patyska 14.03.06, 11:19 tym razem mam szminki i konturowki w jednym co chcecie wiedziec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k0k Re: biurko patyski, czyli... 14.03.06, 11:26 oo super chcemy wiedzieć ... wszystko już otwieram katalog zaraz zacznę sypać pytaniami Odpowiedz Link
isa666 Re: biurko patyski, czyli... 14.03.06, 11:33 No to mów co tam masz, a my chętnie posłuchamy opinii Odpowiedz Link
patyska nie mam ;) 14.03.06, 11:41 odcienia lilac paradise. ogolnie: kolory sa bardzo delikatne, przejrzyste - i szminki, i konturowki. konturowka jest idealnie dobrana do szminki, troche moze mocniejsza i ciemniejsza. bardzo wygodne w uzyciu sa, ale za to nie podoba mi sie ich zapach, taki drewniano-waniliowy, ale pewnie szybko sie ulatnia (nie wiem, bo przed chwila sie pomalowalam co by dac recenzje pomalowalam sie odcieniem peach nectar - piekny jest! konturowka jest twardawa, wiec rzeczywiscie mozna ja nazwac konturowka szminka jest miekka, delikatna, przejrzysta raczej niz kryjaca. nie wiem, ale chyba nie wszytskie odcienie maja polyskujace drobineczki. nie podoba mi sie odcien satin plum - ciezki fioletowy bordo. mam tez obawy co do pink icing - dla bardzo jasnych blondynek, chyba bedzie prawie niewidoczny na ustach, wiec po co konturowka? )) o konkrety pytajcie, to bede konkretniej odpowiadac Odpowiedz Link
k0k honey glaze, pinky beige 14.03.06, 12:12 jakie to są odcienie chłodne/zimne i w jakiej tonacji kolorystycznej bo na skanie są bardzo podobne do siebie czy mają drobinki?? czy szminka jest jak błyszczyk po nałożeniu tzn czy się tak świeci jak na modelce?? no a ten peach nectar to jaki kolor brzoskwiniowy?? Odpowiedz Link
patyska Re: honey glaze, pinky beige 14.03.06, 12:23 pinky beige - bezowy, ale z tych takich cieplych, zlamanych, ciemniejszych. z drobinkami. ladny kolor. ale nie pinky, tylko... taki bardziej w braz, ale taki braz zlamany na cieplo honey glaze - niemal identyczny, z drobinkami, ale kolor bardziej w pomarancz niz to, co nazywam rodzynka Odpowiedz Link
patyska a! 14.03.06, 11:44 popije, pojem i zapale papierosa i powiem wam jak z jej trwaloscia Odpowiedz Link