Dodaj do ulubionych

oferta specjalna internet-braki

02.01.05, 18:19
proponuję utworzyć dział, w którym na bieżąco będziemy wpisywać produkty
Avonu z ofery specjalnej i internetowej,których wam nie przysłali bo już nie
mają w zapasach.To będzie bardzo pomocne dla osób,które nie uzbierały
wymaganej kwoty zamówienia lub chcą przekroczyć próg opustowy.
Obserwuj wątek
    • asiek501 Re: oferta specjalna internet-braki 02.01.05, 19:19
      do wysokości zamówienia wlicza się kwota zamówionych produktów, a nie tych, które faktycznie dostałaś.
      Jeśli zamawiasz cos z dostępnej oferty internetowej, a nie dostaniesz tego z powodu braków czy wyczerpania sie tej ofery, to i tak do wysokości zamówienia wliczają sie nie otrzymane produkty
      • brzoza12 Re: oferta specjalna internet-braki 02.01.05, 19:54
        Poza tym produkty z oferty netto i internetowej rozdzielane sa pomiedzy
        poszczegolne okregi i terminy zamowien, tak wiec to, ze ktoras z nas czegos nie
        dostala nie oznacza od razu, ze innej tego nie przysla. Nie tak dawno w ofercie
        internetowej byl blyszczyk Tickled Pink, pomimo tego ze na forum w watku o
        brakach konsultantki zalily sie ze go nie dostaly ja zamowilam i dostalam, wiec
        jak widac liczy sie szczescie bo trudno ukladac tutaj jakies reguly. Pozdrawiam
      • justa_79 Re: oferta specjalna internet-braki 04.01.05, 13:11
        właśnie, że nie. do wysokości zamówienia wlicza się wszystko, co zamówiłaś, bo
        nikt nie jest jasnowidzem i nie wie, ile będzie miał braków. dlaczego z winy
        Avonu miałby później płacić kary? nie wlicza się tylko to, co zamówiłaś, jeśli
        wcześniej napisali Ci: prosimy nie zamawiać.

ale ten pomysł i tak nie ma sensu, gdyż oferta jest właśnie dzielona na okręgi
        i terminy zamówień. możesz się najwyżej zdziwić, jak to wszystko dostaniesz wink
        • asiek501 Re: oferta specjalna internet-braki 04.01.05, 13:21
          justa, nie wiem czy pijesz do mnie, ale ja właśnie dokładnie to samo
          napisałam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka