chromare1 23.01.08, 21:40 i powstaje nowy sklep tej sieci na Wincentego (przy KACPERKU ). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Marcpol na Bródnie 23.01.08, 22:47 "Twój sklep" padł? Szkoda, bo u w Marcpolu kupować nie będę. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Marcpol na Bródnie 26.01.08, 12:02 Tandeta, mobbing, stary towar. Kumpel pracował i wiem co się działo. Odpowiedz Link
chromare1 Re: Marcpol na Bródnie 27.01.08, 00:05 ha,ha,ha .Ciekawe która to sieć (MARKET)przestrzega prawa pracownicze .Czytałem że na świecie pracownicy bardzo chwalą WAL- MART .Tyle tylko że nasze molochy zwarły szyki by nie wpuścić konkurencji na rynek ( miał wystartować w 2007 roku ). Jeszcze z milion wyjedzie na Wyspy to sklepy żeby utrzymać pracownika będą chyba dawać samochód służbowy i osobistego masażystę !!!!TAK TO JUŻ JEST .Gdy mało jest pracy warunki dyktuje pracodawca ,gdy mało siły roboczej to warunki dyktuje pracownik Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Marcpol na Bródnie 19.02.08, 16:43 Ja mam o Wal-Marcie inną opinię. Ale przemilczę. Odpowiedz Link
monika.zal Re: Marcpol na Bródnie 19.02.08, 10:21 i ciekawe czy długo się utrzyma.. na bazyliańskiej przy kiepskiej lokalizacji i ograniczonej powierzchni był ze dwa lata(????). a ponadto ludzie jeżdża do carrefoura,lidla i tesco na kondratowicza Odpowiedz Link
magoo_king Re: Marcpol na Bródnie 19.02.08, 19:41 monika.zal napisała: > i ciekawe czy długo się utrzyma.. na bazyliańskiej przy kiepskiej lokalizacji i > ograniczonej powierzchni był ze dwa lata(????). a ponadto ludzie jeżdża do > carrefoura,lidla i tesco na kondratowicza zwłaszcza do tesco, napierają mało okien nie wybiją. Marcpol Bazyliańska dobrze prosperował, ale złodziejstwo było przeogormne. Śmiem sądzić, że nowy wiele dłużej nie pociągnie. Odpowiedz Link
fasten Re: Marcpol na Bródnie 19.02.08, 21:23 a czynny jest już ten sklep czy to dopiero plany/ przygotowania? Odpowiedz Link