Dodaj do ulubionych

Naprawdę...

23.10.05, 09:53
Was nie rozumiem.... Tak sobie podczytuję to forum i to jest paranoja. Nie
dajecie skanu 01 a podajecie produky z niego i w jakiej sa cenie. Przecież to
bez sensu.... Mnie to rybka czy jest skan czy nie ale innym ułatwiłoby to
zycie. I nie piszcie , że nie macie bo wiem że macie na 100 % /no cóż
wszędzie są przecieki.../Mimo tego pozdrawiam a jeśli link ze skanem trafi w
moje łapki to go na pewno ujawnię smilePewnie pod koniec tygodnia chyba, że
jakaś poczciwa dusza się wcześniej zlituje...
Obserwuj wątek
    • pestunia26 Re: Naprawdę... 23.10.05, 12:08
      widzisz, do mnie pisza ludzie proszac o skan 01 ktorego na prawde nie mam w
      100%, bo gdybym miala to bym odeslala, a to ze inni podaja to co w nich jest to
      na prosbe jeszcze innych osob, nie mysl ze to jakis atak na twoja osobe ale
      raczej odpowiedz na twoj post. Bodajrze w czwartek mialam 5 maili z prosba o 01
      katalog, ale go nie mialam wiec odpisywalam ze go nie mam ale jak bede miala
      skan to przesle.
      • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 12:34
        Pestunia akurat Tobie wierzę i wiem , że nie masz skanu i wiem,ze jak będziesz
        miała to go prześlesz chodziło mi o inne uczestniczki forum. Ja chociaż nie mam
        w tym ŻADNEGO interesu też prześlę linka tylko po to zeby klientki nie musiały
        się "upadlać" "żebrząc" o katalog.O to mi właśnie chodzi podają na prosbę jskie
        są produkty ale jakby ktoś poprosił o skan to nieeeeeee... A dlaczego nie można
        sobie oczu nacieszyc kolorowym katalogiem?
        Pozdrawiam
        P.S. Fajne masz forum
        • pestunia26 Re: Naprawdę... 23.10.05, 13:10
          dzieki smile wiesz moglabym cos napisac o ludziach ale zaraz napadna na mnie big_grin
          wiec siedze cicho bo szkoda mi nerwow na takie rzeczy tongue_out mam lepsze
          zmartwienia wink
          • dzikaa Re: Naprawdę... 23.10.05, 17:56
            na tej kłotni straciły zarówno klientki jak i konsultantki, bo katalog juz by pewnie był..

-----------------------
            masz ochotę na coś specjalnego?
            poznaj świat kosmetyków Avon
            www.avon.bialystok.pl
            • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 18:43
              Może czas wyciągnąć łapki na zgodę? smile
              • dzikaa Re: Naprawdę... 23.10.05, 18:47
                i znów zaraz zacznie się kłótnia, bo niektóre chcą "zgdoy" inne nie. zarówno z jednej jak i drugiej strony. dla mnie może byc nawet dostępne 3 katalogi do przodu. i tak to na mnie nie wpływa.
                podsumowując wink ja jestem za zgodą - nie kłóćmy sie o katalog bo idea tego forum upada. odbierałam je jako źródło informacji o produktach, ich działaniu, a nie źródło katalogu

-----------------------
                www.avon.bialystok.pl
                • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 18:55
                  Gest na zgodę od konsultantek :katalog 01 dostępny dla szarego ogółu smile .Gest
                  na zgodę od klientek :zaprzestanie "zebrania" o katalogi. Ale trzymamy się
                  zasad kto ma skan od razu go udostępnia i nikt nie pyta namolnie kiedy będzie
                  następny. A pytające się ignorować. Ale też nie oszukiwac z katalogiem i ofertą
                  netto ze nie ma . Zawsze znajdzie się ktoś lekko złośliwy /np ja / i udostepni
                  skan nałogowym klientkom chociażby konsultantki strzegły go jak skarbu.I jak
                  się podoba?P.S. a tak na marginesie to powoli się z nas śmieją na innych
                  forach.Pozdarawiam
                  • dzikaa Re: Naprawdę... 23.10.05, 19:05
                    gdzie się smieją? smile jeśli chodzi o warunki to ja jestem za.. tylko nie wiem jak inni, jakoś nikt sie nie wypowiada - chyba wszyscy mają dość tego tematusmile a katalogu 01 tez jeszcze nie widzialam, gdybym miala do niego dojście to bym zeskanowala, ale niestety nie mam, a poza tym to jednak ze 2 godzinki roboty przy kompiesad

-----------------------
                    www.avon.bialystok.pl
                    • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 19:13
                      Sorki ale nie moge zdradzić gdzie.Ale masz moje słowo, że o tej kłotni jest
                      głośno.Ja czekam az mi znajoma podeśle skan wtedy zaraz daję dla ogółu.No wiesz
                      tylko dwie godzinki a ile wdziędznych maili z podziękowaniami... Bądźmy choć
                      trochę altruistami smileNie wypowiadają sie bo może nie są na forum wiesz
                      niedziela wiczór no chyba że maja to gdzieś wtedy kij im w oko smile
                    • nea2 Re: Naprawdę... 23.10.05, 19:30
                      dzikaa napisała:

> gdzie się smieją? smile jeśli chodzi o warunki to ja jestem za.. tylko nie wiem
                      ja
                      > k inni, jakoś nikt sie nie wypowiada - chyba wszyscy mają dość tego tematusmile
                      a
                      > katalogu 01 tez jeszcze nie widzialam, gdybym miala do niego dojście to bym
                      zes
                      > kanowala, ale niestety nie mam, a poza tym to jednak ze 2 godzinki roboty
                      przy
                      > kompiesad
                      >

1.Na Wizażu
                      2.Możesz zeskanować,a w podziękowaniu przeczytasz,że skan jest kiepskiej
                      jakości.
                      • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 19:39
                        Ej Nea2 myślę, że to było złośliwośc a nie podziękowania, za to, że katalog był
                        ukrywany przecież do tej pory nie pojawił się na stronie Ebusi.Myślę że dla
                        dziewczyn nie liczy się tak naprawdę jakość np. tak jak dla nałogowego palacza
                        jak nie ma swoich ulubionych to pali co ma. Przecież każda z klientek zobaczy
                        ten katalog w wersji papierkowej i wtedy niech się zachwyca estetyką. Nie tylko
                        na wizażu rechotają niestety...
                        • dzikaa Re: Naprawdę... 23.10.05, 19:53
                          mój "mąż" też się z nas smieje smile bo przyznajcie ze to juz jest śmieszne.. niestety

-----------------------
                          www.avon.bialystok.pl
                        • justa_79 Re: Naprawdę... 23.10.05, 19:58
                          no tak, jeszcze na kafeterii tongue_out a zamiast maili z wyrazami wdzięczności
                          spodziewaj się raczej maili zwrotnych od osób, które mają zapchane skrzynki.
                          • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 20:25
                            Podziękowania można składać w watku pt. "Tu możesz podziekowac za udostepnienie
                            katalou nr .... " smile
                            • hepinka Re: Naprawdę... 23.10.05, 20:46
                              LOL big_grin
                              tyle tylko rzec mogę big_grin
                              • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 21:10
                                Hepinka a na żartach to się znasz? To właśnie był ŻART. Ale widać,że niektórym
                                zależy na dowodach wdzięczności za swą wspaniałomyślność więc może to jednak
                                nie taki głupi pomysłsmile
                                • hepinka Re: Naprawdę... 24.10.05, 09:05
                                  że to był żart to wiem, dlatego też wyraziłam swóje ubawienie powyższym smile
                        • nea2 Re: Naprawdę... 23.10.05, 20:00
                          nie_rozumiem1 napisała:

> Ej Nea2 myślę, że to było złośliwośc a nie podziękowania, za to, że katalog
                          był
                          >
                          > ukrywany przecież do tej pory nie pojawił się na stronie Ebusi.Myślę że dla
                          > dziewczyn nie liczy się tak naprawdę jakość np. tak jak dla nałogowego
                          palacza
                          > jak nie ma swoich ulubionych to pali co ma. Przecież każda z klientek zobaczy
                          > ten katalog w wersji papierkowej i wtedy niech się zachwyca estetyką. Nie
                          tylko
                          >
                          > na wizażu rechotają niestety...

wiem,wiem.Złośliwości to tu ostatnio nie brakuje.
                          • nie_rozumiem1 Re: Naprawdę... 23.10.05, 20:29
                            A czyja to wina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka