Dodaj do ulubionych

Podkład Perfect Wear

29.06.04, 18:50
Kupiłam dziś dla klientki ten podkład, a po otwarciu ukazala nam sie prawie 1,5 centymetrowa dziura, zamiast jakiegoś drobnego otworu dozujacego. Dla mnie osobiście takie rozwiązanie jest straszne i widzę, że klientka też jest niezadowolona. Przecież aplikacja z takiego opakowania jest bardzo utrudniona. Jestem ciekawa, jak Wam się podoba tego typu rozwiązanie.
Obserwuj wątek
    • enyya Re: Podkład Perfect Wear 29.06.04, 21:30
      Mnie też sie nie podoba, kupiłam też dla swojej klientki ale nic mi nie mówiła, więc chyba ok, jej koleżanka też zamówiła po tym jak przetestowała jej koleżanka. Ale moje wrażenie po otwarciu kosmetyku było podobne. Niewygodnie się nakłada, chociaż żeby była szpatułka doczepiona do korka już byłoby lepiej. A tak to się można strasznie upaćkać. Ja zdecydowanie wolę tubki smile
    • emilia.kosecka Re: Podkład Perfect Wear 30.06.04, 17:18
      Niestety Podkłady "Perfect Wear" odkąd pamietam, a jestem w tym ponad 5 lat
      zawsze były w buteleczkach bez aplikatorów. Ma to nawet swoje uzasadnienie. Ten
      podkład po kontakcie z powietrzem dość szybko wysycha i aplikator po prostu by
      sie zapchał i i tak tzreba by było odkręcac żeby go wyjąć.

Proponuję zakupić gąbeczkę do nakładania podkładu, lib szpatułkę taką jak dajemy
      klientką do nakładania kremów. A przedewszystkim nakładać go na krem
      nawilżający, gdyż ponieważ szybko szchnie, trzeba go szybko rozprowadzać zeby
      nie powstawały smugi, krem nieco spowalnia proces zasychania. Podkład ma także
      tendencje do wysuszania cery, jest wiec szczególnie polecany dla osób z
      trądzikiem (mimo wszystko nie zatyka porów). oraz cerą suchą.

Ponadto wszystkie kosmetyki Perfect Wear maja spwecjalnie zabezpiecone
      opakowania i ważne żeby je dobrze zamykać, gdyż mogą po prostu wysychać, lub sie
      utleniać, i tracic swoje właściwości jak pomadki i cienie

Pozdrawiam
      Emilia Kosecka
      koordynator 159
      • eyna Re: Podkład Perfect Wear 30.06.04, 23:28
        Dobrze zrozumiałam, że ten podkład jest dobry do cery suchej mimo, że ma
        tendencje do wysuszania?
        • orissa Re: Podkład Perfect Wear 01.07.04, 00:00
          eyna napisał:

> Dobrze zrozumiałam, że ten podkład jest dobry do cery suchej mimo, że ma
          > tendencje do wysuszania?

No właśnie też tak zrozumiałam, co mi się w ogóle nie zgadza. To przecież
          nielogiczne.
      • justa_79 Re: Podkład Perfect Wear 01.07.04, 09:31
        może to przejęzyczenie - miało być chyba doc ery tłustej - tak przynajmniej
        logicznie wynika.
      • emilia.kosecka Re: Podkład Perfect Wear 12.07.04, 20:24
        owszem przejezyczenie: jest polecany do cery trądzikowej, tłustej i mieszanej a
        stanowczo odradzany cerze suchaj!!! Dla cery suchej polecam nawilżający krem
        koloryzujący (3 odcienie), nawilżający podkład wygładzający cerę, ewentualnie,
        światłoczuły w kompakcie, czy rozświetlająco - antystresowy, aksamitny i
        "idealnie dobrany" są raczej do kazdej cery, z tym ze ten drugi u niektórych
        powoduje nieprzyjemne sciąganie.

Czy są jeszcze jakieś pytania?? Chetnie na wsystkie odpowiem smile

----------------------
        Emilia Kosecka
        Koordynator Sprzedaży
        Okręg 159 Łódź
        GG: 4679933
        • jodarek1 Re: Podkład Perfect Wear 12.07.04, 20:46
          emilia.kosecka napisała:

> owszem przejezyczenie: jest polecany do cery trądzikowej, tłustej i mieszanej
          a
          > stanowczo odradzany cerze suchaj!!! Dla cery suchej polecam nawilżający krem
          > koloryzujący (3 odcienie), nawilżający podkład wygładzający cerę, ewentualnie,
          > światłoczuły w kompakcie, czy rozświetlająco - antystresowy, aksamitny i
          > "idealnie dobrany" są raczej do kazdej cery, z tym ze ten drugi u niektórych
          > powoduje nieprzyjemne sciąganie.

hmmm ja na szkoleniu kosmetycznym poznałam nieco inny podział podkładów:

perfect wear - cera tłusta i tłusto-mieszana
          aksamitny - mieszana
          rozświetlająco-antystresowy - sucha
          nawilżająco-wygładzający - sucha bardziej dojrzała
          idealnie dobrany - normalna do suchej
          światłoczuły w kompakcie - tylko i wyłącznie cera normalna.

Pozdrawiam
          Joasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka