buena_luna 20.10.09, 20:42 Jeśli nie masz pomysłu na nowy wątek a czujesz nieodpartą chęć klikania to tu możesz napisać wszystko co Ci się błąka po zwojach mózgowych ;D.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallen86 Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 20:44 Hm, hmm, hmmm, hmmmm Długość hmm a stopień zamyślenia Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 20:45 powinni tego zabronić ))) Kusicielka, i to przez duże k ))) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 20:56 srebrnalza miala racje... półgodzinny odwyk jest optymalnym! ) Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:00 wiesz...z pewnymi faktami trzeba się pogodzić a, że lekko nie jest gdy palce bezwiednie szukają klawiatury......nie ma co się bronić......;D Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:04 Widzisz Marysiu ja to ju przerabiałam, możesz czerpać z mojego doświadczenia Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:15 jestem uratowana a juz miałam sie do koła gospodyń wiejskich zapisać ) Odpowiedz Link
vidmo76 Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:18 Tak się zastanawiam, czy ja znajdę choć odrobinę czasu by zwami trochę posiedzieć?! Poczytać Was, postudiować. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia aaaa vidmo76 ! :) 20.10.09, 21:30 vidmo76, a tak to wszystko się zaczęło w wątku o wszystkim i o niczym ) przdstawienie Autor: elokwentna_marysia 29.08.09, 13:57 Nieczęsto zdarza się okazja pisania u tak popularnej osobistości wirtualnego świata jak nasz drogi vidmo76, który to poszczycić się może nie tylko wyjątkową lekkością pióra, ale także niezwykle ujmującym sposobem bycia, poruszając tym samym wszelkie niewieście serca, w związku z czym tremę mam przeogromną. Wypieki na twarzy, podwyższony puls, palpitacje serca, trzęsące się ręce, rozdygotane nóżki to tylko mglisty zarys mojego aktualnego samopoczucia. Nie wspominając już nawet o towarzyszącym mi w ogromnych ilościach stresie występującym na skutek presji otoczenia oraz obawy przed zlinczowaniem przez zazdrosne adoratorki. Pomysłu na konstruktywną i osadzoną na wysokim poziomie odpowiedź na powitanie, nie mam za grosz także wszelkie zamieszczone tutaj teksty zaliczać się będą do gatunku ostrej improwizacji, co mam nadzieję nie odbije się jakoś drastycznie na psychice czytelników Zapewne zastanawia was co ja tutaj właściwie robię? Otóż nie mam pojęcia. Jedynym w miarę sensownym wytłumaczeniem mojej obecności w tych progach jest fakt, że twórca owego wątku w swojej naiwności i niepoczytaniu rzucił kiedyś „a może przeczytasz mój wpis?” co ja oczywiście potraktowałam śmiertelnie poważnie. Później naturalnie zapanowała głęboka konsternacja i jak się domyślam paniczne szukanie rozwiązania mającego na celu odkręcenie owej sytuacji nie urażając przy tym głównej zainteresowanej (znaczy się mnie), bo jak powszechnie wiadomo kolega vidmo76 asertywność posiada w szczątkowych ilościach w związku z czym wszelkie odmowy więzną mu w gardle, a jeżeli już jakimś cudem ujrzą światło dzienne to powodują naprzemienne wyrzuty sumienia i koszmary senne co najmniej przez następny tydzień. Tym oto sposobem mimo szczerych chęci i ogromnego trudu włożonego w zniechęcenie mnie do siania zgorszenia i rozpusty w tym kulturalnym miejscu z miną słodkiej idiotki odpowiedam: „z przyjemnością będę Was odwiedzać” Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:24 hm,....Marysiu ale chyba od razu jako członek zarządu a poza tym zawsze możesz wstąpić do harcerstwa...sprawność z dziergania masz bez zbytniego wysiłku Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:32 harcerstwo ... hmmm nie szyją tak dużych mundurków ) Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:41 elokwentna_marysia napisała: > harcerstwo ... hmmm > nie szyją tak dużych mundurków ) no to sobie wydziergasz na drutach jak Ci zostanie zielonej włóczki ze skarpetek Sreberka Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:19 > możesz napisać wszystko co Ci się błąka po zwojach mózgowych ;D.. Oj Luśka, znów chcesz komunijne rajstopki oranżadą zaprychać ? No normalnie sama się prosisz. Jak już jesteśmy przy rajstopkach, to czy Kazik ma tu takie elastyczne czy to zwykłe gacie od piżamy ? www.youtube.com/watch?v=oBjSwcV9sIg Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 20.10.09, 21:29 Balti, słonko!.... Ty może zrezygnuj z bielizny bo Ci główkę uciska ;P Odpowiedz Link
elokwentna_marysia a może... 20.10.09, 21:43 wpiszcie tu swój pierwszy post na forum. Pośmiejemy się ze swoich... pierwszych razów ) Odpowiedz Link
mary171 Re: a może... 20.10.09, 21:57 ojć mój był jakiś smętny zapewne ale z olbrzymią przyjemnością poczytam sobie Odpowiedz Link
buena_luna mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:02 nic mi się nie "kce" Autor: buena_luna☺ 03.08.09, 22:40 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Hello! Czy wy też tak macie , ze chwilami absolutnie nic Wam sie nie chce? Mnie taki stan się uaktywnia w różnych momentach.... hm, np. dzisiaj, kiedy to poniedziałek zaczął się burzą a urlop dopiero we wrześniu... porażka.... Odpowiedz Link
mary171 Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:04 kurcze buena i juz po urlopie..mamy październik Odpowiedz Link
buena_luna Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:09 nooooooo po urlopie ale niedosyt słońca jednakowy Odpowiedz Link
vidmo76 Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:14 No pierwszy post na forum, dobre bardzo dobre!! Tylko może moja droga powiesz, z skąd go wsiąść? A zresztą na tym forum, nie stawiałem pierwszych kroków. Odpowiedz Link
buena_luna Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:25 no jak to skąd?..... odwiń kanapki z wydruków i zeskanuj ;p p.s. ale pierwsze kroczki na tym forum nas interesują Vidmaku! i nie migaj się!... Odpowiedz Link
timiy2 Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:37 nie mam zielonego pojęcia kiedy i co to było... Odpowiedz Link
srebrnalza Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:23 buena_luna napisała: > nic mi się nie "kce" > Autor: buena_luna☺ 03.08.09, 22:40 > Dodaj do ulubionych > Odpowiedz cytując Odpowiedz > Hello! Czy wy też tak macie , ze chwilami absolutnie nic Wam sie nie chce? Mnie > taki stan się uaktywnia w różnych momentach.... hm, np. dzisiaj, kiedy to > poniedziałek zaczął się burzą a urlop dopiero we wrześniu... porażka.... Buena Buena pamietasz????? odpowiedziałam Ci wtedy ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
buena_luna Re: mój pierwszy raz... 20.10.09, 22:38 pamiętam Iskierko w sumie przyczyniłaś się do tego że zaczęłam zaglądać cześciej na to forum...ba nawet zaczęłam się udzielać bo przeważnie tylko Was podczytywałam Odpowiedz Link
srebrnalza Re: a może... 20.10.09, 23:06 Re: Co robicie w czasie urlopu..... srebrnalza 28.07.09, 22:06 Odpowiedz cyranodebergerack napisał: > > Planujemy następny.. heh ja tez planuje... xD MÓJ NAJPIERWSIEJSY RAZ TU Odpowiedz Link
buena_luna DEZERCJA CZY SERIAL??? 21.10.09, 20:47 no gdzie wszyscy są????.... hm..... czyżby?... a może?..... nieeee, to niemożliwe.... choć nie wykluczam... Boshe.... a jednak.... skoro tak... no dobra! Odpowiedz Link
buena_luna Re: DEZERCJA CZY SERIAL??? 21.10.09, 21:03 taaa, tylko jakiś łobuz schował "dziennik" ...pewnie Balti z Sebem sie założyli który jest odważniejszy...;D Odpowiedz Link
buena_luna NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 21:40 Qrdę! co sie dzieje????? zawsze na forum gwarno, parno a dzisiaj jakiś grobowy nastrój ...... łooomatko........chyba niepłacicie abonamentów bo to, że dobrowolnie zrezygnowaliście z pisania tutaj to nie uwierzę!!!!! WRACAĆ MI TU PRĘCIUTKO!!!!!!!;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 22:06 Hej, no dziewczyny. Ciężko gadać jak sucho w gardle. Macie coś ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 22:09 Baltazar zarzuć ambitny temat, dasz radę, prawda? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 22:14 Jeszcze bardziej ambitny od tego co przed chwilą ? No dobra : 'Rola zębów w pocałunku' Konweniuje ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 22:27 No wiem, że jak nie wrzucę czegoś o seksie to zaraz usną wszystkie, ale 'seks mnie nudzi' - jak powiedział pewien dentysta - 'nawet nie wszystkim pacjentkom każę się rozbierać' Odpowiedz Link
buena_luna Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 22:50 taaaa......dreszcze jak przed klasówką Odpowiedz Link
buena_luna Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 23:01 hehehhe...to pozostaje tylko malaria (dreszcze są takie że o ścianę rzuca) Odpowiedz Link
buena_luna Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 23:31 wiesz jak jest Sreberko, ...ostatni gasi światło ;D Odpowiedz Link
fallen86 Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 23:35 buena_luna napisała: > wiesz jak jest Sreberko, ...ostatni gasi światło ;D Nie gasić Przecież to późne popołudnie dopiero Odpowiedz Link
buena_luna Re: NIEDOWIARY.... :/ 22.10.09, 23:39 dopóki gra muzyka..... jak na Titanicku....heheh Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 20:47 UWAGA! <pstryk>! włączam światło dobra, koniec tej miłości, wciągać majtki! no co tam u Was Forumki? Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 21:34 NO I? znalazła się??? moze jej nie miałaś....Marysia przecież jeszcze dzierga.... www.youtube.com/watch?v=7yydKXdYkDI&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 21:40 No dzierga, dzierga ze sznurkiem Pusto tu krótko rzecz ujmując. Chyba weekendy w domu są teraz passe Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 22:00 nigdy nie mogłam nadążyć za modą ....ech....... p.s. racja... może harcują gdzieś Forumki na innych forach a my tu "torebek" pilnujemy jak babcie na weselach Odpowiedz Link
buena_luna Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 22:13 Fallen! Wstydź się Młodzieńcze!!! ja w twoim wieku sie nie leniłam! ;p Odpowiedz Link
srebrnalza Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 22:06 i mówisz o tym tak po prostu, bez skrępowań? Odpowiedz Link
fallen86 Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 22:10 Długo się wahałem, zanim się do tego przyznałem... Czuję się jakoś dziwnie po tym wyznaniu... ale cóż, nie zmienię tego już, jestem winny i nie ma co tego ukrywać! Odpowiedz Link
fallen86 Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 22:37 Zgadza się Odpracuję! Bo zapowiada się wyjątkowo pracowita sobota... Odpowiedz Link
mary171 Re: wątek AWARYJNY ;) 23.10.09, 22:30 Twa wina zostanie Ci wybaczona... ale nie tak łatwo Odpowiedz Link
fallen86 TEST 25.10.09, 00:44 <a href="HTTP://www.gazeta.pl">Aktywny link do Gazeta.pl</a> Odpowiedz Link
buena_luna do czego to doszło? 25.10.09, 17:16 hm...źle się dzieje na forum Dzieffcyny i Chłopaki ....doszło już do tego, że nam jakieś tam komercyjne pożal się boshe "rozmowy_w_sieci" <ble...zdegustowana> odświeżają wątki..... nosz Qrdę, czy to tak już będzie????..... ja się z tym nie zgadzam!!!! Veto! Gotowam szaty drzeć, pod furmanki się rzucać byle zamanifestować swoje święte oburzenie!!! Może jakąś petycję wystosować...podpisy zbierać? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: do czego to doszło? 25.10.09, 18:16 Może po prostu od razu admina poprosić o pomoc... w końcu taką pełni funkcję, żeby banować notorycznych reklamowaczy. Też mnie wkurza ta dzioucha. Nawet nie kryje się, że wchodzi tu w celach reklamowych. Odpowiedz Link
buena_luna Re: do czego to doszło? 25.10.09, 18:36 oooo tuż to!... niech ją admin ścignie za to nagabywanie w wątkach, poczekam jeszcze na opinie innych forumków i wystosuję maila do Szefa wszystkich Szefów... a co?...kto bogatemu zabroni??? ;-D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 19:18 Eee tam, nie warto się pastwić nad nieborakiem. Zarabia na chleb naganiając do swojego forum. Gorszy jest ten albatros (3 linijki niżej). Rozumiem, że mu ciężko regule 3-ciej randki sprostać (komu nie ciężko), ale może chociaż regule 3 postów ?! A nie hat in hand with gaia-fagotry story ... Odpowiedz Link
buena_luna Re: do czego to doszło? 25.10.09, 19:29 ej! co zrobiłeś z Baltim?;-P bo to że piszesz pod jego nickiem to widać ale klawiatura nie ta! ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 19:35 Lusia, co Ty palisz ? Jam Ci jest. Podać Ci grupę krwi, numer buta i świadectwo szczepienia psa ? Albo inaczej .......wsłuchaj się ........... słyszysz te szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbrzdęk.......bulbulbul ? Authentication passed ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: do czego to doszło? 25.10.09, 19:42 ożesz ty!!! no tak sie kamuflować (dobrocią dla innych);P dopiero po Dębowym Cię poznałam ;D ale gwoli ścisłości password please..........* *- w miejsce kropek wpisz odpowiednie słowo i wcisnij "enter" ;P www.youtube.com/watch?v=7yydKXdYkDI&feature=PlayList&p=F4F2B9E09885F875&playnext=1&playnext_from=PL&index=20 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 19:56 To nie wiesz, że tej jesieni passwordy są passse i demodeee ? Po łebkach coś czytasz ostatnio Panią domu, Świat kobiety i Poradnik domowy. Teraz to biometria. Kładziesz do skanera jakiś fragment swoich wdzięków i po chwili wiadomo czy Ty to Ty czy nie przymierzając pazur albo inszy albatros. Jak w starym dowcipie Mleczki z ułanami, hehe Aaaaa, i to tutaj jest lepsze od Twojego imho : www.youtube.com/watch?v=nVWRX_7yHFI Odpowiedz Link
buena_luna Re: do czego to doszło? 25.10.09, 20:10 taaa, jak czemuś nie można sprostać to trzeba to obśmiać.... ale cóż taki los kataryniarza zimą ;P a tak w ogóle to zamiast tutaj starszą panią pouczać to lepiej bys zmontował na biegu jakiś wątek przywołujący to nasze forumowe ptactwo wędrowne..... do roboty! p.s. riposta: www.youtube.com/watch?v=QxQA6WMgMBg&feature=related Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 20:28 Nie pouczam Babci, jeno oświecam. Wątek, huh ? No to weź i zmajstruj. Jak wczoraj zaproponowałem 'rola zębów w pocałunku' to żeście się obie obśmiały, a na śmielsze wątki to ja zbyt wstydliwy jestem. P.S. No już było lepiej, ale uważaj jak Cię teraz mijam przy siatce www.youtube.com/watch?v=5o_fKi6xTKc&feature=PlayList&p=F4F2B9E09885F875&playnext=1&playnext_from=PL&index=13 Odpowiedz Link
srebrnalza Re: do czego to doszło? 25.10.09, 20:39 Baltazar... nie pij tyle to było 22.10.09.. nie wczoraj, coś Ci przeleciało bokiem ot co temat nie konweniował zwyczajnie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 20:47 Balbina, gadasz jak jakaś żona Zamiast się zazdrościć lepiej podstaw kubasa. A jak nie konweniował to podrzuć lepszy Odpowiedz Link
srebrnalza Re: do czego to doszło? 25.10.09, 20:52 Za tą Balbine masz przechlapane na całej linii... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 21:04 Foch, hehe. Fajnie Ci jak się dąsasz A co złego w Balbinie ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: do czego to doszło? 25.10.09, 21:11 Balti a co to takiego ten "FOCH"? uroczo się dąsam? a to Ci dopiero.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: do czego to doszło? 25.10.09, 21:23 > Balti a co to takiego ten "FOCH"? Przeczuwam podstęp, bo nie uwierzę żeby kobita nie wiedziała czem jest Jej podstawowa broń Odpowiedz Link
srebrnalza Re: do czego to doszło? 25.10.09, 21:24 Druga podstawowa broń->>>>> podstęp Odpowiedz Link