sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:30 lubie tak po czesku... to ano jest tak wymownie wieloznaczne Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:30 Wiele nowych planów i postanowień Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:33 i daj Boziu spełnienie mnie sie wydaje ze to kolejny pretekst zeby coś zmienić....do natepnego roku...i następnych postanowień Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:35 Pewnie, że kolejny pretekst i kolejne podejście, ale "nadzieja umiera ostatnia..." Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:39 Olcia poczytaj co napisałaś : Pewnie, że kolejny pretekst i kolejne podejście, ale "nadzieja umiera ostatnia..."wink Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:39 nie bój żaby - seks się tez poprawi ze sąsiedzi się zaziębią na balkonie )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:38 a jedno z nich to to ze stopki ? )))) Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:43 To też a co ;p jak szaleć to na maxa Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:45 Lolcia sorry - ale masz to pod każdym zdaniem, choć nie wiem jak "głebokie" taka poita mnie po prostu rozwala.... i zaczynam myśleć o tych Twoich biednych zziębniętych sasiadach na balkonie..... Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:48 ehhh tylko jednym;p nie martw się o sąsiadów oni już sobie dadzą radę;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:54 tylko jednym ? ale racja - chrzanić sasiadów tzn nie dosłownie no chyba ze sąsiadka niczego sobie..... Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:56 hehehe a sąsiadka miła kobieta No Ty taki wrażliwy na ciężki los bliźnich;D Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:58 cóż, mama uczyła zeby zawsze pomóc w potrzebie.... przy radosci obopólnej Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:00 Hehe uważaj bo jeszcze pomyślę, że Ty zawsze tak słuchasz mamy;p... Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:01 już nie, ale sporo rzeczy pamietam Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:07 to dobrze, trzeba z czasem mieć własne zdanie nawet najlepsi rodzice czasem muszą iść w odstawkę;p Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:13 Czasem i ja miewam przebłyski logicznego myślenia i wyciągania wniosków;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:00 jak byłem maly to oglądałem teleranek i taki program "niewidzialna ręka" i tam sie robiło dobnrze sasiadom...drzewo porąbało, nanosiło wody... takie rzeczy zostaja poza tym jestem fanatykiem-amatorem rąbania drewna ))) więc.... Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:06 Ehh żeby to mi ktoś taką pomocną dłoń ofiarował;p a tu nic! z żadnej strony zrozumienia, pomocy Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:09 bo ty dziwerlatka jesteś, a tam kazali pomagać staruszkom i innym inwalidom a takiej młodzieży to mozxna drzwi otworzyć ew przeniesć przez ałuże ale tu ostrożnie bo można oberwać Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:12 jeśli zajdzie potrzeba to i w staruszkę mogę się zamienić o ile pomożesz za co tu masz obrywać w najgorszym wypadku dziękuje usłyszysz Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:17 czas dla wszystkich jest nieubłagany wieć cieszmy sie każdym dniem... Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:20 patetycznie zabrzmiało www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8 tak mi się samo zaśpiewało Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:22 edna z moich ulubionych... często sobie nuce jak mam zagwozdkę i nie wiem co robic Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:23 Teraz to ja nie nucę a na całe gardło śpiewam nanananana Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:32 nie no wiesz zbieram się do kąpieli, a nigdzie indziej tak perfekcyjnej akustyki nie mam jak w łazience Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:37 ja dawno temu jak mieszkałem w bloku to z kumplem z dołu gadaliśmy sobie - taka była akustyka Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:38 hehehe blokowe klimaty ziomy z dzielni i pogawędki przez rury Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:41 noooooooooooooooooooooo witaj w klubie Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:44 to tak już bez wkupnego...wpisowego? Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:47 z racji zamiszkania my blokowcy zawsze się wyniuchamy co nie ziom Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:58 pełna kulturka picie, wstanie, chlanie..schyłek pomyłek ot zwykły dzień na dzielni;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:00 no nie, to jak trochę z innego pokolenia joł ziomal Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:01 hahahaa wiedziałam że moje rymy Cie rozwalą Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:07 spoksik, kminię ale rzucasz za duzo Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:09 hehehe bo to w końcu pojedynek na sample i bity:p aż ostro rymuję to nie czuję, że tyle tego jest;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:12 nawet nie czuję jak mi się rymuje.. joł joł Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:16 a mi się rymuje, że na mnie już pora spać dobranoc Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:17 si, dzieci do spania już wróć natychmiast !!!! Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:24 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lubię komplementy tyczące się mojego temperamentu ))))))))) Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:27 hehehehe no proszę kolejna cenna informacja cudownie:p bestio czego innego się tyczyło, ale jako pozwoliło to lepiej poznać Twój temperament to zostanie ona Tobie zapamiętana;p Bo ja komplemenciara jezdem i komplementuję;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:30 dzień bez wazeliny...to dzień stacony żartuje sobie takie gierki słowne nie ma co przesadzac z tym temperamentem...góra 10 razy, wiecej nie zdzierżę oczywiscie mówię o pompkach Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:38 no ale to ostrożnie z tą łazienką bo sasiedzi znowu wylądują na balkonie Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:40 eee dopiero się rozkręcam, daję im czas na złapanie agresora Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:42 agresora ?????????? a co Ty tam wyrabiasz...laboga Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:45 www.youtube.com/watch?v=AbyJ_h4xfRQ ahh dzieje się Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:55 eee tam dobrze je przewietrzę ;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:56 pewnie dezodpranty fajny wynalazek ale w sumie namówiłas mnie na kąpiel., prZecież dzis sobota wiec wypada sie obmyć idę do kąpieli dobranoc Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:02 Seeeeebbbb gumowa kaczuszka dobranoc Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:33 demotywatory.pl/409430/Marzenia Ja mam marzenia.. Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:36 hmmmmmmmmmmmm chcesz zmienić harakter i zostać lwicą ? czy aby będzie ci do twarzy ? Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:39 Jak nie sprawdzi to nie będzie wiedziała Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:45 Seeeeeeb coś Ty znów wykminił? To tylko demot...ale bardzo dobry.. Mam nieco inne marzenia PS. Ja już jestem z charakterem Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:54 ojjjjjjjjjj ja przepadam za kminieniem a Ty nie lubisz ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:58 Lubię..czasem aż za bardzo Jak rozkminisz moje marzenia to daj znać Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:02 noooooooooooooooooooo problem widziałem tak wielką porcję lodów waniliowych z truskawakmi Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:07 łoooooo tak szczerze nie przepadam za truskawkami,tylko czasem A lodu lubię czekoladowe Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:09 wisz to była wizja...trudno odczytać...rzeczywiście te lody zdecydowanie były ciemne...tak...czekoaldowe Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:14 Wizja mówisz...co jeszcze było w tej wizji?..bo to zaczyna robić się ciekawe? Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:18 a dalej to wstydze sie opowiadać.... ale lody były ) Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:20 Ekhem...od kiedy z Ciebie taki Wstydzioch? No nie pękaj..już po 24tej Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:23 Srrebrzanko !!! rany julek masz ochotę poświntuszyć ????????????!!!!!!!!!!!!!!! no świat się wali Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:34 I hipopotamy zaczną latać PS. Seb czy ja mam etykietkę forumowego niewiniątka? albo dziewczęcia z kołnierzykiem dobrze wyprasowanej koszuli, zapiętym pod samą szyje?..no mam co prawda zasady... Ja tylko pytałam.. Ja tylko chciałam porozmawiać... Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:40 ale jak takie niewiniątka kręca....i to jeszcze zapięte pod szyję )))))))))))))))))))))))))))))) wow dworuję sobie, dzis jakiś taki wieczór specyficzny...to i mysli sobie poplyneły wybacz jezli czymżem ucybił swawolą zbytnia Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:56 Jest w porządku, poza tym ja się tak szybko nie urażam..zresztą jeden palant wyczerpał dziś całą możliwość mojego urażenia i na więcej mnie nie stać ale w ramach ratowania sytuacji i poprawy humoru zrobiłyśmy wojnę na śnieg...niewinny przechodzień prawie oberwał śnieżką..ale nie ode mnie Cieszę się,że Ci humor dopisuje Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:01 trzeba było tego palanta w ....kopa zasadzić dział piorunująco Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:08 To wbrew pozorom było kulturalne miejsce..więc opuściłyśmy lolkal niechcący trzaskając drzwiami..zawsze musimy mieć głośne wyjście .. Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:32 Srebrzanko !!! do czego to doszło ze chcesz poświntuszyć ?????!!!!!! świat się wali Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:38 Sebtrom oddychaj głęboko..wdech.... i.... wydech.... wdech ..i ..wydech i... tak ...152.... razy.... Uspokuj myśli, opanuj emocje...ciśnienie Ci skoczy...kto Cię będzie reanimował? Nie chciałam,żebyś przeżył traumę I wiedz ja mam myśli czyste i spokojne Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:44 to grozi hiperwentylacją nic co ludzkie nie jest mi (nam) obce wiec te mysli niech sobie trochę popływają, za często trzymam je w karbach az się pougniatały' a to niezdrowe Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:57 Otwórz okno Lubię wymieniać myśli Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:02 mysli rzecz bardzo intymna.... wiec tak ostroznie z tą wymiana... Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:04 śliczny plakacik z tym chabrem... i kapitalne zestawienie Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:13 Tak nie wszystkie myśli są na wymianę, znaczna większość to moje własne, które nigdy nie ujrzą światła dziennego. Ale jest cała masa myśli,którymi można się dzielić Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:19 rzeba mieć coś własnego, i nie można siebie zdradzicbo najłatwiej zranic takiego kogoś zupełnie odkrytego... zawsze pownna byc sfera własnosci mysli nikomu niedpostepna Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:26 Przynajmniej myśli można mieć na wyłączność Wszystko co powiesz, może zostać wykorzystsne przeciwko Tobie, im więcej dasz się poznać- tym lepiej wiadomo gdzie Cię najbardziej zaboli...to w pewnym momencie działa jak prawo dżungli...silniejszy słabszych.. Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 19:38 dlatego nie lubię mówić o sobie, mimowolnie zawsze zdradzając swoje myśli odsłaniasz siebie pisząc cokolwiek zawsze pozostawiasz o sobie mnóstwo informacji, mimowolnie a po co Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:03 no i nowe wielkie lustro artykuł pierwszej potrzeby Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:08 nie mam wielkiego lustra i nie odczuwam braku, nie mam nawet na nie miejsca Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:24 teraz mniej czytam, kiedyś czytałem wszystko co wpadło w rękę ale nadal potrafię L Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:40 Ja nigdy nie czytam tyle, ile bym chciała,wciąż brakuje mi czasu..może jeśli doba będzie miała 36 godzin.. Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 00:46 ale po jakimś czasie stwierdziłem, ze wieksozść fabuł juznam, faktów tez a przemyslenia mam własne i zrobiło się nudno musze kiedyś sam napisac książkę, bardzo powaznie o tym myślę bo po co czytać cudze fantazje czy akcje skoro mam własnych całą głowę ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:02 To nie jest zły koncept..pamiętaj wydanie namber łan idzie w moje łapki Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:09 do tego musze mieć czas i miejsce miesjce sobie zrobłe gorzej z czasem ale taką samotnosc w sieci od ręki robię no moze chwilę dłużej Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:18 Jak nic czekam, jakbyś się natchnął na usunięcie konta, to mi powiedz podam Ci alternatywnego meila,bo ja serio jestem zainteresowana Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:26 )))))))))) ooooooooooooooo to duuuuzo czasu jeszcze jak już będę miał czas dla siebie na razie musze mieć czas dla innych i skończyć co rozpoczałem jeszcze trochę ...ale póxniej już planuje dłuuugie wakacje z mnóstwem pracy ale takije jakiej ja chcę Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:34 Ja jestem cierpliwa..podobno..tak mówią niektórzy Normalnie intrygujesz mnie z tą pracą.. powiedz,że to będzie własny ogród..no powiedz.. Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 13:02 ))) żaby tylko jeden...będzie dużo więcej Odpowiedz Link
sebtrom Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:28 nie przesadaj z tym czytaniem, miałem tak kiedyś i czas wtedy strasznie ucieka... trochę go szkoda kiedy mozna - to czytac ale trzeba wyjśc do ludzi, do świata do słońca Odpowiedz Link
raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:30 Się wtrącę, ale tylko na moment - mój pierwszy plan na nowy rok to iść spać. Dobranoc. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:37 Ragg dobrej nocy I...nie zaśpij Ale regularny sen w odpowiednich godzinach to bardzo dobre postanowienie..również moje Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:32 Najwięcej można zyskać nie z książek,ale z obcowania z innymi ludkami..a rozmów tych rzeczywistych...tego czasu z innymi ludźmi nikt mi już potem nie wróci. Odpowiedz Link
emi-26 Re: nowy rok - nowe plany ? 02.01.10, 23:34 Oj tak...ale wszystko pomału...we właściwej koejności... Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 01:44 Wymieniłam myśli...niektóre poukładałam, a teraz ułożę głowę na poduszce Dobranoc Odpowiedz Link
raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 11:34 A faktycznie, dobra noc była, dzięki. Hm, jak można zaspać w niedzielę? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 13:13 No to cieszę się,że była dobra. Można..moooożna..jak się zaplanuje wstać skoro świt o dziewiątej.. Odpowiedz Link
raggnarok Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 14:22 U mnie skoro świt nastąpił po 10tej, ale to i tak niezły wynik ostatnio. ;P Odpowiedz Link
srebrnalza Re: nowy rok - nowe plany ? 03.01.10, 15:11 Kiedyś nie miałam problemów ze wstawaniem..ale to było kiedyś. A ja wstałam 0 8.30 <tak, to jest ten moment, w którym należy wyrazić swoje uznanie względem mojego zdyscyplinowania się > Nie no to kozaczysz..ja właściwie potrafię wyłączyć budzik i wstać przed południem Odpowiedz Link