Dodaj do ulubionych

tabletka nasenna

14.07.13, 22:24
albo kubek mleka, jak kto wolismile

www.youtube.com/watch?v=fYhp-mYV2qk
Obserwuj wątek
    • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 14.07.13, 23:34
      Ja wolę kubek ciepłego mleka z miodem, jak to mówi, moje dziecko zaczarowanego, bo po takim mleku śnią się anioły smile
      Dziś wiem, ze usnę jak dziecko, gorzej będzie z pobudką, już mnie ta 5 rano przeraża uncertain

Spokojnych Snów Wam życzę smile
      • organza7 Re: tabletka nasenna 15.07.13, 10:03
        Mnie by się przydało takie mleko, bo ostatnio coś paskudne sny miewamsad

Ame, dla Ciebie, Słonko: www.youtube.com/watch?v=iS5kQHp0iDU
        • 36spring Re: tabletka nasenna 15.07.13, 14:13
          Organza gdzieś uciekła słyszałam, że słońce dziś rozdajesz... zapomniałaś o mnie sad
          Podesłałabyś kilka promyków smile
          • organza7 Re: tabletka nasenna 15.07.13, 14:16
            Słoneczny patrolbig_grin
            Proszę: www.youtube.com/watch?v=qeZvqvB9YBM
            • 36spring Re: tabletka nasenna 15.07.13, 14:21
              No wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć kwiat
              A teraz kawkę poproszę bo zasypiam tongue_out
              • organza7 Re: tabletka nasenna 15.07.13, 14:25
                Czarną i mocną? Lecę do sekspresubig_grin
                • 36spring Re: tabletka nasenna 15.07.13, 14:34
                  Czytasz w moich myślach haha tongue_out
                  Dzięki Ci zacna kobieto odwdzięczę się przy okazji smile
    • organza7 Re: tabletka nasenna 16.07.13, 23:23
      Dla tych, co jeszcze nie śpią - kołysankasmile
      www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c
      • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 02:10
        smile
        • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 08:13
          Spring, a ty jesio nie śpisz ?????
          • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 08:37
            Teraz to już nie śpię :p
            • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 09:33
              Co by Wam tu zagrać na dzień dobry....smile
              • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 09:42
                A prysznic rano brały?winksmile

www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs
                • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 09:53
                  wykapane, wypachnione :p

Nie wyobrażam sobie zaczynać dnia bez pysznica, nio chyba ze w górach jestem, tam pozostaje miska w zimna woda smile
                  • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:09
                    Czytam początek: wykapane....... i myślę, co to za nowa metoda mycia?big_grin

Ale dobrze, a makijaż zrobiony? www.youtube.com/watch?v=HG7I4oniOyA
                    • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:10
                      Makijaż zawsze, chociaż rzęsy, ale muszą być pomalowane smile
                      • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:11
                        Ale piórek takich nie ubierasz do pracy?suspicious
                        • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:27
                          nie wiem jakie piórka, bo mi IT zablokowąło dostęp do YT
                          • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:36
                            Kororowewinkbig_grin Zakładam, że nie ubieraszsmile

Jak dzionek w pracy?smile
                            • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:40
                              a dziękuje ostatni dzień przed urlopem big_grin
                              • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:45
                                Superbig_grin Wyjeżdżasz na wywczasy?
                              • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:49
                                Amcik zabierz mnie ze sobą plisssssssssssssssssssss smile
                                • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:56
                                  to kicaj na mazury do mnie big_grin
                                  • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:59
                                    Będę tęsknićsad
                                    • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:09
                                      Kurcze stypa będzie tongue_out
                                      • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:13
                                        Chyba wróci do nas?smile
                                        • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:14
                                          Jak nie porwie ją jaki ratownik big_grin
                                          • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:16
                                            Ame się nie da porwać, raczej sama porywać będziewinkbig_grin
                                            • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:19
                                              Gadasz ? Trzeba się koło niej zakręcić może jakieś cudo nam podrzuci big_grin
                                              • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:20
                                                Cudo niepotrzebne, lepiej faceta z krwi i kości z tym czymś, co nazywają nabiałem, a co jest niezbędne, żeby iskry leciaływinkbig_grin
                                                • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:22
                                                  No właśnie o tym mówię smile
                                  • sunmoonstars Re: tabletka nasenna 17.07.13, 13:43
                                    Ja bym pokicala na Mazury smile W podskokach !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 14:37
                                      Co stoi na przeszkodzie ? smile
                                      • sunmoonstars Re: tabletka nasenna 17.07.13, 14:46
                                        Co stoi na przeszkodzie ? Nie mam urlopu. Dopiero w pazdzierniku. Na przedluzony weekend troche za daleko sad
                                        • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 14:47
                                          He he Sun witaj w klubie wink
                                          Marne to pocieszenie ale zawsze coś tongue_out
                    • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:48
                      Gonzuś co dziś tak na smutno muze puszczasz ?
                      • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:59
                        Na smutno? E tamwink
                        www.youtube.com/watch?v=mGXSEqu8cB4
                        • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:03
                          Kingsów uwielbiam ale w oryginale tongue_out
                          Jego głos mrauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu big_grin

youtu.be/EuOuBtcG0Bw
                          • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:08
                            Pomruczymy razem?smile
                            • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:09
                              Nom tylko upewnij się, że nikt nas nie słyszy wink
                              • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:12
                                A nawet jakby...... jego zmartwieniewinksmile
                                • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:20
                                  Nie bądźmy egoistkami tongue_out Sama nie mogę się słuchać smile
                                  • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:23
                                    No tak, takie mruczenie wymaga słuchacza...smile I Ty się dziwisz, że ja na smutno........... chyba się nagram czy co?wink
                                    • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:28
                                      Aaaaaaa Tobie chce się takiego mruczenia tongue_out
                                      No kochana ja Ci w tym nie pomogę big_grin
                                      Ze mną to możesz jedynie podrzeć jadaczkę smile

Amcik składamy zamówienie na ratownika tylko pamiętaj, że nas tu 4 są big_grin
                                      • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:31
                                        Mnie się z Tobą tak fajnie gada, że nawet podrzeć się mogęsmile

Ja poproszę takiego do mruczeniawink Amcik, plisssssssssssssssmile
                                        • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:38
                                          I vice versa smile kwa kwa big_grin

Amcikowi to chyba szef tyłek zawraca smile
                                          • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:43
                                            Na szefa pomysłu nie mamtongue_out
                                            • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:48
                                              Podwójna dawka herbatki na przeczyszczenie i pół dnia spokoju big_grin
                                      • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:46
                                        Laski 4 ratowników mam skombinować ???? zejdźcie już ze słoneczka big_grin moze ze dwóch sie uda, musicie sie podzielić panami big_grin
                                        • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:48
                                          To ja chcę górę od jednegobig_grin
                                          • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:50
                                            Nie lubię się dzielić tongue_out Amcik wierzę w Twoją moc smile
                                            • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 11:59
                                              Myslisz, ze mam az taki dar przekonywania ? suspicious
                                              • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:02
                                                A może dwa dary?winkbig_grin
                                                • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:07
                                                  Siła perswazji zrobi swoje tongue_out
                                                • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:10
                                                  a to zależy o czym mówisz, czy o cyckach jako sile argumentu, czy o pięsciach jako argumencie siły big_grin
                                                  • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:12
                                                    O jednym i o drugim big_grin
                                                  • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:25
                                                    Ja zawsze o cyckachbig_grin
    • wyszeptany-o-zmroku Re: tabletka nasenna 17.07.13, 09:23
      Ostatnio śpię jak zabity a zasypiam dosłownie w pięć minut,pewnie to przez nadmiar pracy.Dziś się położyłem o 1 a od szóstej już jestem na nogach ale się wysypiam.wink,no nic trzeba trochę popracować bo sezon urlopowy jest i trzeba zapier...lać za trzechsmile,ale jak pójdę na urlop to nawet palcem nie kiwnę.
      • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 09:32
        Kiwać nie musisz, chyba że na kelnerawink
        Kiedy urlopik?smile
      • ame_belge34 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 09:55
        ja się dziś przed 5 obudziłam i już spać nie mogłam smile nawet film zdąrzyłam przed praca obejrzeć big_grin
        • wyszeptany-o-zmroku Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:47
          Jaki to był film???erotiiik jakiś?smile
      • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 10:47
        W 5 minut zasypiasz o jezuuuuuuuusie zazdroszczę, ja im bardziej zmęczona tym większy cyrk w główce ha wink
        • wyszeptany-o-zmroku Re: tabletka nasenna 17.07.13, 12:46
          Bo nie każdy posiada umiejętność ujarzmienia mysli a tylko to gwarantuje spokojny senwink
          • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 14:31
            To prawda wink Nie opanowałam do końca tej umiejętności no ale uczę się smile
            • wyszeptany-o-zmroku Re: tabletka nasenna 17.07.13, 14:39
              wink
    • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 18:20
      Ja dzisiaj przez cały dzień przysypiamsad Jedynie to Wyszeptany mi przez chwilę ciśnienie podniósłsuspicious To chyba powinnam być wdzięcznawink

