Dodaj do ulubionych

odchudzanie i co dalej

12.05.07, 19:35
drogie siostry w niedoli (lub w doli jak wolicie)
kieruję do was to pytanie bo kto, jak nie wy uratuje mnie z opresjii
człowiek całą zime chudnie, chudnie i chudnie i nawet spaktakularnie, figura
robi sie w stylu dody, tyłek wygląda całkiem niezle ale....i tu nastepuje
punkt kulminacyjny.......skóra człowiekowi wisi jak fartuch pierwszoklasisty,
resztki sadełka niebezpiecznie pobrzdąkują przy byle ruchu i ogólnie zamiast
dody mamy pieska z nadmiarem skóry znanego z reklamy konkurencjii
czy mozecie mi powiedzieć jakim sposobem ( nie koniecznie oddając nadmiar
skóry na przeszczepy) przy pomocy dostępnych nam srodków można sie tego pozbyć
prosze o wskazowki, uwagi i pomysły
Obserwuj wątek
    • asiak55 Re: odchudzanie i co dalej 12.05.07, 21:44
      może krem antycellulit solutions, albo anew niewidoczny gorset. tylko czy nie
      jest już za późno?
      • alexia100 Re: odchudzanie i co dalej 12.05.07, 22:07
        tego drugiego wcale nie polecam, bo jak dla mnie jest beznadziejny...uncertain
    • zosia510 Re: odchudzanie i co dalej 13.05.07, 11:29
      Polecam maske ujedrniajaca do ciala Planet Spa.Gruba warstwa ,owin cialo folia
      i zaloz dres. Potrzymaj pol godziny i splucz.Efekt ujedrnienia murowany przy
      systematycznym uzywaniu
    • malafufu Re: odchudzanie i co dalej 14.05.07, 21:14
      Masaż, masaż, masowanie. Skóra powinna się trochę "wciągnąć", ale jeśli spadek
      wagi był szybki lub spektakularny, to łatwo nie będzie. O masowaniu skóry,
      używaniu kosmetyków ujędrniających trzeba pamiętać PODCZAS odchudzania, a nie po wink
      Pozdrawiam.
      • blondwamp Re: odchudzanie i co dalej 17.05.07, 09:08
        ano własnie...trochę za późno...w czasie odchudzania skóra powoli
        dostosowywałaby się do zmiany "rozmiarów" powiedzmy...stymulowana kremami, nie
        wiem czy piłaś dużo wody- to też jest bardzo ważne w trakcie odchudzania no i
        nawilżające kosmetyki- one pomagają najbardziej bo skóra spreżysta=nawilżona
        skóra.
        Teraz będzie Ci trudno pozbyć się wiszącej skóry i raczej nie licz już na to,
        ze Twoje ciało będzie sprężyste- niestety za szybki spadek wagi nie jest
        wskazany. Najlepszą formą są cwiczenia- wtedy mięsnie się rozwijają, wzmacniają
        a tłuszczyk się spala.
        Mam w grupie koleżankę, która odchudzala się nic nie jedząc....teraz jest
        chodzącą, trzęsącą się, obwisłą galaretką z ciałem wychudzonej babci a ma 21
        lat!!!!!!!!!I na prawdę efekt jest odwrotny od zamierzonego- wszyscy patrzą na
        nią z obrzydzeniem a szczególnie faceci...chociaż buzię ma ładną
        • morgoth666 Re: odchudzanie i co dalej 17.05.07, 11:09
          no tak, wiem ze trzeba było mysleć od razu, ale chudnięcie nie było do końca
          efektem diety tylko choroby a dokładnie dietą spowodowaną ciężka chorobasad
          i wtedy nie myslałam o tym jak bedzie wyglądać skóra po kuracji ani wogóle o
          tym jak bede wyglądać, skupiałam sie wyłącznie na własnym zdrowiu i na tym
          kiedy bedę mogła wyjść za szpitala i normalnie funkcjonować
          słuchajcie jak myslicie co ja jeszcze mogę zrobić (cwiczę 3 razy w tyg i chodze
          na basen) zastanawiam sie nad clinicalem ale po jakim czasie można zobaczyć
          jakikolwiek efekt!???
          solution w spray`u (nowość) jest dobry ale u mnie skuteczny wyłącznie na rekach
          tzn skóra na ramionach sie "zbiegła" natomiast tyłek i brzuch dalej bez zmian
          • goscha Re: odchudzanie i co dalej 17.05.07, 11:52
            Spróbuj Clinicala. U mnie trochę ściągnęło wiszącą pupęwink Też chudnięcie miałam
            nieplanowane ale niezbyt intensywne. Masuj dużo. Ćwicz też oprócz swojego
            programu codziennie po kilka minut w wolnych chwilach. Napinaj mięśnie stojąc
            przy kuchence czy kserokopiarcesmile
            • blondwamp Re: odchudzanie i co dalej 19.05.07, 16:03
              jeszcze rób codziennie masaż termiczny za pomoca prysznica...zimna woda czyni
              cuda, do tego masaż gąbką ( polecam Syrena ) do czerwoności ( chyba ze masz
              skórę naczynkową,delikatną ), następnie kremik, duuużo wody mineralnej i
              ćwiczenia ujędrniajace i rzeźbiące- mięśnie wypełnią trochę "pustkę" smile Piękne
              wyrzeźbione, jędrne ciało wygląda znaczenie lepiej chociażby nie mialo
              idealnych wymiarów:tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka