gyubal_wahazar 18.10.09, 21:56 Żydzi chyba, jak zwykle. Wam też ? Po kwadransie wraca sobie człowiek z kibla, a tu żadnego nowego wpisu. Musi ukradli Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srebrnalza Re: Internet ukradli 18.10.09, 21:59 Baltazar... bez uprzedzeń i takich tam podobnych... ja myślę że gyubal_wahazar dziabnął jak zwykle. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Internet ukradli 18.10.09, 22:04 Srebruś, jaka ulga uffff. Na drugi raz będę zabierał laptoka ze sobą. Co tam dziś u Ciebie ? Ja zdołałem odtworzyć większość funkcji życiowych po wczorajszych klopsach Lusi (cholera, chyba naleśnikach) no i się stęskniłem Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Internet ukradli 18.10.09, 22:09 Ja zachowałam wczoraj wstrzemięźliwość i dziś... dalej jestem chora :< za naleśnikiami się stęskniłeś? :p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Internet ukradli 18.10.09, 22:17 > za naleśnikiami się stęskniłeś? :p No taaaa, tak się zawsze kończy jak się człowiekowi raz do roku zbierze żeby być miłym Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Internet ukradli 18.10.09, 22:20 ale to że za nami się stęskniłeś??? łaaaaaaaaaaaaaaał Odpowiedz Link
buena_luna PUK! PUK! Można? ;) 18.10.09, 22:33 "włoala" czy jakoś tak ;D no i co ja widzę? komuś moje naleśniki zaszkodziły...no, no,....jeszcze mi sanepid kuchnię zaplombuje..... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: PUK! PUK! Można? ;) 18.10.09, 22:41 No jasne że naleśniki, bo przecież nie Wyborowa. Dobra to teraz ogłaszam konkurs na anegdotę z życia. I to własnego. I z elementem damsko-męskim. Lusia, spóźniłaś się więc jedziesz 1-sza Odpowiedz Link
buena_luna Re: PUK! PUK! Można? ;) 18.10.09, 22:52 <foch> p.s. Tak na sucho???? to ja języka nie strzępię! i tylko nie polewać jakiejś berbeluchy!!!! no! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: PUK! PUK! Można? ;) 18.10.09, 22:56 No dobra, taki mi jeszcze z wczoraj został. trendz.pl/files/imagecache/wide2/files/gallery6447DomPerignon.jpeg Obleci ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: PUK! PUK! Można? ;) 18.10.09, 23:01 obleci jak go nad wanną zawiesisz ;P i nie pajacuj tylko odpal browara z żelaznych zapasów! ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: PUK! PUK! Można? ;) 18.10.09, 23:13 Nad jaką wanną ? A w ogóle co to za słownictwo , HUH ?! Odpalać browara to ja sobie mogę z Sebem jak pójdziemy kiedyś w patyki. Wersja Damy brzmi : 'Czy byłbyś tak łaskaw zatroszczyć się o pifffo, z piwniczki, Mon Cheri ?' No, a teraz wkuwaj na blaszkę i następnym razem lecisz to zmysłowym szeptem. Got it ?! Aaaa no i anegdota męsko-damska Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Internet ukradli 18.10.09, 22:59 Srebruś, to dla Ciebie, boś na odwyku : www.kucharz.pl/img/screwdriver.jpg Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:07 danke Baltazar ))) opwiadaj facet bo się nudno robi... Odpowiedz Link
buena_luna Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:13 no konkurs to i my ze Srebrną możemy ogłosić i sobie pójść w siną dal.....Balti, podaj jakiś przykład albo cóś.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:15 Zarrrrrrraa, trunki zapewniłem, teraz mam Was jeszcze zabawiać wykwintną konwersacją a trafi mi się chociaż jakiś okład ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:26 okład???? jasne, że tak! możemy Cię obłożyć piersiami ......DROBIOWYMI świeżo rozmrożonymi wszak okłady zimne się stosuje!.....aaaaaaaa i zapomniałabym dodać Mon Cheri;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:36 Drobiowymi to się sam mogę obłożyć (tylko po co). No dobra to puszczam reprezerwatywną próbkę anegdoty jaką masz opowiedzieć, Luś. Onegdaj w wakacje utknałem na jakimś obskurnym dworcu. Jedyną atrakcją był telewizor umieszczony na żurawiu pod sufitem. Wokół niego grupka czekających na przyjazd pociagu, w tym para nastolatków z plecakami tuż przede mną. W TV leci akurat Teleexpres i taki news : 'Uniwersytet Carnegie Mellon w ramach badań nad DNA oferuje 25,000 dolarów za litr męskiego nasienia' Po chwili, chłopak odwraca się do dziewczyny i szeptem przepojonym bólem mówi : - Ty widzisz, ile ja pieniędzy w Ciebie ładuję ?! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:48 Dobra, to opowiedz inną a ja Ci wtedy odpiszę, że kubizm, hę ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:55 nie dobra, bo nie bedę miała niespodzianki, skoro wiem co mi odpiszesz Odpowiedz Link
buena_luna Re: Złodziej czasu! ;) 19.10.09, 00:05 a ja stawiam na rokoko też idę bo jutro rano trza się ogarnąć intelektualnie;D Pa! Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Internet ukradli 18.10.09, 23:48 naprawdę Wam neta dziabneli. Ide spać. Pa. Odpowiedz Link