veni83 10.05.06, 09:31 dziewczyny, zamawiałyscie może z demo6 wode summer Today, Tomorrow lub Always? co sadzicie o tej wodzie?? trwały zapach?? czy warto ją zamówic czy lepiej dołozyc troche i kupic wode perfumowaną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gudz666 Re: summet Today 10.05.06, 09:43 Ja mam Always i jest beznadziejny. Alkohol na pierwszym miejscu w składzie, zapach trzyma się bardzo krótko. Nie polecam Odpowiedz Link
monika-ja Re: summet Today 10.05.06, 14:35 a ja mam always i tomorrow i bardzo polecam. Odpowiedz Link
justa_79 Re: summet Today 10.05.06, 16:16 różnią się bardzo od oryginalnych wersji? jak długo utrzymuje się zapach? Odpowiedz Link
hke Re: summet Today 10.05.06, 19:12 justa_79 napisała: > różnią się bardzo od oryginalnych wersji? jak długo utrzymuje się zapach? Ja też chętnie bym się dowiedziała Odpowiedz Link
monika-ja Re: summet Today 10.05.06, 19:28 zapachy podobne jednakże lżejsze, takie wlasnie Summer. A trwałość to musze jecsez zobaczyć Odpowiedz Link
renula2 Re: summet Today 10.05.06, 21:48 Powiem tak,zamawiałam Today,na pierwszy plan jak już ktoś napisał wysuwa się alkohol potem baaaardzo delikatnie w tle czuć główną nutę zapachową jaka jest w wodzie perfumowanej.Trwałość słabiutka po godzinie zapach ledwo wyczuwalny wg. mnie woda nie warta takich pieniędzy.Osobiście wolałabym dopłacić i kupić perfumy. pozdrawiam Odpowiedz Link
monika-ja Re: summet Today 11.05.06, 16:07 U mnie nie czuć alkoholu a zapach utrzymał się od wieczora do rana. No cóż, to tylko woda toaletowa taka jak Wink czy Passion Dance. Moim zdaniem 75 ml za 45 PLN to dobra cena. Odpowiedz Link
morgoth666 Re: summet Today 11.05.06, 23:12 mam tommorow-przereklamowane i nie za taka cenę -okulary do bani- bierz wode bo teraz daja do niej gratis (tzn do tommorow) Odpowiedz Link