paulusiuniunia 28.12.06, 17:22 Zobaczcie sobie w strefie juz jest....Jak dla mnie po krótkiej nieobecności nic specjalnego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowkamrowkamrowka Re: oferta specjalna 28.12.06, 17:30 u mnie nic nie ma może to zależy od dnia wysyłkowego. Możesz napisać co w niej jest? Odpowiedz Link
zosiajaniak Re: oferta specjalna 28.12.06, 18:31 U mnie też jeszcze nie ma. Będzie dopiero od 2/2007, więc pewnie ofertę specjalną mają okręgi prognozujące. Odpowiedz Link
rose_red Re: oferta specjalna 28.12.06, 18:52 wejdzcie w skladanie zamowien/wybierzcie katalog 02/jak pojawi sie formularz do skladania zamowien to po lewej stronie w menu kliknijcie oferta specjalna i tam bedzie. Ja mam dzień "I" i jest Odpowiedz Link
lilka212 Re: oferta specjalna 28.12.06, 20:11 yyy to do mojej poprzedniczki... chyba za głupiutka jestes skoro czytasz temat i nie wiesz o co chodzi... kazdy wie gdzie jest oferta specjalna nie musisz tlumaczyc... poprostu nie kazdy ja ma... rozumiesz??? Odpowiedz Link
aniarudi83 Re: oferta specjalna 28.12.06, 22:59 Każdy, kto może już złożyć zamówienie z K02, ma już dostęp do oferty specjalnej ale właśnie tylko sposobem opisanem przez rose_red. Dopóki jest możliwość zamawiania z dwóch katalogów, oferta specjlna domyślnie będzie wyświetlana z wcześniejszego katalogu. Rose_red chciała tylko pomóc- a nuż ktoś jeszcze nie rozgryzł działania tego systemu, a już ma możliwość zamawiania z K02. Odpowiedz Link
justyna_133 Re: oferta specjalna 29.12.06, 09:54 chyba kogoś trochę poniosło .... oferta internetowa jest dostępna dla każdego, kto już może składać zamówienia z kat 02/2007 jak dla mnie jest ciekawa woda Pur Blanca ale znając życie jak będę zamawiać to już jej nie będzie Odpowiedz Link
justa_79 Re: oferta specjalna 29.12.06, 16:20 lilka, tu nie kafeteria, tu obowiązuje pewien poziom... Odpowiedz Link
rose_red Re: oferta specjalna 05.01.07, 15:59 Właśnie że wiem o co chodzi...dziewczyny przede mna pisały że nie mają jeszcze oferty to im wyjasniłam jak mają zrobić żeby miec.. chciałam pomóc i może trochę kultury a nie od razu od "głupiutkich" mnie nazywać ;/ Odpowiedz Link
agrippinilla Aby wejść w ofertę specjalną należy 30.12.06, 00:13 przejść przez inną ścieżkę: Składanie zamówień - katalog 2 - po lewej stronie w menu wybrać "Oferta specjalna" A w ofercie są następujące produkty: Komplet 3 kosmetyczek Torebka Perłowy Kwiat Etui na biżuterię Oliwkowa torba plażowa Kraciasty piórnik Lusterko kompaktowe Pilnik Mikołajkowy Wyluzowany błyszczyk do ust Pina Colada Wyluzowany cień na oko Driftwood Tusz Stylista Topaz Odżywcza szminka nabłyszczająca Watermelon Woda toaletowa Pur Blanca 50 ml Pielęgn.odż.włos Ml.Sojowe i Makadamia Naszyjnik Seattle dł 47 cm Kolczyki Loving Pozłacane kolczyki z kryształkami Naszyjnik Crystal Drape Ozdoba na dłoń Drape Komplet biżuterii Heartstring (koczyki + bransoletka) Komplet biżuterii Zielonooki kotek Chłodzący spray do stóp Rozkosz lata 100 ml Pielęgnacyjna kąpiel do stóp Rozkosz lata 100 ml Olejek do masażu, 100 ml Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
twosheeds Re: kosmetyczki 05.01.07, 11:14 Czy ktoś posiada komplet trzech kosmetyczek z oferty internetowej i w związku z tym, jest w stanie powiedzieć mi, z jakiego materiału są one wykonane i jakie wymiary ma najmniejsza z nich? Z góry dziekuję za odpowiedź Odpowiedz Link
justyna_133 Re: kosmetyczki 05.01.07, 16:13 Z tego co kojarzę, to na wizażu dziewczyny zamieszały info na ich temat oraz zdjęcia. Odpowiedz Link