wojtas_st 13.10.05, 13:37 Posiadam dużą ilość kubków z logo fimy Avon,koloru niebieskiego, granatowego i czerwonego,zrobione na zamówienie, cena jednego kubka 10 zł. Kontakt 0-606- 453-661 e-mail: mercedes_1970@wp.pl Wojtek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biba46 Re: kubki z logo Avon 13.10.05, 14:25 a możesz zdjęcie umieścić, większe zainteresowanie by było i napisz skąd jesteś, bo może część osób nabyłaby je bez kosztów przesyłki Odpowiedz Link
wojtas_st Re: kubki z logo Avon 13.10.05, 21:42 dzięki za dobre rady jutro zamieszczę zdjęcie... kubasy są naprawdę fajne. Na ceramicznym kubku wypiaskowane jest logo Avon. Jestem z Żukowa woj. pomorskie. Pozdrawiam Wojtas Odpowiedz Link
wojtas_st Re: kubki z logo Avon 14.10.05, 22:07 Witam ponownie, każdy kto chce zobaczyć kubki proszę o przesłanie wiadości na mój adres. W odpowiedzi preślę fotki kubków. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wesolawdowka Re: kubki z logo Avon 16.10.05, 18:55 PROSZĘ O FOTKĘ TYCH KUBKÓW BO AVONOWSKICH NIE MA , MAJĄ BYĆ DOPIERO W GRUDNIU . Odpowiedz Link
biba46 Re: kubki z logo Avon 16.10.05, 19:06 ponawiam prośbę o obiecane fotki, bo na maila wysłanego ze strony www w dalszym ciągu nie mam odpowiedzi Odpowiedz Link
dzikaa Re: kubki z logo Avon 16.10.05, 19:28 pewnie nikt nie dostał zdjęć ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
wojtas_st Re: kubki z logo Avon 16.10.05, 21:36 witam wszystkie osoby zainteresowane kubkami. Wszystkim osobom, które przesłały prośbę o foto kubków odpowiedziałem. Przepraszam za opóźnienie, teraz może być już tylko lepiej. Dziękuję za zainteresowanie moją ofertą. Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link
dzikaa Re: kubki z logo Avon 15.10.05, 21:36 proponuje udostępnić zdjęcia wszystkim, pod jakims linkiem. wtedy bedzie prosciej ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link
dzikaa Re: kubki z logo Avon 17.10.05, 21:06 moim zdaniem są zwyczajne. nie dałabym za nie 10 zł.. myslę że są warte duzo mniej.. ----------------------- masz ochotę na coś specjalnego? poznaj świat kosmetyków Avon www.avon.bialystok.pl Odpowiedz Link