jeruba 04.06.03, 08:15 A po drodze są urny, mam pytanie. Gdzie znajduje się lokal wyborczy? pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieskuba Re: Droga do Europy 04.06.03, 08:49 jeruba napisała: > Gdzie znajduje się lokal wyborczy? Poczekajmy na ogłoszenie, ale najpewniej w Urzędzie. Inna ewentualność to gimnazjum przy Krasiczyńskiej albo liceum przy Żuromińskiej. pieskuba > > > ------------------------------------------------------- > moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
kondra18 Re: Droga do Europy 04.06.03, 10:19 Wedlug Obwieszczenia odpowiedniego Ministra nasz blok glosuje w liceum na Zurominskiej Odpowiedz Link
jeruba Re: Droga do Europy 04.06.03, 13:22 Dzięki za info do zobaczenia przy urnach pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
jeruba Idziemy dalej 07.06.03, 11:10 Witam, Doszliśmy do urn, głosy oddane. pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
smootek Wróciliśmy - ale dokąd? 08.06.03, 17:22 My też byliśmy... coś niepokojące są te dane dotyczące frekwencji. Trochę groźne i smutne, że wiele osób w ogóle nie chce wypowiedzieć się na ten ważny temat. Odpowiedz Link
jeruba Re: Wróciliśmy - ale dokąd? 08.06.03, 19:12 oj tak nie nastrajają optymistycznie ale może stanie się cud pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- jutor może będzie tu białoruś Odpowiedz Link
smootek Re: Wróciliśmy - ale dokąd? 08.06.03, 19:26 Nic innego jak czekanie na cud do ogłoszenia oficjalnych wyników nam nie pozostaje... Odpowiedz Link
smootek Re: Wróciliśmy - nie jest źle :))))) 08.06.03, 21:06 No i nie jest tak źle jak się wydawało ))))) Odpowiedz Link
jeruba Re: Wróciliśmy - nie jest źle :))))) 08.06.03, 22:08 Oj można odetchnąć z ulgą A sąsiedzi to chyba jeszcze wypoczywają po upalnym wekendzie pzdry, j.j. ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie Odpowiedz Link
pieskuba Re: Wróciliśmy - nie jest źle :))))) 08.06.03, 22:24 Sąsiedzi ledwo żyją, przynajmniej ja... Czy w tym kraju nic nie może być umiarkowane, na przykład temperatura? Woooooody!!! Looooooodu!!! Cytryyyyyny!!! pieskuba Odpowiedz Link