chicarica 10.03.05, 13:36 Link do poprzednich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=13474026&v=2&s=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicarica xia4 - reklama 10.03.05, 13:37 konsultanki avonu.... xia4 10.03.2005 13:15 + odpowiedz Witam ! od kilku lat jestem konsultantką avonu , jednak ostatnimi czasy doszlam do wniosku, ze nie mozna miec duzych zyskow z avonu. Dlatego tz postanowilam sie zapisac do Oriflame. Musze przynac , ze oriflame daje wieksze mozliwosci rozwoju - upust jest staly i wynosi 30% niezaleznie od tego ile masz zamowienia. Pozatym jedynie w marcu wpisowe tylko 1 zł no i oczywiście wspaniale nagrody dla nowych konsultantek. Jestem zadowolona bo nie zrezygnowalam z avonu a pracuje tez w oriflame czyli podwojne zyski moze wy- konsultantki avonu tez sprobujecie swoich sil w innej firmie kosmetyczniej.... warto sprobowac a ten list kieruje wlasnie do Was bo macie doswiadczenie w zbieraniu zamowien itp. Napiszcie na gg 2010190 aby dowiedziec sie wiecej pozdrawiam - kasia • Re: konsultanki avonu.... lavra73 10.03.2005 13:23 + odpowiedz A od kiedy to droga Kasiu Oriflame daje 30% opustu???? He? Mylisz, slonko pojecia (No chyba, ze jestem nie doinformowana) - opustu w oriflame ma sie 23% a marza wynosi 30. I wiesz co? ja w zeszlym roku prawie rowno wchodzilam w Avon i Ori (zalezalo mi glownie na zarobku) i po miesiacu juz stwierdzilam ze, w Ori to ja nie zarobie. Za drogie produkty nie adekwatne do ich jakosci. To tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link
avon_22 Re: xia4 - reklama 10.03.05, 19:27 Ja również postanowiłam skorzystać z tego że w marcu wpisowe do Oriflame wynosi 1 zł i wpisałam się.W Avonie składam zamówienie średnio na 1000 zł ( na katalog) a wiecie na jaką kwote zebrałam zamówienie z Oriflame??? Równe 0 zł.Powód? Klientki zdecydowanie wolą Avon - jest znacznie tańszy a jakość kosmetyków nie odbiega od jakości Oriflame. Odpowiedz Link
chicarica xia4 - wątek nie na temat 10.03.05, 14:06 xia4 - jeśli ciągle będziesz zakładać wątki nie na temat, to dostaniesz bana. Czy ludzie z Oriflame nie mogą zrozumieć, że to nie jest miejsce na dyskusje o Waszej firmie? • ori xia4 10.03.2005 13:51 + odpowiedz upust wynosi 30% !!!!! jak nie wierzysz to zajrzyj na www.oriflame.pl albo zapytaj dod\wolnego konsultanta oriflame • Re: ori sister52 10.03.2005 14:00 + odpowiedz Dlaczego konsultanci Oriflame są tacy tępi i powtarzają w kółko o tych 30%? To jest NIEPRAWDA. Zniżka jest ok. 23%. Podam przykład: w marcowym katalogu Oriflame na stronie 84 są lakiery do francuskiego manicure po 9,90zł. Konsultant płci za nie 7,62zł - czyli zniżka jest równiutko 23%. Więc gdzie te mityczne 30%??? Odpowiem: 7,62zł + 30% = 9,90zł. I w ten sposób tworzy się nieprawdziwy obraz zarobków. W Avonie przynajmniej można mieć te 35% a w Ori nie. Oczywiście namolni liderzy i inne kreatury zaczynają opowiadać bzdury o mitycznych 51% (te 30% + 21% ze zprzedaży netto ze sponsorowania), ale o czym my mówimy?... Odpowiedz Link