Dodaj do ulubionych

nowe znajomości

30.05.11, 22:51
Cześć, wpadłam na pomysł, może dziwny nie wiem. Aby zacząć korespondować z miłymi ludźmi poznać się blizej tak przez internet, zasiegnąć cześć nowego niż rozmowy na realu. Co myślicie o tym pomyśle?
Obserwuj wątek
    • rafae Re: nowe znajomości 30.05.11, 23:51
      "Co myślicie o tym pomyśle?"
      No o tym pomyśle pomyślimy. big_grin
      A umiesz napisać na przykład do mnie? wink
      • pozytywna.2 Re: nowe znajomości 31.05.11, 16:37
        Rafae jako swieży użytkownik staram się ale kiepsko mi to wychodzi wink
        p.
    • piotr-wwa Re: nowe znajomości 31.05.11, 08:08
      Pomysł jak każdy inny. Ocenić można dopiero po tym jak już Ci się uda kogoś poznać, albo jak zrezygnujesz z takich znajomości.
      • lolcia-olcia Re: nowe znajomości 31.05.11, 09:15
        po jakim czasie pozytywna wymięknie i się zniechęci ?;-P
        • piotr-wwa Re: nowe znajomości 31.05.11, 10:43
          Ty to potrafisz pocieszyć człowieka. Ja mam kilka znajomości internetowych z których jestem bardzo zadowolony. Niektóre z nich zmieniły się na real i również sobie chwalę.
          Po prostu, czy pomysł na takie znajomości jest dobry - sama musi sobie odpowiedzieć na to pytanie po jakimś czasie, który ona sobie sama określi.
          • lolcia-olcia Re: nowe znajomości 31.05.11, 12:43
            piotr-wwa napisał:

> Ty to potrafisz pocieszyć człowieka. Ja mam kilka znajomości internetowych z kt
            > órych jestem bardzo zadowolony. Niektóre z nich zmieniły się na real i również
            > sobie chwalę.
            > Po prostu, czy pomysł na takie znajomości jest dobry - sama musi sobie odpowied
            > zieć na to pytanie po jakimś czasie, który ona sobie sama określi.

haha wiem, że mam dar do tego !

Ja też mam kilka osób poznanych przez internet, nie ważny jest sposób w jaki poznajemy ludzi liczy się to jak taka znajomość rozwija się później na realnym gruncie.
            • pozytywna.2 Re: nowe znajomości 31.05.11, 16:30
              Nie wiem dlaczego ale taka internetowa znajomość ma coś w sobie, może dlatego ze tak naprawdę nie wiemy z kim rozmawiamy, poznajemy jej wnętrze i to jest ciekawe.
            • pozytywna.2 Re: nowe znajomości 07.06.11, 22:01
              "lolcia-olcia " zgadzam się z Tobą , i wiesz co? zazdrosze Ci takich znajomości internetowych , a powiedz mi widziałaś się z któraś z tych osób ?
              • lolcia-olcia Re: nowe znajomości 08.06.11, 23:15
                tak wiele razy i mamy ze sobą stały kontakt...
                np wczoraj na piwie z jedną osób z forum byłam
        • pozytywna.2 Re: nowe znajomości 31.05.11, 16:35
          Mam tą dobrą jedyną cechę charakteru że jestem zawzięta i sie nie zniechece wink
          Optymystycznie z tym leżeniem musze przyznać smile
          • zpracy Re: nowe znajomości 01.06.11, 13:14
            pomysl dobry, byle tylko na trafic na kogos kto chce sie wymienic energia
            najlepszego i powodzenia
    • tentwoj Re: nowe znajomości 03.06.11, 15:37
      Ze mną też popiszesz?
      tentwoj@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka