Gość: pawel123456 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 16:53 brawo azts jestem z koszalina i kibicuje nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: budda Koszykówka. Puchar Polski koszykarzy dla AZS Ko... IP: 109.243.86.* 21.02.10, 17:38 oglądałem na torwarze i jestem pod wrażeniem AZS ale jestem stronniczy bo z Koszalina pochodzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polly Re: Koszykówka. Puchar Polski koszykarzy dla AZS IP: *.chello.pl 21.02.10, 17:46 Proponuje AZS, zeby sie tak nie rozpedzal. Jakos w finale ich nie widze. nie jestem kibicem ani azs ani turowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgorzelcowo out jestem kibicem Asseco ale AZS jest dla mnie OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 21:56 ciesze sie ze pokonali ten klubik PGR gowno zgorzelcowo. tych kmiotow kazdy pokonuje brawo AZS i do zobaczenia w finale. rozpocznie sie w Gdyni a zakonczy w Koszalinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: jestem kibicem Asseco ale AZS jest dla mnie O IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.10, 04:58 cwel zasrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz-alina Koszykówka. Puchar Polski koszykarzy dla AZS Ko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 10:35 I jak wam podobał się meczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Let's go Asseco mi się podobał meczyk, gratki dla AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 21:11 ciesze sie ze wygraliscie i ze zloiliscie dupsko PGR zgorzelcowo. Tych cieci trzeba twardo do parteru i jechane z nimi brawo dla AZS i mam nadzieje, ze zagracie z Asseco w finale. Fajnie by bylo rozegrac finaly w Koszalinie. No i pomorze gora pozdrowienia z Gdyni dla wszystkich Koszaliniakow a zgorzelcowo raz na zawsze OUT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonica Autokar 1 Koszykówka. Puchar Polski koszykarzy dla AZS Ko... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 22.02.10, 13:27 Byłam, widziałam - świetne sportowe przeżycie, gorący doping i zwycięstwo! Wszyscy kibice zachowali wysoką klasę, Warszawaka, widziałam, była pod wrażeniem jak można dopingować swoje drużyny( w drugiej kwarcie przyłączyli się do zabawy). Koszalin całe 40 minut na stojąco głośnymi okrzykami, flarami, flagami, sztandarami i szalikami kibicował swojej drużynie. A gdy zwycięstwo stało się już dla AZSu faktem - gratulacjom i zwycięskim okrzykom nie było końca!Dla takich emocji warto było ośnieżonymi drogami "tłuc się" na Torwar te szesnaście godzin! AZS DZIĘKUJEMY! Wspaniale, że Puchar Polski dedykowaliście swoim kibicom. Jesteśmy z Wami!! Ps. "Kto nie skacze, ten ze Słupska, hej!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Re: Koszykówka. Puchar Polski koszykarzy dla AZS IP: *.chello.pl 22.02.10, 22:19 pod jakim wrażeniem? chyba z niskiego poziomu prezentowane przez koszykarzy obydwu drużyn! miejscami to była żenada, jakbym oglądał osiedlowy meczyk. Pochwalić można jedynie Swansona, Wrighta no i może Kuebler bo widać, że myśli choć warunki takie sobie nawet, jak na dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś