kasia5266 08.02.12, 20:29 Podobam się tym facetom, którzy kompletnie nie są w moim typie a Ci co są w moim typie, albo mnie nie zauważają, albo chodzi im tylko o jedno. Kurcze pokręcone to wszystko. Ps. Ostatnio zwątpiłam w swoją atrakcyjność Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonnchen Re: Na odwrót 08.02.12, 20:38 A moze Ci, ktorzy nie sa w Twoim typie, tez sa fajni? Odpowiedz Link
dreammaker Re: Na odwrót 08.02.12, 20:42 Z atrakcyjnością jest chyba wszystko w porządku skoro przyciągasz facetów i jacy oni by nie byli,ale przyciągasz Odpowiedz Link
kasia5266 Re: Na odwrót 08.02.12, 20:49 Hm, ale to są właśnie Ci kompletnie nie w moim typie, a wtedy to bez sensu. Odpowiedz Link
dreammaker Re: Na odwrót 08.02.12, 21:01 A zastanawiałaś się nad tym,co może tych nieodpowiednich przyciągać i odwrotnie,czemu nie przyciągasz tych co trzeba ? Zresztą na jakiej podstawie twierdzisz,że ci odpowiedni są lepsi od tych nieodpowiednich...o wygląd chodzi ? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Na odwrót 08.02.12, 21:33 odwieczny problem ... he he he ... też tak mam, ale trzeba wtedy podrywać kogoś zupełnie innego - tych ze strefy "pozytywna obojętność" .... na nic się nie zdaje próbowanie zdobycia kogoś, kto wcale Cię nie chce, ani bycie z kimś kto za Tobą szaleje ale Ci nie pasuje..... Odpowiedz Link
dreammaker Re: Na odwrót 08.02.12, 21:38 Fajnego określenia użyłaś ;D A łatwo dostrzec facetów z takiej strefy ? Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Na odwrót 09.02.12, 22:30 łatwo dostrzec, jak człowiek się trochę rozejrzy Odpowiedz Link
sheneeds Re: Na odwrót 08.02.12, 21:59 lonelyshe29 napisała: > odwieczny problem ... he he he ... też tak mam, ale trzeba wtedy podrywać kogo > ś zupełnie innego - tych ze strefy "pozytywna obojętność" .... na nic się ni > e zdaje próbowanie zdobycia kogoś, kto wcale Cię nie chce, ani bycie z kimś kto > za Tobą szaleje ale Ci nie pasuje..... zgadzam się; nie można na siłę się zakochać, czy 'zmusić' kogos, by Cię chciał Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Na odwrót 09.02.12, 22:31 walenie głową w mur nigdy nie przynosi efektów, kończy się na upokorzeniu .... lepiej trzymać się zdrowego rozsądku Odpowiedz Link
kasia5266 Re: Na odwrót 08.02.12, 21:49 Nie mam pojęcia czemu tak jest.No przede wszystkim właśnie Ci faceci nie podobają mi się z wyglądu.Aha no i większość poznałam przez portale internetowe bo ostatnio nie mam za bardzo gdzie kogoś poznać w realu(skomplikowana sytuacja). No, ale nie wiem czy to ma coś do rzeczy, że trafiają się tacy a nie inni. Ps. Może zmienię zdjęcie hehe Odpowiedz Link
sheneeds Re: Na odwrót 08.02.12, 22:01 kasia5266 napisała: > Nie mam pojęcia czemu tak jest.No przede wszystkim właśnie Ci faceci nie podoba > ją mi się z wyglądu.Aha no i większość poznałam przez portale internetowe bo os > tatnio nie mam za bardzo gdzie kogoś poznać w realu(skomplikowana sytuacja). No > , ale nie wiem czy to ma coś do rzeczy, że trafiają się tacy a nie inni. > Ps. Może zmienię zdjęcie hehe wygląd to ważna sprawa, pociąga Cię ktoś albo nie Odpowiedz Link