A sobie słucham tak do tego dogorywawszy...
      www.youtube.com/watch?v=wzIE3mRFypQ - jakby tak ktoś jeszcze posmyrał po włosach, to odlotsmile
      • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 22:17
        Goprowcy w drodze także cierpliwości moja droga wink
        Posmyrają gdzie trzeba tongue_out
        I pokażą co trzeba .... ha big_grin

youtu.be/D0S2PgbMF8A
        • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 23:01
          Ojć smile Jak mnie na to smyranie wzięłowink
          • 36spring Re: tabletka nasenna 17.07.13, 23:02
            wink
            • organza7 Re: tabletka nasenna 17.07.13, 23:06
              wink

Zamiast wieczorynki: www.youtube.com/watch?v=GC7ctJFcucw
    • organza7 Re: tabletka nasenna 20.07.13, 22:11
      Pusto coś u nas. Rozumiem, że Wszyscy zajęci... weekendowym lenistwemwink

A gdyby tak ktoś nie mógł zasnąć...smile
      www.youtube.com/watch?v=4TYv2PhG89A
      • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 10:44
        Odsłuchałam .... zasnęłam ...i szczury mi się śniły sad
        Wolę już nie spać haha big_grin
        • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 10:46
          No bardzo Ci dziękujęsuspicious To ja się staram, a tu takie hasło... Ale zaraz, zaraz, szczury to chyba na potomstwo się śnią?big_grin
          • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 10:53
            Już we wróżkę to się nie baw smile
            • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 10:59
              Jeśli więc śnisz o szczurze, to może być znak, że w Twoim otoczeniu znajduje się osoba, która źle Ci życzy, która pragnie Twojej zguby, Twojego nieszczęścia. Powinieneś się jej strzec, unikać jej, ale także i patrzeć na jej ręce, obserwować ją, a najlepiej uprzedzić jej krok. Jeżeli we śnie znajduje się blisko ciebie duża ilość szczurów, na przykład znajdujesz się w kanale, gdzie jest ich pełno to znak, że przebywasz w fałszywym towarzystwie. Wydaje Ci się, że Twoi znajomi lubią Cię, a jest wręcz odwrotnie. Możliwe, że zazdroszczą Ci czegoś, powodzenia labo dobrych pomysłów. Grunt, że nie życzą Ci wcale dobrze, wręcz odwrotnie – czekają tylko na Twoje omsknięcie, na Twój upadek. Powinieneś jak najszybciej obejrzeć się za nowymi znajomymi, zrezygnować z tych, którzy są nieprzyjaźnie do Ciebie nastawieni.

Podobne znaczenie niesie ze sobą ujrzenie złapanego szczura. Jest to również symbolem niewiernego przyjaciele. W Twoim otoczeniu znajduje się ktoś, kto nie życzy Ci dobrze, kto wolałaby widzieć Cię na dnie.

Proszę co znalazłam ..... czyli standart więc nie mam się czego obawiać big_grin
              • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:04
                A widzisz, moje wróżby lepszebig_grin I po co lata po necie?suspicious

Springuś, jak by Ci tu rzec... ludzie są jak jabłka, musisz nagryźć, żeby się przekonać, czy Ci pasujewink
                • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:05
                  Patrz na to big_grin
                  Dobrym znakiem z kolei jest widok szczura, który biega. Symbolizuje on namiętnego kochanka. Możliwe, że nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale jest ktoś, kto Ciebie bardzo pożąda. Dobrze będzie jeśli rozejrzysz się wokół siebie.
                  • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:08
                    Dawid, do Ciebiebig_grin

Ale tego namiętniego to Ci zazdroszczęsad Nawet te szczury bym przebolaławink
                    • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:12
                      Jesteś okropna sad
                      Nie wierzę w senniki ale zaglądam tak na przekór hehe, a szczurów i innych im podobnych to ja z daleka ... bardzo z daleka tongue_out
                      • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:17
                        Przepraszam, już nie będę, ale nie mogłam się powstrzymaćwinksmile

Też nie wierzę w takie przepowiednie, bo według nich to powinnam od dawna żyć w luksusie bez trosk i kłopotów dnia powszedniegotongue_out
                        • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:21
                          Co mi z dobrych przepowiedni jak z 5 luster rozbiłam tongue_out więc jakoś się wszystko wyrówna/uje .... mam nadzieję big_grin
                          • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:23
                            Matko, Kobieto, z Tobą strach przebywać w jednym pomieszczeniuwink
                            • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:30
                              To prawda big_grin
                              Nutkę z przesłaniem zostawiam i zmykam na łono natury ...
                              kiss

youtu.be/kKgGxmFttR0
                              • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 11:34
                                Ufff, to dobrze, tam nie ma lusterbig_grin

Baw się dobrzesmile Ja Ciebie teżwink
        • sunmoonstars Re: tabletka nasenna 21.07.13, 13:02
          Spring mi sie dzisiaj moj ex snil surprised surprised surprised
          • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 19:39
            No to dawaj szczegóły tongue_out Było miło czy jednak szczurowato ? big_grin
            • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:12
              ...z buziek wynika, że szczurowato...wink
              • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:18
                No widzisz ja niekumata w tych rozdziawionych gębusiach wolę się upewnić tongue_out
                • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:50
                  Jak z eksiem może być miło?suspicious

A no tak... można śnić w realiach średniowieczatongue_out
                  • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:54
                    Na sny moja droga Gonzusiu nie mamy wpływu tongue_out
                    Nasza podświadomość pamięta też i te dobre chwile smile
                    Sun się zjawi i powie czy śnił się z tęsknoty ..... czy ubiła dziada big_grin
                    • sunmoonstars Re: tabletka nasenna 21.07.13, 22:43
                      Kochana Springus jak sie ciesze, ze to Twoje slowa "ubila dziada" smile Doslownie ubilam tongue_out
                      Odnosnie mojego snu: Bylam w hotelu w NY a tu moj ex wchodzi do mojego pokoju i pyta sie czy nie pomyslimy o malzenstwie i dziecku surprised A ja bojowo wzielam co mialam pod reka a byl to olowek i z tym olowkiem na niego !!!!!!! Podzibalam go tym olowkiem i wykrzyczalam mu czy jego obecna wie, ze on takie propozycje mi sklada ? surprised No i tym olowkiem przegonilam goscia. Boze nie wiem czemu teraz takie mam sny ?
                      • 36spring Re: tabletka nasenna 22.07.13, 09:21
                        Nom czyli podświadomość Twa zatęskniła za eksiem ale, że bredził toś go ubiła....ołówkiem big_grin
                        Jednak było miło haha tongue_out
                  • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:54
                    ...czyli eks, to eks...było minęło...im dalej, tym lepiej...przyjaźń niemożliwa?
                    • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:56
                      Jak go ubiła to raczej nie ...
                      • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:58
                        ...wtedy to trudne, ale chyba dalej możliwe...wiesz, talerzyk, sny, karty, takie tam...wink
                        • 36spring Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:00
                          Taaa halloween smile
                    • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 20:58
                      Przyjaźń? Myślę że nie, jeśli już to poprawna obecność...

A jeśli chodzi o analizę snu, myślałam raczej o aspektach... ekm...fizycznychwink
                      • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:02
                        poprawna obecność to też nieźle...najgorsze jest przekonanie "zmarnowałeś mi życie..."
                        ...no ciekawe, jakie aspekty fizyczne chodą Ci po głowie...smile
                        • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:05
                          A tam, nic specjalnego... taka mała średniowieczna salka torturtongue_out
                          • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:06
                            ...łamanie kołem, przypalanie i tym podobne przyjemności...czy masz coś swojego w repertuarze?
                            • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:11
                              I mam to powiedzieć tak publicznie?wink
                              • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:15
                                boisz się, że wielu chętnych się znajdzie...a sala taka malutka ...smile
                                • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:21
                                  Myślisz, że jest wielu wielbicieli tej epoki? Może...
                                  • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:22
                                    ...bardziej przyciąga sala niż epoka...dwuznaczność budzi zainteresowanie...smile
                                    • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:28
                                      Każdy widzi, co chce widziećsuspicious
                                      • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:30
                                        ...tylko mi nie pisz, że widzisz co innego...wink...i tak nie uwierzę..smile
                                        • organza7 Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:34
                                          Nie mam wpływu na Twoją wiarę lub niewiernośćwink
                                          • lenny_small Re: tabletka nasenna 21.07.13, 21:35
                                            to prawdz, ani ja na Twoją tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka