edziecko_ulcik 28.01.05, 20:42 prenumerata.wprost.pl/o/s/#PANI polityka Avonu .. szkoda ze nie wiedziałam wczesniej .. kupiłabym tutaj .. i wyszłoby mi taniej... wrrrr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pynia15 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 28.01.05, 20:45 ja tez to widzilam juz kilka dni temu i tak sie zastanawiam na zamowieniem prenumetaty nigdy tej gazety nie kupowalam ale chyba nie ma watpliwosci ze ta woda jest oryginalna no nie??? bo jak zamowie a okaze sie bublem jakims Odpowiedz Link
edziecko_ulcik Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 28.01.05, 21:02 woda napewno oryginał .. a gazetę bardzo lubię .. Odpowiedz Link
biba46 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 29.01.05, 13:49 zmartwiłam się tylko faktem, że ta woda dla firmy jest niewiele warta. Zwróćcie uwagę, że przy 24 miesięcznej prenumeracie dają koc w prezencie, a Tomorrow w cenie 80,40 zł za 12 miesięczną. I potem trudno się wściekać na oferty na Allegro. Odpowiedz Link
kati_p Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 21.02.05, 07:39 Hej! Mam pytanie Moja mama zaprenumerowała "Panią" jak tylko zobaczyła ten wątek, i mi narzeka, że jeszcze nic nie dostała. (gazety, perfum..) Czy któraś z Was to zaprenumerowała? Odpowiedz Link
alice76 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 22.02.05, 21:55 Ja. Zadzownilam do wydawnictwa Pani i zostalam poinformowana, ze woda toaletowa bedzie wysylana w marcu. Taz ze chyba trzeba spokojnie poczekac Odpowiedz Link
kati_p Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 25.02.05, 23:16 mam nadzieję że dotrą do nas woda i gazetka Odpowiedz Link
kati_p Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 07.03.05, 22:33 gazetę marcową dostałam, perfum nie. A Tym, alice? Odpowiedz Link
alice76 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 07.03.05, 23:21 Gazetka przyszła dzisiaj, co do perfum, to mają przyjść przesyłką priorytetową później, ale nie pamiętam, czy pod koniec marca, czy w kwietniu. Na razie 'Panią' przejrzałam pobieżnie, robi całkiem przyjemne wrażenie. Przy okazji, co zrobicie z perfumami, jak (jeśli je dostaniecie? Jakoś na lato raczej zwykle funduję sobie coś w stylu bambusika lub zielonej herbaty z yves rocher, więc obawiam się, że Today nie okaże się za bardzo przydatne....Jakby sprzedać, to miałabym gazetkę na rok za darmo )) Odpowiedz Link
kati_p Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 10.03.05, 14:38 u mnie perfumy idą dla mamy, a gazetka wspólna ja wolę treselle Odpowiedz Link
pynia15 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 10.03.05, 15:25 a teraz jest woda always + balsam always ale mi sie i tak brdziej podoba tomorrow Odpowiedz Link
sister52 Re: Prenumerata Pani + Today 10.03.05, 15:30 Nie Always, tylko Today. Na obrazku jest Today + balsam Today, w opisie nie jest zaznaczone, że to będzie Always. Tak więc lipna oferta ;-p Odpowiedz Link
pynia15 Re: Prenumerata Pani + Today 10.03.05, 15:50 sorki pomylilam sie chodzilo o always )))))) Odpowiedz Link
pynia15 Re: Prenumerata Pani + Today 11.03.05, 14:35 nom zapomnialam wpisane slowa nie mialo wyjsc : sorki pomylilam sie NIE chodzilo o always )))))) Odpowiedz Link
kati_p Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 28.03.05, 16:39 do Nas perfumy i broszka juz dotarły Odpowiedz Link
alice76 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 29.03.05, 15:10 heh, to jest szansa, ze do mnie tez jednak dotrze Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: Prenumerata Pani + Tomorrow 29.03.05, 15:20 Niestety oferta sie zakonczyla, teraz jest balsam 100ml do ciala Versace i minaturka wody i kosmetyczka, szkoda napalilam sie na ta wode a dopeiro teraz zobaczylam te oferte Odpowiedz Link