rafae 30.09.11, 22:32 od najgorszego skurwysyna na świecie, który nigdy nie uwierzy...: http://ada2008.wrzuta.pl/audio/7XsQyMJulq5/11_nigdy_nie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss-jogi Re: Dlapewnej M... 30.09.11, 23:00 jestem Mariola ( na M jest duzo imion,) czy ktos mnie wzywal, przy okazji skladam wszystkim serdeczne życzenia. Czy my sie znamy/? Czy ty piszesz na interii pod ps,sio xxxxk. Czesto go czytam on jest bardzo załamany, ale madry chłopak. Napisz chce uzyskac kilka rad na temat maila , a tu nie znam nikogo.odp.m... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Dlapewnej M... 01.10.11, 23:42 www.youtube.com/watch?v=6kfbNnvKhxQ Odpowiedz Link
miss-jogi Re: Dlapewnej M... 02.10.11, 00:15 Witam ! Czytałm posty Rafa i Twoje Helis, wstrzelilas się w sam srodek, we wlasciwym czasie i własciwym miejscu. Dwie siekiery, iskry polecą, więc ja lepiej sobie już pójde. Pozdrawiam i zycze dobrej nocy. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Dlapewnej M... 02.10.11, 08:50 nie wiem o co chodzi, ale jestem za Odpowiedz Link
miss-jogi Re: Dlapewnej M... 02.10.11, 17:06 Myslalem że więcej jest takich na forum, o takim przezwisku, Trzeba miec odwagę żeby sie przyznac. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Dlapewnej M... 02.10.11, 22:10 masz jakiś problem chyba - niby Mariola a męskich końcówek używasz w czasownikach. zdecyduj się - jesteś kobietą czy mężczyzną? a może jesteś nowym wcieleniem megssx110? dajcie mi spokój ludzie z północy. jestem już za bardzo zmęczona... Odpowiedz Link
miss-jogi Re: Dlapewnej M... 02.10.11, 22:24 Jestesmy z mężem caloscią, czyli mamy wszystko wspólne, trudno to rozgraniczyc, on jest Jogi, ja jestem miss, czasami odwrotnie. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Dlapewnej M... 03.10.11, 07:53 małżeństwo na forum dla samotnych... nudzi się Wam...? Odpowiedz Link