Dodaj do ulubionych

biurko patyski, czyli...

14.03.06, 11:19
tym razem mam szminki i konturowki w jednym wink co chcecie wiedziec?
Obserwuj wątek
    • k0k Re: biurko patyski, czyli... 14.03.06, 11:26
      oo super chcemy wiedzieć ... wszystko już otwieram katalog zaraz zacznę sypać
      pytaniami smile
      • isa666 Re: biurko patyski, czyli... 14.03.06, 11:33
        No to mów co tam masz, a my chętnie posłuchamy opinii smile
    • patyska nie mam ;) 14.03.06, 11:41
      odcienia lilac paradise. ogolnie: kolory sa bardzo delikatne, przejrzyste - i szminki, i konturowki.
      konturowka jest idealnie dobrana do szminki, troche moze mocniejsza i ciemniejsza. bardzo wygodne
      w uzyciu sa, ale za to nie podoba mi sie ich zapach, taki drewniano-waniliowy, ale pewnie szybko sie
      ulatnia (nie wiem, bo przed chwila sie pomalowalam co by dac recenzje wink pomalowalam sie
      odcieniem peach nectar - piekny jest! konturowka jest twardawa, wiec rzeczywiscie mozna ja nazwac
      konturowka wink szminka jest miekka, delikatna, przejrzysta raczej niz kryjaca. nie wiem, ale chyba nie
      wszytskie odcienie maja polyskujace drobineczki. nie podoba mi sie odcien satin plum - ciezki
      fioletowy bordo. mam tez obawy co do pink icing - dla bardzo jasnych blondynek, chyba bedzie prawie
      niewidoczny na ustach, wiec po co konturowka? wink))
      o konkrety pytajcie, to bede konkretniej odpowiadac wink
      • k0k honey glaze, pinky beige 14.03.06, 12:12
        jakie to są odcienie chłodne/zimne i w jakiej tonacji kolorystycznej bo na
        skanie są bardzo podobne do siebie czy mają drobinki?? czy szminka jest jak
        błyszczyk po nałożeniu tzn czy się tak świeci jak na modelce??
        no a ten peach nectar to jaki kolor brzoskwiniowy??
        • patyska Re: honey glaze, pinky beige 14.03.06, 12:23
          pinky beige - bezowy, ale z tych takich cieplych, zlamanych, ciemniejszych. z drobinkami. ladny kolor.
          ale nie pinky, tylko... taki bardziej w braz, ale taki braz zlamany na cieplo wink
          honey glaze - niemal identyczny, z drobinkami, ale kolor bardziej w pomarancz niz to, co nazywam
          rodzynka wink
    • patyska a! 14.03.06, 11:44
      popije, pojem i zapale papierosa i powiem wam jak z jej trwaloscia wink
      • patyska Re: a! 14.03.06, 12:19
        no niestety, nie jest to trwalosc perfect wear wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka