tastefully7 03.01.13, 17:54 "Świat wg Singli" pustki. A taka fajna nazwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tastefully7 Re: A na Forum 03.01.13, 18:06 Nie ciągnę Cię tam przecież. Tu zaczyna być męcząco. Rzuty, zarzuty, przerzuty. Heh. Odpowiedz Link
butellishka Re: A na Forum 03.01.13, 18:09 trochę gimnastyki nie zaszkodzi! polazł z SŁS, to może i stąd sobie pójdzie Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: A na Forum 03.01.13, 18:11 Było tu nawet fajnie ale jak widzisz brudy wróciły.... Odpowiedz Link
tastefully7 Re: A na Forum 03.01.13, 18:20 Nie wiem jak Wy, ale po męczącym dniu w pracy mam dosyć tutaj osobistych wycieczek i ciągłego wrzasku, pretensji. Wiem, wiem, nie muszę tu być jak mi się nie podoba. Odpowiedz Link
butellishka Re: A na Forum 03.01.13, 18:35 tastefully7 napisała: > Nie wiem jak Wy, ale po męczącym dniu w pracy mam dosyć tutaj osobistych wycieczek > i ciągłego wrzasku, pretensji. to ja Jaśnie Pani już nie przeszkadzam po męczącym dniu rozmowy o bzykaniu w kuchni można spokojnie zacząć Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: A na Forum 03.01.13, 18:39 Buteluniu,teraz zawijam się na trening,może wieczorem...uwielbiam Cię. Odpowiedz Link
tapatik Re: A na Forum 03.01.13, 19:25 Nazwa to za mało. Nie ma komu pyszczyć to i forum umiera. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: A na Forum 03.01.13, 20:47 > "Świat wg Singli" pustki. A taka fajna nazwa. Za to na DNS ruch jakiego daaawno nie było. Dawniej panował tu taki refleksyjno-melancholijny klimat, przeważały wątki w których samotnik/samotniczka ubolewali nad swoim losem. Czasami jakieś przebłyski optymizmu typu, że fajna pogoda to jest jakies pocieszenie w samotności A teraz mnóstwo wątków - ciekawe jak długo to potrwa. Odpowiedz Link