Dodaj do ulubionych

MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON)

18.03.05, 07:05
Wytłumaczcie mi dlaczego jak składałam zamówienie na kwotę 153.10 dostałam
maila z Avonu ,że Wartosc zamowienia w cenach regularnych:wynosi 167,10 zl
Jakim cudem powiększyli mi sumę zamówienia przecież przekroczyłam kwotę 150
zł ok mam w tym- zamówieniu 10 katalogów 05/2005 ale przecież to się dolicza
do kwoty upustu prawda? niewiem co o tym myśleć? niech mi nie doliczają innej
sumy co teraz? pozdrowionkasmile)
Obserwuj wątek
    • biba46 Re: MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON) 18.03.05, 08:23
      nie martw się, oni liczą po 2 zł za katalog, a potem na fakturze będziesz miała
      właściwą kwotę. Było już o tym w kilku wątkach, więc sprawdź, jeśli masz
      wątpliwość.
    • nowak.monika Re: MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON) 18.03.05, 09:40
      Biba od wczoraj moje zamówienie czeka na realizację od popołudnia i wciąż
      czeka...kiedy mi się wydrukuje podgląd faktury? mam maila z zamówieniem a nie
      mam pobrane do zrealizowania długo będzie czekało....dzięki za odpowiedź nara
      • biba46 Re: MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON) 18.03.05, 09:53
        to zależy czy dałaś na regularny, czy wybrałaś opcję do COK. Poszukaj na tym
        forum, sister podała szczegółowy harmonogram, kiedy zamawiasz i kiedy
        dostaniesz do COK, natomiast jeśli "odhaczyłaś" regularną, to pobranie wypadnie
        po świętach. Jak chciałaś wcześniej, to musisz edytować i zmienić na dostawę i
        zapamiętaj, na kiedy Ci wyświetla, że dostaniesz w swoim COK, żeby się potem
        nie martwić.
        • nowak.monika Re: MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON) 18.03.05, 10:36
          to znowu jasmile mam dostawę na cok w Bielsku Białej to moje okolice ale tak
          długo się czeka na pobrane do realizacji wciąż czeka tego nie jarzę Biba
          faktura po jakim czasie się pojawia? pozdrowionka i wielkie dzięki za
          cierpliwość
          • sister52 Re: dostawa 18.03.05, 11:10
            A na pewno zaznaczyłaś opcję "Odbiór w centrum obsługi konsultantek" a potem
            wybrałaś swoją miejscowość z listy? Pytam, ponieważ z doświadczenia wiem, że
            spora część konsultantek ma na umowach wpisany jako adres dostawy paczki COK -
            i ten adres wyświetla się jako adres regularny. Konsultantki się mylą i
            zaznaczają ten adres myśląc, że wybrały dostawę na COK. Nie widzę innego
            rozwiązania skoro zamówienie tak długo czeka.
    • nowak.monika Re: MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON) 18.03.05, 13:14
      sister ale mam napisane odbiór z centrum obsługi konsultantek i status wciąż
      pokazuje że czeka nic nie kapuję długo tak jeszcze będzie nie pisze nic że
      dostawa przyjdzie na mój adres ?
      • biba46 Re: MAM JUŻ TEGO POWOLI DOŚĆ(AVON) 18.03.05, 16:11
        czy na bank jesteś pewna, że nie należysz do grupy konsultantek, które jako
        miejsce dostawy regularnej mają COK, bo jeśli tak, to paczki się nie doczekasz
        przed upływem terminu regularnego? Nie gniewaj się, że tak obie z sister
        wypytujemy, ale w ferworze mogłaś zapomnieć i nie zaznaczyć opcji dostawy do
        bielsko-bialskiego COK, bo masz tak zaznaczone w głównym adresie.
        A może już się wszystko wyjaśniło i masz pakowanie, więc daj znać czy problem
        już z głowy, to nie będziemy spekulować, co może jeszcze być przyczyną nie
        pobrania do realizacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka