10.11.09, 20:30
jakie są? Czego dotyczą? Podzielicie się tymi mniej skrytymi?
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:34
      Hmm.. znowu sie zakochac smile
      • swissvoice Re: Marzenia 10.11.09, 20:35
        Piękne słowa, Kontik. Podpisuję sięsmile
        • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:38
          Motyle w brzuchu, marzenie o spotkaniu, niecierpliwe liczenie
          uplywajacych minut.. ehhh..
      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 20:36
        Jak to jest to mniej skryte marzenie to.. hoho smile

Zapomniałam dodać, że dzisiejsze marzenia się spełnią smile
        • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:38
          te bardziej skryte sama wiele wspolnego z tym pierwszym smile
          • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 20:42
            Zakochanie? Czym jest dla Was?
            • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:45
              Niecierpliwosc i szczescie zwiazane z samym zobaczeniem oblubienicy smile
              Oczywiscie jeszcze pare szalonych innych rzeczy, ale tu moga byc dzieci
              tongue_out
              • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 20:50
                smile

Niezłe, ale trochę mało tych informacjismile
                • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:52
                  Mam owic o tam oczywistych rzeczach jak spacerki za lapke, mniej lub
                  bardziej przelotne i niespodziewane pocalunki, patrzenie sobi gleboko w
                  oczu smile?
                  • sensi_spring Re: Marzenia 10.11.09, 20:54
                    Tak tak kontik...poopowiadaj..będzie skąd czerpać inspiracjęwink

"...every day for us something new...open mind for a different
                    view...and nothing else matters..."
                    • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:59
                      Myslisz moze o tonieciu w oczach tej drugiej osoby? Albo ciaglej,
                      nieustajacej checi dotykania jej? smile
                    • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:01
                      A moze powinienem wspomniec o niecierpliwosci i niesmialosci pierwszej
                      wspolnie spedzonej nocy smile? I o szczesciu wypelniajacym kazda komorke
                      po tym wydarzeniu?
                      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:11
                        Kontik, pamiętaj, o tych dzieciach, które mogą czytać big_grin
                        • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:12
                          Upps.. zapomnialem wzmianki o osobnych lozkach tongue_out
                          • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:17
                            Chyba chciałeś napisać o ... osobnych pokojach big_grin
                            • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:20
                              no widzisz.. jaki ja niepoprawny jestem big_grin
                              • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:22
                                Łobuz z Ciebie big_grin
                                • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:24
                                  smile Uwazaj bo ja lubie takie i podobne okreslenia w stosunku do siebie
                                  smile
                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:30
                                    Mam się bać?big_grin
                                    • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:32
                                      Nieee.. strach jest zlym towarzyszem smile
                                      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:44
                                        Odetchnęłam z ulgą, bo mówią, że nikogo się nie bojęsmile To już pomyślałam, że
                                        wreszcie ktoś....
                                        • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:46
                                          Nie, nie.. nie chce byc tym pierwszym, ktorego mialabys sie bac smile
                                          • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:49
                                            Ponoć ten pierwszy- jeszcze się nie urodził big_grin, więc się nie bój smile
                                            • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:50
                                              Oj kusicie kolezanko, kusicie tongue_out
                                              • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:59
                                                Się odkrywam, a ten tu takie ...big_grin
                                                • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:03
                                                  jakie, jakie? :p
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:17
                                                    Takie właśnie smile
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:19
                                                    Chyba zdziebko przesadzacie kolezanko smile
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:26
                                                    Myślicie Kolego? smile
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:30
                                                    To chyba moja intuicja mi to podpowiada smile
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:32
                                                    To mężczyźni posiadają intuicję?suspicious
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:37
                                                    Nie wiem czy mezczyzni ale ja tak smile
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:49
                                                    Oj, prowokujesz, do postawienia tezy, czy Kontik to.... nie, nie, chyba trzeba
                                                    zamilknąć tongue_out
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:52
                                                    Nie, Kontik to nie tongue_out Aczkolwiek Kontik ma wielu znajomych obojga plci,
                                                    o ktorych mozna powiedziec ze sa smile
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:57
                                                    A skoro nie, to tak, a nawet nie smile Za ale czy przeciw?smile

Ta dyskusja przeszła już na takie poziomy, że pora powiedzieć: dobranoc!
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 23:10
                                                    Wiec pomoge Ci.. jam ryba jest a jak wiadomo, ryby plci obojga maja
                                                    intuicje smile
                                                    Dobranoc smile
                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 20:55
                    Nie wiem, dla każdego oznacza to jednak coś innego? Coś oczywistego dla mnie,
                    dla drugiej osoby już takie nie jest. Stąd pytania, bo wątpliwości sporo smile
                    • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 20:57
                      Kiedys bylem tak baaardzo zakochany i wiesz co mi najbardziej utknelo z
                      tego w pamieci? Czekalem na lotnisku na nia i nigdy nie zapomne tego
                      bicia mojego serca i niecierpliwosci... Chce aby to sie powtorzylo smile
                      To jest moje marzenie
                      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:08
                        Piękne wspomnieniasmile Mam nadzieję, że wiele takich chwil przed Tobą smile
                        • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:12
                          Niestety nie da sie tego zaplanowac, a szkoda uncertain
                          • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:19
                            Na szczęście zostają marzenia, które lubią się spełniać.
                            • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:20
                              Wiesz, mnie sie wlasnie jedno marzenie spelnia smile
                              • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:23
                                Super, bo to znak, że się warto marzyć.
                                • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:25
                                  Od 20 lat marzylem o powrocie do Polski.. i wlasnie mi sie to dzieje smile
                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:32
                                    Podziwiam, wytrzymałam najdłużej 3 miesiące. Nie umiem żyć poza PL.
                                    • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:34
                                      No ja w sumie tez nie.. ale wiesz jak jest.. praca, zycie, obowiazki..
                                      czlowiek zapuszcza korzen i zostaje tylko marzenie..
                                      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:43
                                        Wiem, ale i tak wróciłam smile

• kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:44
                                          A moge zapytac gdzie bylas?
                                          • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:50
                                            Możesz smile Byłam w Barcelonie.
                                            • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:54
                                              Goraca Hiszpania smile Czyli mowisz po hiszpansku smile?
                                              • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:08
                                                Sporo jeszcze przede mną smile
                                                • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:12
                                                  I tak jestes lepsza ode mnie. ja po hiszpansku potrafie tylko zamowic
                                                  piwo, potem nastepne i na koncu rachunek smile
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:18
                                                    Nie lubię piwa smile
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:20
                                                    Co w takim razie zamawialas smile?
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:30
                                                    Wino smile To jedyny alkohol, jaki toleruję u siebie smile
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:38
                                                    Ja sie niestety szybko wykanczam winem.. jakos tak na mnie dziala, ze
                                                    jeden kieliszek i Kontik sie wstawia uncertain
                                                  • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:48
                                                    Nieźle, ale jestem lepsza - mnie wystarcza sam widok wina smile
                                                  • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:53
                                                    Haha.. nadawalibysmy sie na wspolna impreze...
    • martijn87 Re: Marzenia 10.11.09, 21:22
      Najczęściej moje marzenia okazują się nic niewartymi złudzeniamisad
      • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:25
        No jak Ty je tak nazywasz to sie nie dziw, ze nie chca sie sprawdzac uncertain
        • martijn87 Re: Marzenia 10.11.09, 21:29
          A jak mam je nazywać jeśli wiem, że się nie spełnią?
          • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:33
            Do marzen czasami trzeba dorosnac i zawsze trzema pomoc marzeniu w
            spelnieniu sie..
      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:34
        Martijn, nie wszystkie marzenia muszą się spełniać. Dlatego są marzeniami. Warto
        marzyć w rozsądnych granicach.
        Nie powinieneś deprecjonować swoich marzeń... Zaufaj sobie.
        • martijn87 Re: Marzenia 10.11.09, 21:42
          Uwierz mi, że nie mam wygórowanych marzeń. Raczej takie przeciętnie
          przeciętne ale i one czasem okazują się złudzeniem. Np. marzę, że
          będę miał udany, wspaniały i szczęśliwy dzień, a ten dzień okazuje
          się koszmarny więc moje marzenie staje się złudzeniemsad
          • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:45
            Udany dzien to nie jest marzenie tylko plan.. chyba musisz zdefiniowac
            sobie pojecie marzenia
            • martijn87 Re: Marzenia 10.11.09, 22:00
              Dlaczego według Ciebie chęć spędzenia dnia (na który czekało się
              bardzo długo) w jakiś szczególny, wyjątkowy i niepowtarzalny sposób
              nie może być marzeniem?
              • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:05
                To jest plan.. marzenie to jest cos duzego, cos co nie jest osiagalne w
                zwykly sposob.. Marzeniem moze byc kobieta, ktora spotkasz tego dnia,
                ale nie dzien sam w sobie. Jak tak bedziesz myslal, to siebedzie
                zbytnio staral i wszystko diabli wezma.. wierz mi, wiem o czym mowie..
                • martijn87 Re: Marzenia 10.11.09, 22:45
                  Mi wcale nie chodziło o taki zwykły dzień który planuje się
                  odpowiednio wcześniej i z góry się wie, co nastąpi. Nie będę pisał o
                  co konkretnie chodziło. Mogę tylko powiedzieć, że od dłuższego czasu
                  o czymś marzyłem. Niedawno moje marzenie miało się spełnić ale się
                  nie spełniło i już nigdy nie spełni dlatego napisałem, że okazało
                  się złudzeniem. Źle się wyraziłem bo ten dzień sam w sobie nie był
                  moim marzeniem tylko to co miało tego dnia nastąpić. Dla mnie to
                  było (a raczej miało być) coś dużego. Gdyby się udało to ten dzień
                  byłby dla mnie szczęśliwy, a przecież szczęście może być marzeniem.
          • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 21:57
            Martijn, To nie marzenia, a zdania. Jeśli nastawiasz się, że ma być miło,
            cudownie, to z reguły tak nie jest. Im bardziej się staramy, tym mniej wychodzi.
            Pozwól, by życie mogło się wykazać. Pomóż mu uśmiechając się, mając dobry
            nastrój. Reszta przyjdzie.
            • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 21:58
              Swiete slowa smile
    • fallen86 Re: Marzenia 10.11.09, 21:49
      Różne big_grin
      Od takich błahych aż po życiowe tongue_out

1.Skończyć studia tongue_out
      2.Pogłębić kwalifikacje zawodowe.
      3.Przebiec maraton Komandosa big_grin
      4.Nauczyć się j.Niemieckiego big_grin
      5.Zdać prawo jazdy na motor.
      6.Skoczyć na bungie.

Hehe, sporo tongue_out
      • z_oddali Re: Marzenia 10.11.09, 22:05
        A to konkretne marzeniasmile
        Naprawdę chcesz skoczyć na bungie?
        • fallen86 Re: Marzenia 10.11.09, 23:21
          z_oddali napisała:

> Naprawdę chcesz skoczyć na bungie?

Tak big_grin
          Tylko że to będzie wyglądało tak: stanę przy krawędzi, zamknę oczy i powiem:
          popchnijcie mnie tongue_out
    • madunia0 Re: Marzenia 10.11.09, 22:17
      Zakochać się z wzajemnością.
      • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 22:20
        bez wizytowki to moze byc trudne uncertain
        • madunia0 Re: Marzenia 10.11.09, 23:04
          Nie jestem na tyle odważna, żeby dać tu swoje zdjęcie.
          Nie wierzę, że przez internet można znaleźć miłość.
          Nie wierzę, że w ogóle ją znajdę, to marzenie z tych nierealnych.
          • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 23:08
            Zacznij od wizytowki bez fotki smile
            Mozna, tak samo jak mozna w sklepie, na chodniku, na weselu, na
            pogrzebie, itd.. smile
            Znajdziesz.. co do tego nie ma watpliwosci smile
            • madunia0 Re: Marzenia 10.11.09, 23:13
              Jakiś pomysł to jest.
              Ja niestety mam spore wątpliwości.
              • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 23:25
                Wiec kroczek po kroczku.. najpierw malutka wizytowka, potem aktywnosc
                smile A potem wspomnisz moje slowa, wtulajac sie w jakiegos mana smile
        • fallen86 Re: Marzenia 10.11.09, 23:22
          kontik_71 napisał:

> bez wizytowki to moze byc trudne uncertain

Powaliłeś mnie tym tekstem wink
          • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 23:26
            A bo widzisz.. wizytowka to taki pierwszy kroczek w kierunku pokonania
            niesmialosci smile
    • binia01 Re: Marzenia 10.11.09, 23:18
      pewnie ,ze macie..bez marzen nie warto zycsmilechyba mam podobnie jak kontik..te
      motyle mi sie marzawink
      • fallen86 Re: Marzenia 10.11.09, 23:23
        Motyli już nie ma, poleciały gdzieś daleko i już nie wrócą ;P
        • binia01 Re: Marzenia 10.11.09, 23:24
          wroca, wroca...troszke cierpliwosci tylkowink
          • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 23:26
            oczywiscie ze wroca.. Motyle sa jak koty.. przyjda wtedy gdy same beda
            chcialy smile
            • fallen86 Re: Marzenia 10.11.09, 23:39
              Gorzej jeśli my tego nie będziemy chcieli tongue_out
              • kontik_71 Re: Marzenia 10.11.09, 23:41
                maruda jestes i malkontent tongue_outPPPPPP smile
                • fallen86 Re: Marzenia 10.11.09, 23:45
                  Oj tam, staram się tylko poruszyć dyskusję wink
            • singielka_73 Re: Marzenia 10.11.09, 23:45
              Koty są piękne w swojej majestatycznej niezależności...
              A marzenia: na dziś - żeby mnie ktoś przytulił, nie tylko wirtualnie...
              a globalne - kochać i być kochana...
              ehhh, pomarzyć można...
    • rozmowy_w_sieci Re: Marzenia 11.11.09, 23:09
      Nie mogę powiedzieć, bo się nie spełnią... ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka