Dodaj do ulubionych

zel do blond pasemek

10.07.05, 15:35
prosze niech mi ktos napisze czy go uzywal i czy warto kupic jestem szatynka
a chce parejasniejszych pasemek.czy ten zel zawiera wode utleniona???
Obserwuj wątek
    • aniielica Re: zel do blond pasemek 10.07.05, 21:33
      Ten zel rozjaśnia włosy dość mocno, ale wątpię zeby Ci rozjaśnił pasemka na ciemnych włosach. On sie nadaje do rozświetlania i poprawiania koloru włosów juz rozjaśnionych. Pozdrawiam!!
    • lucy01 Re: zel do blond pasemek 11.07.05, 09:34
      zawiera wodę utlenioną, ale wątpię żeby rozjaśnił ci włosy jeżeli jestes
      szatynką, żel nakłada się na włosy już odbarwione, szkoda kasysmile)
    • justa_79 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 18:43
      dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi przepisać z ulotki, jak się stosuje ten
      żel? dostałam niestety wersję na Europę Wschodnią czy może raczej południowo-
      wschodnią i żadnej ulotki w jęz. polskim. myślałam, że to zwykły żel do włosów,
      ale zobaczyłam w opakowaniu rękawiczki foliowe, jakie się stosuje do farbowania
      włosów, i trochę się przeraziłam... wink czy ten żel można nakładać tylko w
      rękawiczkach?
      • ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 19:40
        podejrzewam ze to tak jak z farba do wlosow. niby rekawiczki zawsze sa ale ja
        nigdy nie uzywalam a jakos dlonie mi nie odpadly. smile
        • ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 19:40
          ... jeszcze wink
        • justa_79 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 20:49
          hmmm ja bym nie zaryzykowała nakładania farby bez rękawiczek wink
          • ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 21:19
            a co sie moze stac? pomysl ze to co moze zniszczyc Ci dlonie (ktore jako
            najczesciej uzywane maja najtwardsza skore) nakladasz na glowe i pozostawiasz
            okolo pol godziny. nic co nie zaszkodzi moim wlosom - nie zaszkodzi tez dloniom.
            ..mam nadzieje, ciii smile
            • klara0706 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 21:31
              przy niektórych odcieniach farby paznokcie się farbują
              • ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 21:34
                a nie wystarczy ich od razu szamponem umyc? nie wiem smile nie mialam widocznie
                tych niektorych odcieni smile
                • klara0706 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 23:27
                  w domu używałam tylko farb ciemnych: brąz, czerń, kasztan itp - zawsze
                  potrzebowałam kilka dni szorowania paznokci zanim zeszła farba (musiałam wtedy
                  malować paznokcie na ciemne kolory)
                  co do jasnych kolorów farb do włosów - zawsze robiłam u fryzjera, więc nie
                  zabieram głosu
            • miszczynia Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 22:19
              Co się może stać? Np: Woda utleniona potrafi poparzyć skórę, można dostać
              uczulenia, albo tylko wysuszyć ręce, ewentualnie zaszkodzić paznokciom. Poza
              tym włosy nie bolą i można je ostatecznie obciąć, a dłonie... Nakładanie farby
              bez rękawiczek jest za każdym razem ryzykowne (oczywiście to moje zdanie).
              • ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 22:29
                przeciez farbke naklada sie rowniez na skore glowy.. chcesz powiedziec, ze z
                wlosami mozna zdjac skalp? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka