pozytywna.2 30.05.11, 22:51 Cześć, wpadłam na pomysł, może dziwny nie wiem. Aby zacząć korespondować z miłymi ludźmi poznać się blizej tak przez internet, zasiegnąć cześć nowego niż rozmowy na realu. Co myślicie o tym pomyśle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: nowe znajomości 30.05.11, 23:51 "Co myślicie o tym pomyśle?" No o tym pomyśle pomyślimy. A umiesz napisać na przykład do mnie? Odpowiedz Link
pozytywna.2 Re: nowe znajomości 31.05.11, 16:37 Rafae jako swieży użytkownik staram się ale kiepsko mi to wychodzi p. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: nowe znajomości 31.05.11, 08:08 Pomysł jak każdy inny. Ocenić można dopiero po tym jak już Ci się uda kogoś poznać, albo jak zrezygnujesz z takich znajomości. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowe znajomości 31.05.11, 09:15 po jakim czasie pozytywna wymięknie i się zniechęci ?;-P Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: nowe znajomości 31.05.11, 10:43 Ty to potrafisz pocieszyć człowieka. Ja mam kilka znajomości internetowych z których jestem bardzo zadowolony. Niektóre z nich zmieniły się na real i również sobie chwalę. Po prostu, czy pomysł na takie znajomości jest dobry - sama musi sobie odpowiedzieć na to pytanie po jakimś czasie, który ona sobie sama określi. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowe znajomości 31.05.11, 12:43 piotr-wwa napisał: > Ty to potrafisz pocieszyć człowieka. Ja mam kilka znajomości internetowych z kt > órych jestem bardzo zadowolony. Niektóre z nich zmieniły się na real i również > sobie chwalę. > Po prostu, czy pomysł na takie znajomości jest dobry - sama musi sobie odpowied > zieć na to pytanie po jakimś czasie, który ona sobie sama określi. haha wiem, że mam dar do tego ! Ja też mam kilka osób poznanych przez internet, nie ważny jest sposób w jaki poznajemy ludzi liczy się to jak taka znajomość rozwija się później na realnym gruncie. Odpowiedz Link
pozytywna.2 Re: nowe znajomości 31.05.11, 16:30 Nie wiem dlaczego ale taka internetowa znajomość ma coś w sobie, może dlatego ze tak naprawdę nie wiemy z kim rozmawiamy, poznajemy jej wnętrze i to jest ciekawe. Odpowiedz Link
pozytywna.2 Re: nowe znajomości 07.06.11, 22:01 "lolcia-olcia " zgadzam się z Tobą , i wiesz co? zazdrosze Ci takich znajomości internetowych , a powiedz mi widziałaś się z któraś z tych osób ? Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: nowe znajomości 08.06.11, 23:15 tak wiele razy i mamy ze sobą stały kontakt... np wczoraj na piwie z jedną osób z forum byłam Odpowiedz Link
pozytywna.2 Re: nowe znajomości 31.05.11, 16:35 Mam tą dobrą jedyną cechę charakteru że jestem zawzięta i sie nie zniechece Optymystycznie z tym leżeniem musze przyznać Odpowiedz Link
zpracy Re: nowe znajomości 01.06.11, 13:14 pomysl dobry, byle tylko na trafic na kogos kto chce sie wymienic energia najlepszego i powodzenia Odpowiedz Link