mrg79 10.10.09, 05:06 wnioskuję do ametysta: proszę zmienić nazwę forum i wykasować z tytułu słowa "nieśmiałych i" tu już się tak śmiało zrobiło, że normalnie.. nie wiem, którą ścianę podpierać.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elokwentna_marysia Re: wniosek formalny 10.10.09, 07:32 spod mojej ściany oddalam Twój wniosek, dla zasady, nie z przekonania. mam dzień buntu, boli mnie gardło, łamie mnie w kościach i kaszlę... Odpowiedz Link
vidmo76 Re: wniosek formalny 10.10.09, 07:43 Pewnie buntuj się elokwentna, a co tam powiedz że nawet świat chcesz cały spalić!! A w kościach łamie pewnie ze starości, idź zagrzej się przy piecu, witaminki weź, "szpirytusem" się na smaruj i nie tylko i przejdzie Ci. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wniosek formalny 10.10.09, 07:50 właśnie nie mogę zalęgnąć na zapiecku i oddawać się chorobie, mam kosmetyczkę o 11 - tej, pranie muszę zrobić... jakieś zakupy. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: wniosek formalny 10.10.09, 08:02 Proponuję wejść w posiadanie niewolnika, usłużny i przydatny to przedmiot. Potocznie zwie się facet, można go wykorzystywać na wiele sposobów. Niektóre egzemplarze dość pojętne są i szybko się uczą. Odpowiedz Link
fallen86 Re: wniosek formalny 10.10.09, 08:22 vidmo76 napisał: > Proponuję wejść w posiadanie niewolnika, usłużny i przydatny to przedmiot. Tylko że dobrze byłoby przeprowadzić casting na tego niewolnika... 1 - Sprawdzić umiejętności praktyczne: sprzątanie, gotowanie, pranie, robienie zakupów, prace remontowe. 2 - Ocena wizualna: tak by jedynym mięśniem nie był ten piwny 3 - Test oddania: najważniejszy test... Odpowiedz Link
buena_luna Re: wniosek formalny 10.10.09, 14:54 fallen86 napisał: > ..... > 3 - Test oddania: najważniejszy test... > no pewnie że jest to najważniejszy test, zwłaszcza jak ktoś ma czasami seksualne podejście do życia.... p.s. chyba, że chodzi o oddanie a nie oddanie lub odwrotnie...ten...tego....hihihi Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wniosek formalny 10.10.09, 19:26 nie wiem, nasze prawo dopuszcza niewolnictwo? ) Nieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności Odpowiedz Link
fallen86 Re: wniosek formalny 10.10.09, 08:19 elokwentna_marysia napisała: > właśnie nie mogę zalęgnąć na zapiecku i oddawać się chorobie, mam kosmetyczkę o > 11 - tej, pranie muszę zrobić... jakieś zakupy. Nie ładnie... Chcesz zarazki rozsiewać po mieście? Ot niecny plan? Do 11:00 sporo czasu Trzeba było poszukać kosmetyczki która dojeżdża do domu Pozdrawiam pozytywnie życząc miłego dnia Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wniosek formalny 10.10.09, 19:24 byłam dzielna, nie kichnęłam ni razu na kosmetyczkę Odpowiedz Link
mistrzn Re: wniosek formalny 10.10.09, 11:16 Jak się buntujesz, to chyba nie jesteś taka nieśmiała Odpowiedz Link
aglajaaa Re: wniosek formalny 10.10.09, 10:18 Ja przepraszam... ja nieśmiała jestem... Odpowiedz Link
tetika Re: wniosek formalny 10.10.09, 14:40 no to vidmo bedziesz sie musial rozdwoic ) mam to samo co maryska, miotle ci pozycze zebys jako usluzny mezczyzna zrobil zakupy i nasmarowal pleci nam obu ) Jak perfumka? wybrales juz? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: wniosek formalny 10.10.09, 14:49 A owszem byłem, byłem zakupu dokonałem. Na szczęście obyło się bez ofiar, szybko i sprawnie. Tak mi się chyba spodobała, że se chyba dokupię jedną butelkę tego cudu , nie wezmę od razu kulka butelek, żeby mi na przyszłość nie zabrakło! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: wniosek formalny 12.10.09, 11:05 no tak, bo więcej tu singli niż nieśmiałych i samotnych Odpowiedz Link
mary171 Re: wniosek formalny 12.10.09, 20:41 tu same sieśmiałe i samotne single przecież Odpowiedz Link
claire.ampres Re: wniosek formalny 12.10.09, 21:03 normalnie jakbym czytała wierszyk z dzieciństwa: "w słonecznym cieniu na miękkim kamieniu siedziała stojąc młoda staruszka i nic nie mówiąc rzekła tak (...)" Odpowiedz Link