Dodaj do ulubionych

summet Today

10.05.06, 09:31
dziewczyny, zamawiałyscie może z demo6 wode summer Today, Tomorrow lub Always?

co sadzicie o tej wodzie?? trwały zapach?? czy warto ją zamówic czy lepiej
dołozyc troche i kupic wode perfumowaną?
Obserwuj wątek
    • gudz666 Re: summet Today 10.05.06, 09:43
      Ja mam Always i jest beznadziejny. Alkohol na pierwszym miejscu w składzie, zapach trzyma się bardzo krótko. Nie polecam
      • monika-ja Re: summet Today 10.05.06, 14:35
        a ja mam always i tomorrow i bardzo polecam.
        • justa_79 Re: summet Today 10.05.06, 16:16
          różnią się bardzo od oryginalnych wersji? jak długo utrzymuje się zapach?
          • hke Re: summet Today 10.05.06, 19:12
            justa_79 napisała:
            > różnią się bardzo od oryginalnych wersji? jak długo utrzymuje się zapach?

Ja też chętnie bym się dowiedziałasmile
            • monika-ja Re: summet Today 10.05.06, 19:28
              zapachy podobne jednakże lżejsze, takie wlasnie Summer. A trwałość to musze jecsez zobaczyć wink
              • renula2 Re: summet Today 10.05.06, 21:48
                Powiem tak,zamawiałam Today,na pierwszy plan jak już ktoś napisał wysuwa się
                alkohol potem baaaardzo delikatnie w tle czuć główną nutę zapachową jaka jest w
                wodzie perfumowanej.Trwałość słabiutka po godzinie zapach ledwo wyczuwalny wg.
                mnie woda nie warta takich pieniędzy.Osobiście wolałabym dopłacić i kupić
                perfumy.
                pozdrawiam
                • monika-ja Re: summet Today 11.05.06, 16:07
                  U mnie nie czuć alkoholu a zapach utrzymał się od wieczora do rana. No cóż, to tylko woda toaletowa taka jak Wink czy Passion Dance. Moim zdaniem 75 ml za 45 PLN to dobra cena.
                  • morgoth666 Re: summet Today 11.05.06, 23:12
                    mam tommorow-przereklamowane i nie za taka cenę -okulary do bani- bierz wode bo
                    teraz daja do niej gratis (tzn do tommorow)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka