Dodaj do ulubionych

szukam męża :P

08.07.12, 19:58
Może nie od razu jak w tytule ... znajomością bez zobowiazań nie jestem w ogóle zainteresowana. Mieszkam "kawałek" za Poznaniem także Pan z Wielkopolski mile widzianysmile
Mam 35 lat , 170 cm wzrostu, szczupła, brunetka, włosy długie proste. Wykształcenie wyższe. Tyle o mnie smile Kandydat powinien być wykształcony i wysoki min.180 cm wzrostu, a jak byłby brunetem byłoby super. Ważny jest również wiek od 34 do 40 lat. Najlepiej "kawaler " a jeżeli z odzysku to bez dzieci. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: zara_poznan@gazeta.pl
Pozdrawiam Serdeczniesmile
Obserwuj wątek
    • torado Re: szukam męża :P 08.07.12, 20:15
      ale Ty tak seriooooo? wink
      • 7malgorzata7 Re: szukam męża :P 08.07.12, 20:55
        torado napisała:

> ale Ty tak seriooooo? wink

Wydaje sie, ze tak smile
        Ogloszenie fajne, bo konkretne. Pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia w poszukiwaniach i odnalezienia tego wlasciwego smile
        • czarna-75 Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:10
          Dobre :p
        • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:11
          heh, trochę to brzmi jak ogłoszenie w sprawie: kupię/sprzedam /zamienię (np. auto). Dobrze w sumie, że są określone wymagania, ale z drugiej strony chyba zbyt przedmiotowo - odstraszająco tym samym . Nie ma tam w zasadzie przyzwolenia na na jakieś inny rodzaj "wyposażenia" niż wymagane, co zaś tym będącym tuż poza granicą wymagań, a może z którymi można by być szczęśliwym, nie daje szansy...
          • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:12
            Ja też mam takie bardzo konkretne wymagania i jaki efekt? Samotność od zawsze...
            • torado Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:32
              kristoff11 napisał:

> Ja też mam takie bardzo konkretne wymagania i jaki efekt? Samotność od zawsze..
              > .

no cóż no cóż kris.......Ty nie chcesz znaleźć wink
              • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:38
                Generalnie, jeśli ideał, to znaleźć chciałbym. A jeśli nie ideał, to chyba nie. Zasada jest taka: albo to co chcę ,albo nic...
                • torado Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:48
                  kristoff11 napisał:

> Generalnie, jeśli ideał, to znaleźć chciałbym. A jeśli nie ideał, to chyba nie.
                  > Zasada jest taka: albo to co chcę ,albo nic...

buhahahahahaha........ale jak już wiemy z licznych wątków, które zakładałeś na ideał nie masz już co liczyć, więc nie chcesz znaleźć....big_grinDDD
                  • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:54
                    Tak , chyba raczej jednak nie chcę, bo taki ideał, gdyby trafił się na mojej drodze, pewnie nawet nie chciałby mnie kopnąć w tyłek. Zatem było by to dla mnie ponure, doszczętnie dołujące przeżycie
                    • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:04
                      kristoff11 napisał:

> Tak , chyba raczej jednak nie chcę, bo taki ideał, gdyby trafił się na mojej dr
                      > odze, pewnie nawet nie chciałby mnie kopnąć w tyłek. Zatem było by to dla mnie
                      > ponure, doszczętnie dołujące przeżycie

Idealna kobieta szuka idealnego mężczyzny. wink
                      • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:06
                        No właśnie - ideały szukające ideałów - to mi pachnie cykającą bombą...
        • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:46
          7malgorzata7 napisała:

> torado napisała:
          >
          > > ale Ty tak seriooooo? wink
          >
          > Wydaje sie, ze tak smile
          > Ogloszenie fajne, bo konkretne. Pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia w poszukiw
          > aniach i odnalezienia tego wlasciwego smile

Nie Dziękujęsmile Tak, ogłoszenie jest jak najbardziej poważne...
    • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:51
      A taka mnie jeszcze myśl naszła w kontekście "kandydata". To chyba nie takie forum - na tym nie ma raczej takich "ciach" czy tez "czipsów" mających to sławetne "coś". Takowi raczej nie narzekają na samotność (chyba że coś z główką nie halo) i nie muszą się logować i pisywać w takich hospicjach...
      • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:56
        kristoff11 napisał:

> A taka mnie jeszcze myśl naszła w kontekście "kandydata". To chyba nie takie fo
        > rum - na tym nie ma raczej takich "ciach" czy tez "czipsów" mających to sławetn
        > e "coś". Takowi raczej nie narzekają na samotność (chyba że coś z główką nie ha
        > lo) i nie muszą się logować i pisywać w takich hospicjach...

nie szukam "ciacha" tylko normalnego, fajnego faceta. Jeżeli na złe forum trafiłam proszę o wykasowanie mojego wątku ...
        • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:01
          no ale wysoki, wykształcony brunet bez zobowiązań (w domyśle na pewno ma być przystojny, elegancki i mieć to "coś") to chyba będzie takie właśnie ciacho, nieprawdaż?
          • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:09
            kristoff11 napisał:

> no ale wysoki, wykształcony brunet bez zobowiązań (w domyśle na pewno ma być pr
            > zystojny, elegancki i mieć to "coś") to chyba będzie takie właśnie ciacho, niep
            > rawdaż

Mam swoje wymagania i poprzeczki nie obniże, nie jestem az tak zdesperowana ... Uważam, że nie mam zbyt wysokich wymagań. Dla mnie to żadne "ciacho" tylko normalny, przeciętny facet, a wyższe wykształcenie to chyba zadne osiągnięcie w dzisiejszych czasach.
            • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:12
              zara_poznan napisała:

> Mam swoje wymagania i poprzeczki nie obniże, nie jestem az tak zdesperowana ...
              > Uważam, że nie mam zbyt wysokich wymagań. Dla mnie to żadne "ciacho" tylko n
              > ormalny, przeciętny facet, a wyższe wykształcenie to chyba zadne osiągnięcie w
              > dzisiejszych czasach.

180cm to nie jest przeciętny facet, ja mam chyba dwóch kolegów, którzy mają ok. 180cm, reszta ma mniej. wink
              • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:17
                nom73 napisał:

> zara_poznan napisała:
                >
                >
                > > Mam swoje wymagania i poprzeczki nie obniże, nie jestem az tak zdesperowa
                > na ...
                > > Uważam, że nie mam zbyt wysokich wymagań. Dla mnie to żadne "ciacho" t
                > ylko n
                > > ormalny, przeciętny facet, a wyższe wykształcenie to chyba zadne osiągnię
                > cie w
                > > dzisiejszych czasach.
                >
                > 180cm to nie jest przeciętny facet, ja mam chyba dwóch kolegów, którzy mają ok.
                > 180cm, reszta ma mniej. wink
                żartujesz? smile ja mam 170 cm jak ubiorę buty na 12 cm obcasie to mam ponad 180 cm. Lubię wysokich facetówsmile
                • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:22
                  zara_poznan napisała:

> żartujesz? smile ja mam 170 cm jak ubiorę buty na 12 cm obcasie to mam ponad 180 c
                  > m. Lubię wysokich facetówsmile

No nie żartuję, mam dwóch kolegów, którzy mają ponad 180cm, są brunetami i mają wyższe wykształcenie, ale obaj od kilkunastu lat żonaci. smile
                  A znajomych/kolegów mam kilkunastu.
                  Ale szukaj, może coś jeszcze się ostało. wink
                  • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:27
                    >
                    > No nie żartuję, mam dwóch kolegów, którzy mają ponad 180cm, są brunetami i mają
                    > wyższe wykształcenie, ale obaj od kilkunastu lat żonaci. smile
                    > A znajomych/kolegów mam kilkunastu.
                    > Ale szukaj, może coś jeszcze się ostało. wink

Długo nie trzeba było czekać pierwsze oferty mailowe juz pojawiły sie smile) Nie jest aż tak źle na rynkutongue_out
              • fuks0 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:20
                Bez przesady, ja mam nieco ponad 180 i wśród rówieśników czuję się "średni". Z tym, że jestem zdaje się ponad dekadę młodszy od Ciebie... to pewnie ma tez trochę na znaczeniu.
                • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:25
                  aa, rzeczywiście, że ci około 25- cio latkowie to tak po Czernobylu wybujali w górę...wink
                  • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:45
                    kristoff11 napisał:

> aa, rzeczywiście, że ci około 25- cio latkowie to tak po Czernobylu wybujali w
                    > górę...wink

Może, do końca nie wiadomo jak promieniowanie wpłynęło na geny. wink
                • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:34
                  fuks0 napisał:

> Bez przesady, ja mam nieco ponad 180 i wśród rówieśników czuję się "średni".

Dzieci moich znajomych też takie wysokie, więksi niż rodzice. Widocznie dużo kurczaków jedzą, a te sterydami karmione chyba. wink
                  Koleżanka mi opowiadała, że jej córka bardzo szybko rosła, ale kości miała słabe i łamliwe. Lekarz kazał ograniczyć spożycie kurczaków i faktycznie przystopowała ze wzrostem. big_grin
                  • fuks0 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:46
                    > Dzieci moich znajomych też takie wysokie, więksi niż rodzice. Widocznie dużo ku
                    > rczaków jedzą, a te sterydami karmione chyba. wink

> Koleżanka mi opowiadała, że jej córka bardzo szybko rosła, ale kości miała słab
                    > e i łamliwe.

Ja mam na szczęście mocniejsze kości - niczego sobie jeszcze nie połamałem, choć z rodziny też jestem najwyższy :p Z drugiej strony obecne pokolenie 20-latków ma chyba przeciętnie sporo węższe klatki piersiowe od tych dekadę czy 2 starszych.
                    • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:50
                      fuks0 napisał:

> Ja mam na szczęście mocniejsze kości - niczego sobie jeszcze nie połamałem, cho
                      > ć z rodziny też jestem najwyższy :p Z drugiej strony obecne pokolenie 20-latków
                      > ma chyba przeciętnie sporo węższe klatki piersiowe od tych dekadę czy 2 starsz
                      > ych.

Bo fizycznie mało pomagają rodzicom. smile
                      Nie spotkałem się, żeby kilkunastoletnie "pociechy" moich znajomych pomagali im np. na działce.

• kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:19
              Ależ to dobrze, że masz takie wymagania. Wcale nie namawiam do ich redukcji. Mówię tylko, że to będzie trudne- właśnie z powodu ich konkretności i rodzaju wymagań, bo one tyczą facetów, którzy generalnie nie mają prawa przy takich cechach być w takim przedziale wiekowym samotni, bo za takimi to panny zawsze szły sznurem, a oni mieli wybór. A co do wykształcenia wyższego, to zależy czy jest to osiągnięcie czy nie od trybu w jakim owo wykształcenie zostało zdobyte. Jeśli były to studia dzienne, to owszem, ale jeśli takie co to się jeden weekend w miesiącu spędza na uczelni i jak się płaci to się ją bez problemu kończy, to już nie jest to nic nobilitującego - ot po prostu zdobycie papierka.
    • torado Re: szukam męża :P 08.07.12, 21:56
      zara_poznan napisała:

> Może nie od razu jak w tytule ... znajomością bez zobowiazań nie jestem w ogóle
      > zainteresowana. Mieszkam "kawałek" za Poznaniem także Pan z Wielkopolski mile
      > widzianysmile
      > Mam 35 lat , 170 cm wzrostu, szczupła, brunetka, włosy długie proste. Wykształ
      > cenie wyższe. Tyle o mnie smile Kandydat powinien być wykształcony i wysoki min.18
      > 0 cm wzrostu, a jak byłby brunetem byłoby super. Ważny jest również wiek od 34
      > do 40 lat. Najlepiej "kawaler " a jeżeli z odzysku to bez dzieci. Zainteresowan
      > ych proszę o kontakt na maila: zara_poznan@gazeta.pl
      > Pozdrawiam Serdeczniesmile

a tak mi się skojarzyło proszsz forum.gazeta.pl/forum/w,16314,137077281,137077281,Pilne.html
      • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:12

> a tak mi się skojarzyło proszsz forum.gazeta.pl/forum/w,16314,137077281,137077281,Pilne.html

czytałam kilka ogłoszeń Poznaniaka 35 i nie jestem zainteresowana ofertą Tego Panasmile
        • zwrotny48 Re: szukam męża :P 21.07.12, 18:49
          zara_poznan napisała:

> czytałam kilka ogłoszeń Poznaniaka 35 i nie jestem zainteresowana ofertą Tego P
          > anasmile

A ja bym tego Poznaniaka35 brał. Ma małe wymagania i wygląda mi na wysokiego smile
    • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:09
      zara_poznan napisała:

> Mam 35 lat , 170 cm wzrostu, szczupła, brunetka, włosy długie proste. Wykształ
      > cenie wyższe. Tyle o mnie smile

Takich ogłoszeń w internecie jest mnóstwo. Kandydatów spełniających Twoje oczekiwania bardzo niewiele. Więc jak chcesz osiągnąć sukces musisz bardziej się zareklamować (np. zdjęcie). smile
      • fuks0 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:24
        Bez przesady z tym bardzo niewiele, najgorzej CHYBA jest z tym brakiem dzieci.
        • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:30
          jeśli tacy są "na wolności" to może oznaczać chyba tylko tyle, że coś z ich osobowością, charakterem nie tak i nie nadają się do współistnienia w parze... W wieku ok 35lat na wolności są albo sympatyczni brzydale, albo niesympatyczni brzydale, albo szurnięte ciacha, albo nieudacznicy, albo poturbowani przez los, z którymi ciężko się dogadać z powodu traum z przeszłości... trudny wybór...
          • fuks0 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:32
            Grunt, że spełniają te 3 najważniejsze wymagania :p
          • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:33
            reasumując po 30 -stce towar jest mocno przesiany, ziarno oddzielone od plew i pozostały tylko egzemplarze dalszego sortu (gorszego) do zagospodarowania
          • zara_poznan Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:36
            kristoff11 napisał:

> jeśli tacy są "na wolności" to może oznaczać chyba tylko tyle, że coś z ich oso
            > bowością, charakterem nie tak i nie nadają się do współistnienia w parze... W w
            > ieku ok 35lat na wolności są albo sympatyczni brzydale, albo niesympatyczni brz
            > ydale, albo szurnięte ciacha, albo nieudacznicy, albo poturbowani przez los, z
            > którymi ciężko się dogadać z powodu traum z przeszłości... trudny wybór...

Mów za siebiesmile strasznie zgorzkniały jestes więc życzę Ci dużo optymizmu smile))
            • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:38
              Wiesz, zgorzknienie nie jest wrodzone, tego się nabiera w związku z życiowymi doświadczeniami i obserwacjami. A po swoich kolegach widzę jakie typy są wciąż na wolności (patrz wykaz w poprzednim poście)...
              • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:52
                kristoff11 napisał:

> Wiesz, zgorzknienie nie jest wrodzone, tego się nabiera w związku z życiowymi d
                > oświadczeniami i obserwacjami. A po swoich kolegach widzę jakie typy są wciąż n
                > a wolności (patrz wykaz w poprzednim poście)...

Teraz to robisz złą reklamę swoim kolegom, nie ładnie tak. wink
                • kristoff11 Re: szukam męża :P 08.07.12, 22:57
                  ee, po nazwisku i adresach nie wymieniam, zatem chyba się im krzywda nie dzieje smile
                  • nom73 Re: szukam męża :P 08.07.12, 23:22
                    kristoff11 napisał:

> ee, po nazwisku i adresach nie wymieniam, zatem chyba się im krzywda nie dzieje
                    > smile

Ale odstraszasz potencjalne kandydatki. wink
                    • kristoff11 Re: szukam męża :P 09.07.12, 07:17
                      no wiesz, robię sobie miejsce dla siebiewink
              • noajdde Re: szukam męża :P 09.07.12, 23:08
                Ja tam nie znam nikogo w moim wieku, kto byłby jeszcze wolny. Ale mało jest tak brzydkich jak ja. Prawdę mówiąc trudno mi uwierzyć w to, że ktoś przystojny w tym wieku mógłby być jeszcze "wolny", chyba, że jakiś psychopata, kryminalista albo inny dewiant.
    • noajdde Re: szukam męża :P 09.07.12, 23:02
      Wszystko na końcu i tak rozbije się o właściwą fotografię.
    • gregory3x Re: szukam męża :P 15.07.12, 14:09
      dla szukających męża polecam test

testyopinie.pl/test/135/test_moj_partner_na_meza.html
      • andzia32.80 Re: szukam męża :P 15.07.12, 14:47
        no co Ty, przez test szukac męża????
        • torado Re: szukam męża :P 15.07.12, 15:30
          andzia32.80 napisał(a):

> no co Ty, przez test szukac męża????

a jak inaczej...najlepsza i sprawdzona metoda wink buhahahahahaah
          • andzia32.80 Re: szukam męża :P 15.07.12, 17:38
            hmmmm no i co dalej z tym testem??? myslisz ze jak wynik wyjdzie ok to wystarczy??? nie sadze. no chyba ze wies to z własnego doświadczenia smile
            • torado Re: szukam męża :P 15.07.12, 19:07
              andzia32.80 napisał(a):

> hmmmm no i co dalej z tym testem??? myslisz ze jak wynik wyjdzie ok to wystarcz
              > y??? nie sadze. no chyba ze wies to z własnego doświadczenia smile

ironizuję sobie przecież wink
    • piorex12 szukam męża :P 18.07.12, 11:21
      A moze wiesz, gdzies go ostatnio widziała lub gdzies go widziało. Moze to pomoze znależc jakis trop
    • anirat Re: szukam męża :P 21.07.12, 16:44
      smilesmilesmile
      też szukałam, wymaganie miałam zbliżone, zaczynałam w tym wieku co Ty, do dziś nie znalazłam, smile
      Nie jest łatwo, polubiłam życie w pojedynkę smile Ale Tobie życzę powodzenia. To, że ktośnapisał na malia, to jeszcze niewiele znaczy, myslę, ze nawet jak piszesz, nie jestes zdesperowana, to jednak wystarczajaco moznao zdeterminowana, czas zweryfikuje wiele.
      Powodzenia, komuś sie przeciez udaje.
      • noajdde Re: szukam męża :P 21.07.12, 16:47
        Nie każda znajdzie bogatego, przystojnego królewicza bowiem każda na takiego wyczekuje.
        • nom73 Re: szukam męża :P 21.07.12, 23:28
          noajdde napisał:

> Nie każda znajdzie bogatego, przystojnego królewicza bowiem każda na takiego wy
          > czekuje.

W dzisiejszych niepewnych ekonomicznie czasach królewicz może zostać żebrakiem i na odwrót. wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka