Dodaj do ulubionych

Coś dla Kobiet

08.03.13, 05:30
tutaj piszących
Wszystkiego co najlepsze
nie tylko z okazji dnia Kobiet smile
Obserwuj wątek
    • blue_velvett Re: Coś dla Kobiet 08.03.13, 08:15
      I wzajemnie Smutaskusmile Tego co najpiękniejsze...smile
      • asterka10 Re: Coś dla Kobiet 08.03.13, 17:48
        I ja się dołącze.Kobiety na tymforum są super
        • najall Re: Coś dla Kobiet 08.03.13, 18:19
          Dziękuję i Wszystkim Wam tego samego smile
          • beatakowalik Re: Coś dla Kobiet 20.03.13, 16:49
            smile wiesz zawsze trzeba myśleć pozytywniewink
        • sadgirl25 Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 11:57
          Asterka,
          dlaczego tak uważasz ? wink
          • asterka10 Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 23:39
            Jesteśmy inteligentne, zabawne i empatyczne.Czego się nie da powiedzieć o facetach i tu i w realu.Choćby z tymi życzeniami na 8 marca.Mojemu osobistemu synowi przy wręczaniu kwiata cioci szepnełam - synu równouprawnienie to ściema dla pseudofacetó.Prawdziwy chłop zawsze złoży życzenia.
            • noajdde Re: Coś dla Kobiet 10.03.13, 00:04
              Tak naprawdę, nigdy dobrze nie poznałem żadnej kobiety poza moją matką. W zasadzie mogę stwierdzić, że tylko ona była mi potrzebna, coś dla mnie zrobiła, byłem dla niej widzialny. Ekspedientki na ogół bywają niemiłe, o paniach na poczcie czy dawniej nauczycielkach nawet nie wspomnę. Więc w zasadzie dlaczego miałbym innym kobietom składać życzenia? Drzewom też nie składam, chociaż jak sądzę, wiążą mnie z nimi lepsze relacje.
              • asterka10 Re: Coś dla Kobiet 10.03.13, 12:01
                Wiesz Noa, nie wiem czy drzewa, tak wiele drzew próbowało na tym forum dotrzeć do Ciebie i zmienić Twój tok myślenia.Sama przez wiele , wiele postów próbowałam Ci pomóc, sprawić, żebyś poczuł, że ktoś się może Tobą zainteresować.choć nie jesteś brunetem z kasą.Ale Ty to miałeś w.... i dlaje klepałeś swoje popaprane mantry.
                Zakłądam się , że w realu jest podobnie, ktoś może się Tobą interesował, ale skutecznie pokazałeś mu , że nie warto.
          • beatakowalik Re: Coś dla Kobiet 20.03.13, 16:46
            hej a sprawdzacie nowości dla kobiet? to że ktoś jest po 40stce tonie znaczy że nie może dobrze wyglądać nachodzeń i w łóżku... seksybielizna.pl/Bielizna-Damska/ ja jestem prze 40 ale nie zamierzam się dołować
        • noajdde Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 13:07
          Myślę, że to właśnie takie poczucie wyjątkowości i zajebistości w przypadku kobiet stanowi czasem powód tego, że są same. Chciałem bowiem zauważyć, że każdy wyjątkowy i zajebisty facet dawno jest już zajęty big_grin
          • najall Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 14:11
            To było raczej mega chamskie z Twojej strony Noajdde, dlatego tak napisałeś, bo złożyłyśmy sobie życzenia z okazjo ogólnopolskiego święta?
            Rozumiem, że własnej Mamie też tak mówisz?
            • noajdde Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 15:21
              Wytłumacz mi proszę, w którym miejscu ta wypowiedź jest chamska?
              Jeśli jakaś kobieta jest sama, to najczęściej, jak twierdzi, przyczyną jest to, że żaden mężczyzna na nią nie zasługuje.
              Jeśli jakiś mężczyzna jest sam, to najczęściej, jak twierdzi, przyczyną jest to, że nie spełnia kryteriów kobiet.
              Jasny stąd wniosek, że zajebiści faceci są po prostu zajęci. Zostały tylko zajebiste kobiety nie od pary wink
              Moja mama znalazła swojego "księcia z bajki", niestety z tego związku powstało takie coś jak ja sad
              • beatakowalik Re: Coś dla Kobiet 20.03.13, 16:50
                dziewczyny ale nie kłóćcie się o faceta..proszę
          • blue_velvett Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 15:16
            Nieprawda, przecież Ty jesteś wolny Noabig_grintongue_out
            • noajdde Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 15:25
              Ale ja nie jestem zajebisty. Więc teoria jak najbardziej słuszna. Jeśli nawet zostało trochę "fajnych kobiet" to jeśli chodzi o płeć przeciwną - wszyscy wartościowi zajęci. Nie pozostaje wam nic innego jak tylko doczepić się do tych wysokich przystojnych brunetów na tzw. dokładkę big_grin
              • najall Re: Coś dla Kobiet 09.03.13, 16:19
                To też nie było miłe, dlaczego uważasz, że którakolwiek z nas miałaby ochotę po pierwsze na bruneta, po drugie na zajętego. Z drugiej strony, Ty też zawsze możesz na dokładkę się doczepić jak brunet będzie zajęty, to może akurat zachce się jakiejś blondyna dla odmiany.
                A chamskie w moim odczuciu było to, że Twoja wypowiedź miała sardoniczny wydźwięk, że uważamy siebie za super laski tylko dziwne, że jeszcze wolne jesteśmy. Czy naprawdę taki problem stanowi dla Ciebie to, że jedna drugiej złożyła życzenia, Ty jako mężczyzna i żaden tu inny nawet o tym nie pomyślał.
                Wiesz, z drugiej strony lepiej nie mieć żadnego niż na przykład używanego do spółki.
                Co do Twojej Mamy to super, że znalazła sobie kogoś czułego, kto może ją wspierać, tylko szkoda troszeczkę, że latorośl tak narzeka, a nie umie z pomocnej ręki skorzystać tylko wszystko odrzuca jak leci ;/
                • sadgirl25 Re: Coś dla Kobiet 10.03.13, 12:30
                  Dziewczyny, nie warto wdawać się w jakąkolwiek dyskusję z Noajddem
                  Kiedyś same to zrozumiecie (tak jak ja) i nie będziecie z nim dyskutować
                  A to że nawet tutaj wtrącił się żeby dać upust swojemu jadowi który sączy wobec kobiet jest po prostu wredne i chamskie, tak jak on sam.
                  • noajdde Re: Coś dla Kobiet 10.03.13, 13:13
                    amen
              • beatakowalik Re: Coś dla Kobiet 20.03.13, 16:52
                o Jezu jaki wstrętny post, ani to miłe ani fajne, alni przydatne. Fuj nie pomagasz
          • beatakowalik Re: Coś dla Kobiet 20.03.13, 16:48
            noajdde napisał:

> Myślę, że to właśnie takie poczucie wyjątkowości i zajebistości w przypadku kob
            > iet stanowi czasem powód tego, że są same. Chciałem bowiem zauważyć, że każdy w
            > yjątkowy i zajebisty facet dawno jest już zajęty big_grin

albo tego że własnie maja na głowie jakiegoś wstrętnego gaha... i boja się od niego odejsć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka