yoll1 22.11.06, 10:55 czy ktoś widział zestaw: kubeczek+talerzyk , bombki i confetti? Czy są fajne czy tandeta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k0k Re: nowości z kat.1 22.11.06, 11:27 bombki i confetti zamówiłam teraz z 13ki paczkę odbieram w piątek Odpowiedz Link
poziomka001 Re: nowości z kat.1 22.11.06, 13:40 confetti mam, jest nawet fajne, ale dostałam popakowane w jakieś papierki i plastikową saszetkę, a szczerze mówiąc spodziewałam się jakiegoś pudełeczka, można sobie kupić do domu, ale na prezent to się już nie nadaje też jestem bardzo ciekawa jak się prezentuje w realu kubeczek ze spodeczkiem bo trochę drogi mi się wydaje jak za 1 szt. Odpowiedz Link
aniarudi83 Re: nowości z kat.1 22.11.06, 14:36 Bombki super- i cekinowe i szklane. Confetti też udane poza opakowaniem... A kubeczek jak dla mnie za mały- raczej wymiary filiżanki tylko w kształcie kubka. Samo wykonanie nie pozostawia nic do zarzucenia- przynajmniej tego egzemplarza, który widziałam w COK-u. Ja osobiście się nie skuszę, a bombki i confetti kupiłam. Odpowiedz Link
goscha Re: nowości z kat.1 24.11.06, 07:50 A czy dotykał ktoś pędzel do pudru z Color Trend? Jakie sprawia wrażenie? Miękki czy raczej drapiący? Odpowiedz Link
k0k pędzel do pudru - CT 24.11.06, 08:31 wczoraj widziałam go w COK jest mięciutki a w przeźroczystej podstawce zanurzone są różowe błyszczące drobinki brokatu - ładnie wygląda Odpowiedz Link