sheneeds 05.02.12, 14:27 Brakuje mi nagłych przypływów natchnienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desper.atka Re: Brakuje 05.02.12, 17:16 dziewczyny mam nadzieję, że szybko Wam to minie Odpowiedz Link
raziel24 Re: Brakuje 05.02.12, 18:06 A tam każdemu czegoś/kogoś brakuje tak to już jesteśmy skonstruowani ja np. tęsknie za moją kumpelą Odpowiedz Link
sheneeds Re: Brakuje 05.02.12, 19:15 och są różne siły natężenia braków i w tym jest problem Odpowiedz Link
sheneeds Re: Brakuje 05.02.12, 19:38 och niestety brakuje natchnienia do np. poodkurzania mieszkania, ale straszne to, że nie ma natchnienia do czytania, czy twórczości; Odpowiedz Link
dreammaker Re: Brakuje 05.02.12, 19:53 Znam to bardzo dobrze,też bywało,że nie miałem chęci do niczego,nawet do czynności których bardzo lubiłem...raz było lepiej,a raz gorzej.U mnie głównym powodem były problemy których trochę się mi nazbierało,bardzo mnie przytłaczały,ale stopniowo jak się udawało je rozwiązywać było coraz lepiej i póki co jest w porządku Poradzenie sobie z własnymi problemami bardzo uszczęśliwia,tylko najtrudniej jest właśnie stawić im czoło,a jak już się uda zmotywować to potem jest już o wiele łatwiej Odpowiedz Link