Dodaj do ulubionych

JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!!

26.12.03, 23:43
Obserwuj wątek
    • Gość: J.K. Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 23:47
      Po pierwszej niechcianej ciąży przekona się każdy:)
      • Gość: Nelka Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.pl / *.ns.net.pl 26.12.03, 23:56
        Eee, tam! Przecież są lepsze zabezpieczenia, a ciąża z prezerwatywą zdarza się
        nie tak rzadko...

Ja tam się nigdy nie przekonam, nie mam na co sobie jej założyć :-)))
        • Gość: renia Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.ath.spark.net.gr 27.12.03, 09:18
          Nelka, nieprzekonujaco gadasz. Po pierwsze ciaza z prezerwatywa zdarza sie
          bardzo rzadko, jeszcze nie syszalam, zeby komus sie zdarzyla, zwlaszcza jesli
          to jest prezerwatywa markowa. OD 7 lat stosuje wylacznie taka forme
          zabezpieczenia i nigdy nic nie peklo, nie zsunelo sie, nie przelalo sie
          góra... Wpadaja tylko kolezanki, ktore stosuja gumke od czasu do czasu w
          nadziei, ze tym razem to chyba raczej nie trzeba.... W takim kontekscie mozna
          faktycznie powiedzeic, ze ciaze przy stosowaniu gumki zdarzaja sie czesto.

Co do drugiej czesci Twojego zdania, tez nie do konca tak jest. Kolezanka
          twierdzi, ze z guma czuje jakby kochala sie z reklamowka i mimo ochotnosci do
          stosowania gumy przez faceta, ona jest calkowicie do gumki nieprzekonana.

Mysle, ze do gumy koniecznie trzeba sie przekonac i nie marudzic zwlaszcza
          jesli ktos czesto zmienia partnerow. Ostatecznie przed ciaza sa inne
          zabezpieczenia, przed chorobami zas, chyba tylko szklanka wody zamiast....
          • Gość: Nelka Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.pl / *.ns.net.pl 27.12.03, 10:57
            Ja jestem przeciwna prezerwatywom. Kochaliśmy się przy takim zabezpieczeniu
            tylko dwa razy, nie było tak źle, ale czułam się właśnie jak z reklamówką:)).
            Fakt, jeśli się zmienia partnerów jak rękawiczki i nigdy się nie wie, jakiego
            syfa ktoś nosi w sobie, to faktycznie lepiej stosować prezerwatywy. No i gumki
            są też dobre dla nastolatków współżyjących od czasu do czasu... Ale jak
            przekonać kogoś do tego? Nie mam pojęcia... mnie nikt nie przekona.
    • betty-bt sama siebie? to proste 27.12.03, 11:17
      bardzo proste: albo uzywasz prezerwatyw, albo schodzisz na aids.
    • Gość: Przerażona! Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:08
      Ale ja czegoś chyba nie rozumiem. Przepraszam. Ja jeszcze nigdy sie nie
      kochałam z facetem, chociaż niedługo to nastąpi (a właśnie, wejdźcie
      dziewczyny na Cosmopolitan i odpowiedzcie prosze na artykuł "Jak zachowywać
      się podczas pierwszego razu") i nie wiem jak to jest. Biorę tabletki, ale
      chyba nie potrafiłabym zaryzykować pierwszego razu bez prezerwatywy. CZY JAK
      JUZ PARA KOCHA SIE Z PREZERWATYWĄ, TO KOBIETA BARDZO JĄ CZUJE???? CZY UTRUDNIA
      ONA INICJACJĘ??? CO SIE STANIE, JEŚLI ZABRAKNIE W POCHWIE ŚLUZU? Mam takie
      wrażenie, że prezerwatywa jest taka, jak prawdziwa guma i ciężko bedzie jej
      wejść... Jak to jest? Moze mi ktos opisać??
      • Gość: renia Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.ath.spark.net.gr 28.12.03, 13:19
        Wlasciwie nie wiem czy zazdroscic Ci tych przygotowan do tego pierwszego razu,
        czy lekko sie z nich podsmiechiwac, wybacz. Masz wrazenie, obawiasz sie tego,
        tamtego, prosisz, zeby ci opisywac jak to jest - kobieto to bedzie twoj
        pierwszy raz i nikt Ci nie opisze jak bedzie w Twoim przypadku. Fajnie, z nie
        postepujsz pochopnie, ale be przesady. Zachowuj sie tak, jak czujesz, a jesli
        jestes ciagle spieta na sama mysl, ze masz wystapic nago przed facetem lub
        pozwolic mu sie dotknac TAM!! to po prostu poczekaj z tym, nie czas jeszcze.
        Jesli kochasz chlopaka i on kocha Ciebie i mu ufasz i chcesz tego pierwszego
        razu, to bez tych wszystkich ceregieli bedzie fajnie i oby bylo. Gumke lepiej
        zaloz. Jak wyshniesz to nawilzycie slina czy zelem. No i lepeij pozniej
        zaczynac niz wczesniej.
        • Gość: Nelka Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 17:00
          Jesli bierzesz pigułki regularnie i nie zapominasz o nich, to po co Ci
          prezerwatywa? No, chyba że nie jesteś pewna "czystości" partnera i boisz się
          mikroskopijnych bakterii, grzybów i innych "przyjemniaczków". Powiem Ci
          jednak, że prezerwatywa moze w pewien sposób rozładować napięcie, można
          nieumiejętne jej zakładanie obrócić w żart itp.

Osobiście jednak uważam, że prezerwatywa tylko przeszkadza, a facet wygląda w
          niej conajmniej idiotycznie. Ale to tylko moje zdanie...
          • moniorek1 Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! 28.12.03, 20:32
            Gość portalu: Nelka napisał(a):

> Jesli bierzesz pigułki regularnie i nie zapominasz o nich, to po co Ci
            > prezerwatywa? No, chyba że nie jesteś pewna "czystości" partnera

Wiesz chlopak moze byc czysty ,ale nie ma napisane na czole ,ze jest np.
            nosicielem zoltaczki. Ten pierwszy raz moze sie przyczynic do tego,ze moze
            zlapac rozne chorobska z aids na czele. Pomyslalas o tym?

>
            > Osobiście jednak uważam, że prezerwatywa tylko przeszkadza, a facet wygląda
            w
            > niej conajmniej idiotycznie. Ale to tylko moje zdanie...

Wiesz co zamiast brac sie za dupake naucz sie moze robic na drutach, albo
            wyszywac, bo zdecydowanie jeszcze nie doroslas do seksu.
            Idiotyczne jest to jak mloda laska idzie do lekarza z ropnymi smierdzacymi
            uplawami bo uwazala ,ze jej men wyglada gupio w gumie.

• Gość: Nelka Re: JKA PRZEKONAĆ SIĘ DO PREZERWATYW?!!!! IP: *.pl / *.ns.net.pl 28.12.03, 21:44
              "Wiesz co zamiast brac sie za dupake naucz sie moze robic na drutach, albo
              wyszywac, bo zdecydowanie jeszcze nie doroslas do seksu. Idiotyczne jest to
              jak mloda laska idzie do lekarza z ropnymi smierdzacymi uplawami bo
              uwazala ,ze jej men wyglada gupio w gumie."

Przepraszam, a o co Ci własciwie chodzi? Zaraz powiem mężowi, że nie dorosłam
              do seksu, ciekawe co powie, ha ha ha. Własnie o to chodzi, że nie powinno się
              CHODZIĆ DO ŁÓŻKA Z PIERWSZYM LEPSZYM Z ULICY. Jak się zna partnera i ufa mu,
              to nie ma problemu. A kochajacy partner, jesli cierpi na jakaś chorobę, chyba
              powie o tym wcześniej swojej dziewczynie, nie sadzisz? Czy moze z własnym
              męzem też powinno sie współżyć w gumie z obawy przed zakażeniem??

I co to jest ta "DUPAKA"???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka