Dodaj do ulubionych

maska do wlosow blond Avon

29.04.04, 14:45
czy uzywal ktos maseczki do jasnych wlosow, z serii zlocisty blond Advance
Techniques Avon-u? warto kupic czy nie warto....
Obserwuj wątek
    • june.miller Re: maska do wlosow blond Avon 30.04.04, 12:09
      Chciałam kupić, ale dziś (pierwszy dzień obowiązywania nowego katalogu) w COK
      była przeogromna kolejka sad Kupię po weekendzie i dam znać.
      • michasiamichalska Re: maska do wlosow blond Avon 30.04.04, 19:15
        kupilam dzis, w sumie troche spontanicznie bo cos mi sie pomylilo i myslalam ze
        obowiazuje jeszcze stary katalogwink No i w biegu( stojac w kolejce) przejrzalam
        katalog i natknelam sie na te maska...reklama super...rozswietla, odzywia
        wszytsko ok, ale w domu przeczytalam ze ona jest przeciwko zolknieciu wlosow a
        ja mam naturalne;-((buuuuuu ta reklama to oszustwo;-((((uzyje dzis wieczorem,
        zobaczymy.Efektow jakis mega sienie spodziewam;-((((buziak
        • june.miller Re: maska do wlosow blond Avon 30.04.04, 21:31
          A mogłabyś napisać jaka jest instrukcja stosowania? Z góry dziekuję.
    • june.miller Re: maska do wlosow blond Avon 04.05.04, 13:09
      Kupiłam, użyłam, zgodnie z obietnicą małe sprawozdanie: maska jest fioletowa
      (pewnie po to, żeby niwelować żółty odcień włosów), bardzo dobrze nawilża i
      odżywia, wydajna, nie obciąża włosów, są "śliskie" i łatwo się rozczesują.
      Zadowolona jestem smile A jutro przetestuję odzywkę z tej samej serii, bo też
      kupiłam. A jak sprawia się szampon?
      • omango Re: maska do wlosow blond Avon 04.05.04, 15:35
        a splukiwalas te maske po nalozeniu? ja jeszcze jej nie kupilam, ale zamierzam,
        natomiast slyszalam, ze brakuje "instrukcji obslugi"
        pozdrawiam
        • june.miller Re: maska do wlosow blond Avon 04.05.04, 17:10
          Na opakowaniu jest sposób uzycia: wmasować maske w umyte włosy, pozostawić na 1-
          3 min. i dokladnie spłukać.
      • katinka555 Re: maska do wlosow blond Avon 04.05.04, 17:49
        dziekuje june smile) to chyba zloze zamowienie u mojej kolezanki smile bo zalezalo mi
        na tym, by wlosy byly nawilzone, sliskie i latwo sie rozczesywaly, wielkie
        dzieki! smile
    • reirei ogólnie technique advance 17.05.04, 11:56
      ja tak trochę nie na temat.. co sadzicie ogólnie o tej serii? ja miałam kiedys
      maseczke do włosów i odzywke, uważam że są ok. A jak sie sprawują szampony?
      Miałayście może produkty do stylizacji włosów z tej serii?
      pozdrawiam
      • omango Re: ogólnie technique advance 17.05.04, 14:56
        w K8 bedzie kolejny produkt z tej serii: "Dodajacy objetosci polyskliwy zel do
        wlosow blond" - porcja 150 ml
        cena regularna 19,90, w promocji 11,90
      • justa_79 Re: ogólnie technique advance 17.05.04, 16:17
        ja chwalę sobie serum na końcówki, ale to chyba jest dosyć popularne. miło
        zaskoczyło mnie serum dodające objętości włosom, bo dotychczas żaden szampon
        czy odżywka tego typu nie działały, a to serum rzeczywiście widocznie zwiększa
        puszystość i objętość włosów.
    • madzia773 Re: maska do wlosow blond Avon 17.05.04, 21:30
      ja używam jej od tygodnia i jest baaardzo dobra. Włosy sa takie milutkie i
      śliskie po zastosowania. A noc używam serum na końcówki. Dla mnie jest to jeden
      z lepszych produktów avonu
    • nikasob Re: maska do wlosow blond Avon 20.05.04, 12:18
      Moja koleżanka, która kupiła sobie całą serię AT do włosów blond, powiedziała,
      że mam chwalić ile się da. Jest bardzo zadowolona.
    • bzinka Re: maska do wlosow blond Avon 04.06.04, 17:38
      MAM PYTANKO - CZY MOZNA JEJ UZYWAC PO KAZDYM MYCIU JAK ODZYWKE,CZY NP 2 RAZY NA TYDZIEN?
      ACHA...I CZY NADAJE SIE DO WLOSOW Z PASEMKAMI JASNYMI ALE TAKIMI DOSC GESTYMI?
      POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI smile
      • brzoza12 Re: maska do wlosow blond Avon 04.06.04, 18:44
        mam pytanko, czy nie macie wrazenia ze po zastosowaniu tej maski wlosy szybciej
        sie przetluszczaja?? Tzn na drugi dzien wygladaja koszmarnie. Nigdy nie mialam
        problemu z przetluszczajacymi sie wlosami a od kiedy stosuje ta maske cos
        takiego u siebie zaobserwowalam
        • june.miller Re: maska do wlosow blond Avon 07.06.04, 19:59
          Też tak mam jak ją niedokładnie spłuczę, trzeba chwilę dłużej łepek polewać smile
    • katinka555 Re: maska do wlosow blond Avon 07.06.04, 16:31
      z powodow technicznych maska i cala seria blond jeszcze do mnie nie dotarly,
      ale jak tylko wyprobuje - sama dam znac wink
    • bzinka Re: maska do wlosow blond Avon 13.06.04, 10:56
      hej!pytam jeszcze raz bo nie dostałam odp - CZY MOZNA JEJ UZYWAC PO KAZDYM MYCIU JAK ODZYWKE(MYJE CO 2GI DZIEN),CZY NP 2 RAZY NA TYDZIEN?
      I CZY NADAJE SIE DO WLOSOW Z PASEMKAMI JASNYMI ALE TAKIMI DOSC GESTYMI,CZY TYLKO DO WLOSOW CALYCH ROZJASNIONYCH?
      • june.miller Re: maska do wlosow blond Avon 13.06.04, 11:12
        Maska przeznaczona jest do włosów naturalnie blond, z pasemkami blond i
        farbowanymi w całości na blond smile
        Co do częstotliwości uzywania- producent nie zastrzegł, że nie można uzywać jej
        po każdym myciu włosów, musisz sama sprawdzić, czy tak częste uzywanie jej
        służy Twoim włosom. Ja mam suche włosy, więc uzywam jej po każdym myciu (nawet
        codziennie) i jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka