Dodaj do ulubionych

zamówienia

02.05.06, 16:39
jestem nową konsultantką i zastanawiam sie jak najlepiej składac zamówienia!
poradźcie..smile
Obserwuj wątek
    • goscha Re: zamówienia 02.05.06, 16:45
      Internetem. Pierwsze musisz złożyć w biurze, ale jak już będziesz miała numer,
      to będziesz mogła się zalogować na stronie w strefie konsultantki.
    • piotr_aga Re: zamówienia 02.05.06, 16:46
      na moje najlepiej przez internet smile Nigdzie nie musisz jezdzic, zalatwiac,
      wypisywac... Skladajac zamowienie przez internet przy wpisywaniu numerku w
      formularz mozesz wziac podglad produktu i widzisz czy nie pomylilas sie przy
      wpisywaniu i czy to ten produkt ktory chcesz zamowic smile Skladajac normalnie
      zamowienie wypisujac dlugopisem numerki w formularz zawsze mozesz sie pomylic i
      zamowic cos czego nie chcialas. Niedosc ze skladanie zamowienia przez internet
      jest bezpieczniejsze to jeszcze przyjemniejsze smile Aha, no i zawsze masz dostep
      do oferty internetowej dla konsultantek smile
      • joju9 Re: zamówienia 02.05.06, 18:00
        a czy mogę składac zamówienie przez Internet w ostatnim dniu i miec pewność że
        napewno zostanie zrealizowane? <może to głupie pytanie, ale jestem nowa i nie
        jestem we wszystkim obcykana> dzieki za rady! smile
        • patusia22 Re: zamówienia 02.05.06, 19:01
          tak możesz-ja zawsze zamawiam ostatniego dnia,z tym tylko ,że robię to
          najpóźniej do godz.16,gdy zostanie już pobrane do realizacji możesz nawet
          podejrzeć fakturę
        • ewa_cz5 Re: zamówienia 02.05.06, 19:04
          ja też składam w ostatni dzież przed godz.16 smile i już ok 18-19 mam podgląd
          faktury, Widać wtedy jakie są braki i można ewentualnie dokupić w COk jak masz
          taką możliwość aby klientki nie marudziły że nie mają wszystkiego co
          zamawiały.smile POlecam gorąco składanie przez internet smile
          POzdrawiam smile
    • joju9 Re: zamówienia 02.05.06, 19:15
      Dzięki dziewczyny za rozwianie moich wątpliwości! big_grin
    • joju9 Re: zamówienia 02.05.06, 19:28
      mam jeszcze dwa pytanka! Czy długo tżeba czekac za aktywacja konta kolsuntantki
      i czy te specjalne oferty dla konsultantki posiadajacej takie konto są
      atrakcyjne? big_grin
      • justa_79 Re: zamówienia 04.05.06, 16:08
        nie są atrakcyjne wink wydaje mi się, że kiedyś były bardziej... a teraz nawet
        nie wliczając się do zamówienia.
      • goscha Re: zamówienia 04.05.06, 18:45
        Jak już dostaniesz swój numer, to aktywacja strefy trwa 5 minut.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka