Dodaj do ulubionych

Teskniliscie :)?

14.11.09, 15:05
Czlowiek jest czsami tak zabiegany, ze az sie nie ma czasu na napisanie
paru slow na forumie uncertain

Maryska, nie nie bylo randki tongue_out
Obserwuj wątek
    • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:16
      nie tęskniłam ale dostrzegłam nieobecność wink)
      skoro nie byłeś na kolacji ze śniadaniem, to byleś zatrzymany przez
      funkcjonariuszy policji! Przymknęli Cię na 24 gdz. ? smile)
      • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:17
        czyli byłeś nie zabiegany a "zasiedziany" wink)
        • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:18
          No prosze Cie.. jak mozesz w ogole myslec o tym, ze moglem popelnic
          jakiekolwiek przestepstwo lub wykroczenie??????
          • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:25
            no dobra, może się za daleko posunęłam smile)
            jednak spiskowa teoria dziejów... hmmm w takim razie obstawiam, że trafiłeś do
            kasyna, spłukałeś się i pieszo wróciłeś do domu wink)
            • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:27
              miałeś big mega biegunkę? wink)
              • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:28
                Pudlo i pudlo tongue_out
                • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:30
                  skaleczyłeś się w paluszek podczas krojenia pomidora i udaleś się do szpitala,
                  tam wymogleś aby Cię hospitalizowano wink)
                  • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 17:14
                    Nie, choroba tez nie nie zmogla. jestesm zdrowy jak rybka, ktora tez
                    jestem smile
                    • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 18:17
                      czyli jednak ktoś Ci przyległ nogi wink
                      • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 18:26
                        NIe, nie stalem sie ofiara napasci cielesnej tongue_out
                        • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:38
                          hmmm kurcze, moje genialne pomysły się wyczerpały...
                          • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:43
                            Staraj sie, kombinuj, nie poddawaj sie tongue_out
                            • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:46
                              poczkam aż sam przyjdziesz uklękniesz i ze skruchą w oczach ... wyznasz całą
                              prawdę, co było wazniejsze od forum wink)
                              • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:50
                                muszę nad karą pomyśleć wink
                                bo to ...porzucenie było jakby na to nie patrzeć.
                                Nie wiem, czy nas udobruchasz samą skruchą nie wiem, pewnie jakimś dowcipem
                                będziesz musiał odkupić się smile
                                • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:52
                                  a jak Ty znikasz codzienie o 21 to jest ok?
                                  • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:53
                                    tak jestem...zaprogramowana smile
                                    • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:54
                                      Potrzebujesz upgrade na nowa wersje tongue_out
                                      • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:00
                                        nie wiem co to "upgrade", wybacz nie odniosę się do wypowiedzi...
                                        • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:01
                                          Uaktualnienie programu tongue_out
                                          • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:09
                                            a może to ...od starości wink)
                                            • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:10
                                              No tak nie ma to jak zrobic z siebie staruszke tongue_out
                                              • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:14
                                                nie działasz wg mojego scenariusza wink
                                                mialeś napisać, że ...WCALE NIE mam aż tak dużo lat :p
                                                • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:15
                                                  NO jak mi przykro, ze nie nadaje sie do trzymania na sznurku tongue_out
                                                  • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:18

szybko bym się znudziła gdybyś był przewidywalny... a tak robię "karpika"
                                                    marszczę czolo, zadzieram nosek i wymyślam czym Cię zaskoczyć wink
                                                  • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:18
                                                    czyli poniekad bawisz sie mna tongue_out
                                                  • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:21
                                                    sądziłam, że... bawimy się razem słowem.
                                                  • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:24
                                                    I znowu wybralas negatywna interpretacje moich slow uncertain A ja nic
                                                    negatywnego nie mielem na mysli.. ehhh kobiety uncertain
                                                  • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:37
                                                    i znów brak zapewnień, komplementów wink) wśród kobiet widać chowany smile
                                                  • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:38
                                                    tongue_out
                              • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:51
                                No nie.. Maryska.. nie spodziewalem sie takich zachowan po Tobie..
                                czkanie czyli tzw odbijanie nie pasuje do Ciebie..
                                • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:52
                                  zmylić adwersarza wink dobra rzecz smile
                                  • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 20:53
                                    Jak sie adwersarz podklada to byloby grzechem sobie odpuscic tongue_out
                                    • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:00
                                      zauważam pewną zmianę... po wspominanej absencji używasz wyłacznie na końcu
                                      wypowiedzi literę "p"
                                      Jakaś ...trauma? wink)
                                      • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:01
                                        Nie, jezyk sobie przygryzlem i mi wystaje tongue_out
                                        • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:09
                                          ciekawe co chciałeś rzec, że tak dotkliwie musialeś się wyhamować wink
                                          • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:11
                                            A to jezyk tylko do mowienia sluzy? czyzbym go nie uzywal zgodnie z
                                            instrukcja????
                                            • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:12
                                              chyba nie chcesz mi powiedzieć, że używaleś go ostatnio do...
                                              a mówiłeś że nie byłeś na randce! smile oszuście, wyszło szydło z worka smile
                                              • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:13
                                                Wiesz, lizanie stosuje sie tez np w gastronomii tongue_out Ty masz tylko
                                                kosmate mysli.. Marys, prosze nooo
                                                • elokwentna_marysia Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:15
                                                  ale ja... nie miałam aż tak kosmatych myśli smile)
                                                  • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 21:19
                                                    No w dzisiejszych czasach ta kosmatosc jest faktycznie ograniczona prze
                                                    mode tongue_out
              • tetika Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:30
                Kontik oczywiscie ze widzielismy ze Cie nie ma sad
                Dobrze ze jestes weselej bedzie.
                • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 17:14
                  Jedna kochana duszyczka na forumie big_grin
    • sensi_spring Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 15:30

Nic a nicwink...chociaż nie...odrobinę...nie było chętnych do
      zaparzania porannej kawywink)

"...every day for us something new...open mind for a different
      view...and nothing else matters..."
      • kontik_71 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 17:15
        Niedobra sprezynka, niedobra sad
        • szaaliczek Troszkę - tak, 14.11.09, 18:19
          aczkolwiek wolałabym byś przymusił mnie do "trochę" big_grin
          • nezja Kontik_71 14.11.09, 18:33
            Pozwole sobie na mała dygresje , gdzyż niezwłocznie potrzebuje
            Twojej pomocybig_grin
            Otóż, któregos dnia wrzuciłes linka. BYł to facet, który w rok
            załozył sobie ze z grubaska wyrzezbi swoje ciało do perfekcji.
            Cyz mógłbyś mnie poratowac i zapodac mi ten link jeszcze raz?
            Nie moge się do niego dokopacsad

Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby.

Z poważaniem N.smile
            • kontik_71 Re: Kontik_71 14.11.09, 18:58
              Nezju, obawiam sie, ze mylisz mnie z kims innym. Nie przypominam sobie
              abym kiedykolwiek zajmowal sie takim tematem.. A takiej sklerozy chyba
              jeszcze nie mam, mam nadzieje smile
    • gad.forumowy Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 18:40
      Nie.
      • nezja Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 18:42
        A Ty co - wstrętny gadzie, sekretarz kontika?wink
        • fuks0 Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 18:59
          gad odpowiadał na główny post, a nie Twój smile "Drzewko" po coś w
          końcu jest stosowane (choć lepsze byłoby płaskie wyświetlanie +
          system cytowania)...
          • nezja Re: Teskniliscie :)? 14.11.09, 19:24
            Fuks, zauwazyłam jak juz napisałam smile

Kontik, no cóz.Myślałam, ze to Ty. Jeśli nie Ty to może ktos sie