Dodaj do ulubionych

tęskonty...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:26
Obserwuj wątek
    • niewybrany Re: tęskonty...? 31.03.05, 17:29
      A nie lepiej teskonta? - czyli uczuciowe debety?
      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:35
        wolę najpierw - testkonta! zawsze łatwiej potem się rozeznać...
        • niewybrany Re: tęskonty...? 31.03.05, 17:56
          widze Ci ja , ze to serduszko, to takie "po prostu" nie jest...
          ma swoje wzloty i upadki...?
          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:01
            bo jak we mnie sie tęskonta,testkonta hmm,... tęsknota wzbiera, a nikt mnie w
            tym nie wspiera... to chyba jasne, jak słońce, że mogę raczej mieć upadek, p o
            p r o s t u! o wzlotach nie wspominam, bo do czego tu sie w y r y w a ć!
            • niewybrany Testkonta...? 31.03.05, 18:17
              no coz.., upadkow zaiste wspolczuje...
              a do czego sie wyrywac?

do lepszego..., ser-Duszko...!
              do takiego, ktory dmucha w uszko...
              • Gość: serduszkopoprostu Re: Testkonta...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:21
                no nie wytrzymam, a ty niewybrany dmuchawiec jesteś?cy-co?
                • niewybrany sure.. 31.03.05, 18:26
                  dmuchawiec, latawiec i wiatr.
                  • Gość: serduszkopoprostu Re: sure.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:36
                    jeden wiatr cichusieńko, leciusieńko... pieścił i szeleścił, drugi wiatr -
                    pędziwiatr, fiknął kozła no i spadł... Który jesteś? nie pytam o dmuchawce i
                    latawce - bo wiadomo, że przy podmuchu to i jedno i drugie!
                    • niewybrany Re: sure.. 31.03.05, 18:38
                      Rozo Wiatrow...
                      Ja jestem tym wiatrem,
                      ktory piesci i szelesci
                      a potem spada.
                      U Twych stop.
                      • Gość: serduszkopoprostu Re: poznał taniec jeden wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:44
                        ze az poszedł na sam kraniec, niech sie jasne niebo wierci.. że az we mnie
                        wszystko drga!
                        • niewybrany Re: poznał taniec jeden wiatr 31.03.05, 18:49
                          myslisz, ze ten wiatr niebo przewierci
                          tak, ze az Ziemia nam drgnie?
                          • Gość: serduszkopoprostu Re: poznał taniec jeden wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:09
                            stąd tego nie widać oczywiście, i tu nie słychać naturalnie... ale niebo
                            otwiera mu swe podwoje, a Ziemia przychylna mu jest...a wiatr wie, jakie mogą
                            być tęsknoty... on najmędrszy on wybraniec!
                            • niewybrany on najmedrszy jest wybraniec? 31.03.05, 19:12
                              znajac Twego serca taniec?

pa.
                              • Gość: serduszkopoprostu Re: on najmedrszy jest wybraniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:14
                                i już poszedł hen na kraniec! papa
    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:33
      odczuwasz żal za jakimś niespełnieniem, nucisz tęsknie ulubioną melodię, silnie
      pragniesz czegoś, tęsknisz za czymś... za kimś...Nasz tęskne marzenia, myśli!
    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:36
      walnełam knota... bo wspiera we mnie tęsknota!
      • niewybrany Re: tęskonty... 31.03.05, 17:57
        nic sie nie martw - w Czestochowie, kazdy Liryk tez tak powie.
    • Gość: eech.. Re: tęskonty... IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 31.03.05, 18:17
      male tesknoty, krotkie tesknoty
      znaczace prawie tyle co nic..
      nagle i szybkie serca łopoty..
      kto by tam nie znal ich..

male tesknoty, ciche marzenia,
      zwiewne jak obłok
      nieodgadnione tak duszy westchnienia,
      kto by tam nie znal ich...
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:37
      "Kochać i tracić, pragnąć i żałować
      Padać boleśnie i znów się podnosić
      Krzyczeć tęsnocie precz i błagać prowadź
      Oto jest ŻYCIE: nic a jakże dosyć"
    • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 31.03.05, 21:30
      Ludzkie egzystencjonalne tęsknoty - trudne masz zadanie życie, a ja cóż...
      mogę tylko dopełniać szczęśliwe/puk,stuk,puk!- w głębinie Twej chowane wiernie!
      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:12
        To prawda.
        Przez całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka,
        a przecież łatwiej byłoby zwyczajnych ludzi przemianiać w nadzwyczajnych.
        I te ciagłe tęsknoty...
        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:32
          człowiek zwyczajny mały szary, zwykły... nic nadzwyczajnego... a niewiele
          potrzeba aby stał sie nadzwyczajnym...ale to zależy tylko od człowieka!
          Za tym właśnie tęsknię...
          • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:00
            Tęskonty czy tęsknoty...
            Podobno rzeczywiste trudności każdy człowiek może pokonać,
            i tylko wyimaginowane są nie do pokonania.
            Może zamiast tęsknić, trzeba zacząć działać.
            Takie jest życie.
            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:13
              .. hehe /dla jednych tęskonty dla innych tęsknoty - to tylko nazwa... możesz
              utożsamiać z kątami(przez on)tesknymikątami... na przykład jesli wolisz...
              Dla jednego tęsknotą jest być szczęśliwym, dla innego być szczęśliwym i
              uszczęśliwiać. Do działania trzeba pewnej odwagi...
              I to też jest moja nastepna tęsk...
              • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:43
                Oj serduszko zaczynam niepokoić się o Ciebie.
                Serduszka często chorują, o Ty wciąż niespełnione, tęskniące.
                Brak odwagi, a właściwie czego sie boisz.
                Strach jest oczekiwaniem zła.
                Jakiego zła może oczekiwać serduszko?
              • Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:46
                Dobranoc Serduszko.
                Życie jest tylko jedno i też musi odpocząć.
                • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:51
                  no właśnie życie, chcialam zapytać, jak to sie dzieje że napotykam na ciebie w
                  najmniej oczekiwanym momencie! Nie powiem idę spac, bo wiesz, ze serce cały
                  czas bije/, choc czasem bywa zmęczone. Wtedy pragnie spokoju...ciszy...Ale
                  I to jest moja nastepna tęsk...
                  Tobie powiem - odpocznij zycie.
                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:06
                    Życie można przespać, a serce nie przestaje bić.
                    Od życia można odpocząć, uciec, zmarnować życie, a serce pik, pik, pik....
                    Można wyciszyć serce, ale nie jest to dobry sposób na życie.
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:10
                      no więc właśnie dlatego cały czas prawie krzyczę!!!
                      Dobrze ze potrafisz być ze mną zycie!
                      I to jest moja następna tęsk...
                      ----
                      Dzieki Ci zycie! - nie zasypiaj jednak na wieki!
                      • Gość: a skoro... Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:15
                        tęsknisz za snem, ja obiecuje tak sie zachować, aby ci to ułatwic!
                      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:28
                        Dziękuję. Mimo wszystko czuję, że bijesz,
                        i cieszę się, że Ciebie mam, bo wiem że żyję.
                        • Gość: exlibris3 Re: zycie i serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:00
                          Temat bardzo złozony!
                          Związek dwojga na wieki!
                          Tęsknota! za czym? Za tym co w zyciu i w sercu!
                          • Gość: Życie Re: zycie i serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:47
                            Serce i Życie, to ciało i dusza.
                            One są nierozerwalne.
                            • Gość: hansii zaprawde? IP: *.arcor-ip.net 01.04.05, 20:03
                              sam nie wiem, czy chcialbym , by tak bylo...

chcialabys zyc tylko w jednym wymiarze?
                              • Gość: serduszkopoprostu Re: zaprawde? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:22
                                Nie wierzysz w jedność ciała i duszy/życia i serca?, czy tylko wolałbys, żeby
                                tak nie było!
                                Pytając o wymiar, co masz na mysli:wielkość czegoś materialnego, ciągłość,
                                jakąś czasoprzestrzeń?Co?
                                • Gość: hansii Re: zaprawde? IP: *.arcor-ip.net 01.04.05, 20:52
                                  w jednosc zycia i serca - to oczywiscie wierze...
                                  ale w jednosc ciala i duszy - to juz nie bardzo...
                                  i muvie najzupelniej szczerze...
                                  nie wiem, czy lepsze by ta jednosc zaistniala
                                  (w domysle - wiecznie)
                                  czy nie...

ale gratuluje kazdemu , kto pewny jezd swej
                                  wiary-niewiary.
                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:59
                    Pytałaś jak to się dzieje, że spotykasz mnie w najmniej oczekiwanym momencie.
                    Nie szukam Cię.
                    Życie nie musi szukać, ono jest zawsze obok,
                    można przed nim uciekać lub chłonąć pełnymi garściami.
                    Możana też zwyczajnie tkwić w życie,
                    nic nie robiąc, tylko uzalając się nad sobą.
                    Ale Ciebie serduszko na pewno to nie dotyczy.
                    Czuję, że pracujesz energicznie, aż można dostać zadyszki,
                    masz plany i pomysły na życie,
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:12
                      :) prowadzimy swoisty dialog moje ZYCIE! a tematów wiele i wszystkie nas
                      dotyczą!Co do pomysłow na zycie-raczej to Twoja domena, ja tylko jestem ich
                      świadkiem!
    • Gość: no tiak tiak Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:31
      wiązać treśc przezytą z wrazenia i zdarzeniami obecnego życia - to
      wspominać.Wspomnienia nasze zmieniają si ę i rosna z nimi, jest TĘSKNOTA...
    • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:52
      a ja wierze w tę łączność - ciała z duszą, ciała z zyciem, duszy z zyciem - i
      serca z zyciem najbardziej! choć ciało tu najmniej ważne, jeśli mówimy o sferze
      duchowej!
      • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:01
        ale moje ciało na przyklad mam tęsknoty: chocby tęskni za dotykiem cieplch
        dłoni.. narazie tyle. hihi
    • exlibris3 Re: tęskonty... 01.04.05, 22:39
      och oczywiście, zgadzam sie, np. taki dotyk moze spowodować, że ciało się
      cieszy - wtedy czuje sie tą radość.
      Brak fizycznej przyjemnosci moze spowodowac tęsknote! O, napewno!
    • exlibris3 Re: tęskonty... 01.04.05, 22:40
      :(
      • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 01.04.05, 22:45
        mam smutną mine bo znowu zatęsknilam!
        • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 01.04.05, 22:47
          :((((((((((((((((((( - zatęskniłam za...
          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:56
            tak jakoś mnie rozczuliło pewne wspomnienie pewnego spotkania z kims bardzo dla
            mnie ważnym... nie nie rozczuliło mnie raczej przywołało w pamieci cos
            najwspanialszego, czego nigdy nie zapomnę ale za tym czasem tęsknię! (:
            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:02
              Może warto ukoić tęsknotę.
              Wspomienie nie musi być, tylko wspomieniem.
              • exlibris3 Re: tęskonty... 01.04.05, 23:06
                no właśnie razem z serduszkiem ją staramy sie ukoic narazie wspomina'my!
                • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:17
                  Serduszko jest wspaniałe, tęsknoty powinny je omijać.
                  A jest ich tak wiele w Serduszku.
                • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 01.04.05, 23:17
                  ukoić tęsknotę wspomnieniami(:( jakąs pamiecią/moze... ale tęsknota jest
                  tęsknotą i już... tak jest u mnie. Jak będę troche starsza to będę mowic: za
                  czym ja to mialam potęsknic? Teraz jeszcze pamietam!
                  • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:27
                    dlaczego ma serduszko omijać cokolwiek, ono jest nieodłącznie z zyciem, ono
                    czuje naprawdę wszystko też mam serce, to wiem. Pa! i zyciu i tobie /to znaczy
                    narazie papa!
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:58
                      czyli wszystko jest w tym jednym: W ZYCIU ?
                      • Gość: Życiu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:05
                        Oczywiście.
                        Wszystkie tęsknoty, pragnienia, marzenia, wpomnienia....
                        mieszczą się w życiu.
                        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:08
                          no, tak!
                        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:33
                          Tęsknota za snem i wypoczynkiem, też mieści się w życiu.
                          Dobranoc.
                          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:38
                            nic nie warte takie zycie co na serce sie zamyka!
                            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 01:32
                              Serce może zamknąć się na niechciane uczucia.
                              Życie nie ma takiej możliwości ono stara się uszczęśliwiać innych, oby istnieć.
                              Zamknięte serca, to smutek dla życia,
                              ciężka praca nad znalezieniem odpowiedniego klucza.
                              "Każdy człowiek, nawet w cierpieniu kocha życie"
                              • Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:03
                                Nawet nie wiesz jak chętnie podążam za Tobą.
                                Przecież z sercu skumulowane jest uczucie,
                                a życie zawsze goni za uczuciem.
                                Z wielkim smutkiem odchodzę z zamkniętego już wątku,
                                ale czuję że Serduszko nie opuści mnie w najbliższym czasie,
                                a nasze rozstania, będa jedynie wzmacniały chęć bycia razem na zawsze.
                                I to kochane pik, pik, pik...
                                • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:26
                                  Pa, Zycie. Pamiętaj /to ode mnie!? ZYJ TAK, ABYŚ NIGDY NIE MUSIAŁ SIĘ WSTYDZIĆ
                                  ANI JEDNEJ CHWILI, ANI JEDNEGO SŁOWA - nawet wtedy, gdyby wydawało Ci sie,ze
                                  nie są PRAWDĄ! - ja wiem ,że prawda jest w ZYCIU!
                                  Idziemy i tak wspólną drogą!
                                  --
                                  ach te nasze TE!!!
                          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:40
                            ale wiesz zycie, że ja i tak jestem zawsze z toba! i ze swoimi tesknotami!,
                            ktore mieszczą sie w tobie!
                            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 01:34
                              Wiem, i nie chcę aby było inaczej.
          • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:58
            Tęsknota może napędzać, zmuszać do działania.
            A działanie to życie.
            Za czym tęskni Serduszko?
            • jmx Re: tęskonty... 02.04.05, 02:23
              Gość portalu: Życie napisał(a):

> Tęsknota może napędzać, zmuszać do działania.
              > A działanie to życie.
              > Za czym tęskni Serduszko?

Za mężczyną zapewne.
              Za roziskrzonym wzrokiem.
              Wspólnotą dusz.

Za życiem może ... ?
    • exlibris3 Re: tęskonty... 02.04.05, 10:20
      dziś zgłębiac bedziemy koleny etap tęsknot przez tęskne wspominanie?
      jak tylko Serduszko wstanie!
      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:53
        Serduszko nigdy nie śpi, a życie ciągle biegnie do przodu.
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:55
      Tęsknoty, tęsknoty...
      "Z uczuciami nie ma sporu, więc można je
      tylko, o ile są szczere szanować".
      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:18
        choc zycie wie wiele, pewne uczucia - tęsknoty , są przezywane głeboko w
        sercu ... a potem bezpiecznie ukryte w najskrytsze jego zakątki!
        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:55
          Powiedz mi ZYCIE jakie są twoje,takie życiowe tęsknoty. Czy ty je wogóle masz?
          To może zalezy od tego jakiego rodzaju Zyciem jesteś? Ja jestem serduszkiem
          poprostu!
          • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:14
            Życie swoje tęsknoty realizuje na bieżąco,
            oprócz jednej...
            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:38
              Wiesz przecież, jakie jest życie.
              Raz smutne, innym razem wesołe, nieraz spokojne,
              niekiedy burzliwe,
              pracowite.
              Życie każdego człowieka jest inne.
              Serce nie jest tak różnorodne.
              A może się mylę?
              • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:42
                Twój krwioobieg dobrze działa, moja w tym zasługa!
                Z sercem jest podobnie jak z zyciem:jest wesołe, niespokojne i czasem smutne!
                A wiesz dlaczego nie odpoczywa i nie śpi nocą?
                • Gość: exlibris3 Re: tęskonty znów obudzone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:05
                  obudziło sie Serduszko-poprostu! Moj krwioobieg tez działa dobrze, dzieki...
                  To zycie ciebie chyba zniewala, albo jakos tak...! Ja tam twoje osierdzie,
                  trzymasz sie? Moje powłoka zewnętrzna, to znaczy moje ciałko troche mniej
                  tęskni, bo poczuło miły ciapły dotyk, dzisiaj powtórka! Jakos tak drgnęło
                  serduszko na te moje odczucia! znaczy - juz lepiej jest!!
                  • Gość: exlibris3 Re: tęskonty znów obudzone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:12
                    czy TĘSKNOTY POBUDZONE? bo jak pobudzone, to zaraz jestem spowrotem!
                • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:29
                  Mój krwioobieg wspaniale działa, dziękuję.
                  Rzeczywiście ciężko pracujesz fizycznie,
                  a psychikę też masz obciążoną.
                  Różne nieszczęśliwe miłości, żale, smutki, nie są przyjemne.
                  Ale potrafisz też radować się, cieszyć i kochać z wzajemnością.
                  Jakie życie takie uczucia w Tobie.
                  Jak czujesz się teraz?
                  • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 02:22
                    Mam czas! Zycie sie na chwilę zwolniło swój bieg, jest spokojnie i w tej
                    krótkiej ciszy nocnej, czytam piekną poezję, jaką są tesknoty, te zgromadzone
                    w moim wnętrzu! Jest mi dobrze!:)))
                    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 11:52
                      Tęsknoty zaspokojone, Serduszko szczęśliwe.
                      Niedziela.
                      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:13
                        Czuwasz nad moim stanem emocjonalnym ? Czy to w obawie, że gdyby co... to ZYCIE
                        też może być unicestwione! Nie martw się.
                        ... Ale poezję tęsknot będę czytać nocami, starając się , aby to Ciebie nie
                        obciążało. Wezme pod uwagę tylko te pozytywne tęsknoty! Wytrzymasz?

• Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:29
                          Kocham poezję, zresztą życie to też poezja.
                          Dbaj o siebie kochane serduszko,
                          bo sama rozumiesz...
                          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:45
                            Przechodzimy do meritum?
                            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:26
                              A znasz te słowa?
                              "Serce ludzkie nie pyta nikogo o radę,
                              a każdy mu ją daje,
                              ono nie słucha żadnych praw,
                              a podlega najliczniejszym"
                              Zabawne, prawda?
                              • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:52
                                Och, meritum, meritum.
                                • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:46
                                  nie wzdychaj tak, nie wzdychaj!!! podejmij decyzję taką wiesz........., żebym
                                  ja intensywniej radośniej puuuukpiiikpuuukpiiikpppuuukkkiiikkk/czujesz!
                                  słyszysz? /a największą ulge przynosza SZALONE decyzje!
                                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:15
                                    Byłoby wspaniale poczuć, że bijesz jak Dzwon Zygmunta.
                                    Niesamowite wrażenie.
                                    Jedno wielkie szaleństwo!
                                    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:19
                                      Ach, tęsknoty...
                                      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:22
                                        miało byc na full od wtorku!
                                        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:34
                                          Może być ostatecznie od środy.
                                          Zbieraj proszę siły.
                                          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:46
                                            licytacja - p\sobota! ok?
                                            • Gość: zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:51
                                              A czy życie dożyje do soboty z leniwym serduszkiem.
                                              Nie dostanie czasem zapaści?
                                              • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:03
                                                Jeśli dobrze znasz serduszko, mierz intencje jego miarą!
                                                • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:12
                                                  Ufam Ci Serduszko.
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:14
                                                    No i koniec negocjacji!(?)
                                                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:19
                                                    A może mała przerwa w życiu.
                                                    Coś, jak urwany film?
                                                  • Gość: seduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:21
                                                    w jednym wątku - radosnym! prosze podejmowac temat... bo padne z wycieńczenia,
                                                    a Ty Zycie wiesz co to dla Ciebie znaczy! - zyjesz na dwa fronty!!!!!!!!!!!!!
                                                    zlituj sie nade mną! mowię to z całą odpowiedzialnoscia za nas oboje!
                                                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:36
                                                    Ja juz padam z wycieńczenia i naprawdę boli mnie serce.
                                                    Życie poczuło się jak w realu.
                                                    Czuje Cie Serduszko nawet wtedy, gdy tego nie chcę.
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:03
                                                    To znaczy, że nie ma nas obojga?!!!!!! Które z nas było pierwsze w tym
                                                    odejściu, JA czy TY? A może jednocześnie?
                                                    _
                                                    w zyciu wazne sa tylko chwile
                                                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:22
                                                    Cześć!
                                                    Miło, ze piszesz,
                                                    bo zacząłem już myśleć o przeszczepie.
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:51
                                                    czyli, ze CO? - powinno Serduszko mieć poprostu poczucie winy? Nie
                                                    mam.............
                                                    Och, Zycie, Ty jednak serca nie szanujesz wbrew pozorom!
                                                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:14
                                                    Nie tylko sznuję, ale i kocham,
                                                    wbrew pozorom.
                                                    Myślałem, że gniewasz się na mnie.
                                                    Życie zna dobrze życie.
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:21
                                                    a ja mysle,ze te Twoje zycie działanie, to po to by mnie zamienic na LEPSZY
                                                    MODEL!
                                                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:33
                                                    To istnieje lepszy model?
                                                    Zawsze myślałem, że Serduszko jest idealne.
    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:46
      ej, zycie - zalotniku jeden!!!!!!!!!!!!!!! Dajesz sygnaly o przeszczepie!
      Niektore życia mowia, ze to jest LEPSZY MODEL!
      Nie ma juz troski o i tesknoty za Serduszkiem... poprostu!
      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:24
        Przeszczep zawsze będzie obcym ciałem. Nie takim jak Serduszko.
        Nikt przecież nie pompuje krwi z takim zapałem jak Ty.
        Dzięki temu ma siłę i ochotę do życia
        i tylko nieraz potknę się, ale nie upadam.
        Potrzebuję Cię Seduszko poprostu.
        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:53
          Ech, Ty moje Zycie! Ja wiem o jednym... ze jestem twoje poprostu!
          A Ty podnieść sie musisz,by nie upaść do konca! Ja wiem bo jestem w Tobie!
          TRZYMAJ GŁOWĘ WYSOKO, BO ŻYCIE TO GEST!
          • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:09
            Dziękuje za miłe słowa.
            Życie nie upada, raczej podnosi,pomaga, naprawia, prostuje,
            taka jest rola życia.
            Mocno bijące Serce i miłe, zorganizowane życie,
            mogą zdziałać wiele dobrego i uszczęśliwić siebie i innych.
            Co dla Ciebie jest szczęściem Serduszko?
            Czy jeteś szczęśliwe?
            • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:00
              Jak serduszko może być szczęśliwe, skoro spotyka życie raz na dobę i jeszcze
              życie dokłada mu trosk wspominając o jakims przeszczepie!
              • Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:11
                Serduszko nie zna się na żartach.
                Przeszczep to jak maleńkie ziarenko pieprzu w pysznym daniu.
                Najważniejsze, że myśli cały czas wokół Serduszka
                i że już niedługo sobota.
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:15
      I tęsknoty...
      • exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 19:27
        cos ci sie w zyciu tesknie zaczelo ale i nudno bo jeszcze nie skonczyl sie
        czwartek a ty myslisz o sobocie.Ja czekam na serduszko - nalezy do mnie!
        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:37
          Serduszko należy do samego siebie.
          Życie nie stawia ograniczeń.
          Serduszko stuka swoim rytmem
          i mnie to nie przeszkadza.
          • exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 19:47
            jesteś pokręcone ty zycie.ograniczasz serduszko, to slychac i czuc na pierwsze
            dotkniecie!ja mu dam swobode ja przynajmniej nie padam ze zmeczenia odpoczywam
            pare dni w tygodniu i nie mowie sercu ze czuje je nawet jesli tego nie chcę, bo
            ja chce je miec do konca i mam
            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:59
              Skoro Serduszko będzie sczęśliwsze w innym życiu,
              to niech tak będzie.
              Życie nie jest zaborcze, choć trudno żyć bez Serduszka.
              • exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 20:09
                ja ci go nie zabieram.ja je szanuje no i za nim tesknie. nie bedziemy sie
                klocic o serduszko.ono napewno wie ktore zycie jest lepsze dla niego!ale wyboru
                wiekszego tez nie ma tak jak ja i jak ty - serce moze i jest dla kazdego
                • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:14
                  A ci stało się z Twoim serduszkiem? Uciekło?
                  Moje Serduszko mocniej pika?
                  • exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 20:28
                    moze nie ucieklo, a moze ucieklo..:( moze woli u ciebie i dlatego mocniej pika
                    u ciebie, moze masz powiekszone zycie,ale tesknie za sercem ogolnie.nie bierz
                    mnie na smutki, bo wole radosc.a ty jak myslisz dlaczego twoje serduszko
                    mocniej pika? i czy to to samo serduszko o ktorym mowisz.
                    • Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:47
                      Jest mi dziś strasznie smutno.
                      Co stało sie z moim Serduszkiem?
                      Nieważne u kogo pika.
                      Serduszko, odezwij sie proszę.
                      • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:55
                        Zycie, co z tobą... jak moge złagodzić twój smutek i tęsknotę? Mnie też jest
                        jakos tak bez życia. A jeśli zmienię nazwę z tej na exlibris3serduszkopoprostu,
                        to ci bedzie troche lepiej?
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:59
      Serduszko zapewne uciekło od życia,
      tak poprostu.
      • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:03
        nie odpowiedziałeś na moje pytanie! a może warto reanimować?
        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:17
          Uczycia nie da się reanimować.
          Skoro w Serduszku nie ma miłości, to trudno.
          Życie idzie zawsze do przodu,
          jedni za nim nadążają inni nie.
          • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:34
            zycie idzie do przodu, a serce nigdy nie ucieka przed uczuciem szczególnie tak
            wspaniałym goracym jak miłośc! wystarczy tylko, aby poczuło to ciepło, może za
            tym tęskni.A jesli kochasz naprawdę Serduszko poczujesz napewno moment kiedy
            wróci!
            Szkoda, ze nie chcesz mnie z moim sercem.Dobranoc.
            • Gość: exlibris3,:( Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:43
              • Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 01:02
                Życie ludzkie jest jak tkanie pajęczyny.
                • Gość: exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 01:03
                  to tkaj ją sobie nawet z pomoca tarantuli! ma grubszą nić!
              • Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 02:02
                Uśmiechnij się, połóż główkę na poduszce, przykryj się kołderką.
                Zaśpiewam Ci kołysankę. Nie denerwuj się, zamknij oczka, dostaniesz buziaczka.
                Nerwy szkodzą przed snem, śnią się później koszmary.
                Dobranoc drogi/droga exlibris3.
                Jutro bedzie lepszy dzień. A teraz juz śpij.
                Życie też już zmęczone, oczka się kleją.
                Ale jutro ruszmy w drogę.
                Może spotkamy nasze Serduszko.
                Pa!
                • Gość: exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:31
                  jesteś wyspane zycie?- js oczywiście nie, bo zaplątanie w pajęczą nić życia,
                  nie dało mozliwosci odpoczynku! zadna kołysanka mnie nie uśpiła, bo jej nie
                  spiewałeś,życie!oszuście! mam nerwy tylko dlatego, że nie ma Serduszka-poprostu!
                  ale to nie koszmar senny?jak myslisz?tęsknota, może być koszmarem?
                • Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:48
                  Nie ruszyłem w drogę.
                  Zatrzymałem się i czekam na jakieś ślimaki.
                  A tak poza tym, to zatrzymałem się,
                  aby spojrzeć na siebie,
                  aby spojrzeć na życie
                  z innej perspektywy niż Forum.
                  Jesteś trochę nerwowy, ale lubie Cię,
                  Nie tak bardzo jak moje Serduszko.
                  Na razie, dozobaczenia.
                  • Gość: exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:09
                    do swojego ulubionego(?) serduszka, bo ono każe Ci się zatrzymac?
                    Szkoda,że musze znowu samotnie, zatrzymując się po drodze!... tęsknic
                    za ...WIADOMO ZA KIM!
                    • Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:27
                      Ty tęskinisz do swojego serduszka, ja do mojego.
                      Moje chyba całkiem uciekło z Forum,
                      może plącze się, gdzieś w realu.
                      A zatrzymałem się, licząc że Serduszko mnie odnajdzie.
                      Ale widać to tylko marzenia.
                      • exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! 08.04.05, 20:43
                        To i się maź dalej w swoich marzeniach. Walisz mi takie smuty, że wytrzymać nie
                        mogę! Igrasz z moimi uczuciami!Chcesz iśc swoją drogą, idź!Niewierne!Ja tęsknię
                        i ufam i wiernie czekam, że do mnie wróci! A Ty Zycie, jak sobie chcesz!
                        --
                        forum-forumem,real-realeam
            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:47
              Nie spij proszę.
              Troche to skomplikowane, na kogo mam czekać
              Na moje Serduszko mogę czekać nawet całe życie.
            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:06
              Moje kochane Serduszko nie wraca,
              to jeszcze napiszę coś na pożegnanie.
              "Miłość serc małych i płytkich rodzi się od razu dojrzała i roztropna,
              jak dzikie kaczę, które z jajka wypływa na wodę;
              miłość serc wielkich i głębokich rodzi się jak bezradne i niedołężne niemowlę,
              które musi być pielęgnowane i karmione"
              Nie ma Serduszka nie ma wątku.
              Dobranoc.
              • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:28
                czyli, ze ja osnowa... tego wątku! No bez przesady, ale atmosferka się
                zagęściła! - nie powiem.
                Byłam w górach cieszyć się zyciem!
                • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:38
                  Fajnie, że jesteś.
                  Pociągnij dalej ten wątek, ja na razie spadam.
                  Do jutra.
                  A w górach jest jeszcze śnieg?

• Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:41
                    Tęskniłem!!!!
                  • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:46
                    troche finezji, jakiej delikatnosci Zycie proszę...Ledwo troche sie odpoczęło,
                    a juz narzucone nowe zadanie - bez sensu!
                    Co Ty mi kazesz ciągnąć, zmiłuj się!Czy ja jestem jakiś kon pociągowy?
                    Też zaraz spadam, bo padam na sama mysl o tym, co mnie tu moze jeszcze spotkac!
                    Jesli jutro mnie poczujesz w swojej klatce, to znaczy, ze jest w tobie serce -
                    zycie!Ej szkoda słów! Znowu tęsknię za swobodą!
                    ----
                    gdzie stukpuk- exlibris3? albo inne coniebądź.Zycie nie chce współpracy!
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:54
                      w gornych partiach biało... w dole sztucznie - ale nie przeszczepy!
                      Też teskniłam, kochane moje życie... ale mierzi mnie Twój pośpiech, jakis
                      szalony pęd. Iść, nawet biec, trzeba wiedziec dokąd!Czy masz swiadomość jakiego
                      celu zmierzasz i czy warto sie tak pieszyć?
                      Odpoczywaj, a ja tęskne poezje czytam w cieniu nocy !
                      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:13
                        Zniknęłaś nagle, nie wiedziałem co mam robić.
                        Stąd mój niepokój i pośpiech.
                        Nie wiedziałem, czy uda mi się przeżyć bez serca.
                        Juz wyciszyłem się i jestem szczęśliwy, że wróciłaś.
                        Jeszcze Cię nie czuję, ale pikaj choćby nawet słabiutko.
                        Śpij dobrze po podróży.
                        Brakowało mi Ciebie.
                        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:20
                          I jeszcze prośba o małe wyjaśnienie.
                          Czy exlibris3 też pompujesz krew?
                          Nie jestem ciekawski, ale jeśli mogłabyś powiedzieć.
                          • Gość: exlibris3 Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:01
                            Serduszko tuła się ono po krętych ścieżkach, ciągle gdzieś jak na skrzydłach
                            sie wyrywa,szuka i wciąż ...
                            nie może znaleźć spokojnej przystani.
                            • Gość: exlibris3 Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:13
                              Czy ja Ci zycie przeszkadzam.Jestem też zyciem tylko z innym imieniem?Jaka to
                              róznica? Chyba taka, że jedno zycie potrafi dzielic sie sercem, a inne jest
                              egoistyczne.
                              Masz wyłączność na Serduszko? Ja też chcę je mieć!
                              • Gość: Życie Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:35
                                Chyba wiem, o co Ci chodzi.
                                Ja potrzebuję mojesgo Serduszka w całości
                                i nie chcę sie nim dzielić z innym życiem.
                                Serduszko musi wybrać, a ja pogodze sie z jego wyborem.
                                Ono musi być szczęśliwe. Życie będzie bardzi cierpiało,
                                ale spróbuje żyć bez Serduszka.
                                Czuję, że manipulujesz moim Serduszkiem.
                                • Gość: exlibris3 Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:52
                                  to je sobie weź w całości, jesli ono tego chce!
                                  ...na wiosne podaruj ciepłe drżenie i kilka gałązek bzu dzikiego,koniecznie
                                  czerwony (to kolor serca), daj zapach łąk i lasów - pachnący jak młode wino,
                                  daj spiew ptaków o poranku,i niech poczuje Twój dotyk i cieszcie sie razem
                                  swoją radością. Ono Serduszko potrzebuje radosci, za tym tęskni! Moje serce ma
                                  to ode mnie!Ty pędzisz, jak oszalałe, meczysz,choć moze i kochasz, ale nie
                                  dając na to dowodów.Potrafisz to zrobić dla swojego Serduszka, które trwa
                                  wiernie przy tobie! Zycie?
                                  • Gość: Życie Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:16
                                    Dla Serduszka potrafie zrobić wiele i Ono doskonale wie o tym i zna moje
                                    uczucia.
                                    Dziękuję Tobie, ale najpierw poczekajmy na Serduszko.
                                    Być może Ono boi się uczuć i wybierze wegetację, a nie życie.
                                    Zobaczymy.
                                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:16
                                      nie ma potrzeby udowadniac czegoś, co jest oczywiste!
                                      ---
                                      Dziekuje Ci Zycie, ze jesteś ze mną - ze dajesz to czego mi potrzeba!
                                      Swiatem jak ramionami mnie wkrąg otaczasz, czuje cie w słońcu i w cieniu,słysze
                                      jak mnie wołasz, kiedy mnie jeszcze bardziej potrzebujesz!
                                      • Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:59
                                        Zawsze Cię potrzebuję, mimo,że niekiedy jesteśmy daleko od siebie.
                                        Gdy byleś w górach też słyszałem Twoje Serce, we mnie.
                                        Na uczucia nie mamy wpływu, nie możemy z nimi dyskutować
                                        i to jest piękne. One są jak dar od Boga.
                                        A na Ziemi też nie musi być nudno.
                                        • serduszkopoprostu Re: tęskonty 09.04.05, 12:18
                                          to piekne, też TAK czuję! Dzięki - zaczynam pulsować!RADOŚNIE ;)))
                                          • Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:51
                                            Dziękuję, czuję Cie coraz bardziej,
                                            jak ja kocham to pulsowanie.
                                            Cudownie, że wróciłaś.
                                            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:28
                                              postanowiłam wrócić...
                                              choc wiatr delikatnie muskał, choć słońce ogrzewało promiennie, choć poczulam
                                              akt strzelistego oddechu... nie potrafie być w tym co nie jest moje... nie
                                              dałam sie przekupić - mam zmysł losu!...tam było dobrze, ale z moim Zyciem
                                              najlepiej, ono mnie rozumie i ma kształt...więc trudno jest sie rozstać!jestem
                                              z Tobą radośnie - WIEM , ŻE TO CZUJESZ!
                                              • Gość: exlibris3 Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:47
                                                ... a ja pójdę paść inne obce owce na obcym pastwisku!:(
                                                • Gość: serduszkopoprostu Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:52
                                                  zwariowałeś... czy kiedys mówiłam, że jestem głodna.Uważaj na tych innych
                                                  pastwiskach na czarna owcę! - ona jest wyjątkowo trudna do upilnowania!
                                                  ---
                                                  Uspokoj się, więcejpogody ducha!
                                                  • Gość: exlibris3 Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:59
                                                    a tęsknota, pragnienie - nie sa głodem?No nie są?
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:01
                                                    Przestań, czyli co mam byc twoja owcą, karmiona na twoim pastwisku?
                                                    Nie lubie trawy, co jest w dodatku sianem!

---
                                                    zyj i daj zyc
                                                  • Gość: exlibris3 Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:17
                                                    nakarmię Cię serduszko wszystkim, czym zechcesz!
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: nie chcę twojej jadłodajni exlibris! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:21
                                • Gość: Życie Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:09
                                  Uczucia powinny beć szczere i czyste i nie podlegać naciskom i sugestiom innych.
                                  Jeśli brak czystości i pełni uczucia są wymusłem naszej wyobraźni, chęcią
                                  ucieczki przed samotnoscią. Mozna wmówić sobie uczucie, a można kochać naprawdę
                                  szczerze. Jedni ludzie potrafią kochać i wiedzą o tym, nie boją się miłości a
                                  inni czują pustke są wypaleni, "Gdzie nie oparcia we wnętrzu, siega się po
                                  rozrywkwę i zabawę. Zamiar odnalezienia spokoju w takim powierzchowynym stylu
                                  życia prowadzi jedynie do wiekzej frustracji i ucieczki przed samym sobą".
                                  I koło się zamyka.
                                  I to by było na tyle.
                                  Życie nie będzie wiecej pisać, bo nie lubi złych uczuć, lubi tylko piękne,
                                  które uskrzydlają, dodają ochoty do życia, do zmian, mobilizują o chęci pracy
                                  nad sobą. Życie jest pieknę i warto przeżyć je szczęśliwie, a szczęście, to
                                  nasz wkład w życie.
                                  • Gość: ?? Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.udn.pl 09.04.05, 10:24
                                    "Uparcie i skrycie
                                    och życie kocham cię kocham cię
                                    kocham cię nad życie
                                    W każdą pogodę
                                    potrafią dostrzec oczy moje młode
                                    niebezpieczną twą urodę

Kocham cię życie
                                    poznawać pragnę cię pragnę cię
                                    pragnę cię w zachwycie
                                    choć barwy ściemniasz
                                    wierzę w światełko które rozprasza mrok

Wierzę w niezmienność
                                    Nadziei nadziei
                                    W światełko na mierzei
                                    Co drogę wskaże we mgle
                                    Nie zdradzi mnie
                                    Nie opuści mnie

A ja szepnę skrycie
                                    kocham cię nad życie
                                    Choć barwy ściemniasz
                                    Choć tej wędrówki mi nie uprzyjemniasz
                                    Choć się marnie odwzajemniasz

Kocham cię życie
                                    Kiedy sen kończy się kończy się
                                    kończy się o świcie
                                    A ja się rzucam
                                    Z nadzieją nową na budzący się dzień

Chcę spotkać w tym dniu
                                    Człowieka co czuje jak ja
                                    Chcę powierzyć mu
                                    Powierzyć mu swój niepokój
                                    Chcę w jego wzroku
                                    Dojrzeć to światełko które sprawi
                                    Że on powie jak ja- jak ja

Uparcie i skrycie
                                    kocham cię nad życie
                                    Jem jabłko winne
                                    I myślę ech ty życie łez mych winne
                                    Nie zamienię cię na inne

Kocham cię życie
                                    Poznawać pragnę cię pragnę cię
                                    Pragnę cię w zachwycie
                                    I spotkać człowieka
                                    Który tak życie kocha
                                    I tak jak ja
                                    Nadzieję ma... "
                          • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:25
                            Serdzuszko, każdy Twój wybór będzie dobry dla Ciebie.
                            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:51
                              przestańcie!STOP!
                              exlibris3 - detektyw jakiś? Czuję się inwigilowana!
                              Czym sie kierujesz? śmiem twierdzić, że tylko swoim egoizmem.
                              Czuję inaczej niż ci się wydaje, a ty udowodnic mi chcesz, co?
                              że Zycie ulepił rzeźbiarz bez rąk, a miłość ktoś gra na skrzypcach bez strun!
                              --
                              uczucia nie podlegaja dyskusji, a tym bardziej nie polegają na pustych słowach,
                              ja wybrałam moje Zycie, dzieki ciągłym jego działaniom, a nie odrętwieniu i
                              tkwieniu w miejscu.
                              w miejscu!
                              • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:49
                                Exlibris3, szanuję Twoje uczycia, ale pozwól mi sprobować.
                                Wierzę, że Serduszko może być jeszce bardzo szczęśliwe.
                                Miałeś już chyba swój czas, ja jeszcze nie,
                                ale wiem że go nie zmarmujemy z kochanym Serduszkiem.
                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:55
                    Wątek zamyka się na zamek błyskawiczny jednym ruchem.
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:03
                      to znaczy, ze kombinezon nie zdejmowac.A tem co mi, i tak sie zaciął...
                      • Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:08
                        ja tylko na chwilę serduszko! o jaki kombinezon biega, o czym mowa! Dalczego
                        cie ta długo nie było?
                        Teskniłem!
                        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:12
                          nie ma o czym mówić! byłam w gorach chwycić zycie! kombinezon nieodzowny na
                          stokach!Słóńce, góry,śnieg, powiterze świeże! pełnia zycia! Jutro pogadamy!
    • exlibris3 Re: idźcie razem... szerokiej drogi!!! 09.04.05, 11:28
      ale żadne z was nie powiedziało tak do konca, że nie mam racji! Jeszcze tu
      wrócę, do Ciebie serduszko!
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:57
      Hej, Serduszko!
      Jesteś jeszcze na Forum?
      Tęskniłem cały dzięń za Tobą.
      Dzień był pracowity,a tęsknota ogromna.
      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:04
        na forum niekoniecznie, ale w życiu cały czas! ach te nasze tęsknoty, ech
        życie - jesteś piekne!
        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:30
          Przeczuwałem, że jesteś blisko, to silniejsze bicie serca,
          mieszane uczucia radości i niepokoju.
          A bąbelek w poziomicy znalazł wreszcie środek?
          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:33
            hehe to się jeszcze inaczej nzywa laubzega!!! - madra jestem!
    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:34
      albo wasserwaga...
      • caruzzo Re: tęskonty... 09.04.05, 21:36
        To są dwie rózne rzeczy.....;)))))))
        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:43
          wiem, pomylilam nazewnictwo - laubzega to taka cienka pilka do drewna,
          wasserwaga to to co z bąbelkiem - sprawdzilam! działa i przydatne w życiu!
          • caruzzo Re: tęskonty... 09.04.05, 21:46
            tak......teraz dobrze nazwałaś.....tzn. pierwsze urządzenie napewno jest piłą
            ale do czego to nie wiem....;))))
            Drugie natomiast to poziomica.....;)))))
            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:48
              powiem Ci o tym w wątku "z bąbelkiem na srodku" - tu nie jest miejsce!:)
              • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 22:42
                Przyznam sie Tobie Serduszko, że zaczyna mnie nudzić ten wirtualny świat.
                Niewiele tu się dzieje, ludzie ciągle Ci sami, tematy również,
                nie tak jak w realu, gdzie wystarczy wyjść na ulice, by zobaczyć tłum nowych
                twarzy.
                Czy czujesz się tu szczęśliwe.
                Ja jestem tu szcześliwy, bo wiem że to jest Twoje życie, a milość do Ciebie
                jest ogromna.
                Czy istniejesz też w prawdziwym świecie, gdzie świeci Słońce, ptaki śpiewają,
                ludzie uśmiechają się do siebie, gdzie widać Niebo, spadające gwiazdy i gdzie
                mógłbym wziąć Cię za rękę moje Serduszko i poprowadzić wysoko w góry.
                Nie tęsknisz za takim życiem.
                • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 09.04.05, 23:24
                  Tak!!...to jest moja naaaaaaaaaaaaaajwieksza teskonta!!Nie chce Ciebie
                  stracić... "Oko" może krzywo widzieć, jest zdradliwe, ale Serduszko to tu
                  zalogowane/bo tak trzeba/ - nigdy nie kłamie! Kocham Cie Zycie... weź mnie
                  za ...rękę!... pójdę z Toba, wysoko, nawet tam, gdzie wzrok nie sięga!Ufam Ci!
                  • Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:35
                    Więc chodźmy stąd. Do gór, do chmur lub jeszcze wyżej.
                    Tam gdzie możemy być szczęśliwi. Gdzie obłoczki będa naszą kolderką,
                    a gwiazdki oświetlą nam drogę.
                    Czy znasz Serduszko piękne miejsce, w które chciałabyś mnie zaprowadzić?
                    Miejsce które uskrzydla, zachwyca i powoduje, że chce sie żyć.
                    Gdzie przytuleni do siebie moglibyśmy czytać poezję.
                    Tak się tylko rozmarzyłem...
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:46
      Marzenia są miłe, ale czas wejść pod prysznic i to raczej zimny.
      Dobranoc kochane Serduszko.
      • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 10.04.05, 01:00
        Są miejsca piekne, zachwycające,wspaniałe - zwykłe miejsca - trzeba tylko umiec
        patrzeć...są nawet tuż obok nas...
        ide do gdzie?'WANNY! /wole niż prysznic! pa!kochanie!
        • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:11
          Ja tez wolę wanne, ale "zimny prysznic" lepiej brzmi,
          poza tym nie zmywa uczucia do Ciebie Serduszko.
          • serduszkopoprostu Re: tęskonty... 10.04.05, 16:02
            zadne wody mnie nie zmyją!jestem dopóki Ty jesteś i mnie kochasz!
            Coraz dalej jestem od wirtualnego życia!!!Naprawdę! Więc opiekuj sie mną i trzymaj przy sobie w myślach słonecznychi radosnej tęsknocie!Pa,moje Kochane ZYCIE
            Twoje Serduszko;)
            • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:35
              Z myśli nie wypuszczam Cię nawet na minutę.
              To na szczęście niegroźne więzienie.
              A w realu jest SUPER!!!
              Czy widziałeś juz krokusy na łące i pierwsze listki brzozy?
              Jest cudownie, za tydzień może być już zielono.

• Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:25
      Serduszko, tęsknie!!!
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:38
      Serduszko poznało wspaniały realny świat
      i pewnie już do nas nie powróci.
      Pora zakończyć wątek i powędrować
      dalej w świat...
      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.siec-otwocka.pl 10.04.05, 22:46
        ;))))))))))))))))
        Jestem,jestem,jestem....całe Twoje! Trochę mi smutno i tęsknię...
        ale jestem, jestem, jestem....
        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:18
          Wiosna się zieleni, przebiśniegi w pełnej krasie, sasanki w różnych odcieniach
          fioletu,żonkile,tulipany, krokusy wychylają głowki do słońca,pąki drzew nie
          moga się doczekać eksplozji lisci, ptaki zakładają gniazda, żuk zakochal sie w
          biedronce.. przyroda się odradza w coraz to wspanialszych kolorach!serce sie
          raduje! Tak tęsknilismy do zmian -i stają się z każdym dniem - zwyczajnie,
          pieknie - poprostu!

• Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:07
            Wiosną jest pięknie, ale podejrzewam,
            że żuk był wirtualny, bo prawdziwe jeszcze śpią.
            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:03
              nieprawda, nie wszystkie!u mnie jeden już sie obudził! umówny się, że ten
              którego ty znasz śni cały czas o tej jednej, którą kochał zeszłego lata...i nie
              może sie doczekać przebudzenia!
              • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:17
                To musi być wyjątkowy żuk.
                Zazdroszę biedronce.
                Na dworze jeszcze chłodno,
                a miłość już gorąca.
                • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:26
                  Niedowiarek jesteś, moje Zycie! I kto to mówi? TY. Na wiosnę miłośc rozkwita
                  razem z pierwszymi pakami kwiatów, nawet w wirtualnym zyciu ... wszystko bije
                  pełnym gorącego uczucia sercem. Ja też Ciebie kocham, zawsze, ale z wiosną
                  najmocniej!
                  P.s Zuk zielony jest...bieronka bez kropek
                  • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:34
                    Szkoda, że tylko w wirtualnym życiu.
                    A gdzie podziały się kropki?
                    • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:42
                      W zyciu nie widziałaś biedronek bez kropek? Bardzo rzadkie okazy!ale są!
                      świat wirtualny rózni sie tym od realnego, że w tym drugim nie pobudzamy wodzy
                      fantazji tak dalece!Wszystko jest mozliwe w każdym swiecie, wystarczy tylko
                      przekroczyć pewien PRÓG ... wtedy widzimy i nawet czujemy "przeźroczyściej"
                      moje ZYCIE, kochane!
                      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:49
                        W realnym życiu jesteś pozbawione fantazji, moje kochane Serduszko?
                        Kazdy próg jest do przeskoczenia,
                        wystarczy odpowiednio się odbić.
                        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:00
                          o tej"fantazji pozbawionej" dyskutowała bym z Tobą kochane Zycie!
                          Wyobraźnia pomaga nam rozwinąć bardziej, to co zauważone gołym okiem. Wtedy
                          wrażenia i postrzeganie jest dużo bardziej emocjonujace!
                          W wirtualu masz to szkło - pstryk i zamykasz sie ze swoja fantazją, jak w
                          kokonie! W realu jest fajnie!
                          • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:07
                            Po "przekroczeniu progu" real jest nie do zastąpienia.
                            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:14
                              ... bo w nim przekracza sie próg teśknot i nadziei!!!! Pa, kochanie!z
                              pulsowaniem radosnym.Kolorowych snów życząc - Serduszko:)))
                              • Gość: serduszkopoprostu Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 03:08
                                i nadzieją realną... zamykam wątek na zip/znaczy się ekler, czyli suwak/
                                B Ł Y S K A W I C Z N I E!

--
                                ZYCIE DO ZYCIA Z SERCEM!
                                • Gość: Zycie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:47
                                  Serduszko kochane, trudno było przeżyć cały dzień bez Ciebie.
                                  Tęsknota ogromna, a Serduszko daleko.
                                  Życie cały dzień poza domem i tylko myśli przy Serduszku.
                                  A teraz mecz, emocje, zwiększony przepływ krwi
                                  i myśli Serduszka nie przy życiu.
                                  Mało czasu na rozmowę.
                                  Może kiedyś będzie inaczej, lepiej.

• Gość: Życie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:39
                                  Real, satysfakcjonuje?
                                  Czy tęsknoty udało sie zaspokoić, moje kochane Serduszko?
                                  Podejrzewam, że tak, bo teksty coraz krótsze.
                                  Mówiłem Ci że w realu jest pięknie, tylko ta odległość...
                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:01
                                    Tak serio i z wielka powaga muszę sie przyznać, że nie jestem przekonana, czy
                                    tęsknotę mozna zaspokoić... choć nie przeczę, że realne zycie - jest wspaniałe;
                                    tyle zjawisk przepieknych, których możesz dotknąć, tyle żyć innych, twarzy,
                                    łomotów serc zakochanych, radosci, a nawet łez i smutków - i mozliwość
                                    przeżywania tego wszystkiego namacalnie... to jednak swiadomość, ze czekasz tu
                                    na mnie - daje poczucie zdrady!
                                    --
                                    tęskność okrutna przybliża nas
                                    • Gość: Życie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:11
                                      Poczucie zdrady?
                                      Kogo, czego?
                                      Mam się z Tobą nie spotykać, bo źle się z tym czujesz?
                                      Poproszę, o wyjaśnienie kochane Serduszko.
                                      • Gość: serduszkopoprostu Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:27
                                        Jak to powiedzieć(?). Ja wiem, wiem droga jest szeroka, - a ja nie ruszam sie
                                        stąd dalej, niż mogłabym. Ech Ty Zycie - zjawo nierealna, jesteś jednak
                                        faktyczne(!), prawdziwe i żywe.Ja - oto - TY. A moze stanie sie cud!

--
                                        tęsknośc okrutna przybliża
                                        • Gość: Życie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:39
                                          Podobno zycie jet cudem!
                                          Nie martw się o mnie.
                                          Życie nie zginie, przecież do końca świata pozostało jeszcze trochę czasu.
                                          Bez Serca trudno życ, ale może uczucie jest ważniejsze.
                                          A życie nie jest wymysłem wyobraźni.
                                          Jest bardzo realne i ziemskie i bliskie każdenu człowiekowi.
                                          Życie przed Tobą Serduszko!
                                          • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:03
                                            ...właśnie o te uczucia chodzi! mowisz mi o miłosci, tęsknocie, o tym co dobre
                                            a co złe w zyciu - to wszystko tak bliskie człowiekowi i przecież nie jest
                                            obce sercu...i czuję jak dudni we mnie, a czasem przywala ciężarem - najbłahsza
                                            chwilka... myśle teraz, co powinno we mnie pozostać!

• Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:24
                                              Ja nigdy przez te ściezki, którymi szlismy razem, nigdy nie zapytałam, czy
                                              jesteś szczęśliwe ZYCIE będąc ze mną?Czy wiesz co to miłośc/głupie
                                              pytanie!,pewnie, że wiesz! Szedłeś ze mną; raz z euforią raz ze zwątpieniem,
                                              ale szedłeś... targane trudnymi wyborami. Czy pragniesz, aby to zamknęło sie w
                                              ciszy? Co powinno zostać w Tobie z tego bukietu uczuć?
                                              • Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:48
                                                Szedłem z potrzeby serca i to dawało mi szczęście,
                                                że mogę być blisko Ciebie chociaż wirtualnie.
                                                Znasz moje uczucia a ich bukiet jest zawsze taki sam
                                                i chyba to jest jedyna rzecz której nie potrafię zmienić.
                                                A przeciez życie jest zmienne i przewrotne.
                                                • Gość: exlibris3 Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:54
                                                  szedłem, dawało... zmieniło i sie przewróciło! zastanów sie!potrzeba serca!
                                                  owieczko
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: exlibris-wypad! albo zmienie loging... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:02
                                                    na:serduchopoprostuchamskie"
                                            • Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:25
                                              Terapia wstrząsowa, nieraz przykra, ale skuteczna.
                                              Życie potrafi niekiedy "dołożyć" ale nie po to oby zniszczyć czy zadać ból,
                                              ale by obudzić do dalszego życia.
                                              Może warto wiedzieć za czym tęsknimy?
                                              • Gość: serduszkopoprostu Re: warto wiedzieć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:26
                                              • Gość: exlibris3 Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:42
                                                ... terapia wstrząsowa.. Haha! obudzić do dalszego życia! sam sie obudź!
                                                zadajesz ból i niszczysz , a może poprostu - wymiękasz!owieczko.
                                                • Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:57
                                                  Oj exlibris3. Ty nigdy się nie zmienisz.
                                                  Jak zycie moze niszczyć, brak logiki.
                                                  Życie nie jest desperatem, który myśli o samozagładzie. Życie buduje, pomaga
                                                  sie odrodzić.
                                                  A ból który zadaje jest jak ukłucie komara, w letni wieczór.
                                                  Trochę swędzi, przypomina, ale nie zagraża życiu.
                                                  • Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:04
                                                    Exlibris3, a może Ty potrzebujesz pomocy i stąd Twój nieprzychylny stosunek do
                                                    życia?
                                                    Zycie nie przwraca się. J
                                                    uz kiedyś mowiłem, że najwyżej czasem się potknie i maszeruje dalej.
                                                  • Gość: exlibris3 Re: Ty ZYCIE-ukłucie komara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:05
                                                    jeszcze w dodatku w letni wieczór - Ty jesteś jak dłuto wepchnięte w rane, jak
                                                    sęp co blizne rozszarpuje.baranie!
                                                  • Gość: Życie Re: Ty ZYCIE-ukłucie komara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:10
                                                    Widzę że potrzebna Ci pomoc.
                                                    Nie wstydź się!
                                                    Każdy może czasem czuć się zagubiony.
                                                    Jedni potrafia panować nad emocjami, jak życie a inni są słabi
                                                    i zachowują się tak jak Ty.
                                                    Bądź panem swojego losu, a nie jego sługą.
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:04
      Dobranoc moje Serce, śpij dobrze
      i bądź na swój sposób szczęśliwe.
      Kocham Cię wirtualnie bardzo mocno.
    • Gość: exlibris3 Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:51
      Ha! załamaliscie się! Błyskawicznie. Trele morele ta wasza miłosc owieczki. Nie
      potraficie zyć nie karmione a błyskawica oznacza burzę - gdyby nawet była
      zamknięta na zamek gerda i tak zagrzmi! Poklocicliscie sie?
      Choć Serduszkopoprostu ze mną! - tesknie za toba
      • Gość: Życie Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:53
        Exlibris3, prawdziwa miłość daleka jest od kłótni.
        Widocznie nie potrafisz kochać skoro takie masz podejrzenia.
        • Gość: exlibris3 Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:58
          a ty wiesz co o miłosci? g...serduszko zatrzasnęło się szczelnie - mówiłem, że
          czegoś jej potrzeba... a ty tylko gadac umiesz!
          • Gość: Życie Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:41
            W necie można tylko gadać, a kocha się w realu.
            Serduszko o tym wie i gdyby czegoś naprawdę potrzebowało,
            to nie powtarzałoby często na forum "jeszcze nie teraz" lub "innym razem"
            • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:17
              Och, Zycie moje...
              Tęsknota-rzecz okrutna!!!
              myśl gdzieś w dal ucieka... kochasz kogoś, lecz kochasz z daleka...
    • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:16
      Dobranoc Serduszko,
      moja jedyna miłości.
      • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:21
        Jesteś pełne entuzjazmu,mozliwosci, wrażliwosci, czułosci.Ufam Tobie Zycie i
        kocham Ciebie nad zycie! - to pozostanie we mnie.
        Exlibrisem sie nie martwmy - to zazdrosny cap!
      • Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:30
        Pa! Pa!
        Spotkamy się jeszcze?
        • Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:33
          owkorz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka