zofia7 10.07.05, 15:35 prosze niech mi ktos napisze czy go uzywal i czy warto kupic jestem szatynka a chce parejasniejszych pasemek.czy ten zel zawiera wode utleniona??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniielica Re: zel do blond pasemek 10.07.05, 21:33 Ten zel rozjaśnia włosy dość mocno, ale wątpię zeby Ci rozjaśnił pasemka na ciemnych włosach. On sie nadaje do rozświetlania i poprawiania koloru włosów juz rozjaśnionych. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
lucy01 Re: zel do blond pasemek 11.07.05, 09:34 zawiera wodę utlenioną, ale wątpię żeby rozjaśnił ci włosy jeżeli jestes szatynką, żel nakłada się na włosy już odbarwione, szkoda kasy) Odpowiedz Link
justa_79 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 18:43 dziewczyny, czy któraś z Was mogłaby mi przepisać z ulotki, jak się stosuje ten żel? dostałam niestety wersję na Europę Wschodnią czy może raczej południowo- wschodnią i żadnej ulotki w jęz. polskim. myślałam, że to zwykły żel do włosów, ale zobaczyłam w opakowaniu rękawiczki foliowe, jakie się stosuje do farbowania włosów, i trochę się przeraziłam... czy ten żel można nakładać tylko w rękawiczkach? Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 19:40 podejrzewam ze to tak jak z farba do wlosow. niby rekawiczki zawsze sa ale ja nigdy nie uzywalam a jakos dlonie mi nie odpadly. Odpowiedz Link
justa_79 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 20:49 hmmm ja bym nie zaryzykowała nakładania farby bez rękawiczek Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 21:19 a co sie moze stac? pomysl ze to co moze zniszczyc Ci dlonie (ktore jako najczesciej uzywane maja najtwardsza skore) nakladasz na glowe i pozostawiasz okolo pol godziny. nic co nie zaszkodzi moim wlosom - nie zaszkodzi tez dloniom. ..mam nadzieje, ciii Odpowiedz Link
klara0706 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 21:31 przy niektórych odcieniach farby paznokcie się farbują Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 21:34 a nie wystarczy ich od razu szamponem umyc? nie wiem nie mialam widocznie tych niektorych odcieni Odpowiedz Link
klara0706 Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 23:27 w domu używałam tylko farb ciemnych: brąz, czerń, kasztan itp - zawsze potrzebowałam kilka dni szorowania paznokci zanim zeszła farba (musiałam wtedy malować paznokcie na ciemne kolory) co do jasnych kolorów farb do włosów - zawsze robiłam u fryzjera, więc nie zabieram głosu Odpowiedz Link
miszczynia Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 22:19 Co się może stać? Np: Woda utleniona potrafi poparzyć skórę, można dostać uczulenia, albo tylko wysuszyć ręce, ewentualnie zaszkodzić paznokciom. Poza tym włosy nie bolą i można je ostatecznie obciąć, a dłonie... Nakładanie farby bez rękawiczek jest za każdym razem ryzykowne (oczywiście to moje zdanie). Odpowiedz Link
ebusia_fam_fatal Re: zel do blond pasemek - ulotka 19.07.05, 22:29 przeciez farbke naklada sie rowniez na skore glowy.. chcesz powiedziec, ze z wlosami mozna zdjac skalp? Odpowiedz Link