rose_ana
22.02.12, 11:38
Mam pytanie do osób które próbowały poznawać ludzi w necie, czy udało wam się w ten sposób nawiązać jakieś sensowne relacje? Z tym, że nie mówię o szukaniu partnera ani o randkach internetowych bo to inna bajka ale o szukaniu zwykłych znajomych. Ja próbuje już od paru lat i efekt jest taki,że po niezliczonej ilości takich spotkań netowych tylko z jedną osobą udało mi się utrzymać dłuższą relację i to chyba tylko dlatego ze łaczą nas wspólne zainteresowania.Co do reszty wszystko wykruszało się po jednym czy paru spotkaniach, w najlepszym wypadku po pol roku znajomosci.Mam wrażenie ze tym ludziom kompletnie nie zależy a ja tez nie będę sie narzucać i wypisywać nie wiadomo ile razy do kogoś kto za każdym razem odmawia. Nie wiem czemu tak sie dzieje, czy ci ludzie maja jakieś wymagania z kosmosu,czy tak naprawdę nie wiedza czego chcą a może lubią swoją samotność a przyjście na takie spotkanie to dla nich tylko chwilowy kaprys? Próbuje to już rozkminić od dluższego czasu ale bez skutku.Ciekawe jestem jakie są wasze doświadczenia w tym temacie bo nie wiem czy to tylko ja mam takiego pecha czy to jest norma. I jak myślicie czemu się tak dzieje?