charlie_x 29.12.03, 13:44 ..Twoje ponowne pojawienie sie jest drugą milą wiadomoscią dnia!..8) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Witam Cie P..!! 29.12.03, 13:48 charlie_x napisał: > ..Twoje ponowne pojawienie sie jest drugą milą wiadomoscią dnia!..8) To fajnie, a co było tą pierwszą? Zostaniesz powtórnie ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam Cie P..!! 29.12.03, 13:53 ..tylko już nie tooo!Pierwsza to nowe zlecenia na moje "rękodzielnictwo", a to chyba znaczy, ze po pierwszym popłacę wszelkie rachunki.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Witam Cie P..!! 29.12.03, 14:10 charlie_x napisał: > ..tylko już nie tooo!Pierwsza to nowe zlecenia na moje "rękodzielnictwo", a to > chyba znaczy, ze po pierwszym popłacę wszelkie rachunki.pozdr. Popatrz , jak to niewiele teraz potrzeba do szczęścia. Nawet nie wiemy kiedy, robimy się minimalistami. Ale rachunki ważna rzecz w życiu. I to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Witam Cie P..!! 29.12.03, 14:38 pajdeczka napisała: > > Popatrz , jak to niewiele teraz potrzeba do szczęścia. Nawet nie wiemy kiedy, > robimy się minimalistami. Ale rachunki ważna rzecz w życiu. I to jest straszne. ..a wiesz, ze czesto o tym mysle i chyba to tez jest urok "pewnego" wieku tzn. mojego.Swoje maxyma i wszelkie pryncypia kieruje na dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś