pynia15 28.12.04, 13:15 hej sister52 skad ty masz juz tak szybko takie wiadomosci : Od katalogu 03 nie będzie już programu lojalnosciowego, więc nie nastawiajcie się Ten miły zestaw demo, który będzie w K02 to tak na pożegnanie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: do sister52 28.12.04, 21:42 Witam, nie wiem dlaczego odpisali Ci w tak debilny sposób. Jest to informacja oficjalna, którą już jakiś czas temu otrzymały OKSki i koordynatorzy. Pracuję w biurze mojego okręgu, ponadto nico się interesuję tym wszystkim, dlatego trudno, żebym czegoś takiego nie wiedziała. Musze wiedzieć, bo jak do nas do biura zaczną dzwonić nowe konsultantki, to nie mogę im odpowiadać tak jak Tobie oficjalny serwis Avonu Wracając do tego programu lojalnościowego - nie wiem, może coś jeszcze z tym zrobią, ale na dzień dzisiejszy jest tak, że jak konsultantka jest np. w połowie tego programu i walczy o zegarek i wisiorek, to go nie dostanie. Program (pełen cykl 13 katalogów) zakończą tylko osoby, które zaczęły w K03 i K04/2004. Czyli jak ktoś zaczął w K05 to już zegarka nie dostanie. Zapytaj swoją OKS o to, sądzę, że ona jest bardziej poinformowana niż te ciołki w Avonie. Oni notorycznie czegoś nie wiedzą i podają bzdurne informacje. Już nie raz przysyłali mi nieprawdziwe informacje mailem, więc nie dziw się, że i Tobie nie odpowiedzieli tak jak trzeba. Być może oni jeszcze o tej "zmianie" nie wiedzą. Odpowiedz Link
asiek501 Re: do sister52 29.12.04, 09:07 rany - toż to kpina w żywe oczy! ja rozumiem, że można zakończyc dany program, ale osoby, które juz zaczęły w nim uczestniczyć powinny mieć możliwość zaliczenia wszystkich stopni. Wiesz może dlaczego urywają program lojalnościowy w ten sposób? Przeliczyli się? Nie opłaca im sie to? Ja chyba sie jeszcze załapię na jego ukończenie, bo właśnie złożyłam zamówienie w ostatnim etapie, powinnam teraz dostać łańcuszek, a przy następnym zamowieniu (min. 160 zł) - zegarek. Mam nadzieje, ze nie wywiną mi numeru. To jest naprawde niepoważne. Odpowiedz Link
zuziarozia To nie jest O.K. 29.12.04, 09:27 Zgadzam się z toba asiek. Ja jestem w trakcie programu i obawiam sie , ze nie mam po co walczyc o te zamowienia. To bez sensu, chyba dam sobie spokoj. Odpowiedz Link
sister52 Re: do sister52 29.12.04, 09:50 Witam, informacji o tym DLACZEGO kończą ten program firma nie podała. Podała tylko do wiadomości tę decyzję i koniec. W informacjach jakie będą umieszczane na fakturach można wyczytać, że teraz jakby substytutem tego programu będzie "nowy" klub róży, który jest, krótko mówiąc, niczym. Jak ktoś zaczął w K3 lub K4/2004 to może być spokojny o łańcuszek i zegarek. Inne osoby, które biorą udział w tym programie - przynajmniej na chwilę obecną (nie mam informacji żeby coś się zmieniło) - nie otrzymają tych prezentów. Z tego co się doczytałam (a raczej nie doczytałam) nie będzie też tych pakietów produktów demo. Po prostu program lojalnościowy przestaje istnieć. Tak więc dziewczyny, nie musicie już być lojalne. Najpierw Avon załatwił najbardziej lojalne osoby czyli klubowiczki robiąc z KR pośmiewisko a teraz Was, kolejne lojalne osoby. Ciekawe kiedy wezmą się za "nowe" i im obetną Twój Pewny Start?... Odpowiedz Link
nea2 Re: do sister52 29.12.04, 11:31 A czy w regulaminie tego programu było napisane,że firma może go zakończyć w dowolnym terminie,bez podania przyczyny?Ponadto uważam,że należy o tym poinformować konsultantki odpowiednio wcześniej.Po trzecie jeżeli nadal "werbują" nowe konsultantki łapiąc je na ten program,mimo iż wiedzą,że go nie będzie,to powinny one żądać od firmy tzw. "zadośćuczynienia" bo to jawne naciąganie ludzi. Podsumowując dziewczyny,które zapisały się do Avonu do dnia likwidacji programu,powinny mieć możliwość jego ukończenia. Odpowiedz Link
pynia15 Re: do sister52 29.12.04, 11:51 no to spoko ((bo ja zaczelam ten program "twoj pewny start"w katalogu 10/2004 w klatalogu 1/2005 musialam uzbierac kwote 530 zl, a w katalogu 01/2005 dopiero zaczelam lojalnosciowy i jeden zestaw zamowie i na tym koniec (((( ta firma chyba na serio chce do siebie zniechecic konsultantki (((( i jesli chodzi o mnie to im sie sie chyba coraz lepiej udaje w koncu dopną swego i zrezygnuje,tak jak chyba wiele konsultantek, chyba o to im chodzi Odpowiedz Link