joju9 02.05.06, 16:39 jestem nową konsultantką i zastanawiam sie jak najlepiej składac zamówienia! poradźcie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goscha Re: zamówienia 02.05.06, 16:45 Internetem. Pierwsze musisz złożyć w biurze, ale jak już będziesz miała numer, to będziesz mogła się zalogować na stronie w strefie konsultantki. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: zamówienia 02.05.06, 16:46 na moje najlepiej przez internet Nigdzie nie musisz jezdzic, zalatwiac, wypisywac... Skladajac zamowienie przez internet przy wpisywaniu numerku w formularz mozesz wziac podglad produktu i widzisz czy nie pomylilas sie przy wpisywaniu i czy to ten produkt ktory chcesz zamowic Skladajac normalnie zamowienie wypisujac dlugopisem numerki w formularz zawsze mozesz sie pomylic i zamowic cos czego nie chcialas. Niedosc ze skladanie zamowienia przez internet jest bezpieczniejsze to jeszcze przyjemniejsze Aha, no i zawsze masz dostep do oferty internetowej dla konsultantek Odpowiedz Link
joju9 Re: zamówienia 02.05.06, 18:00 a czy mogę składac zamówienie przez Internet w ostatnim dniu i miec pewność że napewno zostanie zrealizowane? <może to głupie pytanie, ale jestem nowa i nie jestem we wszystkim obcykana> dzieki za rady! Odpowiedz Link
patusia22 Re: zamówienia 02.05.06, 19:01 tak możesz-ja zawsze zamawiam ostatniego dnia,z tym tylko ,że robię to najpóźniej do godz.16,gdy zostanie już pobrane do realizacji możesz nawet podejrzeć fakturę Odpowiedz Link
ewa_cz5 Re: zamówienia 02.05.06, 19:04 ja też składam w ostatni dzież przed godz.16 i już ok 18-19 mam podgląd faktury, Widać wtedy jakie są braki i można ewentualnie dokupić w COk jak masz taką możliwość aby klientki nie marudziły że nie mają wszystkiego co zamawiały. POlecam gorąco składanie przez internet POzdrawiam Odpowiedz Link
joju9 Re: zamówienia 02.05.06, 19:15 Dzięki dziewczyny za rozwianie moich wątpliwości! Odpowiedz Link
joju9 Re: zamówienia 02.05.06, 19:28 mam jeszcze dwa pytanka! Czy długo tżeba czekac za aktywacja konta kolsuntantki i czy te specjalne oferty dla konsultantki posiadajacej takie konto są atrakcyjne? Odpowiedz Link
justa_79 Re: zamówienia 04.05.06, 16:08 nie są atrakcyjne wydaje mi się, że kiedyś były bardziej... a teraz nawet nie wliczając się do zamówienia. Odpowiedz Link
goscha Re: zamówienia 04.05.06, 18:45 Jak już dostaniesz swój numer, to aktywacja strefy trwa 5 minut. Odpowiedz Link