cotbus76 Tak już jest tylko, że Ci atrakcyjni inaczej to co 08.02.12, 22:12 mają zrobić pójść się utopić z rozpaczy ? Przykre jest tylko, że czasami w ogóle nie masz szans by ktoś Cię poznał Czasami ludzie zyskują dopiero po drugim a nawet trzecim rzucie oka a tu tymczasem sprawę wyglądu uczyniono ostatnimi czasy wyłącznym kryterium wyboru potencjalnego partnera. Kiedyś za czasów moich rodziców było ciut łatwiej, bo choc oczywiście ładniejsi szybciej znajdowali amatorów to tych brzydszych nikt stale nie porównywał do medialnych wzorców bardzo często będących zasługą nie tyle natury co techniki, medycyny i kosmetologii Odpowiedz Link
sheneeds Re: Tak już jest tylko, że Ci atrakcyjni inaczej 08.02.12, 22:24 cotbus76 napisała: > mają zrobić pójść się utopić z rozpaczy ? > Przykre jest tylko, że czasami w ogóle nie masz szans by ktoś Cię poznał > Czasami ludzie zyskują dopiero po drugim a nawet trzecim rzucie oka a tu tymcza > sem sprawę wyglądu uczyniono ostatnimi czasy wyłącznym kryterium wyboru potencj > alnego partnera. Kiedyś za czasów moich rodziców było ciut łatwiej, bo choc ocz > ywiście ładniejsi szybciej znajdowali amatorów to tych brzydszych nikt stale ni > e porównywał do medialnych wzorców bardzo często będących zasługą nie tyle natu > ry co techniki, medycyny i kosmetologii kwestia wyglądu nie ma nic wspólnego z obecnymi czasami, zawsze było tak, że grzeją Cię jedni a drudzy nie, każdy ma zakodowany(wyuczony) jakiś wzorzec, typ urody, który nas pociąga; a samotni nie są Ci, którzy mają łatwość nawiazywania kontaktów; a jak ktoś nawet mi się podoba zewnętrznie, a zupełnie nie grzeje mnie jego osobowość- to i tak jest pudło Odpowiedz Link
dreammaker Re: Tak już jest tylko, że Ci atrakcyjni inaczej 08.02.12, 22:33 a jak ktoś nawet mi się podoba zewnętrznie, a zupełnie nie grzeje mn > ie jego osobowość- to i tak jest pudło O i właśnie tak jest Odpowiedz Link
sheneeds Re: Tak już jest tylko, że Ci atrakcyjni inaczej 08.02.12, 22:35 czyli , ciężko się odnaleźć (dwoje ludzi) Odpowiedz Link
dreammaker Re: Tak już jest tylko, że Ci atrakcyjni inaczej 08.02.12, 23:00 Ja bym tego tak nie nazwał,wiadomo że na zawołanie niczego nie ma,trzeba czekać po prostu i nie zadręczać się myśleniem o tym,że jest się samemu,a do tego trzeba wierzyć w powodzenie tak,jak by to miało naprawdę nastąpić...można spróbować sobie to wyobrazić,jak by to było gdyby się ktoś pojawił...jaki by był,co by mówił itd itp ...i w końcu się pojawi Odpowiedz Link
cotbus76 Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 22:45 Nie będę oczywiście zaprzeczać oczywistości czyli istnieniu pomiędzy ludźmi chemii albo nie. Mi chodziło właśnie o ten wzorzec. Współcześnie my go świadomie i podświadomie czerpiemy z mediów. Kiedyś ów wzorzec był mniej idealistyczny i zróżnicowany, bo ludzie zamiast żyć w sieci i śledzić TV żyli w realu z innymi ludźmi. Ale to se już ne vrati jak rzekomo mawiają nasi sąsiedzi z Południa Odpowiedz Link
sheneeds Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 22:59 cotbus76 napisała: > Nie będę oczywiście zaprzeczać oczywistości czyli istnieniu pomiędzy ludźmi che > mii albo nie. > Mi chodziło właśnie o ten wzorzec. Współcześnie my go świadomie i podświadomie > czerpiemy z mediów. Kiedyś ów wzorzec był mniej idealistyczny i zróżnicowany, b > o ludzie zamiast żyć w sieci i śledzić TV żyli w realu z innymi ludźmi. Ale to > se już ne vrati jak rzekomo mawiają nasi sąsiedzi z Południa Mówi się, że wzorzec wyciągamy z domu, (uroda rodziców); ale prawdą jest, że media atakują tematyką cielesną ! Odpowiedz Link
dreammaker Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 23:04 A kobiety też wyciągają wzorce z mediów ? Odpowiedz Link
cotbus76 Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 23:09 Raczej tak. Nikt nie umknie ideałom stworzonym przez naturę podrasowaną przez Photoschop Odpowiedz Link
sheneeds Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 23:10 a mi się podoba np. jak facet się porusza - jakie ma ruchy, gestykulację; idę ulicą i ktos mi sie podoba, to real; moj typ juz w dziecinstwie 'powstał', nie z mediów Odpowiedz Link
dreammaker Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 23:17 Ok...widzę,że zdania są podzielone,ale wychodzi na to,że kobiety też lubią patrzeć,więc nie tylko faceci są wzrokowcami,o czym dość często się słyszy Odpowiedz Link
sheneeds Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 08.02.12, 23:21 ja akurat lubię; ale oczy, spojrzenie to jest to! oczy są mega ważne; i tez jakie krępujące jest spojrzenie Odpowiedz Link
kasia5266 Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 09.02.12, 12:14 Spojrzenie jest bardzo ważne podobnie jak uśmiech. Dlatego jak ktoś nie dba o stan swoich zębów to traci na wstępie u mnie. Odpowiedz Link
raziel24 Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 09.02.12, 12:20 Uwierz mi można dbać o stan zębów a mieć je w nie najlepszym stanie jest wiele czynników które na to wpływają nie tylko higiena Odpowiedz Link
sonnchen Re: Pozwolę sobie się nie zgodzic z Tobą. 09.02.12, 12:23 tak... ja chyba tez bym sie nie zaprzyjaznila z taka osoba... i wiesz jeszcze z taka, co nosi spodnice w kwiatki i nie jest wysoka szczupla blodynka i nie skonczyla studiow i nie uprawia sportu jesli nie jestes taka, masz zero szans u mnie. Odpowiedz Link
dreammaker Re: Na odwrót 08.02.12, 22:22 > Ps. Może zmienię zdjęcie hehe A coś z nim nie tak ? Odpowiedz Link
kasia5266 Re: Na odwrót 09.02.12, 12:12 Hm to zdjęcie jest sprzed ponad 1,5 roku jeszcze z wakacji, więc może po prostu dam bardziej aktualne robione w neutralnym miejscu. Może niewiele to da ale czemu nie spróbować Odpowiedz Link
sheneeds Re: Na odwrót 08.02.12, 21:55 kasia5266 napisała: > Hm, ale to są właśnie Ci kompletnie nie w moim typie, a wtedy to bez sensu. to oczywiste i dlatego cholernie niewesoło Odpowiedz Link
sheneeds Re: Na odwrót 08.02.12, 21:53 kasia5266 napisała: > Podobam się tym facetom, którzy kompletnie nie są w moim typie a Ci co są w moi > m typie, albo mnie nie zauważają, albo chodzi im tylko o jedno. Kurcze pokręcon > e to wszystko. > Ps. Ostatnio zwątpiłam w swoją atrakcyjność też mam taki problem! żeby dwoje chciało właśnie- a tak nie jest Odpowiedz Link
sheneeds Re: Na odwrót 08.02.12, 22:31 Och ,żeby tak podobał się ktoś zewnętrznie i osobowościowo, czy tak się stanie kiedyś Odpowiedz Link
sheneeds Re: Na odwrót 08.02.12, 22:37 dreammaker'ze dzięki za instrukcję, ale i tak po zdjęciu zostało trochę pustego- niepotzrebnego miejsca Odpowiedz Link