paola4 05.04.05, 08:36 Czy opłaca się kupić kolczyki wymienne z kat. 05 jakie są, czy nie ropieją od nich uszy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biba46 Re: Komplet kolczyków wymiennych 05.04.05, 08:54 kwestia ropienia uszu jest sprawą indywidualną, mnie nawet w niedługim czasie po przekłóciu, ropiały od złotych (nie pozłacanych), więc nikt Ci tego nie zapewni. Jedyne na co powinnaś zwrócić uwagę, że wiele osób jest uczulona na nikiel, a czy te go mają to chyba powinnaś wysłać maila, bo nie sądzę by na opakowaniu było to napisane. A może jest ktoś, kto je kupił i wypowie się na ten temat ? Odpowiedz Link
sister52 Re: Komplet kolczyków wymiennych 05.04.05, 09:35 Biba, w opisie tych kolczyków w katalogu 05 jest napisane: "Nie zawiera niklu". Odpowiedz Link
biba46 Re: Komplet kolczyków wymiennych 05.04.05, 09:57 nie patrzyłam do katalogu, więc za gapowe trzeba płacić Dzięki za uwagę, jak zwykle, jesteś czujna i dokładna )) Odpowiedz Link
nea2 ja je mam 05.04.05, 17:21 kupiłam je od razu jak były nowością czyli jakiś rok temu.Wszystko jest ok.Jedynie zeszła emalia na "pręciku".Zdarzyło mi się kilka razy zapomnieć o nich przy myciu włosów,ale nic się nie stało.Z całego kompletu nie noszę jedynie "kółeczek",bo chyba nie bardzo pasują na dzień.A może się mylę? Odpowiedz Link