bzy-k Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:04 jeżeli pozwolisz im kochać jednocześnie dwie kobiety naraz to czemu nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:05 mysle, ze to jest tak, ze po prostu potrzebujemy duzo milosci, a jesli jeden tego nie zaspokaja, to siegamy po drugiego kiedys wystarczyl mi jeden, ale teraz moj mis mnie olewa i chetnie uzupelnilabym go drugim, ktory by mnie tez pocieszal, gdy mis mnie rani Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:12 maha ty naprawdę masz 30 lat? z całą sympatią, ale piszesz jak nie przymierzając egzaltowana nastolatka... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:14 a to mnie ciekawi, dlaczego tego nie mogla napisac 30latka? takie jest wlasnie moje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 19:11 Nie zrozum mnie źle, bo nie chcę Cię atakować, ale nie uważasz, ze jest to dość naiwne podejście? "Z misiem mi źle to niech mnie ktoś pocieszy" Może skorzystaj z rady koleżanki powyżej czyli rzucić misia w cholerę... Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 19:11 errata: rada koleżanki jest poniżej (kag) Odpowiedz Link Zgłoś
kag73 Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:27 mahadeva, Ty powinnas swojego misia zastapic innym a nie uzupelnic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 22:38 nie ma drugiego takiego Misia :) dzis to juz sie staralam, a gdy chcialam mu pomoc w pewnej rzeczy, to sie wkurzyl, zwyzywal i ponizyl - myslal, ze sie poplacze, jak zwykle, ale po krotkim wkurzeniu wydalo mi sie to nawet zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:10 Dwóch? Ja nawet jednego nie kocham. A co dopiero dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 18:19 oczywiscie ze mozna, co oczywiscie nie znaczy ze dobrze sie to skonczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt czuje tu osobe doswiadczona 31.07.09, 12:38 zyciowo, przez to, ze kochliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 20:31 Całkiem możliwe, chyba, raczej można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 22:09 Pewnie, tylko niech o sobie wiedza i daj im wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
lura35 Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 30.07.09, 22:16 pewnie, wszystko na tym świecie jest możliwe, można kochać też dwie kobiety naraz, matka która ma dwoje dzieci też kocha oboje i nie można mówić, że któreś kocha mniej, a któreś bardziej, każde kocha inaczej, podobnie jest chyba z miłością do dwóch facetów lub dwóch kobiet naraz, tak mi się wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
green_basik Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 09:03 Kiedyś było podobne pytanie odnośnie kobiet. Odpowiedziałam, że nie tak się nie da. Dowiedziałam, że takie twierdzenie, to dowód ograniczenia umysłowego, bo można czuć namiętność do dwóch kobiet jednocześnie. Co do pytania: nie, nie można. Ciężko spotkać takiego, którego można polubić. A co dopiero dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 09:12 można: jeden z przodu, drugi z tyłu, lub podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 12:39 i to jest dokladna odpowiedz na niedokladnie postawione pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 11:34 Zdefiniujmy wpierw słowo "kochać". Bo fascynować się, czuć pociąg do, itp. można do wielu osób naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 11:40 Podobno wszystko można, a dla chcącego nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 12:17 A co znaczy dla siebie słowo - kochać? Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 12:21 no jasne jesteśmy takie hojne że chcemy żeby naszą wspaniałą miłość otrzymywał więcej niz jeden pan. a tak serio to można, ponieważ kazdego kochasz za cos innego, to bardzo rozsądne, nie robisz scen że nie są ideałami i nie mają w 1 osobie wszystkich zalet tylko po prostu rozdzialesz uczucie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania358 Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 31.07.09, 18:13 chodzi o to ze jestem z chłopakiem już siedem lat i jest ten drugi którego znam dłużej i było coś nie wielkiego miedzy nami kiedyś, zawsze uważaliśmy ze jesteśmy przyjaciółmi bo mogliśmy porozmawiać dosłownie o wszystkim i dalej tak jest ale ostatnio wyznaliśmy sobie ze się kochamy i teraz nie wiem czy tak naprawdę zawsze go kochałam. A ten pierwszy? tez nie wiem czy teraz to rutyna przyzwyczajenie czy nadal miłość Odpowiedz Link Zgłoś
amaia_v Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 01.08.09, 00:56 dwoch mozna myslec, ze sie kocha. a znaczy to tyle, ze z dwoch skladasz jednego- wlasciwego czyli uklad sprawdza sie wlasne dlatego ze jest dwoch, czego brakuje jednemu znajdujesz u drugiego czyli to nie milosc prawdziwa... zaden nie jest "tym" i tylko z jednym z nich dlugo nie wytrzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
amaia_v Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 01.08.09, 01:05 moze kolega daje ci zrozumienie i fascynacje, ktorych w wieloletnim zwiazku brakuje. a ty pomylilas to z miloscia. moze to przyjaciel byc tym jedynym a moze sie okazac ze porzucisz chlopaka dla iluzji i pozalujesz(rzucenie chlopaka dla kumpla to spora komplikacja zyciowa) nikt Ci nie odpowie..czas pokaze moze poczekac a moze jakis krok uczynic zeby sie cos zaczelo wyjasniac na pewno latwo nie jest przejsc cos takiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 01.08.09, 07:01 Można, a nawet trzeba! Nie wolno ci marnować uczuć i żywotności w Tobie zawartych. To byłoby wbrew prawu naturalnemu i nauce Kościoła:O Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Nie można:) 01.08.09, 08:00 Ale można sobie za to tłumaczyć TYM -zdrady ,nie tylko fizyczne ale i emocjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Czy można kochać dwóch facetów naraz? 01.08.09, 08:16 moze mozna. Odpowiedz Link Zgłoś