Witam Wszystkich, których temat ten przykuł uwagę.
Jeśli zerknąłeś w ten wątek, to znaczy, że szukasz możliwości na powiększenie swojego budżetu. Wiesz też zapewne na czym polega marketing społecznościowy (inaczej MLM) i jak wielkie korzyści można dzięki niemu osiągnąć. Sam R. Kiyosaki nazwał marketing społecznościowy
"Biznesem XXI wieku". Sposób takiego zarabiana pieniędzy nie jest niczym nowym, bo każdy z Nas zna co najmniej jeden MLM. Większość z nich to struktury, które dzięki istnieniu już przez kilkanaście lat na polskim rynku gromadzą już kilkanaście, a nawet kilkaset tysięcy członków.
Oznacza to, że jest to bardzo dobry sposób promowania produktków i dzięki temu zdobywania pieniędzy i powiększania kapitału. Nie da się też ukryć, że osoby, które przystąpiły do tych struktur na początku ich tworzenia, teraz ze swoich "podopiecznych" uzyskują ogromne profity. Luksusowe Mercedesy, apartamenty za granicą, miliony na koncie, kilkutygodniowe wakacje w wymarzonych miejscach - tak!, to jest do osiągnięcia w każdym MLMie. Rzecz w tym, że jeśli chce się czerpać duże profity to trzeba wejść w ten biznes w dobrym momencie.
A kiedy jest dobry moment na wejscie w MLM? Kiedy on zaczyna się tworzyć!
A gdybym Ci teraz opowiedział o nowym, innowacyjnym w swoim działaniu i zupełnie polskim MLMie, który swoje działanie rozpoczął zaledwie kilka miesięcy temu - to już wiesz jak wielki sukces osiągniesz angażując się w niego? Pewnie nie, bo nie wiesz nic na temat tego właśnie marketingu społecznościowego. Ale nie będę tu snuł opowieści o tym, że dzięki temu właśnie produktowi możesz poprawić swoje zdrowie, że w strukturze jest dopiero kilka tysięcy osób, i że nad produktem badania trwały kilka lat. Nie będę tutaj też pisał jak innowacyjna w swojej budowie jest matryca dochodu pasywnego, ani też zdradzał ambitnych planów marketingowych, jakie mają twórcy klubu i jak szybką chcą zacząć podbój europejskich rynków swoim produktem. To nie jest "moja broszka", bo ja tego nie zrobię tak dobrze jak specjalista. Ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat nowego, świeżego MLMu, to napisz do mnie na adres:
zarabiaj_z_glowa@wp.pl - jeśli jesteś ze Śląska (tak jak i ja

) to poinformuję Cię o najbliższym spotkaniu rozszerzającym temat: na nim w ciągu godziny dowiesz się najważniejszych informacji i będziesz o nie bogatszy. Wiedza nic Cię nie kosztuje. Jeśli jesteś z innych regionów Polski to skieruję Cię do odpowiednich źródeł.
Jeśli chcesz, żeby twoje życie wyglądało tak jak teraz - nic nie rób. Jeśli jednak chcesz zmienić je na lepsze - działaj! Najlepiej
teraz - później może być już tylko za późno.