Dodaj do ulubionych

nowy rok - nowe plany ?

02.01.10, 23:27
?
Obserwuj wątek
    • claire.ampres Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:29
      ano smile
      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:30
        lubie tak po czesku...
        to ano jest tak wymownie wieloznaczne smile
        • claire.ampres Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:31
          i słusznie smile
          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:33
            jahwol smile
    • 7stefan7 Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:30
      ?
    • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:30
      Wiele nowych planów i postanowieńbig_grin
      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:33
        i daj Boziu spełnienie
        mnie sie wydaje ze to kolejny pretekst zeby coś zmienić....do natepnego roku...i
        następnych postanowień smile
        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:35
          Pewnie, że kolejny pretekst i kolejne podejście, ale "nadzieja umiera ostatnia..."wink
          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:39
            Olcia poczytaj co napisałaś :
            Pewnie, że kolejny pretekst i kolejne podejście, ale "nadzieja umiera
            ostatnia..."wink
          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:39
            nie bój żaby - seks się tez poprawi ze sąsiedzi się zaziębią na balkonie
            smile))))))))))))))))))
      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:38
        a jedno z nich to to ze stopki ?
        smile))))
        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:43
          To teżbig_grin a co ;p jak szaleć to na maxasmile
          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:45
            Lolcia sorry - ale masz to pod każdym zdaniem, choć nie wiem jak "głebokie" taka
            poita mnie po prostu rozwala....
            i zaczynam myśleć o tych Twoich biednych zziębniętych sasiadach na balkonie.....
            • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:48
              ehhh tylko jednym;p nie martw się o sąsiadów oni już sobie dadzą radę;p
              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:54
                tylko jednym ?
                ale racja - chrzanić sasiadów smile
                tzn nie dosłownie smile
                no chyba ze sąsiadka niczego sobie.....
                • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:56
                  hehehe a sąsiadka miła kobietasmile

No Ty taki wrażliwy na ciężki los bliźnich;D
                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:58
                    cóż, mama uczyła zeby zawsze pomóc w potrzebie....
                    przy radosci obopólnej smile
                    • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:00
                      Hehe uważaj bo jeszcze pomyślę, że Ty zawsze tak słuchasz mamy;p...
                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:01
                        już nie, ale sporo rzeczy pamietam smile
                        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:07
                          big_grin to dobrze, trzeba z czasem mieć własne zdaniesmile nawet najlepsi rodzice czasem
                          muszą iść w odstawkę;p
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:11
                            smile
                            zabrzmiało bardzo mądrze, zyciwow smile
                            • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:13
                              Czasem i ja miewam przebłyski logicznego myślenia i wyciągania wniosków;p
                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:16
                                smile
                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:00
                    jak byłem maly to oglądałem teleranek i taki program "niewidzialna ręka"
                    i tam sie robiło dobnrze sasiadom...drzewo porąbało, nanosiło wody...
                    takie rzeczy zostaja
                    poza tym jestem fanatykiem-amatorem rąbania drewna smile)))
                    więc....
                    • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:06
                      Ehh żeby to mi ktoś taką pomocną dłoń ofiarował;p a tu nic! z żadnej strony
                      zrozumienia, pomocybig_grin
                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:09
                        bo ty dziwerlatka jesteś, a tam kazali pomagać staruszkom i innym inwalidom smile
                        a takiej młodzieży to mozxna drzwi otworzyć ew przeniesć przez ałuże ale tu
                        ostrożnie bo można oberwać smile
                        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:12
                          jeśli zajdzie potrzeba to i w staruszkę mogę się zamienić o ile pomożeszbig_grin

za co tu masz obrywaćsmile w najgorszym wypadku dziękuje usłyszyszbig_grin
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:17
                            czas dla wszystkich jest nieubłagany wieć cieszmy sie każdym dniem...
                            • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:20
                              patetycznie zabrzmiałosmile

www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8 tak mi się samo zaśpiewałosmile
                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:22
                                edna z moich ulubionych...
                                często sobie nuce jak mam zagwozdkę i nie wiem co robic
                                • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:23
                                  Teraz to ja nie nucę a na całe gardło śpiewambig_grin nanananana
                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:30
                                    no tak, na złosć sasiadom smile
                                    • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:32
                                      nie no wieszbig_grin zbieram się do kąpieli, a nigdzie indziej tak perfekcyjnej
                                      akustyki nie mam jak w łaziencebig_grin
                                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:37
                                        ja dawno temu jak mieszkałem w bloku to z kumplem z dołu gadaliśmy sobie - taka
                                        była akustyka smile
                                        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:38
                                          hehehe blokowe klimatysmile ziomy z dzielni i pogawędki przez rury big_grin
                                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:41
                                            noooooooooooooooooooooo witaj w klubie smile
                                            • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:44
                                              to tak już bez wkupnego...wpisowego?tongue_out
                                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:47
                                                z racji zamiszkania smile
                                                my blokowcy zawsze się wyniuchamy
                                                co nie ziom smile
                                                • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:52
                                                  no basmile zip skład w kompleciebig_grin
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:53
                                                    siemka smile
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:58
                                                    pełna kulturkasmile picie, wstanie, chlanie..schyłek pomyłeksmile ot zwykły dzień na
                                                    dzielni;p
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:00
                                                    no nie, to jak trochę z innego pokolenia smile
                                                    joł ziomal
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:01
                                                    hahahaa wiedziałam że moje rymy Cie rozwaląbig_grin
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:07
                                                    spoksik, kminię ale rzucasz za duzo smile
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:09
                                                    hehehe bo to w końcu pojedynek na sample i bity:p aż ostro rymuję to nie czuję,
                                                    że tyle tego jest;p
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:12
                                                    nawet nie czuję jak mi się rymuje..
                                                    joł joł
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:16
                                                    a mi się rymuje, że na mnie już pora spaćbig_grin dobranocsmile
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:17
                                                    si, dzieci do spania już
                                                    wróć smile
                                                    natychmiast !!!!
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:19
                                                    o Ty bestiowink
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:24
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    lubię komplementy
                                                    tyczące się mojego temperamentu smile)))))))))
                                                    tongue_out
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:27
                                                    hehehehe no proszę kolejna cenna informacjasmile cudownie:p

bestio czego innego się tyczyło, ale jako pozwoliło to lepiej poznać Twój
                                                    temperament to zostanie ona Tobie zapamiętana;p

Bo ja komplemenciara jezdem i komplementuję;p
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:30
                                                    dzień bez wazeliny...to dzień stacony smile
                                                    żartuje sobie
                                                    takie gierki słowne
                                                    nie ma co przesadzac z tym temperamentem...góra 10 razy, wiecej nie zdzierżę smile
                                                    oczywiscie mówię o pompkach tongue_out
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:32
                                                    hehehe prawie jak pudzianbig_grin
                                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:38
                                        no ale to ostrożnie z tą łazienką bo sasiedzi znowu wylądują na balkonie tongue_out
                                        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:40
                                          eee dopiero się rozkręcam, daję im czas na złapanie agresorabig_grin
                                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:42
                                            agresora ??????????
                                            a co Ty tam wyrabiasz...laboga smile
                                            • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:45
                                              www.youtube.com/watch?v=AbyJ_h4xfRQ big_grin ahh dzieje siębig_grin
                                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:49
                                                tylko uszy umyj dokładnie smile
                                                • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:55
                                                  eee tam dobrze je przewietrzę ;p
                                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:56
                                                    pewnie
                                                    dezodpranty fajny wynalazek smile
                                                    ale w sumie namówiłas mnie na kąpiel., prZecież dzis sobota wiec wypada sie obmyć smile
                                                    idę do kąpieli smile
                                                    dobranoc smile
                                                  • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:02
                                                    Seeeeebbbb gumowa kaczuszkasmile dobranocsmile
    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:33
      demotywatory.pl/409430/Marzenia
      Ja mam marzenia..
      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:36
        hmmmmmmmmmmmm chcesz zmienić harakter i zostać lwicą ?
        smile
        czy aby będzie ci do twarzy ?
        • lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:39
          Jak nie sprawdzi to nie będzie wiedziałabig_grin
        • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:45
          Seeeeeeb coś Ty znów wykminił? To tylko demot...ale bardzo dobry..
          Mam nieco inne marzenia smile

PS. Ja już jestem z charakterem wink
          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:54
            ojjjjjjjjjj ja przepadam za kminieniem smile
            a Ty nie lubisz ?
            • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:58
              Lubię..czasem aż za bardzo wink
              Jak rozkminisz moje marzenia to daj znać tongue_out
              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:02
                noooooooooooooooooooo problem
                widziałem tak wielką porcję lodów waniliowych z truskawakmi smile
                • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:07
                  łoooooo
                  tak szczerze nie przepadam za truskawkami,tylko czasem
                  A lodu lubię czekoladowe tongue_out
                  • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:07
                    lody*
                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:09
                    wisz to była wizja...trudno odczytać...rzeczywiście te lody zdecydowanie były
                    ciemne...tak...czekoaldowe smile
                    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:14
                      Wizja mówisz...co jeszcze było w tej wizji?..bo to zaczyna robić się
                      ciekawe?
                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:18
                        a dalej to wstydze sie opowiadać....
                        ale lody były tongue_out)
                        • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:20
                          Ekhem...od kiedy z Ciebie taki Wstydzioch?
                          No nie pękaj..już po 24tej big_grin
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:23
                            Srrebrzanko !!! rany julek masz ochotę poświntuszyć ????????????!!!!!!!!!!!!!!!
                            no świat się wali smile
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:23
                            bosze ale się porobiło tongue_out
                            • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:34
                              I hipopotamy zaczną latać big_grin

PS. Seb czy ja mam etykietkę forumowego niewiniątka? albo
                              dziewczęcia z kołnierzykiem dobrze wyprasowanej koszuli, zapiętym
                              pod samą szyje?..no mam co prawda zasady...
                              Ja tylko pytałam..
                              Ja tylko chciałam porozmawiać...tongue_out
                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:40
                                ale jak takie niewiniątka kręca....i to jeszcze zapięte pod szyję
                                smile))))))))))))))))))))))))))))))
                                wow smile
                                dworuję sobie, dzis jakiś taki wieczór specyficzny...to i mysli sobie poplyneły smile
                                wybacz jezli czymżem ucybił swawolą zbytnia tongue_out
                                • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:56
                                  Jest w porządku, poza tym ja się tak szybko nie urażam..zresztą
                                  jeden palant wyczerpał dziś całą możliwość mojego urażenia i na
                                  więcej mnie nie stać tongue_out ale w ramach ratowania sytuacji i poprawy
                                  humoru zrobiłyśmy wojnę na śnieg...niewinny przechodzień prawie
                                  oberwał śnieżką..ale nie ode mnie big_grin
                                  Cieszę się,że Ci humor dopisuje smile
                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:01
                                    trzeba było tego palanta w ....kopa zasadzić smile
                                    dział piorunująco
                                    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:08
                                      To wbrew pozorom było kulturalne miejsce..więc opuściłyśmy lolkal
                                      niechcący trzaskając drzwiami..zawsze musimy mieć głośne wyjście ..big_grin
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:32
                            Srebrzanko !!!
                            do czego to doszło ze chcesz poświntuszyć ?????!!!!!!
                            świat się wali smile
                            tongue_out
                            • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:38
                              Sebtrom oddychaj głęboko..wdech.... i.... wydech....
                              wdech ..i ..wydech i... tak ...152.... razy.... tongue_out
                              Uspokuj myśli, opanuj emocje...ciśnienie Ci skoczy...kto Cię będzie
                              reanimował?
                              Nie chciałam,żebyś przeżył traumę
                              I wiedz ja mam myśli czyste i spokojne wink
                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:44
                                to grozi hiperwentylacją smile
                                nic co ludzkie nie jest mi (nam) obce
                                wiec te mysli niech sobie trochę popływają, za często trzymam je w karbach
                                az się pougniatały'
                                a to niezdrowe smile
                                • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:57
                                  Otwórz okno wink
                                  Lubię wymieniać myśli smile
                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:02
                                    mysli rzecz bardzo intymna....
                                    wiec tak ostroznie z tą wymiana...
                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:04
                                    śliczny plakacik z tym chabrem... i kapitalne zestawienie smile
                                    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:13
                                      Tak nie wszystkie myśli są na wymianę, znaczna większość to moje
                                      własne, które nigdy nie ujrzą światła dziennego.

Ale jest cała masa myśli,którymi można się dzielić big_grin
                                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:19
                                        rzeba mieć coś własnego, i nie można siebie zdradzicbo najłatwiej zranic takiego
                                        kogoś zupełnie odkrytego...
                                        zawsze pownna byc sfera własnosci mysli nikomu niedpostepna
                                        • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:26
                                          Przynajmniej myśli można mieć na wyłącznośćsmile

Wszystko co powiesz, może zostać wykorzystsne przeciwko Tobie, im
                                          więcej dasz się poznać- tym lepiej wiadomo gdzie Cię najbardziej
                                          zaboli...to w pewnym momencie działa jak prawo dżungli...silniejszy
                                          słabszych..
                                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 19:38
                                            dlatego nie lubię mówić o sobie, mimowolnie zawsze zdradzając swoje myśli
                                            odsłaniasz siebie smile
                                            pisząc cokolwiek zawsze pozostawiasz o sobie mnóstwo informacji, mimowolnie
                                            a po co
                                            • raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 19:56
                                              A co za różnica. tongue_out
                                    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:15
                                      Dziękuje, miło mi to czytać smile
              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:03
                no i nowe wielkie lustro
                artykuł pierwszej potrzeby smile
                • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:08
                  nie mam wielkiego lustra i nie odczuwam braku, nie mam nawet na nie
                  miejsca tongue_out
                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:12
                    zawsze sie znajdzie smile
                    tongue_out
                    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:15
                      Na nową książkę znajdę miejsce tongue_out
                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:24
                        teraz mniej czytam, kiedyś czytałem wszystko co wpadło w rękę
                        ale nadal potrafię Lsmile
                        • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:40
                          Ja nigdy nie czytam tyle, ile bym chciała,wciąż brakuje mi
                          czasu..może jeśli doba będzie miała 36 godzin..tongue_out
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:46
                            ale po jakimś czasie stwierdziłem, ze wieksozść fabuł juznam, faktów tez
                            a przemyslenia mam własne
                            i zrobiło się nudno
                            musze kiedyś sam napisac książkę, bardzo powaznie o tym myślę
                            bo po co czytać cudze fantazje czy akcje
                            skoro mam własnych całą głowę ?
                            smile
                            • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:02
                              To nie jest zły koncept..pamiętaj wydanie namber łan idzie w moje
                              łapkibig_grin
                              • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:09
                                do tego musze mieć czas i miejsce
                                miesjce sobie zrobłe
                                gorzej z czasem
                                ale taką samotnosc w sieci od ręki robię smile
                                no moze chwilę dłużej smile
                                • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:18
                                  Jak nic czekam, jakbyś się natchnął na usunięcie konta, to mi
                                  powiedz podam Ci alternatywnego meila,bo ja serio jestem
                                  zainteresowana smile
                                  • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:26
                                    smile))))))))))
                                    ooooooooooooooo to duuuuzo czasu jeszcze smile
                                    jak już będę miał czas dla siebie
                                    na razie musze mieć czas dla innych i skończyć co rozpoczałem
                                    jeszcze trochę ...ale póxniej już planuje dłuuugie wakacje smile
                                    z mnóstwem pracy ale takije jakiej ja chcę
                                    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:34
                                      Ja jestem cierpliwa..podobno..tak mówią niektórzy wink
                                      Normalnie intrygujesz mnie z tą pracą.. powiedz,że to będzie własny
                                      ogród..no powiedz..
                                      • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 13:02
                                        smile)))
                                        żaby tylko jeden...będzie dużo więcej smile
                          • sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:28
                            nie przesadaj z tym czytaniem, miałem tak kiedyś i czas wtedy strasznie ucieka...
                            trochę go szkoda
                            kiedy mozna - to czytac
                            ale trzeba wyjśc do ludzi, do świata
                            do słońca smile
                            • raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:30
                              Się wtrącę, ale tylko na moment - mój pierwszy plan na nowy rok to iść spać.
                              Dobranoc. wink
                              • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:37
                                Ragg dobrej nocybig_grin
                                I...nie zaśpij big_grin
                                Ale regularny sen w odpowiednich godzinach to bardzo dobre
                                postanowienie..również moje big_grin
                            • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:32
                              Najwięcej można zyskać nie z książek,ale z obcowania z innymi
                              ludkami..a rozmów tych rzeczywistych...tego czasu z innymi ludźmi
                              nikt mi już potem nie wróci.
    • emi-26 Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:34
      Oj tak...ale wszystko pomału...we właściwej koejności...smile
    • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:44
      Wymieniłam myśli...niektóre poukładałam, a teraz ułożę głowę na
      poduszce wink Dobranoc smile
      • raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 11:34
        A faktycznie, dobra noc była, dzięki. Hm, jak można zaspać w niedzielę? big_grin
        • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 13:13
          No to cieszę się,że była dobra. Można..moooożna..jak się zaplanuje
          wstać skoro świt o dziewiątej..tongue_out
          • raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 14:22
            U mnie skoro świt nastąpił po 10tej, ale to i tak niezły wynik ostatnio. ;P
            • srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 15:11
              Kiedyś nie miałam problemów ze wstawaniem..ale to było kiedyś.
              A ja wstałam 0 8.30 tongue_out <tak, to jest ten moment, w którym należy
              wyrazić swoje uznanie względem mojego zdyscyplinowania się big_grin>

Nie no to kozaczysz..ja właściwie potrafię wyłączyć budzik i wstać
              przed południem tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka