam. Nie był zły, był bardzo przeciętny. To prawda. Byl przeciętny... Ale dla kreski i muzyki warto bylo ;) Do ulubiencow i tak zalicza sie W krainie Bogów, Ruchomy zamek no i Mononoke :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:37 i jeszcze Totoro, kocham bezgranicznie :) Nausicaa, film sporo wcześniejszy, przypomina Mononoke. Nie jest tak dobrze narysowany, ale ogólnie wydaje mi się, że jest lepszy. Ale ta scena z Mononoke, kiedy Duch Lasu traci głowę i przeobraża się w potwora... do tej pory mam ciarki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:44 sootball napisała: > i jeszcze Totoro, kocham bezgranicznie :) Totoro to osoba kategoria :D mam mega sentyment do tego filmu.. > Nausicaa, film sporo wcześniejszy, przypomina Mononoke. Nie jest tak dobrze > narysowany, ale ogólnie wydaje mi się, że jest lepszy. Nausicaa jest jednym z filmów których niestety nie obejrzałam do dzisiaj.. :( > Ale ta scena z Mononoke, kiedy Duch Lasu traci głowę i przeobraża się w > potwora... do tej pory mam ciarki ;) oooooch.... Odpowiedz Link Zgłoś
cmentarna.polka Re: kim jestesmy? 04.07.09, 22:49 A ja nie mogę się przekonać do obejrzenia Mononoke i nie mam pojęcia, dlaczego tak jest. W krainie bogów bardzo lubię, a Hauru po prostu wielbię - zarówno anime jak i powieść. Dajcie mi jakiegoś kopa, żebym się wreszcie wzięła za Mononoke... Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 05.07.09, 00:19 cmentarna.polka napisała: > A ja nie mogę się przekonać do obejrzenia Mononoke i nie mam pojęcia, dlaczego > tak jest. Bo Mononoke jest bardzo inne od klimatow Miyazakiego. tak na moj gust.. jest specyficzne.. Ja obejrzalam go ze trzy razy zanim pokochalam miloscia czytsta.. A motyw Boga Lasu wykorzystywalam w wiekszosci projektow do liceum przez jakis czas ;) >W krainie bogów bardzo lubię, a Hauru po prostu wielbię - zarówno > anime jak i powieść. och, ja rowniez. Powiesc byla przeurocza.. I anime i ksiazka maja podobne choc swoje klimaty :) > Dajcie mi jakiegoś kopa, żebym się wreszcie wzięła za Mononoke... Ktos musi oberzec z Toba po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 05.07.09, 00:29 kop! Jest tam jeden z najbardziej przerażających demonów, jakie widziałam w kinie, tatarigami. I to w pierwszej scenie :) Są małe, białe, klekoczące główkami :) duszki drzew. Zachęcona? :))) ...I najpiękniejszy na świecie muzyczny temat przewodni. stforek.wrzuta.pl/audio/4VagiaQnsAK/mononoke_-_33_the_legend_of_ashitaka_ending Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 05.07.09, 00:40 Ja widziałam Mononoke jako pierwszy z filmów Miyazakiego i może dlatego dla mnie to właśnie Mononoke jest kwintesencją jego stylu. Było to ze dwa lata? wcześniej, zanim film w ogóle pojawił się w Polsce, na jakimś zlocie miłośników fantastyki, sala gimnastyczna, zacinający się trochę projektor mnóstwo ludzi przechodzi obok i gada, a na środku całkiem spora grupa, która tak jak ja, z otwartą paszczęką wpatruje się jak zahipnotyzowana w obraz. Film złapał mnie za gardło, zamiótł podłogę cztery razy, wywrócił na drugą stronę, zatańczył na brzuchu kankana i delikatnie posadził z powrotem na krzesełku. Dziś, kiedy już trochę urosłam :) prawdopodobnie nie zareagowałabym aż tak jak wtedy, po prostu chyba trafiło na dobry moment. Przeżycia niezapomniane :) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 05.07.09, 00:50 sootball napisała: > Ja widziałam Mononoke jako pierwszy z filmów Miyazakiego i może dlatego dla mni > e > to właśnie Mononoke jest kwintesencją jego stylu. Ja tez ;D I to jeszcze w orginalje wersji z napisami po anglese :D Mialam jobla na niego. Ogladalam go po kilka razy w tygodniu. Mialam go w domu ;) Tylko nosnika nie pamietam.. Albo DVD albo VHS.. > Było to ze dwa lata? wcześniej, zanim film w ogóle pojawił się w Polsce, na > jakimś zlocie miłośników fantastyki, sala gimnastyczna, zacinający się trochę > projektor mnóstwo ludzi przechodzi obok i gada, a na środku całkiem spora grupa > , > która tak jak ja, z otwartą paszczęką wpatruje się jak zahipnotyzowana w obraz. Skąąąd ja to znam :D ja obejrzalam film w 2001 roku? Chyba cos jakos... Tak wliczam III klase liceum :D Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 05.07.09, 00:47 sootball napisała: > Są małe, białe, klekoczące główkami :) duszki drzew. uwieeeeelbiam Kodamas!!! :D Sa przeslodkie!!!! :D > ...I najpiękniejszy na świecie muzyczny temat przewodni. > stforek.wrzuta.pl/audio/4VagiaQnsAK/mononoke_-_33_the_legend_of_ashitaka_ending Caly soundtrack jest piekny.. Znam go prawie na pamiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: kim jestesmy? 05.07.09, 01:04 Myślę, że sporo osób zna ten soundtrack na pamięć :) Potem zaczęłam szukać innych filmów, do których muzykę skomponował Joe Hisaishi i słuchałam sobie muzyki z filmów Takeshi Kitano bez oglądania ich. Aż do "Lalek". To był następny film, który zamiótł mną podłogę, ale to już zupełnie inna historia :) Zresztą moim zdaniem Joe Hisaishi komponuje lepsze rzeczy dla Miyazakiego. A przynajmniej do mnie lepiej to trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 05.07.09, 01:41 Do mnie tez. Moze dlatego, ze jakos tak bardziej pasuje to muzyka? Albo.. ze sluchajac jej czlowiek ma obrazy jakie Miyazaki moze stworzyc? Nie wiem.. Ale fanka jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:09 Kobieta, blizej mi cwierczwiecza niz okrąglej trzydziestki acz w jej kierunku juz to idzie. Siedze na forach bo lubie i nie rzadko tak pracuje. Zawod wykonuje wolny, zwiazany z szeroko pojeta reklama i mediami, wieczny student. Wielowymiarowy. Prywatnie zakochana, szczesliwa, spelniona na wielu wymiarach i planujaca swoje kolejne 50 lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: kim jestesmy? 03.07.09, 18:45 nikt mnie nie zna i nikt mnie nie pozna... Odpowiedz Link Zgłoś
shine-is-one Re: kim jestesmy? 03.07.09, 19:23 varna771 napisała: > nikt mnie nie zna i nikt mnie nie pozna... I nikt nie powiedział, że chce poznać... Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:21 shine-is-one napisała: > varna771 napisała: > > > nikt mnie nie zna i nikt mnie nie pozna... > > I nikt nie powiedział, że chce poznać... jeżeli jedna osoba, niekoniecznie z forum zechce mnie poznać, twoje zdanie jest nieprawdziwe .Bełkot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:27 varna771 napisała: > jeżeli jedna osoba, niekoniecznie z forum zechce mnie poznać, twoje > zdanie jest nieprawdziwe .Bełkot!!! Uderz w stół a nozyce się odezwa. Tak btw. jesli wierzysz ze jestes anonimowa w sieci gratuluje naiwnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:30 > Tak btw. jesli wierzysz ze jestes anonimowa w sieci gratuluje > naiwnosci. na pewno mnie Ty znasz, wiesz jak mam na imie, gdzie mieszkam i czym sie zajmuje...:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:31 varna771 napisała: > na pewno mnie Ty znasz, wiesz jak mam na imie, gdzie mieszkam i czym > sie zajmuje...:DDDD Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz szukanie informacji na temat jakiejs uzytkowniczki forum ktora napisala 3 posty.. serio. Nie schlebiaj sobie. Nie jestes pepkiem swiata. O anonimowosci mowilam ogolnie a nie majac na mysli Ciebie konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:37 >Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz szukanie informacji na temat >jakiejs uzytkowniczki forum ktora napisala 3 posty.. serio. jak ktoś napisał 3 posty, to znaczy że , ma rzeczywiscie ciekawsze rzeczy do roboty niż siedzenie na forum i wdawanie sie w przepychanki słowne ... Odpowiedz Link Zgłoś
shine-is-one Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:41 varna771 napisała: > > jak ktoś napisał 3 posty, to znaczy że , ma rzeczywiscie ciekawsze > rzeczy do roboty niż siedzenie na forum i wdawanie sie w > przepychanki słowne ... No to właśnie widać ! Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: kim jestesmy? 03.07.09, 20:45 varna771 napisała: > jak ktoś napisał 3 posty, to znaczy że , ma rzeczywiscie ciekawsze > rzeczy do roboty niż siedzenie na forum i wdawanie sie w > przepychanki słowne ... Hahahahahaha ;D U good. Zycie realne tez sobie tak tlumaczysz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: kim jestesmy? 05.07.09, 00:02 "Jam jest tą siłą, która zła pragnąc wiecznie dobro czyni" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś