potworski 31.07.09, 13:55 Mareczek ogłasza na forum przerwę w swojej działalności. Moderator forum Kobieta usilnie próbuje zachęcić mareczka do pozostania na forum proponując mu podwyżkę. Nowa praca mareczka to koordynacja budowy nowych autostrad w Polsce. Początki są jednak trudne. Tu: mareczek ma wątpliwości czy właściwie obliczył szerokość trzypasmowego odcinka autostrady A1. Niestety mimo pojechania po premii i nagany - mareczek nie uczy się na błędach. Mareczek po napisaniu kontrowersyjnego posta na Forum Kobieta próbuje wszelkich sztuczek aby uniknąć ciętej riposty. Mareczek podczas pobytu w Irlandii całą swoją pensję odkładał do słoika zbierając na wymarzony rower. Żywił się więc jedynie tym co uzbierał w parku=jagody i grzyby. Tu: mareczek przyłapany na konsumpcji chronionego gatunku podgrzybka: Mareczek i jego forumowy fanklub. Na pierwszym planie z prawej: lacido, której mareczek zdradza treść swojego następnego posta. Z tyłu pośrodku: justysialek, która zazdrośnie próbuje podsłuchać treść rozmowy Mareczek w dowodzie wdzięczności za uznanie postanowił rozlosować wśród swoich fanek trzy wibratory swojego pomysłu: Wszędobylscy paparazzi przyłapali mareczka na intymnym spotkaniu z kitkiem_malym i julyaną. Julyana wstydliwie odwraca się próbując ukryć brak opalenizny Mareczek tuż po oblaniu egzaminu na moderatora forum "ogrodnictwo". Podczas szukania właściwego posta mareczek niechcący wstąpił na forum "brak seksu w małżeństwie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:07 Dobre :) ale gdzie w tym tekście moje najwierniejsze fanki, wrr2 i wanilinowa? Odpowiedz Link Zgłoś
dona_lukrecja Re: mareczek - relacja 31.07.09, 16:50 Thank you Potworski, you made my day :D Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:01 Abstrahując od posta z obrazkami który przyznaję, jest bardzo dobry i mnie rozśmieszył szczególnie z unikaniem riposty, to najciekawsze są spostrzeżenia socjologiczne uczestniczek forum. Przede wszystkim Potworski napisał o mnie, gdyż z racji mojej licznej grupy Pań które mnie nie lubią, ma zapewniony poklask z ich strony. W innych postach tak wesoło już by nie było. Drugie spostrzeżenie - większość forumek ordynarnie wchodzi do tyłka Potworskiemu chwaląc go w każdym jego poście, a moim zdaniem to jest fajne do jednego zdania, a potem okazuje się, wybaczcie, zwyczajnie nudne i nie do czytania - moim zdaniem, i z tego co pamiętam nie tylko moim. A czemu się podlizują? bo się boją że staną się obiektem żartów i drwin, i nikt tej osoby bronić nie będzie. To jest w ogóle bardzo ciekawe, i dość śmieszne to obserwować. Potworski można powiedzieć śmiało, jest najmocniejszym człowiekiem z tych względów na forum. Cloclo załatwił bez mydła i teraz siedzi cicho, kilka innych osob też. A takie twarde były w grupie, a teraz jak mysz pod miotłą - ubaw po pachy :) ciekawi mnie teraz która z Pań będzie następna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:06 To jest można powiedzieć, psychologia grupy. Gdyby Potworskiego większość aktywnych forumowiczów atakowała i nie lubiła, nikt by się nie podlizywał. Gdy większość go lubi (albo się boi opisania w śmieszny sposób) większość przyjmuje postawę uległości. Typowa grupa z liderem, uległymi, stojącymi z boku i buntownikami. To co rozbawia mnie do łez to uległość Pań które wcześniej w grupie były niezwykle odważne w awanturach, bluzganiu, ironicznych docinkach a teraz uszy po sobie :) Zawsze w takiej grupie lider mógl powiedzieć co chciał i reszta się śmiała, podlizywała. Osoba będąca poza grupą i jej wpływem co by nie powiedziała mądrego była atakowana. W grupie przyjemnie, można się dowartościować, fajnie jest. Ale jak widać, czasem jest fajnie a czasem niefajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:13 a może Potworski jest po prostu sympatyczny stad rzesza jego fanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:20 Lacido - ale mi się podoba jak pisze Potworski, tylko tak jak mówię, w małych dawkach na jeden raz. A to co opisałem to spostrzeżenie o was a nie o nim. Tak, wiem, teraz będziecie mi udowadniać że go lubicie za coś tam ale prawda jest zupełnie inna, bo za obśmianie nadmuchanych panienek ą i ę po prywatnych uczelniach z forum która mają się za nie wiadomo kogo sympatia jest najmniej możliwym uczuciem. Boicie się nie tylko opisania przez Potworskiego w sardoniczny sposób, ale także tego że wszystkie za nim jesteście, i wszystkie się zwrócicie przeciwko tej która się wyłamie z tej grupy. Nie ukrywam że jest to dla mnie pewna satysfakcja obserwować ta sytuację :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:25 o matko, widzę że usiłujesz sobie coś wytłumaczyć na swój sposób Ja nie mówię o sposobie pisania tylko o tym, że on jest sympatyczny jako osoba :) Skąd Ty wiesz jaka jest prawda? bo za obśmianie nadmuchanych panienek ą i ę po prywatnych > uczelniach z forum która mają się za nie wiadomo kogo sympatia jest najmniej > możliwym uczuciem. a to nie wiem co ma być ;/ Boicie się nie tylko opisania przez Potworskiego w > sardoniczny sposób, ale także tego że wszystkie za nim jesteście, Myślisz, że jest lubiany ze strachu - co to za pomysł? i wszystkie > się zwrócicie przeciwko tej która się wyłamie z tej grupy. ???? nie rozumiem, nikt się nie zwrócił przeciwko mnie mimo że nie manifestowałam sympatii do Niego > Nie ukrywam że jest to dla mnie pewna satysfakcja obserwować ta sytuację :) taką że ktoś może być lubiany? nie miałeś z tym do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:29 Lacido - zostałaś opisana, i jako prawdziwa kobieta próbujesz udawać ze to jest cool, że jest fajnie, że śmiesznie, i teraz próbujesz mi udowadniać że wszyscy nagle kochacie Potworskiego. Odczep się wreszcie od niego, ok? nie o nim piszę, a o tym jak się mu podlizujecie i dociekam przyczyn tego. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:08 Mareczku - Poworski po prostu pisze naprawdę pomysłowe i zabwne rzeczy, a nie "usiłuje nauczać". Może dlatego jest lubiany, czego o Tobie powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:56 mareczkowi żal d..ę ściska, ot co :D Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:58 ultraviolet6 napisała: > mareczkowi żal d..ę ściska, ot co :D Jak powtórzycie to jakieś tysiąc razy to może uwierzycie w to :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:02 Ja w to jak najbardziej wierzę, tylko szkoda, że ty temu ciągle zaprzeczasz i starasz się wszystkich przekonać, że jest inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:05 No wiesz, skoro mi się zarzuca coś co jest nieprawdą, staram się wykazac na przykładach że jest inaczej. Czego mam zazdroscić dokładnie Potworskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:56 Poczucia humoru, lekkości pióra, braku "misji"... Kto da wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mareczek - relacja 31.07.09, 21:24 nie twierdzę że to jest cool bo wcale nie należę do grona Twych adoratorek ;) nie niej pomysł był zabawny i tyle. Niczego Ci nie udowadniam (w którym miejscu?) tradycyjnie przeinaczasz (Potworski tego nie robi) pisałam o sympatii nie kochaniu :) Sam się odczep :) Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:01 Mareczku...czy ty placzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:36 Zazdrość Cię zżera;) Widzisz Mareczku jak rozgryziesz fenomen Potworskiego, to może tez będziesz cieszyl się taką popularnością. Podpowiem-Twój tok rozumowania jest kompletnie fałszywy. Zaprowadzi Cie na manowce... Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:38 kadfael napisała: > Zazdrość Cię zżera;) > Widzisz Mareczku jak rozgryziesz fenomen Potworskiego, to może tez > będziesz cieszyl się taką popularnością. Podpowiem-Twój tok > rozumowania jest kompletnie fałszywy. Zaprowadzi Cie na manowce... Ale o czym Ty mówisz, jaka zazdrość? kobieto zajrzyj na moją stronę, mnie czyta więcej osób niż to forum, więc czego mam zazdrościć? że kilkanaście zestrachanych o siebie Pań cukruje? to zobacz ile mi ludzi cukruje u mnie, i to nie ze strachu a z własnej woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:41 Ja rozumiem że chcecie mi wmówić konflikt z Potworskim, ale mam nadzieję ze Potworski się tej prowokacji nie podda. Nie zazdroszczę mu, i powtarzam raz jeszcze - tak jak on pisać nie umiem po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:03 Brak mi słów... NIESAMOWITE! BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:09 Trzeba przyznać, że dobór zdjęć i komentarzy jest zabawny. ;) Podziwiam, że ci się chciało. Nie lepiej zignorować, zamiast karmić trolla? On jest jak ten mały głód z reklamy Danio - im bardziej w centrum uwagi, tym burczenie głośniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:10 Zniknąłem na parę dni z forum, i już jaka tęsknota wezbrała w forumowiczach, budujące to jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
stinefraexeter Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:20 mareczekk77 napisał: > Zniknąłem na parę dni z forum, i już jaka tęsknota wezbrała w forumowiczach, > budujące to jest :) Też bym się podbudowała. Dlatego nie rozumiem motywacji :P Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:20 > Podziwiam, że ci się chciało. Nie lepiej zignorować, zamiast karmić trolla? On > jest jak ten mały głód z reklamy Danio - im bardziej w centrum uwagi, tym > burczenie głośniejsze. Tyż prawda. Teraz Maruś będzie sie upajać jaką to ma osobowość i jak wszyscy go kochają. Juz gadanie z samym sobą pod różnymi nickami i pisanie kobylastych komentów nie wiadomo po co mu nie wystarcza. Ale bądźmy miłosierni - jak ktoś nie ma życia w realu, niech ma chociaż w necie. PS. W ostatniej polityce jest fajny reportaż o forach, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:27 Julyana - kłamiesz, mam tylko jeden nick i TYLKO pod jednym piszę. A może wspomnij jak w czasie dyskusji na moim wątku obiecałaś mi że Twoi koledzy mnie pobiją w realu? czy ja komuś szkodzę? zamieszczam jakis artykuł, same wchodzicie i się czepiacie, nikomu z butami nigdzie nie wchodzę. Ale co to Cie interesuje, prawda? nie lubisz mnie za to lubisz wylać trochę żółci z siebie i zniknąć gdy poproszę o udowodnienie tych kłamstw :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:38 PS. W ostatniej polityce jest fajny reportaż o forach, polecam. a dasz linaka, plissssssssss:) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:40 www.polityka.pl/chmowo/Lead30,936,297802,18/ Znaj moje dobre serce.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_i_wladca_mx Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:15 o w morde;) podwiescic to na czolowce forum! Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:27 na mareczku unikającym ciętej riposty się popłakałam;), ale mistrzowski jest uważam mareczek na forum brak seksu w małżeństwie:P Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:34 Brakuje mi tu wrr2 a przecież to ona jest zawsze moją najwierniejsza czytelniczką, można było ją umieścić jako psa, gorzej z doktorową waniliową by było, ale np. serek homogenizowany o smaku waniliowym czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: mareczek - relacja 31.07.09, 15:11 > na mareczku unikającym ciętej riposty się popłakałam;) ja też. Najlepsze zdjęcie, tuż przed wibratorami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:36 :DDDDD i szlus straciłam przeponę. :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:42 ROTFL!!!!! Potworski, ty diable! ;D Dzięki, poczułam się wyróżniona wśród forumowego tłumu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:56 Potworski, jesteś niezastąpiony !! :)))) Ja chcę więcej takich foto- story :D Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:57 stawiam tezę, że potworski i mareczek to ta sama osoba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: mareczek - relacja 31.07.09, 14:59 weź proszę nie obrażaj potworskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 15:01 > weź proszę nie obrażaj potworskiego! No właśnie. mareczek mu do pięt nie dorasta Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: mareczek - relacja 31.07.09, 15:19 Ja stawiam zaś tezę, że tarantinka mieszka na szóstym piętrze, nigdy nie była w Jastrzębiej Górze i kończy jej się Vegeta. tarantinka napisała: > stawiam tezę, że potworski i mareczek to ta sama osoba !!! Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yoyo Re: mareczek - relacja 31.07.09, 15:31 hmm, to by byl przypadek rozdwojenia jazni godny opisania w periodykach psychiatrycznych:-) BTW, post potworskiego jest the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: mareczek - relacja 31.07.09, 15:01 Przepiekny kicius, ten przy kurach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: mareczek - relacja 31.07.09, 15:23 klik obrazek, klik następny i wszystkie fanki potworskiego robią łał. brawo potworski! brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Ty, to masz zdrowie... 31.07.09, 15:24 eehh... static.howstuffworks.com/gif/empire-state-building-1.jpg nie to, co ja... www.targoni.pl/blog/wp-content/uploads/2009/07/dsc_0769-600x398.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:11 Krótko mówiąc Mareczek zazdrości potworskiemu fanklubu i nie widząc swoich wad, a potworskiego zalet (głównie intelektualnych, bo potworski czasem bluznie) tłumaczy wszystko psychologią tłumu. Hahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:15 Nie zazdroszczę, ponieważ nie mam do takiego pisania jak Potworski talentu, tak samo jak bardzo chciałbym napisać powieść a nie umiem. I nigdy nie napisałem że nie jest inteligentny, teraz to sobie wmawiasz już żeby potwierdzić jakąś swoją teorię. A prawda z psychologią tłumu i jej przejawem jest jaka jest, i nie mam do Ciebie winy że jej nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
tytoniowy_dym Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:18 A prawda z psychologią tłumu i jej przejawem jest jaka jest, i nie mam > do Ciebie winy że jej nie rozumiesz. litości po i nie dajemy przecinka miszczu autorze setek tysięcy "artykułów". Co oznacza "nie ma do Ciebie winy"? Jak żyję się z czymś takim nie spotkałam... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:03 mI nigdy nie napisałem że > nie jest inteligentny Nigdzie nie pisałam, że nie napisałeś, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:18 > bardzo chciałbym napisać powieść a nie umiem. A co tu przepraszam do umienia, skoro nawet takie zapiski Brygidki czy inne klony za bestsellery robią? Zmień tryb pisania z wielokrotnie złożonych tasiemców na krótsze zdania, wymyśl bohatera czy bohaterkę idiotę/idiotkę która/który goni za miłością kręcąc się przy tym jak pies za własnym ogonem i masz. Kariera gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:23 Zainspirowałem się bardzo najnowszymi opowiadaniami Stephena Kinga, i wpadłem na ciekawy pomysł. W radiu rano mówili o jakimś więzieniu w ktorym za oplatą można spędzić noc w zamknięciu by poczuć się jak więzień, taka atrakcja. I wymyśliłem fabułę horroru, młoda para idzie żeby przeżyć swój pierwszy raz w takim miejscu, i rano się okazuje że nikt ich nie wypuszcza, tylko dostają raz dziennie żarcie przez otwór w drzwiach, i tak aż do końca życia, które nadejdzie niebawem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:27 Sounds nice. To jeszcze to napisz bez wodolejskiego stylu jaki uprawiasz i coś może z tego być. Tylko nie powieść (wodolejstwo zabija napięcie) ale prędzej jakieś opowiadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:36 King jest chyba jedyna osobą której zazdroszczę. Opisuje takie proste, prozaiczne czynności dnia codziennego, genialne to jest. A co najlepsze dużo pisze o bąkach, kupach, i jest najlepszy (wg Pań z forum pisanie o bąku dyskwalifikuje pisarza), a także zaczynał jako nędzarz z długami, i w wieku 40 lat zaczął powazną karierę. Do 40tki to ja wydam już z 5, 8 książek, ale ciągnie mnie do horroru, thrillera i historiozofii strasznie. Marzę o napisaniu powieści o facecie nieudaczniku zyciowym, który odkrywa w sobie wielką moc, i tworzy nowy ład na ziemi dzięki organizacji fanatycznych następców assasynów, którzy mordują każdego władcę na ziemi który chce wywołac wojnę itd. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:43 > A co najlepsze dużo pisze o bąkach, kupach :DDD Dlaczego mnie to nie dziwi? Też lubię Kinga, ale z innych powodów niż bąkofan i na szczęście King wcale nie pisze DUŻO na tematy fekalne. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:47 King pisze o tym bardzo dużo, powstała cała powieść o inwazji kosmitów która objawiała się wzdęciem :)))) a teraz całe duże opowiadanie "Bardzo trudne położenie" w zbiorze "Po zachodzie słońca 2008" opowiadające ze szczegółami (obrzydliwymi) o facecie skazanym na śmierć i zamkniętym w toy toyu. Wiesz Julyana, w takim miejscu gdzie ciągle biegasz po opiciu się piwem które tak kochasz z kolegami, tak, pewnie tymi którzy mieli mnie pobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:50 Każdy widzi to co chce widzieć, Maruś usłyszy słowo "bąk" i dostaje orgazmu, więc nic dziwnego, że głównie to dostrzega i ceni w twórczości Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:53 Julyana - czemu takie oszczerstwa o mnie piszesz? podnieca Cię to? czujesz się wtedy lepsza? akceptowana w grupie? powiedz mi co napędza Cię do pisania o ludziach którzy nic Ci nie zrobili w taki obelżywy sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:55 Bączusiu, już ci kiedyś łaskawie napisałam co sądzę na temat dyskusji z niekumatymi schizofrenikami. Że tradycyjnie nie pojąłeś - twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:58 Julyana - pytam raz jeszcze - czemu piszesz o mnie takie rzeczy? czemu mnie ciągle obrażasz, grozisz pobiciem itd? gdy proszę o wyjaśnienia sugerujesz chorobę psychiczną. A gdy po Tobie ktoś pojedzie w realu pewnie płaczesz jaki ten świat jest zły i niesprawiedliwy, prawda? to następnym razem przypomnij sobie mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana_hegel Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:16 julyana napisała: > Bączusiu, już ci kiedyś łaskawie napisałam co sądzę na temat dyskusji z > niekumatymi schizofrenikami. Że tradycyjnie nie pojąłeś - twój problem. julyano już Ci kiedyś kochanica_francuza zwróciła uwagę abyś nie wyśmiewała się ze schizofreników, a Ty ciągle swoje ... również i Ty możesz zachorować na schizofrenie wiec wyluzuj troche! a tak ma marginesie, schizofrenicy to bardzo inteligentni ludzie, widać że nic nie wiesz o tej chorobie wiec daruj sobie trywialne przykłady!! Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:20 Ooo, to awansowałem na inteligentnego schizofrenika? wow, czuję się zaszczycony :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatiana_hegel Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:24 mareczekk77 napisał: > Ooo, to awansowałem na inteligentnego schizofrenika? wow, czuję się zaszczycony > :) hmmm, wyszłam z założenia, że nie jesteś chory :) nie miałam na myśli Twojej osoby. Mój post tyczy sie tylko i wyłącznie julyany. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:27 Tatiana - ok, ale wątpię by przemawianie do rozsądku Julyany odniosło jakikolwiek skutek :) Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: mareczek - relacja 03.08.09, 10:27 Tatiano, nabijam się tylko z Mareczka, nie z choroby i nie miałam na celu wyśmiewania schizofrenii, jeśli tego nie dostrzegasz i interpretujesz moje wypowiedzi inaczej, to wybacz, ale ja Ci nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:44 Na pewno bardziej kreatywne zajęcie niż tworzenie na forum wypocin zapominając że posty o długości powyżej 1 ekranu mało kto czyta. Get on with it, może nawet kiedyś kupię (acz nie obiecuję, że nie zjadę w recenzji z góry na dół i po bokach jeśli będzie za co). Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:49 Ale ja nic nie tworzę, kopiuj wklej z mojej strony i zabawa na kilka dni z Paniami. A co, jesteś krytykiem? Boże, co druga kobieta stąd jest krytykiem literackim, a reszta profesorami, doktorami, matematykami, i fizykami - jądrowymi zapewne :) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:52 Krytykiem... chyba ogólnie życiowym. Nie muszę być krytykiem, żeby nazwać szmirę szmirą, tak jak nie muszę być meteorologiem żeby stwierdzić że zanosi się na deszcz, więc ironia była zbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:54 Yannika - możesz nazywac co chcesz jak chcesz, ale musisz przyznać że jest to Twoje zdanie subiektywne, nic więcej. To co Ty nazwiesz szmira inny pokocha, i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:00 Dokładnie to samo tyczy się krytyków zawodowych. Nie istnieje coś takiego jak opinia obiektywna i bynajmniej nie będę płakać, że setki kobiet czytają zapiski Gabrysi jak objawienie - dla mnie to i tak szmira. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:02 Brygidki miało być. Ech, przydałaby się tu opcja edycji forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:06 No własnie, w ogóle w takich kwestiach nie istnieje obiektywność niestety. A może to dobrze, sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:10 Co nie znaczy, że recenzja nie może mieć racji. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:13 Z tego co wiem, to krytycy zawsze sie mylili jeśli chodzi o najlepszych pisarzy. Po prostu krytyk jest wykształciuchem, a twórca ma talent, i to się trochę rozmija. Moja znajoma po filologii powiedziała mi że pisac jak ja każdy moze, więc powiedziałem żeby spróbowała się przebić od zera z blogu, na sam szczyt rankingów w polsce. I po dwóch miesiącach się załamała oczywiście, i się dowiedziałem że jej nie czytają bo ona jest wykształcona i jej nie rozumieją, a mnie czyta zwykły plebs. No i to taka dyskusja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:15 Bez urazy, ale ja Twojego bloga nie czytam bo masz piekielnie nudny i wodolejski styl pisania. Minimalna dynamika i po prostu nuży. A z blogami jest taki paradoks, że im badziej ktoś zlewa popularność tym bardziej popularności przybywa - bo jest coś innego niż różowe stronki z przesłaniem "jestem fajna, koffajcie mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:18 Nigdy nie pisałem o koffaniu i byciu cool, a o znacznie glębszych sprawach. Dlatego moi czytelnicy to przewaznie moi przyjaciele a nie tylko okazjonalni komentatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:21 Gdzieś twierdzę że pisałeś? Jedyny komentarz tyczący się Twojego bloga to był ten o stylu. I tego zdania prędko nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:22 Ależ nie zmieniaj, po co? co by człowiek nie zrobił zawsze będa Ci którym to się nie podoba i Ci którzy to lubia. To co ważne to zarobić pieniądze na tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 23:20 Chętnie bym z wami podyskutował, szczególnie z wrr ale niestety jestem zajęty a te dyskusje były przerabiane już kilkadziesiąt razy wzdłuż i wszerz, a i tak na końcu sypały się na mnie wyzwiska a wy uciekałyście. A teraz szkoda mi czasu, wolę pieniążki zarabiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 23:22 mareczekk77 napisał: > Chętnie bym z wami podyskutował, szczególnie z wrr ale niestety jestem zajęty a > te dyskusje były przerabiane już kilkadziesiąt razy wzdłuż i wszerz, a i tak na > końcu sypały się na mnie wyzwiska a wy uciekałyście. A teraz szkoda mi czasu, > wolę pieniążki zarabiać :) Hej,hej,ja nikogo nie wyzywałam i nie wyzywam. Nawet nie umiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
juliette_77 Re: mareczek - relacja 01.08.09, 17:24 yannika napisała: > Na przyjaciołach którzy czytają? > Mareczek gdzieś pisał, że czytelnicy jego bloga, podsyłają mu datki :O Nie chce mi się teraz tego szukać, ale spadłam wtedy z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 21:35 I te tysiące wejść, którymi się chwalisz generują twoi przyjaciele? Serio? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:05 W Kingu , Koontz'u i Mastertonie,zaczytywałam się mając 14 lat :) ,ale ok mają chłopaki swój styl... A o kupie ,pierdzeniu,tyłku i odbycie pisał nie tylko King :) Polecam-Nieznośną Lekkość Bytu-pana Kundery -gdzie autor w wysublimowany sposób opisuje zabawy analne ;) Myślę,że taki Gombrowicz jest też mistrzem tylnych epitetów ;) I znalazło by się jeszcze paru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:09 Hermina25 - no proszę, a jednak można o tym pisać, być sławnym i szanowanym. Ale czy Julyana i inne osoby zdołają to zrozumieć? któż to wie :) a ja że raz napisałem artykuł - poradnik o seksie analnym zostałem sklasyfikowany jako pisarz bez szans. Doprawdy, niektórzy z ewolucji się umysłowo nie wydostali jeszcze. Koontza bardzo lubię chociaz jest monotematyczny, Masterton to już moim zdaniem 2 liga, teraz właśnie mam jego starą książkę "brylant", o dziwo nie czytałem jeszcze a znalazlem w bibliotece. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:19 Prawda taka,że King i reszta wzorują się na książkach pana Edgar'a Alan'a Poe'a (szacuneczek dla niego:)) A ja mieszkałam kiedyś z pięcioma facetami pod jednym dachem i podpalanie sobie bąków było ich najlżejszą formą rozrywki ;) W sumie tematom z dziedziny kupofilii nie było końca :))) jestem odporna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:21 Ja teraz dokańczam Lumleya i bardzo mi się podoba, moim zdaniem jest znacznie lepszy niż Masterton. A co do podpalania bąków to się nazywa bengalski ogień, i nigdy tego nie robiłem, jak będe chciał się uszkodzić to znajdę mniej inwazyjny sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:23 "Dokańczaj" dalej... I on ma książki pisać??? Do słownika marsz!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:25 W akademiku mojej koleżanki,jeden koleś trafił na oddział z silnymi poparzeniami odbytu i genitaliów ,moi kumple mieli więcej szczęścia,ale zdarzały się imprezy na pogotowiu... ale to już z innych wspaniałych pomysłów wynikało :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:28 Hahaha :) najlepsi są Ci co trafiają na pogotowie z różnymi przedmiotami w pupie, ludzie naprawdę nie korzystają z mózgu jak sie podniecą, makabra :) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:31 Julyana znowu przegrała sromotnie dyskusję na forum, i wściekła leci na piwo do kolegów :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:33 Taaa,wystarczy Jackass'ów pooglądać :) W jednym programie koleś poszedł na prześwietlenie z resorakiem w tyłku :))) A i tak mistrzem był koleś z Nagród Darwina -jak wsadził sobie w kloakę sprężarkę do pompowania opon i go rozpaćkało na wszystkie strony świata :D Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:35 Jackassi sa super :) to co mnie rozwalilo to jak ten gruby nałożył sobie klosz na głowę a drugi miał rurkę od tego klosza i wlożył ją sobie tam gdzie słońce nie dochodzi :)) Z Darwina jeszcze fajny był facet co kluczyki mu w kratkę wpadły, włożyl tam głowe i sie utopił :) a ze sprężarką to ostatnio w Polsce było, kolega koledze dla zartu wsadził tam końcówkę i rozerwało goscia... Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:20 mareczekk77 napisał: > > Z Darwina jeszcze fajny był facet co kluczyki mu w kratkę wpadły, włożyl tam > głowe i sie utopił :) Wytłumacz mi jeżeli możesz co jest fajnego w tym,że ktoś się utopił? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:28 Źle to ująłem, bardzo źle, nie o to mi chodziło. Przepraszam za napisanie tego. A teraz powiedz mi czemu nie zadałas tego pytania dziewczynom które wyśmiewały się z mojej choroby przez wiele miesięcy, przerzucając się co lepszymi jej opisami z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
christina0 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:34 mareczekk77 napisał: > Źle to ująłem, bardzo źle, nie o to mi chodziło. Przepraszam za napisanie tego. Rozumiem,zdarza się. > A teraz powiedz mi czemu nie zadałas tego pytania dziewczynom które wyśmiewały > się z mojej choroby przez wiele miesięcy, przerzucając się co lepszymi jej > opisami z mojej strony? A już mówię:) Nie zadałam tego pytania bo nie jestem zorientowana w temacie. Nie wiem na co jesteś chory bo najzwyczajniej w świecie nie śledzę wszystkich wątków na tym forum. Pewnie-zauważyłam,że od pewnego czasu jesteś jednym z głównych tematów na forum ale zajrzałam bodajże tylko do jednego wątku Tobie poświęconemu.Na inne,zakładane przez różne osoby już potem nie zaglądałam,bo to się trochę nudne zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 21:35 > A teraz powiedz mi czemu nie zadałas tego pytania dziewczynom które wyśmiewały > się z mojej choroby przez wiele miesięcy, Mareczku trzymaj się faktów. Przez wiele miesięcy to ty piszesz, że ktoś, kiedyś się naśmiewał. Podejrzewam (wnioskując z innych wątków), że oryginalne posty mało kto kojarzy (np. ja ich w ogóle nie widziałam, oprócz JEDNEGO, który ktoś kiedyś zacytował). Jakbyś sprawy nie wywlekał w każdym wątku, to mało kto by wiedział o twojej chorobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: mareczek - relacja 01.08.09, 17:03 Sorry Maruś, ale King o ile jest wspaniały, to w niektórych miejscach tak jak Koontz, jedzie po schemacie. Czytając "Bastion" myślałam, że zasnę z nudów, jak rozpisywał się nad szczęściem rodzinnym ocalonych z zarazy, jak to jest och i ach....Jak się pisze thriller czy horror, niech będzie tym thrillerem do końca, a nie nagle się przeistacza w jakąś mdłą historyjką o wielkim szczęściu rodzinnym (jak mi taka potrzebna to sięgam po Grocholę a nie po Kinga). J.K. Rowling też napisała Harry'ego Pottera jako bezrobotna angielska samotna matka, a teraz jest milionerką - i jak jej opowieść o chłopcu - czarodzieju na początku była prostą opowieścią dla dzieci, że dobro zwycięża, tak w następnych częściach było straszniej, mroczniej (jak w dorosłym życiu) i się zrobiła opowieść dla nastolatków. A te bąki u Kinga to chyba tylko w wykonaniu starych piesków :P - nie mogłam uwierzyć, że tak jest, dopóki mój nie zaczął na starość :P. Odpowiedz Link Zgłoś
juliette_77 Re: mareczek - relacja 01.08.09, 17:26 mareczekk77 napisał: > Zainspirowałem się bardzo najnowszymi opowiadaniami Stephena Kinga Człowiek który uważa się za (przyszłego) pisarza, pownien bardziej dbać o kulturę języka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mareczek - relacja 31.07.09, 17:17 potworski napisał: Na pierwszym planie z prawej: lacido, której mnie ten osobnik z prawej wygląda na koguta ;) chyba coś Ci się pomyliło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pao.lo Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:07 Jak to było? Pieją kury pieją, mają koguta... Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:07 hahahahaha, Potworski, you are the best!!! Ale sie nasmialam. szczegolnie ta riposta. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:22 >Młody Mareczek promuje swoje wypociny: > > img87.imageshack.us/i/silk2.jpg/" border="0" alt="https://img87.imageshack.us/i/silk2.jpg/"> > Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:22 maitresse.d.un.francais napisała: > > >Młody Mareczek promuje swoje wypociny: >http://<a href="http://img87.imageshack.us/i/silk2.jpg/[/img]" target="_blank">img87.imageshack.us/i/silk2.jpg/[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:25 Chyba Ci coś nie wyszło, nawet linka nie umiesz wstawić, a do ochrzaniania innych - pierwsza, brawo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: mareczek - relacja 31.07.09, 20:36 Nie umiem, i co z tego? Bardzo cię to cieszy? POdniosło ci samooocenę? Za to umiem mnóstwo innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
myinspire Re: mareczek - relacja 02.08.09, 01:05 Kurcze taki fajny wątek bym przeoczyl o miszczu. Jutro sobie go przeczytam. Dziś odświeżam by go inni też nie przeoczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Dobrzy ludzie 31.07.09, 20:38 maitresse.d.un.francais napisała: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > > > >Młody Mareczek promuje swoje wypociny: > >http://<a href="http://img87.imageshack.us/i/silk2.jpg/[/img]" > target="_blank">img87.imageshack.us/i/silk2.jpg/[/img] poprawcie, jeśli możecie, linka, zanim mareczek się zes... ze szczęścia, że nie umiem go wkleić, i będzie musiał prać spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: mareczek - relacja 31.07.09, 18:27 boskie:) chyle czoła przed Mistrzem:) Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: mareczek - relacja 31.07.09, 19:04 Ze śmiechu wpisałem się nie tam gdzie trzeba, więc powtórzę... NIESAMOWITE! BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś