razdwa1212 01.08.09, 11:06 jestem w takim stanie ze nic sam nie wymysle musze szybko cos zrobic, jakos ja zaskoczyc. zrobic niespodzianke. najmilsza na swiecie ale niewiem co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murzynier Re: jak odzyskac utracona 01.08.09, 12:16 razdwa1212 napisał: > jestem w takim stanie ze nic sam nie wymysle to widać, nie jesteś w stanie sklecić nawet sensownego posta z rzeczownikiem w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek181987 Re: jak odzyskac utracona 01.08.09, 12:18 1. co zrobiłeś ,że ukochana nie chce się do ciebie odezwać / albo rzuciła cię ? 2. ile chcesz na ten cel przeznaczyć pieniędzy ? czy w ogóle chcesz przeznaczać jakieś pieniadze ? Odpowiedz Link Zgłoś
razdwa1212 Re: jak odzyskac utracona 01.08.09, 12:21 1)oddalalismy sie od siebie coraz bardziej.ja niczego nie zauwazylem.od wczoraj nie jestemy razem 2)wszystkie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: jak odzyskac utracona 01.08.09, 14:54 A nie można zwyczajnie pójść do niej z jej ulubioną konfiturą albo dżemem i bukietem kwiatów, bakaliami czy lodami? Porozmawiać, wyjaśnić, powiedzieć, że zrozumiałeś błąd [jeśli zrozumiałeś;)], spróbować przeprosić i postanowić poprawę. Ja nie jestem zwolenniczką wielkich niespodzianek na przeprosiny i odzyskiwanie drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: jak odzyskac utracona 01.08.09, 15:07 Skoro nawet nie zauważyłeś,że coś jest nie tak,to moim zdaniem nie ma czego ratować.Jak tu ktoś napisał,trupów się nie wskrzesza. Odpowiedz Link Zgłoś