Dodaj do ulubionych

Walę tynki

11.02.13, 23:09
Miłość jest fikcją, ułudą, zabawą pięknych i bogatych. Nie wierzę w nią ponieważ nigdy jej nie spotkałem. Marzenie o czymś co dla ludzi brzydkich jest niedostępne. Marzenie oparte na głupawej piosence albo spocie reklamowym. Nie może być nic wzniosłego w "uczuciu" opartym na wzroście, kolorze włosów, kształcie twarzy czy stanie konta bankowego. Zwykła chuć zwierzęca.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Walę tynki 12.02.13, 00:46
      Jest wprawdzie zajęciem dość jałowym, ale za to, z zajęć jałowych, zdecydowanie najprzyjemniejszym
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Walę tynki 12.02.13, 13:22
      Wolisz ....walić tynki???pozazdrościć kreatywnościwink
      • sadgirl25 Re: Walę tynki 12.02.13, 15:27
        Znamy Twoją filozofię, znamy więc zmień płytę bo już jest nudna
        od lat to samo
        • ame_belge34 Re: Walę tynki 12.02.13, 15:39
          na szczescie uczucia nie mają nic wspólnego ze wzrostem i kolorem włosów;

ale przyznam Twoja postawa to piekna zasłona dymna przed tym jaki jestes naprawdę i co naprawde myślisz ....
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Walę tynki 12.02.13, 16:06
      Przecież wiadomo,że nikt na powaznie nie bierze tego co kolega nieśmiałek piszewink
      • ame_belge34 Re: Walę tynki 12.02.13, 16:10
        poważnie ... nie poważnie, atak obroną, obrona atakiem...

czasem trudno się przyznać nam przed sobą samym czego oczekujemy od zycia, otoczenia, losu.
        uswiadomione pragnienia jednego zmobilizują do działania, drugiego przygna do ziemi.

Kobieta bez mężczyzny jest wszystkim, ale z mężczyzną jest sobą.
        - Władysław Grzeszczyk
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Walę tynki 12.02.13, 16:16
          Mnie to przychodzi z łatwościąwink,co więcej wydaje mi się że kolege stworzono w biosie i umiejscowiono tu umyślniesmileale po co??/to nie wiem.
          • ame_belge34 Re: Walę tynki 12.02.13, 16:18
            hahahahahah

no to by się zgadzało z ta powierzchownością i nawiązaniem do włosów, wzorstu i inszyk takich, wszak boty wyższychuczuć nie znają....
            no zgadzało by się w teoriii, ale coś czuje intuicyjnie, że prawda gdzie indziej leży wink
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Walę tynki 12.02.13, 16:18
      albo albo...kolega się zawiesił jak windows 98 i nie ma kto go przeinstalować na viste...nie wiem,nie znam się.
      • ame_belge34 Re: Walę tynki 12.02.13, 16:24
        Reinstalacja jak najbardziej wskazana, ale nie przy pomocy myszki i klawiatury a dobrej duszy, która przywróciłaby wiarę w uczucia wyższe .... odpychając jednak wszystkich od siebie, zwalając winę na brzydotę musiałaby się znaleźć naprawde cierpliwa jednostka osobowa.
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Walę tynki 12.02.13, 16:30
          Amen.
          • torado dziękuję Noa 12.02.13, 18:26
            uchichrałam się wink. Nie lubię tego przeszczepionego święta i Walę tynki brzmią bardziej adekwatnie do jego charakteru big_grin big_grin big_grin
            • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 12.02.13, 19:36
              dziękuj, dziękuj
              On będzie cały w skowronkach że ktoś docenił Jego "geniusz"
              normalnie odkrycie wczorajszego wieczoru
              Nobla trzeba dać w kategorii odkrycie za te genialne złote myśli
              Pociesza mnie jedynie to że w moim życiu nie spełniają się te Jego genialno-odkrywcze proroctwa
              • blue_velvett Re: dziękuję Noa 12.02.13, 19:48
                Cześć Smutaskusmile Miło Cię widzieć, chociaż w takim noawskim wątku...
                • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 12.02.13, 19:51
                  Hej smile
                  staram się nie pisać w tych wątkach o których napisałaś
                  ale czasem po prostu nie mogę, mam ochotę wywalić monitor do śniegu,ale na nieszczęście jest przymocowany do monitora wink
                  • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 12.02.13, 19:52
                    przymocowany do laptopa smile
              • torado Re: dziękuję Noa 12.02.13, 21:20
                sadgirl25 napisała:

> dziękuj, dziękuj
                > On będzie cały w skowronkach że ktoś docenił Jego "geniusz"
                > normalnie odkrycie wczorajszego wieczoru
                > Nobla trzeba dać w kategorii odkrycie za te genialne złote myśli
                > Pociesza mnie jedynie to że w moim życiu nie spełniają się te Jego genialno-odk
                > rywcze proroctwa

masz jakiś problem z Noa?
                • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 12.02.13, 22:42
                  a Ty widzę Jego zwolenniczka
                  Każdy z nas na co dzień ma swoje problemy
                  i wchodzi tu na chwilę żeby o czymś porozmawiać
                  a nie słuchać mantry pod tytułem kobiety chcą tylko bogatych i przystojnych brunetów
                  bo to nieprawda
                  tysiące ludzi żyje na tym świecie, jedni ładni i bogaci, inni średniej urody, inni nieatrakcyjni
                  ale każdy jakoś szuka swojego szczęścia na swój własny sposób
                  ja sama nie jestem ani bogata ani piękna i jakoś żyję wbrew tym jego teoriom
                  nie mam z nim problemu
                  tylko po prostu ile można słuchać jednego i tego samego
                  to forum nie jest jego własnością, niech założy sobie własne i tam pisze że tylko bogaci i piękni mogą być szczęśliwi.
                  to co mnie wkurza, to to, że wymyślił sobie swoją chorą teorię i od lat przekonuje innych że tylko jego wersja jest prawdziwa i to że ciągle wmawia wszystkim że tylko bogaci i piękni ludzie mogą być i są szczęśliwi
                  a zresztą niech robi co chce. szkoda nerwów i zdrowia
                  i czasu zresztą też
                  • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 12.02.13, 23:05
                    Jeszcze jedno dodam
                    ja zaprowadziłabym go do hospicjum
                    gdzie leżą ludzie, którzy mimo że umierają , często w samotności, zapomnieniu, cierpieniu, to chcą żyć
                    albo na oddział onkologii gdzie chorzy na raka cierpią biorąc chemioterapię albo kończą swoje życie w mękach
                    albo posadziłabym go na chwilę na wózek inwalidzki żeby choć na chwilę spróbował wczuć się w kogoś kto nigdy z niego nie wstanie
                    albo wysłałabym go do Afryki gdzie co chwilę dzieci umierają z głodu
                    albo do Korei Północnej gdzie ludzie pracują cały dzień za miskę ryżu i żyją w nędzy której my nie jesteśmy sobie nawet w stanie wyobrazić
                    ale nawet wtedy on nie doceniłby tego co ma
                    życia, zdrowia, pracy, rodziny, dachu nad głową, jedzenia
                    szkoda słów
                    • torado Re: dziękuję Noa 12.02.13, 23:29
                      tak, to widzę, że masz z nim problem. A i tak dodam, oczywista oczywistość : ludzie są różni i nie zmienią się tylko dlatego, że Ciebie wkurzają lub dlatego, że Ty tak chcesz...
                      • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 13.02.13, 17:44
                        Wybacz Torado,
                        ale nie odpiszę nic
                        Nie mam już siły i zdrowia wdawać się w dyskusje które i tak niczego nie zmienią
                        Denerwować się niepotrzebnie przez kogoś kto nie jest tego wart.
                        • torado Re: dziękuję Noa 13.02.13, 17:54
                          sadgirl25 napisała:

> Wybacz Torado,
                          > ale nie odpiszę nic
                          > Nie mam już siły i zdrowia wdawać się w dyskusje które i tak niczego nie zmieni
                          > ą
                          > Denerwować się niepotrzebnie przez kogoś kto nie jest tego wart.

oj tam. Denerwować się nie warto czymś, na co nie masz wpływu, a na Noa wpływu nie masz.... Niech se chłopak żyje swoim życiem, może kiedyś zrozumie, że sam sobie taką postawą wyrządza krzywdę, a przy okazji denerwuje innych wink. Pozdrawiam sad smile
                          • sadgirl25 Re: dziękuję Noa 13.02.13, 19:45
                            Pozdrawiam również smile
                    • noajdde Re: dziękuję Noa 13.02.13, 23:11
                      Po to by poprawić sobie samopoczucie czy podbudować własne ego?
                      Samotność w żaden sposób nie uchroni ani przed głodem ani przed rakiem.
    • cudzyznajda Re: Walę tynki 12.02.13, 23:38
      Tristan był brzydszy od diabła,miał braki w uzębieniu i młodzieńczy trądzik,a Izolda niczym Kuśtyczka miała jednego kulasa chromego w kolanie i mimo tego ktoś odważył się napisać o ich miłości kilka słodkich słów.
      Jak to wytłumaczysz Niedojdo?
      • noajdde Re: Walę tynki 13.02.13, 17:01
        Piszesz o jakiejś bajce?
        • ame_belge34 Re: Walę tynki 13.02.13, 17:34
          trochę literatury i się czlek gubi ...ehhhh
          • noajdde Re: Walę tynki 13.02.13, 17:55
            W bajkach wszystko jest możliwe. Nie czytam romansideł.
            Trochę chemii, genetyki, genomiki, socjologii i od razu stanie się jasne, że ludzie brzydcy muszą być skazani na samotność.
            • cudzyznajda Re: Walę tynki 14.02.13, 21:49
              Weź Ty do klasztoru się zapisz!
              • noajdde Re: Walę tynki 14.02.13, 22:17
                Nie wierzę w te jezuskowe brednie.
    • midnight_lightning Re: Walę tynki 14.02.13, 00:55
      Walę tynki smile świetny tytuł, świetny tekst. Żyjemy w czasach, gdzie wszystko można kupić, jeśli ma się dużo pieniędzy. Dobrze, że są jeszcze osoby, które tego nie akceptują.

Pozdrawiam i życzę wewnętrznej harmonii, i nie przejmuj się atakami hejterek, które niby obiecywały, że już nigdy nic tu nie napiszą, a widocznie czekają na każdy twój post, by atakować żółcią i agresją.
      • sadgirl25 Re: Walę tynki 15.02.13, 19:53
        Masz mnie na myśli ?
        Daruj sobie
        Mam w dupie Noa
        niech sobie myśli co zechce
        niech tylko nie wmawia wszystkim swojej chorej teorii
        niech zachowa ją dla siebie
        • midnight_lightning Re: Walę tynki 16.02.13, 03:31
          Jeśli masz Noa "w dupie" (gratuluję subtelności) to nie czytaj i nie komentuj jego postów. Na razie wychodzi na to, że niecierpliwie czekasz na każdy jego wpis.

Znęcanie się nad osobą w poważnej, długotrwałej depresji jest obrzydliwe i żałosne. Tym bardziej, że to takie jak ty doprowadziły go do tego stanu. Ponadto Noa pisze oczywistą prawdę.

Nie odpowiadaj na mój post, ja nie zamierzam dyskutować z osobą na twoim poziomie.
          • sadgirl25 Re: Walę tynki 16.02.13, 06:21
            zbiera mi się na wymioty gdy czytam to co Ty i on tu piszecie
            patrz jego najnowszy post (zasrany facet i kibel )
            na szczęście to nie jest Wasze prywatne forum, chyba zapomniałeś że ja też mam prawo tu wejść
            więc nie myślcie sobie że jesteście tu bogami
            i nie obwiniaj mnie za jego stan
            • sadgirl25 Re: Walę tynki 16.02.13, 07:25
              i dodam Ci jeszcze jedno
              ja nie wchodzę tutaj żeby Was czytać
              wchodzę tu żeby normalnie porozmawiać na normalne tematy
              bo oprócz Was, bogów, są tutaj jeszcze inni, normalni ludzie, z którymi fajnie się rozmawia
              a nie czytać mnożące się jak grzyby po deszczu nowe wątki o fekaliach, srandkowych portalach, dupach, kiblach, i innych rzeczach od których robi się niedobrze.
              więc nie mów mi że nie mam subtelności
              tylko zerknij na posty Twojego kolegi
              nie nazywaj mnie hejterką bo pierwszymi osobami które zioną tutaj nienawiścią do wszystkiego i wszystkich są podobni do Ciebie, a prym wiedzie tu Twój genialny kolega, który najbardziej nienawidzi bogatych przystojnych brunetów
              Ciekawa jestem kto dał mu lub Tobie prawo żeby w każdym wątku obrażać kobiety
              To że ktoś ma depresję nie daje mu prawa żeby obrażać nas i lżyć na nas w każdym zdaniu
              Wylewanie tu frustracji i obrażanie innych, zwłaszcza kobiet to Wasz sposób na życie
              karmicie się tym jak powietrzem
              My kobiety dla Was jesteśmy śmieciami, tanimi dziwkami które dają dupy za pieniądze lub za darmo bogatym przystojnym brunetom.
              więc po co pytacie nas o zdanie w jakiejś sprawie?
              żeby nas i naszą opinię wyśmiać i wylać na nas kolejny raz kubeł pomyj?
              darujcie sobie, szkoda Waszego czasu
              zajmijcie się czymś innym
              nie musisz dyskutować z zerem na moim poziomie
              dobrze że Ty jesteś bogiem na piedestale
              • skarga77 Re: Walę tynki 17.02.13, 08:48
                Walę tynki - odpowiedział Zenek budowlaniec na pytanie o swój zawód i poszedł zbijać (walić) stare tynki ze ściany wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka