hellish.monster Re: Czuje się samotna 02.06.11, 22:12 ale na czym to uczucie polega? nie masz z kim pogadać, nie masz z kim wyjść...? Odpowiedz Link
ayel45 Re: Czuje się samotna 03.06.11, 21:18 jeśli to tylko dzisiaj to strzel sobie koniaku, posłuchaj muzy, popłacz trochę, strzel drugi raz i idź spać Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Czuje się samotna 02.06.11, 22:14 Kup sobie psa, zaprzyjaźnij się z miejscowym elementem spod nocnego i życie będzie kolorowe ;D Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Czuje się samotna 03.06.11, 00:27 Wnioskuję zatem że tak naprawdę samotna nie jesteś, tylko jakąś samotność odczuwasz? Odpowiedz Link
krk.76 Re: Czuje się samotna 05.06.11, 15:40 niqole napisała: > ...jak sobie z tym poradzić? Najlepiej się przełamać i wyjść z domu. Tylko, że znajomi tworzą znajomych i czasem jest trudno wystartować. Samemu iść do kina można ale też nie jest bardzo przyjemnie i nawet jeśli zobaczysz kogoś samego to też trudno byłoby zagadać i się poznać. Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Czuje się samotna 05.06.11, 17:08 W kinie to akurat rzadko się trafiają samotni Ja bywam dość często i przeważnie jestem jedyną osobą bez towarzystwa. A samotnej kobiety w kinie to jeszcze w życiu nie widziałem Odpowiedz Link
mr.kev Re: Czuje się samotna 05.06.11, 17:16 Ja czasem do kina chadzam solo, mam dość specyficzny gust Odpowiedz Link
noajdde Re: Czuje się samotna 05.06.11, 18:28 Pamiętam jak dawniej mieszkałem w Wawie, co tydzień chodziłem do kina. Pamiętam raz usiadła za mną samotna dziewczyna. Brak odwagi czy też pewności siebie sprawił, że nawet się do niej nie odezwałem. Było to wiele lat temu, jednak przypadek tak odosobniony, że pamiętam do dzisiaj. Odpowiedz Link
krk.76 Re: Czuje się samotna 05.06.11, 20:36 Ostatnio jak poszedłem do kina to była właśnie samotna dziewczyna/kobieta, na dodatek ładna. Normalnie tak się wystraszyłem, że usiadłem parę rzędów dalej na wszelki wypadek Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Czuje się samotna 05.06.11, 20:47 Ja nie twierdzę że takie nie istnieją Ale sęk w tym że takie zjawisko jest bardzo rzadko spotykane. Tak na marginesie - jeśli dziewczyna była sama w kinie to wcale nie oznacza od razu że jest sama życiowo Odpowiedz Link
krk.76 Re: Czuje się samotna 06.06.11, 10:40 xzarovichx napisał: > Tak na marginesie - jeśli dziewczyna była sama w kinie to wcale nie oznacza od > razu że jest sama życiowo Oczywiście, nie twierdzę, pewnie chciała tylko spokojnie akurat ten film oglądnąć, może po raz pierwszy albo n-ty. Nie chodziło mi o ten konkretny przypadek tylko ogólnie o tego typu sytuacje, których było już całe mnóstwo. Odpowiedz Link
polka-dot Re: Czuje się samotna 14.06.11, 19:19 > Ostatnio jak poszedłem do kina to była właśnie samotna dziewczyna/kobieta, na d > odatek ładna. Normalnie tak się wystraszyłem, że usiadłem parę rzędów dalej na > wszelki wypadek O cholera! To chyba byłam ja... Odpowiedz Link
easydobranocka Re: Czuje się samotna 16.06.11, 12:59 Witaj.Ostatnio jak poszedłem do kina to usiadłem w ostatnim rządzie fotelików.Ucieszyłem się bo obok mnie było kilka ładnych dziewczyn.Czyli też były samotne i jadły kukurydzę przed seansem.Po filmi podszedłem do nich i chwilę pogadaliśmy o filmie Uwikłanie.Stwierdziliśmy,że podobał się nam ten kryminał. Odpowiedz Link
polka-dot Re: Czuje się samotna 16.06.11, 21:49 No i? Po tym stwierdzeniu coś się wydarzyło? Odpowiedz Link