bamboo 27.07.04, 23:27 mam nadzieję, że jeszcze będzie lato i poopalam się troszkę... co polecacie po opalaniu spray z wit.C, czy żel aloesowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: co po opalaniu spray, czy żel? 28.07.04, 00:36 Witam, ja osobiście polecam żel aloesowy. Jest z tych 3 kosmetyków "po" najlepszy, oczywiście moim skromnym zdaniem. Część moich klientów także bierze żel, a część balsam. Rzadko kto bierze ten spray. Po tym żelu naprawdę czuć jak skóra odpoczywa i jest ukojona. Tak więc polecam żel. Odpowiedz Link
asiek501 Re: co po opalaniu spray, czy żel? 28.07.04, 08:47 zgadzam się z sister 52 - że żel jest świetny miałam go ze sobą w "ciepłych krajach" i świetnie się sprawdził, chłodził, nawilżał, a przy tym szybko sie wchłaniał i nie zostawiał warstewki jak balsamy. Teraz mam jedno opakowanie i niestety używam sporadycznie, z racji naszego pięknego lata w tym roku. Odpowiedz Link
bamboo Re: co po opalaniu spray, czy żel? 28.07.04, 17:54 dziękuję. myślę, że żel jeszcze się w tym roku przyda... Odpowiedz Link
epa5 Re: co po opalaniu spray, czy żel? 28.07.04, 19:38 Używałam wszystkich i wszystkie są dobre, spray z wit. C używam zaraz po samym opalaniu (żeby zneutralizować wolne rodniki) a na wieczór przed spaniem balsamik po opalaniu. Ostatnio użyłam balsamu z tymi złotymi drobinkami i jest całkiem całkiem, przyjemnie nawilża i fajnie podkreśla opalenizę. W tym roku nie kupowałam żelu ale też używałam i też jest dobry. Odpowiedz Link