ez57 09.09.06, 15:21 jak oceniacie zapach? czy przypomina jakiś już znany? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmw_21 Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 09.09.06, 17:31 Ja mam go i yyy mi sie nie podoba wcale Jest mocny i duszący, troche może Tomorrow przypomina Odpowiedz Link
papunia Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 09.09.06, 21:03 jest super na chłodniejsze dni,bardzo trwały, mocny i jak dla mnie rewelacyjna nuta zapachowa Odpowiedz Link
agniesia66 Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 09.09.06, 21:52 jest brzydki,i drogi a kryształek dołaczony do niego jest tandetny Odpowiedz Link
jaurszula Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 09.09.06, 22:20 mnie się podoba...widzę że różne opinie....ale to normalne..dość trwały... Odpowiedz Link
papunia Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 09.09.06, 22:36 kryształek rzeczywiście kiepski ale woda ok Odpowiedz Link
renula2 Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 10.09.06, 17:31 Jestem rozczarowana.Liczyłam na to, że jako woda perfumowana za taką cenę będzie to coś ciekawszego.Zapach jak dla mnie jest zbyt intensywny,ostry i narzucajacy się otozceniu.Przypomina wiele bazarowych podrobek. Nie jest słodki raczej taki przesadny świeżuch (zapach az wibruje w nosie) Perfumy są dośc trwałe,ale pachnią jednostajnie i nie rozwiją się na skórze.To tylko oczywiscie moja opinia Zgadzam sie, że wisiorek tandetny,natomiast łańcuszek ma ogniwa z drobnej kostki. Odpowiedz Link
mmartaw Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 10.09.06, 19:17 Przypomina mi Always, Individual Blue i ostatnią Be...Spontaneous Odpowiedz Link
martysia-k Re: CRYSTAL AURA -nowy zapach 12.09.06, 20:06 muszę iść do COku powachać. Może się skuszę na demo. Choć na pólce stoi prawie cała Pur Blanca i jeszcze po 80% Extraordinary i Be spontaneous a poza tym kochany j'adore i echo davidoffa. Kiedy ja to wszystko wypsikam ? ) Odpowiedz Link