Dodaj do ulubionych

P O D K Ł A D

23.09.05, 20:36
jaki polecacie podkład (ten z tych tańszych) i poradźcie:

czym (jakim) różem (??) mam sobie "zrobić" kości policzkowe???
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: P O D K Ł A D 24.09.05, 09:55
      zależy, do jakiej cery - do mieszanej polecam podkład w płynie. do tłustej
      pewnie lepszy będzie matujący, a do suchej - nawilżająco-liftingujący lub
      antystresowy. kości policzkowe możesz "zrobić" różem lub pudrem brązującym.
      techniki nakładania różu i dobór koloru:
      www.wizaz.pl/kurs_pudry.html
      (na dole strony)
      • shojo4 Re: P O D K Ł A D 24.09.05, 18:38
        a propo: trwały tusz do kresek (co o nim sądzicie?)

TRWAŁY PODKŁAD PERFECT WEAR SPF 10
        miałam jego próbkę i musze wam powiedzieć, że to nie dla mnie-był za jasny dla
        mnie, trudno się rozprowadza i skóre troche swędzi (mam strasznie wrażliwą).
        Być może to mało wam powie, ale może któraś z was doradzi mi jakiś inny podkład
        bazując na wyżej wymienionej informacji. Wiem, wiem, to bardzo mało. Ale
        jednak... może coś się da zrobić. Ja bym chciała mieć taką wesołą twarz-cere-
        zaróżowioną albo rozświetloną... no nie wiem. Trudno by było i szkoda kupić
        próbki wszystkich podkładów. Może pomożecie?

inne w katalogu (nowym):
        wyluzowany rozświetlacz do twarzy
        odświeżony podkład do twarzy
        nawilżający podkład wygładzający cere
        podkład rozświetlająco rantystresowy

p.s. kilka info:
        jeszcze nigdy nie 'obcowałam' z kosmetykami, mam w doskonałym stanie cere
        (mówią mi, że jak dziecko malutkie). Generalnie jestem w okresie dojrzewania -
        mam naciągane 17 lat. Coś o wyglądzie: brązowe włosy-brunetka-ciemne brwi i
        gęste (naturalnie, bo teraz na codzień wyrywam-ale chodzi mi o rodzaj urody),
        oczy piwno zielone; a kolor skóry-nie za jasny, nie za ciemny. Śniady? Heh, nie
        znam sięsad

pomożecie?

...stronke wizazu znam;p...
        • shojo4 Re: P O D K Ł A D 24.09.05, 18:41
          aha, zapomniałam...
          ...zapewno ktoś zapyta-skoro mam taką fajną cere, to po co mi podkład?
          A po to, aby ładnie wyglądaćtongue_out a po to, ponieważ chce zatuszować żyłki popękane
          (na nosku), i... to wystarczy.

p.s. mam cere przetłuszczającą się, ale trądziku nie mam-od święta prychol
          wyskoczy.
    • sarunieczka Re: P O D K Ł A D 24.09.05, 19:13
      Skoro masz ładną cerę,i raczej tłustą to polecam płynny podklad matujący,jest
      dobry,miałam go,lżejszy niż Perfect Wear.
      Skoro jesteś brunetką---jak ja,to policzki podkreśl różem najlepiej w ciepłym
      odcieniu,np.jasna czerwień,brzoskwiniowy...Unikaj różowego koloru.ten lepiej
      pasuje blondynkomsmile
      • shojo4 Re: P O D K Ł A D 25.09.05, 10:25
        ooo dziekuje ci bardzosmilesmilesmilesmile
        • shojo4 Re: P O D K Ł A D 25.09.05, 20:43
          moze ktos cos jeszcze?suspicious
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka