Dodaj do ulubionych

jak myślicie?

19.03.06, 21:01
Dziewczyny zamówiłam pare poduszek kąpielowych ale tak naprawdę nei zalezy mi na nich ale na upuście. Na stronie Katalogavon pisało żę bylą w brakach ale też jedna z konsultantek ją dostalą. Moge jesczez wycofać moje zamówienie. Czy myślicie że ten nawilżający krem do stóp/pięt jest bezpieczniejszy (nie przyjdzie mi)?
Podostawałyście te produkty?
Obserwuj wątek
    • monika-ja Re: jak myślicie? 19.03.06, 21:07
      I dlaczego jets tak żę np krem nawilżąjący:
      10 marca go nie ma bo produkcja zakończona a 17 marca "już" jest uncertain
    • justyna442 Re: jak myślicie? 20.03.06, 08:49
      ja poduszek nie dostałam(jednej)moja mama chciała.
      • basiakoc Re: jak myślicie? 20.03.06, 12:27
        ja poduszkę dostałam, ale zamawiałam na odbiór własny na początku kampanii.
    • justa_79 Re: jak myślicie? 20.03.06, 14:45
      a jak myślicie, czy firma powinna wiedzieć o tym, że próbujecie w taki sposób
      dobić do kolejnego progu? bo wypowiadacie się na forum ogólnodostępnym. jeszcze
      ktoś specjalnie wyszuka w magazynie jakiś zaginiony karton z poduszkami wink
      przecież fora dla konsultantek...
      • monika-ja Re: jak myślicie? 20.03.06, 15:29
        a co z kremami nawilżającymi do stóp 150 ml? podostawałyście? ja mialabym dostawe dopiero 24 to może już będą większe braki...
      • ancia19 Re: jak myślicie? 20.03.06, 15:56
        przecież firma może też wejść na fora dla konsultantek... W czym problem...
        Jak będziecie tak dobijać sobie do zamówień to Avon niedługo nie będzie wliczać
        braków do wartości zamówień i tak to się skończy!
        • justa_79 Re: jak myślicie? 20.03.06, 16:15
          owszem, może, ale więcej z tym zachodu i po co, skoro wszystko może wyczytać
          sobie tutaj uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka