Gość: serduszkopoprostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewybrany Re: tęskonty...? 31.03.05, 17:29 A nie lepiej teskonta? - czyli uczuciowe debety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:35 wolę najpierw - testkonta! zawsze łatwiej potem się rozeznać... Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Re: tęskonty...? 31.03.05, 17:56 widze Ci ja , ze to serduszko, to takie "po prostu" nie jest... ma swoje wzloty i upadki...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:01 bo jak we mnie sie tęskonta,testkonta hmm,... tęsknota wzbiera, a nikt mnie w tym nie wspiera... to chyba jasne, jak słońce, że mogę raczej mieć upadek, p o p r o s t u! o wzlotach nie wspominam, bo do czego tu sie w y r y w a ć! Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Testkonta...? 31.03.05, 18:17 no coz.., upadkow zaiste wspolczuje... a do czego sie wyrywac? do lepszego..., ser-Duszko...! do takiego, ktory dmucha w uszko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Testkonta...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:21 no nie wytrzymam, a ty niewybrany dmuchawiec jesteś?cy-co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: sure.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:36 jeden wiatr cichusieńko, leciusieńko... pieścił i szeleścił, drugi wiatr - pędziwiatr, fiknął kozła no i spadł... Który jesteś? nie pytam o dmuchawce i latawce - bo wiadomo, że przy podmuchu to i jedno i drugie! Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Re: sure.. 31.03.05, 18:38 Rozo Wiatrow... Ja jestem tym wiatrem, ktory piesci i szelesci a potem spada. U Twych stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: poznał taniec jeden wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 18:44 ze az poszedł na sam kraniec, niech sie jasne niebo wierci.. że az we mnie wszystko drga! Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Re: poznał taniec jeden wiatr 31.03.05, 18:49 myslisz, ze ten wiatr niebo przewierci tak, ze az Ziemia nam drgnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: poznał taniec jeden wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:09 stąd tego nie widać oczywiście, i tu nie słychać naturalnie... ale niebo otwiera mu swe podwoje, a Ziemia przychylna mu jest...a wiatr wie, jakie mogą być tęsknoty... on najmędrszy on wybraniec! Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany on najmedrszy jest wybraniec? 31.03.05, 19:12 znajac Twego serca taniec? pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: on najmedrszy jest wybraniec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:14 i już poszedł hen na kraniec! papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:33 odczuwasz żal za jakimś niespełnieniem, nucisz tęsknie ulubioną melodię, silnie pragniesz czegoś, tęsknisz za czymś... za kimś...Nasz tęskne marzenia, myśli! __________________________ Dzielę siez Tobą swoją tęsknotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:36 walnełam knota... bo wspiera we mnie tęsknota! Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Re: tęskonty... 31.03.05, 17:57 nic sie nie martw - w Czestochowie, kazdy Liryk tez tak powie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eech.. Re: tęskonty... IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 31.03.05, 18:17 male tesknoty, krotkie tesknoty znaczace prawie tyle co nic.. nagle i szybkie serca łopoty.. kto by tam nie znal ich.. male tesknoty, ciche marzenia, zwiewne jak obłok nieodgadnione tak duszy westchnienia, kto by tam nie znal ich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:37 "Kochać i tracić, pragnąć i żałować Padać boleśnie i znów się podnosić Krzyczeć tęsnocie precz i błagać prowadź Oto jest ŻYCIE: nic a jakże dosyć" Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 31.03.05, 21:30 Ludzkie egzystencjonalne tęsknoty - trudne masz zadanie życie, a ja cóż... mogę tylko dopełniać szczęśliwe/puk,stuk,puk!- w głębinie Twej chowane wiernie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:12 To prawda. Przez całe życie czekamy na nadzwyczajnego człowieka, a przecież łatwiej byłoby zwyczajnych ludzi przemianiać w nadzwyczajnych. I te ciagłe tęsknoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 22:32 człowiek zwyczajny mały szary, zwykły... nic nadzwyczajnego... a niewiele potrzeba aby stał sie nadzwyczajnym...ale to zależy tylko od człowieka! Za tym właśnie tęsknię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:00 Tęskonty czy tęsknoty... Podobno rzeczywiste trudności każdy człowiek może pokonać, i tylko wyimaginowane są nie do pokonania. Może zamiast tęsknić, trzeba zacząć działać. Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:13 .. hehe /dla jednych tęskonty dla innych tęsknoty - to tylko nazwa... możesz utożsamiać z kątami(przez on)tesknymikątami... na przykład jesli wolisz... Dla jednego tęsknotą jest być szczęśliwym, dla innego być szczęśliwym i uszczęśliwiać. Do działania trzeba pewnej odwagi... I to też jest moja nastepna tęsk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:43 Oj serduszko zaczynam niepokoić się o Ciebie. Serduszka często chorują, o Ty wciąż niespełnione, tęskniące. Brak odwagi, a właściwie czego sie boisz. Strach jest oczekiwaniem zła. Jakiego zła może oczekiwać serduszko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:46 Dobranoc Serduszko. Życie jest tylko jedno i też musi odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 00:51 no właśnie życie, chcialam zapytać, jak to sie dzieje że napotykam na ciebie w najmniej oczekiwanym momencie! Nie powiem idę spac, bo wiesz, ze serce cały czas bije/, choc czasem bywa zmęczone. Wtedy pragnie spokoju...ciszy...Ale I to jest moja nastepna tęsk... Tobie powiem - odpocznij zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:06 Życie można przespać, a serce nie przestaje bić. Od życia można odpocząć, uciec, zmarnować życie, a serce pik, pik, pik.... Można wyciszyć serce, ale nie jest to dobry sposób na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:10 no więc właśnie dlatego cały czas prawie krzyczę!!! Dobrze ze potrafisz być ze mną zycie! I to jest moja następna tęsk... ---- Dzieki Ci zycie! - nie zasypiaj jednak na wieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a skoro... Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:15 tęsknisz za snem, ja obiecuje tak sie zachować, aby ci to ułatwic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 01:28 Dziękuję. Mimo wszystko czuję, że bijesz, i cieszę się, że Ciebie mam, bo wiem że żyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: zycie i serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:00 Temat bardzo złozony! Związek dwojga na wieki! Tęsknota! za czym? Za tym co w zyciu i w sercu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: zycie i serce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:47 Serce i Życie, to ciało i dusza. One są nierozerwalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansii zaprawde? IP: *.arcor-ip.net 01.04.05, 20:03 sam nie wiem, czy chcialbym , by tak bylo... chcialabys zyc tylko w jednym wymiarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: zaprawde? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:22 Nie wierzysz w jedność ciała i duszy/życia i serca?, czy tylko wolałbys, żeby tak nie było! Pytając o wymiar, co masz na mysli:wielkość czegoś materialnego, ciągłość, jakąś czasoprzestrzeń?Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansii Re: zaprawde? IP: *.arcor-ip.net 01.04.05, 20:52 w jednosc zycia i serca - to oczywiscie wierze... ale w jednosc ciala i duszy - to juz nie bardzo... i muvie najzupelniej szczerze... nie wiem, czy lepsze by ta jednosc zaistniala (w domysle - wiecznie) czy nie... ale gratuluje kazdemu , kto pewny jezd swej wiary-niewiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:59 Pytałaś jak to się dzieje, że spotykasz mnie w najmniej oczekiwanym momencie. Nie szukam Cię. Życie nie musi szukać, ono jest zawsze obok, można przed nim uciekać lub chłonąć pełnymi garściami. Możana też zwyczajnie tkwić w życie, nic nie robiąc, tylko uzalając się nad sobą. Ale Ciebie serduszko na pewno to nie dotyczy. Czuję, że pracujesz energicznie, aż można dostać zadyszki, masz plany i pomysły na życie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:12 :) prowadzimy swoisty dialog moje ZYCIE! a tematów wiele i wszystkie nas dotyczą!Co do pomysłow na zycie-raczej to Twoja domena, ja tylko jestem ich świadkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tiak tiak Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 10:31 wiązać treśc przezytą z wrazenia i zdarzeniami obecnego życia - to wspominać.Wspomnienia nasze zmieniają si ę i rosna z nimi, jest TĘSKNOTA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:52 a ja wierze w tę łączność - ciała z duszą, ciała z zyciem, duszy z zyciem - i serca z zyciem najbardziej! choć ciało tu najmniej ważne, jeśli mówimy o sferze duchowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:01 ale moje ciało na przyklad mam tęsknoty: chocby tęskni za dotykiem cieplch dłoni.. narazie tyle. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 01.04.05, 22:39 och oczywiście, zgadzam sie, np. taki dotyk moze spowodować, że ciało się cieszy - wtedy czuje sie tą radość. Brak fizycznej przyjemnosci moze spowodowac tęsknote! O, napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 01.04.05, 22:45 mam smutną mine bo znowu zatęsknilam! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 01.04.05, 22:47 :((((((((((((((((((( - zatęskniłam za... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:56 tak jakoś mnie rozczuliło pewne wspomnienie pewnego spotkania z kims bardzo dla mnie ważnym... nie nie rozczuliło mnie raczej przywołało w pamieci cos najwspanialszego, czego nigdy nie zapomnę ale za tym czasem tęsknię! (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:02 Może warto ukoić tęsknotę. Wspomienie nie musi być, tylko wspomieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 01.04.05, 23:06 no właśnie razem z serduszkiem ją staramy sie ukoic narazie wspomina'my! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:17 Serduszko jest wspaniałe, tęsknoty powinny je omijać. A jest ich tak wiele w Serduszku. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 01.04.05, 23:17 ukoić tęsknotę wspomnieniami(:( jakąs pamiecią/moze... ale tęsknota jest tęsknotą i już... tak jest u mnie. Jak będę troche starsza to będę mowic: za czym ja to mialam potęsknic? Teraz jeszcze pamietam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:27 dlaczego ma serduszko omijać cokolwiek, ono jest nieodłącznie z zyciem, ono czuje naprawdę wszystko też mam serce, to wiem. Pa! i zyciu i tobie /to znaczy narazie papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:58 czyli wszystko jest w tym jednym: W ZYCIU ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życiu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:05 Oczywiście. Wszystkie tęsknoty, pragnienia, marzenia, wpomnienia.... mieszczą się w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:08 no, tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:33 Tęsknota za snem i wypoczynkiem, też mieści się w życiu. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:38 nic nie warte takie zycie co na serce sie zamyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 01:32 Serce może zamknąć się na niechciane uczucia. Życie nie ma takiej możliwości ono stara się uszczęśliwiać innych, oby istnieć. Zamknięte serca, to smutek dla życia, ciężka praca nad znalezieniem odpowiedniego klucza. "Każdy człowiek, nawet w cierpieniu kocha życie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:03 Nawet nie wiesz jak chętnie podążam za Tobą. Przecież z sercu skumulowane jest uczucie, a życie zawsze goni za uczuciem. Z wielkim smutkiem odchodzę z zamkniętego już wątku, ale czuję że Serduszko nie opuści mnie w najbliższym czasie, a nasze rozstania, będa jedynie wzmacniały chęć bycia razem na zawsze. I to kochane pik, pik, pik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:26 Pa, Zycie. Pamiętaj /to ode mnie!? ZYJ TAK, ABYŚ NIGDY NIE MUSIAŁ SIĘ WSTYDZIĆ ANI JEDNEJ CHWILI, ANI JEDNEGO SŁOWA - nawet wtedy, gdyby wydawało Ci sie,ze nie są PRAWDĄ! - ja wiem ,że prawda jest w ZYCIU! Idziemy i tak wspólną drogą! -- ach te nasze TE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:40 ale wiesz zycie, że ja i tak jestem zawsze z toba! i ze swoimi tesknotami!, ktore mieszczą sie w tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 01:34 Wiem, i nie chcę aby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:58 Tęsknota może napędzać, zmuszać do działania. A działanie to życie. Za czym tęskni Serduszko? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: tęskonty... 02.04.05, 02:23 Gość portalu: Życie napisał(a): > Tęsknota może napędzać, zmuszać do działania. > A działanie to życie. > Za czym tęskni Serduszko? Za mężczyną zapewne. Za roziskrzonym wzrokiem. Wspólnotą dusz. Za życiem może ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 02.04.05, 10:20 dziś zgłębiac bedziemy koleny etap tęsknot przez tęskne wspominanie? jak tylko Serduszko wstanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:53 Serduszko nigdy nie śpi, a życie ciągle biegnie do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 14:55 Tęsknoty, tęsknoty... "Z uczuciami nie ma sporu, więc można je tylko, o ile są szczere szanować". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 15:18 choc zycie wie wiele, pewne uczucia - tęsknoty , są przezywane głeboko w sercu ... a potem bezpiecznie ukryte w najskrytsze jego zakątki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:55 Powiedz mi ZYCIE jakie są twoje,takie życiowe tęsknoty. Czy ty je wogóle masz? To może zalezy od tego jakiego rodzaju Zyciem jesteś? Ja jestem serduszkiem poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:14 Życie swoje tęsknoty realizuje na bieżąco, oprócz jednej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:38 Wiesz przecież, jakie jest życie. Raz smutne, innym razem wesołe, nieraz spokojne, niekiedy burzliwe, pracowite. Życie każdego człowieka jest inne. Serce nie jest tak różnorodne. A może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 17:42 Twój krwioobieg dobrze działa, moja w tym zasługa! Z sercem jest podobnie jak z zyciem:jest wesołe, niespokojne i czasem smutne! A wiesz dlaczego nie odpoczywa i nie śpi nocą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty znów obudzone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:05 obudziło sie Serduszko-poprostu! Moj krwioobieg tez działa dobrze, dzieki... To zycie ciebie chyba zniewala, albo jakos tak...! Ja tam twoje osierdzie, trzymasz sie? Moje powłoka zewnętrzna, to znaczy moje ciałko troche mniej tęskni, bo poczuło miły ciapły dotyk, dzisiaj powtórka! Jakos tak drgnęło serduszko na te moje odczucia! znaczy - juz lepiej jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty znów obudzone? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:12 czy TĘSKNOTY POBUDZONE? bo jak pobudzone, to zaraz jestem spowrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 00:29 Mój krwioobieg wspaniale działa, dziękuję. Rzeczywiście ciężko pracujesz fizycznie, a psychikę też masz obciążoną. Różne nieszczęśliwe miłości, żale, smutki, nie są przyjemne. Ale potrafisz też radować się, cieszyć i kochać z wzajemnością. Jakie życie takie uczucia w Tobie. Jak czujesz się teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 02:22 Mam czas! Zycie sie na chwilę zwolniło swój bieg, jest spokojnie i w tej krótkiej ciszy nocnej, czytam piekną poezję, jaką są tesknoty, te zgromadzone w moim wnętrzu! Jest mi dobrze!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 11:52 Tęsknoty zaspokojone, Serduszko szczęśliwe. Niedziela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:13 Czuwasz nad moim stanem emocjonalnym ? Czy to w obawie, że gdyby co... to ZYCIE też może być unicestwione! Nie martw się. ... Ale poezję tęsknot będę czytać nocami, starając się , aby to Ciebie nie obciążało. Wezme pod uwagę tylko te pozytywne tęsknoty! Wytrzymasz? ___________ godzina rano, godzina wieczorem a w nocy sjesta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:29 Kocham poezję, zresztą życie to też poezja. Dbaj o siebie kochane serduszko, bo sama rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 22:45 Przechodzimy do meritum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:26 A znasz te słowa? "Serce ludzkie nie pyta nikogo o radę, a każdy mu ją daje, ono nie słucha żadnych praw, a podlega najliczniejszym" Zabawne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 23:52 Och, meritum, meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:46 nie wzdychaj tak, nie wzdychaj!!! podejmij decyzję taką wiesz........., żebym ja intensywniej radośniej puuuukpiiikpuuukpiiikpppuuukkkiiikkk/czujesz! słyszysz? /a największą ulge przynosza SZALONE decyzje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:15 Byłoby wspaniale poczuć, że bijesz jak Dzwon Zygmunta. Niesamowite wrażenie. Jedno wielkie szaleństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:19 Ach, tęsknoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:22 miało byc na full od wtorku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:34 Może być ostatecznie od środy. Zbieraj proszę siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:46 licytacja - p\sobota! ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:51 A czy życie dożyje do soboty z leniwym serduszkiem. Nie dostanie czasem zapaści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:03 Jeśli dobrze znasz serduszko, mierz intencje jego miarą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:12 Ufam Ci Serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:14 No i koniec negocjacji!(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:19 A może mała przerwa w życiu. Coś, jak urwany film? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:21 w jednym wątku - radosnym! prosze podejmowac temat... bo padne z wycieńczenia, a Ty Zycie wiesz co to dla Ciebie znaczy! - zyjesz na dwa fronty!!!!!!!!!!!!! zlituj sie nade mną! mowię to z całą odpowiedzialnoscia za nas oboje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:36 Ja juz padam z wycieńczenia i naprawdę boli mnie serce. Życie poczuło się jak w realu. Czuje Cie Serduszko nawet wtedy, gdy tego nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:03 To znaczy, że nie ma nas obojga?!!!!!! Które z nas było pierwsze w tym odejściu, JA czy TY? A może jednocześnie? _ w zyciu wazne sa tylko chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:22 Cześć! Miło, ze piszesz, bo zacząłem już myśleć o przeszczepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 21:51 czyli, ze CO? - powinno Serduszko mieć poprostu poczucie winy? Nie mam............. Och, Zycie, Ty jednak serca nie szanujesz wbrew pozorom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:14 Nie tylko sznuję, ale i kocham, wbrew pozorom. Myślałem, że gniewasz się na mnie. Życie zna dobrze życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:21 a ja mysle,ze te Twoje zycie działanie, to po to by mnie zamienic na LEPSZY MODEL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:33 To istnieje lepszy model? Zawsze myślałem, że Serduszko jest idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 22:46 ej, zycie - zalotniku jeden!!!!!!!!!!!!!!! Dajesz sygnaly o przeszczepie! Niektore życia mowia, ze to jest LEPSZY MODEL! Nie ma juz troski o i tesknoty za Serduszkiem... poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:24 Przeszczep zawsze będzie obcym ciałem. Nie takim jak Serduszko. Nikt przecież nie pompuje krwi z takim zapałem jak Ty. Dzięki temu ma siłę i ochotę do życia i tylko nieraz potknę się, ale nie upadam. Potrzebuję Cię Seduszko poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 20:53 Ech, Ty moje Zycie! Ja wiem o jednym... ze jestem twoje poprostu! A Ty podnieść sie musisz,by nie upaść do konca! Ja wiem bo jestem w Tobie! TRZYMAJ GŁOWĘ WYSOKO, BO ŻYCIE TO GEST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 23:09 Dziękuje za miłe słowa. Życie nie upada, raczej podnosi,pomaga, naprawia, prostuje, taka jest rola życia. Mocno bijące Serce i miłe, zorganizowane życie, mogą zdziałać wiele dobrego i uszczęśliwić siebie i innych. Co dla Ciebie jest szczęściem Serduszko? Czy jeteś szczęśliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 18:00 Jak serduszko może być szczęśliwe, skoro spotyka życie raz na dobę i jeszcze życie dokłada mu trosk wspominając o jakims przeszczepie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:11 Serduszko nie zna się na żartach. Przeszczep to jak maleńkie ziarenko pieprzu w pysznym daniu. Najważniejsze, że myśli cały czas wokół Serduszka i że już niedługo sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:15 I tęsknoty... Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 19:27 cos ci sie w zyciu tesknie zaczelo ale i nudno bo jeszcze nie skonczyl sie czwartek a ty myslisz o sobocie.Ja czekam na serduszko - nalezy do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:37 Serduszko należy do samego siebie. Życie nie stawia ograniczeń. Serduszko stuka swoim rytmem i mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 19:47 jesteś pokręcone ty zycie.ograniczasz serduszko, to slychac i czuc na pierwsze dotkniecie!ja mu dam swobode ja przynajmniej nie padam ze zmeczenia odpoczywam pare dni w tygodniu i nie mowie sercu ze czuje je nawet jesli tego nie chcę, bo ja chce je miec do konca i mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:59 Skoro Serduszko będzie sczęśliwsze w innym życiu, to niech tak będzie. Życie nie jest zaborcze, choć trudno żyć bez Serduszka. Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 20:09 ja ci go nie zabieram.ja je szanuje no i za nim tesknie. nie bedziemy sie klocic o serduszko.ono napewno wie ktore zycie jest lepsze dla niego!ale wyboru wiekszego tez nie ma tak jak ja i jak ty - serce moze i jest dla kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:14 A ci stało się z Twoim serduszkiem? Uciekło? Moje Serduszko mocniej pika? Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: tęskonty... 07.04.05, 20:28 moze nie ucieklo, a moze ucieklo..:( moze woli u ciebie i dlatego mocniej pika u ciebie, moze masz powiekszone zycie,ale tesknie za sercem ogolnie.nie bierz mnie na smutki, bo wole radosc.a ty jak myslisz dlaczego twoje serduszko mocniej pika? i czy to to samo serduszko o ktorym mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:47 Jest mi dziś strasznie smutno. Co stało sie z moim Serduszkiem? Nieważne u kogo pika. Serduszko, odezwij sie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:55 Zycie, co z tobą... jak moge złagodzić twój smutek i tęsknotę? Mnie też jest jakos tak bez życia. A jeśli zmienię nazwę z tej na exlibris3serduszkopoprostu, to ci bedzie troche lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:59 Serduszko zapewne uciekło od życia, tak poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:03 nie odpowiedziałeś na moje pytanie! a może warto reanimować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:17 Uczycia nie da się reanimować. Skoro w Serduszku nie ma miłości, to trudno. Życie idzie zawsze do przodu, jedni za nim nadążają inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:34 zycie idzie do przodu, a serce nigdy nie ucieka przed uczuciem szczególnie tak wspaniałym goracym jak miłośc! wystarczy tylko, aby poczuło to ciepło, może za tym tęskni.A jesli kochasz naprawdę Serduszko poczujesz napewno moment kiedy wróci! Szkoda, ze nie chcesz mnie z moim sercem.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3,:( Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 01:02 Życie ludzkie jest jak tkanie pajęczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 01:03 to tkaj ją sobie nawet z pomoca tarantuli! ma grubszą nić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 02:02 Uśmiechnij się, połóż główkę na poduszce, przykryj się kołderką. Zaśpiewam Ci kołysankę. Nie denerwuj się, zamknij oczka, dostaniesz buziaczka. Nerwy szkodzą przed snem, śnią się później koszmary. Dobranoc drogi/droga exlibris3. Jutro bedzie lepszy dzień. A teraz juz śpij. Życie też już zmęczone, oczka się kleją. Ale jutro ruszmy w drogę. Może spotkamy nasze Serduszko. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:31 jesteś wyspane zycie?- js oczywiście nie, bo zaplątanie w pajęczą nić życia, nie dało mozliwosci odpoczynku! zadna kołysanka mnie nie uśpiła, bo jej nie spiewałeś,życie!oszuście! mam nerwy tylko dlatego, że nie ma Serduszka-poprostu! ale to nie koszmar senny?jak myslisz?tęsknota, może być koszmarem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:48 Nie ruszyłem w drogę. Zatrzymałem się i czekam na jakieś ślimaki. A tak poza tym, to zatrzymałem się, aby spojrzeć na siebie, aby spojrzeć na życie z innej perspektywy niż Forum. Jesteś trochę nerwowy, ale lubie Cię, Nie tak bardzo jak moje Serduszko. Na razie, dozobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:09 do swojego ulubionego(?) serduszka, bo ono każe Ci się zatrzymac? Szkoda,że musze znowu samotnie, zatrzymując się po drodze!... tęsknic za ...WIADOMO ZA KIM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 20:27 Ty tęskinisz do swojego serduszka, ja do mojego. Moje chyba całkiem uciekło z Forum, może plącze się, gdzieś w realu. A zatrzymałem się, licząc że Serduszko mnie odnajdzie. Ale widać to tylko marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: idź Zycie do przodu,szerokiej drogi...!!! 08.04.05, 20:43 To i się maź dalej w swoich marzeniach. Walisz mi takie smuty, że wytrzymać nie mogę! Igrasz z moimi uczuciami!Chcesz iśc swoją drogą, idź!Niewierne!Ja tęsknię i ufam i wiernie czekam, że do mnie wróci! A Ty Zycie, jak sobie chcesz! -- forum-forumem,real-realeam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:47 Nie spij proszę. Troche to skomplikowane, na kogo mam czekać Na moje Serduszko mogę czekać nawet całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:06 Moje kochane Serduszko nie wraca, to jeszcze napiszę coś na pożegnanie. "Miłość serc małych i płytkich rodzi się od razu dojrzała i roztropna, jak dzikie kaczę, które z jajka wypływa na wodę; miłość serc wielkich i głębokich rodzi się jak bezradne i niedołężne niemowlę, które musi być pielęgnowane i karmione" Nie ma Serduszka nie ma wątku. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:28 czyli, ze ja osnowa... tego wątku! No bez przesady, ale atmosferka się zagęściła! - nie powiem. Byłam w górach cieszyć się zyciem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:38 Fajnie, że jesteś. Pociągnij dalej ten wątek, ja na razie spadam. Do jutra. A w górach jest jeszcze śnieg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:41 Tęskniłem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:46 troche finezji, jakiej delikatnosci Zycie proszę...Ledwo troche sie odpoczęło, a juz narzucone nowe zadanie - bez sensu! Co Ty mi kazesz ciągnąć, zmiłuj się!Czy ja jestem jakiś kon pociągowy? Też zaraz spadam, bo padam na sama mysl o tym, co mnie tu moze jeszcze spotkac! Jesli jutro mnie poczujesz w swojej klatce, to znaczy, ze jest w tobie serce - zycie!Ej szkoda słów! Znowu tęsknię za swobodą! ---- gdzie stukpuk- exlibris3? albo inne coniebądź.Zycie nie chce współpracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:54 w gornych partiach biało... w dole sztucznie - ale nie przeszczepy! Też teskniłam, kochane moje życie... ale mierzi mnie Twój pośpiech, jakis szalony pęd. Iść, nawet biec, trzeba wiedziec dokąd!Czy masz swiadomość jakiego celu zmierzasz i czy warto sie tak pieszyć? Odpoczywaj, a ja tęskne poezje czytam w cieniu nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:13 Zniknęłaś nagle, nie wiedziałem co mam robić. Stąd mój niepokój i pośpiech. Nie wiedziałem, czy uda mi się przeżyć bez serca. Juz wyciszyłem się i jestem szczęśliwy, że wróciłaś. Jeszcze Cię nie czuję, ale pikaj choćby nawet słabiutko. Śpij dobrze po podróży. Brakowało mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:20 I jeszcze prośba o małe wyjaśnienie. Czy exlibris3 też pompujesz krew? Nie jestem ciekawski, ale jeśli mogłabyś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:01 Serduszko tuła się ono po krętych ścieżkach, ciągle gdzieś jak na skrzydłach sie wyrywa,szuka i wciąż ... nie może znaleźć spokojnej przystani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 08:13 Czy ja Ci zycie przeszkadzam.Jestem też zyciem tylko z innym imieniem?Jaka to róznica? Chyba taka, że jedno zycie potrafi dzielic sie sercem, a inne jest egoistyczne. Masz wyłączność na Serduszko? Ja też chcę je mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:35 Chyba wiem, o co Ci chodzi. Ja potrzebuję mojesgo Serduszka w całości i nie chcę sie nim dzielić z innym życiem. Serduszko musi wybrać, a ja pogodze sie z jego wyborem. Ono musi być szczęśliwe. Życie będzie bardzi cierpiało, ale spróbuje żyć bez Serduszka. Czuję, że manipulujesz moim Serduszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 09:52 to je sobie weź w całości, jesli ono tego chce! ...na wiosne podaruj ciepłe drżenie i kilka gałązek bzu dzikiego,koniecznie czerwony (to kolor serca), daj zapach łąk i lasów - pachnący jak młode wino, daj spiew ptaków o poranku,i niech poczuje Twój dotyk i cieszcie sie razem swoją radością. Ono Serduszko potrzebuje radosci, za tym tęskni! Moje serce ma to ode mnie!Ty pędzisz, jak oszalałe, meczysz,choć moze i kochasz, ale nie dając na to dowodów.Potrafisz to zrobić dla swojego Serduszka, które trwa wiernie przy tobie! Zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:16 Dla Serduszka potrafie zrobić wiele i Ono doskonale wie o tym i zna moje uczucia. Dziękuję Tobie, ale najpierw poczekajmy na Serduszko. Być może Ono boi się uczuć i wybierze wegetację, a nie życie. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:16 nie ma potrzeby udowadniac czegoś, co jest oczywiste! --- Dziekuje Ci Zycie, ze jesteś ze mną - ze dajesz to czego mi potrzeba! Swiatem jak ramionami mnie wkrąg otaczasz, czuje cie w słońcu i w cieniu,słysze jak mnie wołasz, kiedy mnie jeszcze bardziej potrzebujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:59 Zawsze Cię potrzebuję, mimo,że niekiedy jesteśmy daleko od siebie. Gdy byleś w górach też słyszałem Twoje Serce, we mnie. Na uczucia nie mamy wpływu, nie możemy z nimi dyskutować i to jest piękne. One są jak dar od Boga. A na Ziemi też nie musi być nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty 09.04.05, 12:18 to piekne, też TAK czuję! Dzięki - zaczynam pulsować!RADOŚNIE ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:51 Dziękuję, czuję Cie coraz bardziej, jak ja kocham to pulsowanie. Cudownie, że wróciłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:28 postanowiłam wrócić... choc wiatr delikatnie muskał, choć słońce ogrzewało promiennie, choć poczulam akt strzelistego oddechu... nie potrafie być w tym co nie jest moje... nie dałam sie przekupić - mam zmysł losu!...tam było dobrze, ale z moim Zyciem najlepiej, ono mnie rozumie i ma kształt...więc trudno jest sie rozstać!jestem z Tobą radośnie - WIEM , ŻE TO CZUJESZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:47 ... a ja pójdę paść inne obce owce na obcym pastwisku!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:52 zwariowałeś... czy kiedys mówiłam, że jestem głodna.Uważaj na tych innych pastwiskach na czarna owcę! - ona jest wyjątkowo trudna do upilnowania! --- Uspokoj się, więcejpogody ducha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:59 a tęsknota, pragnienie - nie sa głodem?No nie są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:01 Przestań, czyli co mam byc twoja owcą, karmiona na twoim pastwisku? Nie lubie trawy, co jest w dodatku sianem! --- zyj i daj zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idźcie razem,szerokiej drogi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:17 nakarmię Cię serduszko wszystkim, czym zechcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: nie chcę twojej jadłodajni exlibris! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:09 Uczucia powinny beć szczere i czyste i nie podlegać naciskom i sugestiom innych. Jeśli brak czystości i pełni uczucia są wymusłem naszej wyobraźni, chęcią ucieczki przed samotnoscią. Mozna wmówić sobie uczucie, a można kochać naprawdę szczerze. Jedni ludzie potrafią kochać i wiedzą o tym, nie boją się miłości a inni czują pustke są wypaleni, "Gdzie nie oparcia we wnętrzu, siega się po rozrywkwę i zabawę. Zamiar odnalezienia spokoju w takim powierzchowynym stylu życia prowadzi jedynie do wiekzej frustracji i ucieczki przed samym sobą". I koło się zamyka. I to by było na tyle. Życie nie będzie wiecej pisać, bo nie lubi złych uczuć, lubi tylko piękne, które uskrzydlają, dodają ochoty do życia, do zmian, mobilizują o chęci pracy nad sobą. Życie jest pieknę i warto przeżyć je szczęśliwie, a szczęście, to nasz wkład w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: idź zycie do przodu,szerokiej drogi... IP: *.udn.pl 09.04.05, 10:24 "Uparcie i skrycie och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie W każdą pogodę potrafią dostrzec oczy moje młode niebezpieczną twą urodę Kocham cię życie poznawać pragnę cię pragnę cię pragnę cię w zachwycie choć barwy ściemniasz wierzę w światełko które rozprasza mrok Wierzę w niezmienność Nadziei nadziei W światełko na mierzei Co drogę wskaże we mgle Nie zdradzi mnie Nie opuści mnie A ja szepnę skrycie och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie Choć barwy ściemniasz Choć tej wędrówki mi nie uprzyjemniasz Choć się marnie odwzajemniasz Kocham cię życie Kiedy sen kończy się kończy się kończy się o świcie A ja się rzucam Z nadzieją nową na budzący się dzień Chcę spotkać w tym dniu Człowieka co czuje jak ja Chcę powierzyć mu Powierzyć mu swój niepokój Chcę w jego wzroku Dojrzeć to światełko które sprawi Że on powie jak ja- jak ja Uparcie i skrycie och życie kocham cię kocham cię kocham cię nad życie Jem jabłko winne I myślę ech ty życie łez mych winne Nie zamienię cię na inne Kocham cię życie Poznawać pragnę cię pragnę cię Pragnę cię w zachwycie I spotkać człowieka Który tak życie kocha I tak jak ja Nadzieję ma... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:25 Serdzuszko, każdy Twój wybór będzie dobry dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:51 przestańcie!STOP! exlibris3 - detektyw jakiś? Czuję się inwigilowana! Czym sie kierujesz? śmiem twierdzić, że tylko swoim egoizmem. Czuję inaczej niż ci się wydaje, a ty udowodnic mi chcesz, co? że Zycie ulepił rzeźbiarz bez rąk, a miłość ktoś gra na skrzypcach bez strun! -- uczucia nie podlegaja dyskusji, a tym bardziej nie polegają na pustych słowach, ja wybrałam moje Zycie, dzieki ciągłym jego działaniom, a nie odrętwieniu i tkwieniu w miejscu. w miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:49 Exlibris3, szanuję Twoje uczycia, ale pozwól mi sprobować. Wierzę, że Serduszko może być jeszce bardzo szczęśliwe. Miałeś już chyba swój czas, ja jeszcze nie, ale wiem że go nie zmarmujemy z kochanym Serduszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:55 Wątek zamyka się na zamek błyskawiczny jednym ruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:03 to znaczy, ze kombinezon nie zdejmowac.A tem co mi, i tak sie zaciął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:08 ja tylko na chwilę serduszko! o jaki kombinezon biega, o czym mowa! Dalczego cie ta długo nie było? Teskniłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 00:12 nie ma o czym mówić! byłam w gorach chwycić zycie! kombinezon nieodzowny na stokach!Słóńce, góry,śnieg, powiterze świeże! pełnia zycia! Jutro pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
exlibris3 Re: idźcie razem... szerokiej drogi!!! 09.04.05, 11:28 ale żadne z was nie powiedziało tak do konca, że nie mam racji! Jeszcze tu wrócę, do Ciebie serduszko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:57 Hej, Serduszko! Jesteś jeszcze na Forum? Tęskniłem cały dzięń za Tobą. Dzień był pracowity,a tęsknota ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:04 na forum niekoniecznie, ale w życiu cały czas! ach te nasze tęsknoty, ech życie - jesteś piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:30 Przeczuwałem, że jesteś blisko, to silniejsze bicie serca, mieszane uczucia radości i niepokoju. A bąbelek w poziomicy znalazł wreszcie środek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:33 hehe to się jeszcze inaczej nzywa laubzega!!! - madra jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:34 albo wasserwaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:43 wiem, pomylilam nazewnictwo - laubzega to taka cienka pilka do drewna, wasserwaga to to co z bąbelkiem - sprawdzilam! działa i przydatne w życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: tęskonty... 09.04.05, 21:46 tak......teraz dobrze nazwałaś.....tzn. pierwsze urządzenie napewno jest piłą ale do czego to nie wiem....;)))) Drugie natomiast to poziomica.....;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:48 powiem Ci o tym w wątku "z bąbelkiem na srodku" - tu nie jest miejsce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 22:42 Przyznam sie Tobie Serduszko, że zaczyna mnie nudzić ten wirtualny świat. Niewiele tu się dzieje, ludzie ciągle Ci sami, tematy również, nie tak jak w realu, gdzie wystarczy wyjść na ulice, by zobaczyć tłum nowych twarzy. Czy czujesz się tu szczęśliwe. Ja jestem tu szcześliwy, bo wiem że to jest Twoje życie, a milość do Ciebie jest ogromna. Czy istniejesz też w prawdziwym świecie, gdzie świeci Słońce, ptaki śpiewają, ludzie uśmiechają się do siebie, gdzie widać Niebo, spadające gwiazdy i gdzie mógłbym wziąć Cię za rękę moje Serduszko i poprowadzić wysoko w góry. Nie tęsknisz za takim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 09.04.05, 23:24 Tak!!...to jest moja naaaaaaaaaaaaaajwieksza teskonta!!Nie chce Ciebie stracić... "Oko" może krzywo widzieć, jest zdradliwe, ale Serduszko to tu zalogowane/bo tak trzeba/ - nigdy nie kłamie! Kocham Cie Zycie... weź mnie za ...rękę!... pójdę z Toba, wysoko, nawet tam, gdzie wzrok nie sięga!Ufam Ci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:35 Więc chodźmy stąd. Do gór, do chmur lub jeszcze wyżej. Tam gdzie możemy być szczęśliwi. Gdzie obłoczki będa naszą kolderką, a gwiazdki oświetlą nam drogę. Czy znasz Serduszko piękne miejsce, w które chciałabyś mnie zaprowadzić? Miejsce które uskrzydla, zachwyca i powoduje, że chce sie żyć. Gdzie przytuleni do siebie moglibyśmy czytać poezję. Tak się tylko rozmarzyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 00:46 Marzenia są miłe, ale czas wejść pod prysznic i to raczej zimny. Dobranoc kochane Serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 10.04.05, 01:00 Są miejsca piekne, zachwycające,wspaniałe - zwykłe miejsca - trzeba tylko umiec patrzeć...są nawet tuż obok nas... ide do gdzie?'WANNY! /wole niż prysznic! pa!kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 13:11 Ja tez wolę wanne, ale "zimny prysznic" lepiej brzmi, poza tym nie zmywa uczucia do Ciebie Serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: tęskonty... 10.04.05, 16:02 zadne wody mnie nie zmyją!jestem dopóki Ty jesteś i mnie kochasz! Coraz dalej jestem od wirtualnego życia!!!Naprawdę! Więc opiekuj sie mną i trzymaj przy sobie w myślach słonecznychi radosnej tęsknocie!Pa,moje Kochane ZYCIE Twoje Serduszko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:35 Z myśli nie wypuszczam Cię nawet na minutę. To na szczęście niegroźne więzienie. A w realu jest SUPER!!! Czy widziałeś juz krokusy na łące i pierwsze listki brzozy? Jest cudownie, za tydzień może być już zielono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:25 Serduszko, tęsknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:38 Serduszko poznało wspaniały realny świat i pewnie już do nas nie powróci. Pora zakończyć wątek i powędrować dalej w świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.siec-otwocka.pl 10.04.05, 22:46 ;)))))))))))))))) Jestem,jestem,jestem....całe Twoje! Trochę mi smutno i tęsknię... ale jestem, jestem, jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:18 Wiosna się zieleni, przebiśniegi w pełnej krasie, sasanki w różnych odcieniach fioletu,żonkile,tulipany, krokusy wychylają głowki do słońca,pąki drzew nie moga się doczekać eksplozji lisci, ptaki zakładają gniazda, żuk zakochal sie w biedronce.. przyroda się odradza w coraz to wspanialszych kolorach!serce sie raduje! Tak tęsknilismy do zmian -i stają się z każdym dniem - zwyczajnie, pieknie - poprostu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:07 Wiosną jest pięknie, ale podejrzewam, że żuk był wirtualny, bo prawdziwe jeszcze śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:03 nieprawda, nie wszystkie!u mnie jeden już sie obudził! umówny się, że ten którego ty znasz śni cały czas o tej jednej, którą kochał zeszłego lata...i nie może sie doczekać przebudzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:17 To musi być wyjątkowy żuk. Zazdroszę biedronce. Na dworze jeszcze chłodno, a miłość już gorąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:26 Niedowiarek jesteś, moje Zycie! I kto to mówi? TY. Na wiosnę miłośc rozkwita razem z pierwszymi pakami kwiatów, nawet w wirtualnym zyciu ... wszystko bije pełnym gorącego uczucia sercem. Ja też Ciebie kocham, zawsze, ale z wiosną najmocniej! P.s Zuk zielony jest...bieronka bez kropek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:34 Szkoda, że tylko w wirtualnym życiu. A gdzie podziały się kropki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:42 W zyciu nie widziałaś biedronek bez kropek? Bardzo rzadkie okazy!ale są! świat wirtualny rózni sie tym od realnego, że w tym drugim nie pobudzamy wodzy fantazji tak dalece!Wszystko jest mozliwe w każdym swiecie, wystarczy tylko przekroczyć pewien PRÓG ... wtedy widzimy i nawet czujemy "przeźroczyściej" moje ZYCIE, kochane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:49 W realnym życiu jesteś pozbawione fantazji, moje kochane Serduszko? Kazdy próg jest do przeskoczenia, wystarczy odpowiednio się odbić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:00 o tej"fantazji pozbawionej" dyskutowała bym z Tobą kochane Zycie! Wyobraźnia pomaga nam rozwinąć bardziej, to co zauważone gołym okiem. Wtedy wrażenia i postrzeganie jest dużo bardziej emocjonujace! W wirtualu masz to szkło - pstryk i zamykasz sie ze swoja fantazją, jak w kokonie! W realu jest fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:07 Po "przekroczeniu progu" real jest nie do zastąpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:14 ... bo w nim przekracza sie próg teśknot i nadziei!!!! Pa, kochanie!z pulsowaniem radosnym.Kolorowych snów życząc - Serduszko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 03:08 i nadzieją realną... zamykam wątek na zip/znaczy się ekler, czyli suwak/ B Ł Y S K A W I C Z N I E! -- ZYCIE DO ZYCIA Z SERCEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zycie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:47 Serduszko kochane, trudno było przeżyć cały dzień bez Ciebie. Tęsknota ogromna, a Serduszko daleko. Życie cały dzień poza domem i tylko myśli przy Serduszku. A teraz mecz, emocje, zwiększony przepływ krwi i myśli Serduszka nie przy życiu. Mało czasu na rozmowę. Może kiedyś będzie inaczej, lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:39 Real, satysfakcjonuje? Czy tęsknoty udało sie zaspokoić, moje kochane Serduszko? Podejrzewam, że tak, bo teksty coraz krótsze. Mówiłem Ci że w realu jest pięknie, tylko ta odległość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:01 Tak serio i z wielka powaga muszę sie przyznać, że nie jestem przekonana, czy tęsknotę mozna zaspokoić... choć nie przeczę, że realne zycie - jest wspaniałe; tyle zjawisk przepieknych, których możesz dotknąć, tyle żyć innych, twarzy, łomotów serc zakochanych, radosci, a nawet łez i smutków - i mozliwość przeżywania tego wszystkiego namacalnie... to jednak swiadomość, ze czekasz tu na mnie - daje poczucie zdrady! -- tęskność okrutna przybliża nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:11 Poczucie zdrady? Kogo, czego? Mam się z Tobą nie spotykać, bo źle się z tym czujesz? Poproszę, o wyjaśnienie kochane Serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:27 Jak to powiedzieć(?). Ja wiem, wiem droga jest szeroka, - a ja nie ruszam sie stąd dalej, niż mogłabym. Ech Ty Zycie - zjawo nierealna, jesteś jednak faktyczne(!), prawdziwe i żywe.Ja - oto - TY. A moze stanie sie cud! -- tęsknośc okrutna przybliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: z tesknotą pulsującą radośnie... do realu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 21:39 Podobno zycie jet cudem! Nie martw się o mnie. Życie nie zginie, przecież do końca świata pozostało jeszcze trochę czasu. Bez Serca trudno życ, ale może uczucie jest ważniejsze. A życie nie jest wymysłem wyobraźni. Jest bardzo realne i ziemskie i bliskie każdenu człowiekowi. Życie przed Tobą Serduszko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:03 ...właśnie o te uczucia chodzi! mowisz mi o miłosci, tęsknocie, o tym co dobre a co złe w zyciu - to wszystko tak bliskie człowiekowi i przecież nie jest obce sercu...i czuję jak dudni we mnie, a czasem przywala ciężarem - najbłahsza chwilka... myśle teraz, co powinno we mnie pozostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:24 Ja nigdy przez te ściezki, którymi szlismy razem, nigdy nie zapytałam, czy jesteś szczęśliwe ZYCIE będąc ze mną?Czy wiesz co to miłośc/głupie pytanie!,pewnie, że wiesz! Szedłeś ze mną; raz z euforią raz ze zwątpieniem, ale szedłeś... targane trudnymi wyborami. Czy pragniesz, aby to zamknęło sie w ciszy? Co powinno zostać w Tobie z tego bukietu uczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:48 Szedłem z potrzeby serca i to dawało mi szczęście, że mogę być blisko Ciebie chociaż wirtualnie. Znasz moje uczucia a ich bukiet jest zawsze taki sam i chyba to jest jedyna rzecz której nie potrafię zmienić. A przeciez życie jest zmienne i przewrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:54 szedłem, dawało... zmieniło i sie przewróciło! zastanów sie!potrzeba serca! owieczko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: exlibris-wypad! albo zmienie loging... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:02 na:serduchopoprostuchamskie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:25 Terapia wstrząsowa, nieraz przykra, ale skuteczna. Życie potrafi niekiedy "dołożyć" ale nie po to oby zniszczyć czy zadać ból, ale by obudzić do dalszego życia. Może warto wiedzieć za czym tęsknimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: warto wiedzieć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:42 ... terapia wstrząsowa.. Haha! obudzić do dalszego życia! sam sie obudź! zadajesz ból i niszczysz , a może poprostu - wymiękasz!owieczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:57 Oj exlibris3. Ty nigdy się nie zmienisz. Jak zycie moze niszczyć, brak logiki. Życie nie jest desperatem, który myśli o samozagładzie. Życie buduje, pomaga sie odrodzić. A ból który zadaje jest jak ukłucie komara, w letni wieczór. Trochę swędzi, przypomina, ale nie zagraża życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:04 Exlibris3, a może Ty potrzebujesz pomocy i stąd Twój nieprzychylny stosunek do życia? Zycie nie przwraca się. J uz kiedyś mowiłem, że najwyżej czasem się potknie i maszeruje dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: Ty ZYCIE-ukłucie komara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:05 jeszcze w dodatku w letni wieczór - Ty jesteś jak dłuto wepchnięte w rane, jak sęp co blizne rozszarpuje.baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: Ty ZYCIE-ukłucie komara? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:10 Widzę że potrzebna Ci pomoc. Nie wstydź się! Każdy może czasem czuć się zagubiony. Jedni potrafia panować nad emocjami, jak życie a inni są słabi i zachowują się tak jak Ty. Bądź panem swojego losu, a nie jego sługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 00:04 Dobranoc moje Serce, śpij dobrze i bądź na swój sposób szczęśliwe. Kocham Cię wirtualnie bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:51 Ha! załamaliscie się! Błyskawicznie. Trele morele ta wasza miłosc owieczki. Nie potraficie zyć nie karmione a błyskawica oznacza burzę - gdyby nawet była zamknięta na zamek gerda i tak zagrzmi! Poklocicliscie sie? Choć Serduszkopoprostu ze mną! - tesknie za toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:53 Exlibris3, prawdziwa miłość daleka jest od kłótni. Widocznie nie potrafisz kochać skoro takie masz podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exlibris3 Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:58 a ty wiesz co o miłosci? g...serduszko zatrzasnęło się szczelnie - mówiłem, że czegoś jej potrzeba... a ty tylko gadac umiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: idz zycie szerokiej drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:41 W necie można tylko gadać, a kocha się w realu. Serduszko o tym wie i gdyby czegoś naprawdę potrzebowało, to nie powtarzałoby często na forum "jeszcze nie teraz" lub "innym razem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:17 Och, Zycie moje... Tęsknota-rzecz okrutna!!! myśl gdzieś w dal ucieka... kochasz kogoś, lecz kochasz z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:16 Dobranoc Serduszko, moja jedyna miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:21 Jesteś pełne entuzjazmu,mozliwosci, wrażliwosci, czułosci.Ufam Tobie Zycie i kocham Ciebie nad zycie! - to pozostanie we mnie. Exlibrisem sie nie martwmy - to zazdrosny cap! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życie Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:30 Pa! Pa! Spotkamy się jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: tęskonty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:33 owkorz! Odpowiedz Link Zgłoś